Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

رسانه‌های انگلیسی به نقل از منابع آگاه گزارش کرد که «بوریس جانسون» نخست‌وزیر بریتانیا برنامه‌ای برای سفر به پایتخت‌های اروپایی ندارد و تا زمان برگزاری نشست بروکسل در 17 اکتبر (26 آبان ماه)، دو هفته قبل از رسیدن موعد خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا، ظاهراً گفت‌وگوهایی درباره برگزیت صورت نخواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روزنامه انگلیسی «دیلی میل» گزارش کرد که جانسون در حال افزایش آمادگی‌ها برای برگزیت بدون توافق است و در این فرایند از دیدار با سران کشورهای عضو اتحادیه اروپا اجتناب می‌کند.

طبق این گزارش، در حالی جانسون از دیدار با رهبران کشورهای اروپایی امتناع می‌کند که اخیراً تماس‌های ناامیدکننده ی با «آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان، «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه و «ژان کلود یونکر» رئیس کمیسیون اروپا درباره خروج عجولانه از اتحادیه اروپا داشته است.

معاون وزیر امور خارجه آلمان اخیراً از «بوریس جانسون» نخست‌وزیر جدید بریتانیا که خواهان جدایی هرچه سریع‌تر کشورش از اتحادیه اروپا است خواست آرامش خودش را حفظ کند و پای میز مذاکره بنشیند. «آنگلا مرکل» صدر اعظم آلمان نیز او را به «برلین» دعوت کرد.

سخنگوی کمیسیون اروپا نیز اخیراً اعلام کرد «ژان کلود یونکر» رئیس کمیسیون اروپا در تماس تلفنی با جانسون در اواخر روز پنجشنبه هفته گذشته گفت تمامی کشورهای عضو اتحادیه اروپا تصمیم گرفته‌اند همان توافقی که با ترزا می حاصل شد و شامل «ترتیبات پشتیبان» بود، حفظ کنند.

این در حالی است که جانسون روز پنجشنبه برای اولین بار به‌عنوان نخست‌وزیر در پارلمان حاضر شد و خواهان خلاص شدن از یکی از شروط درج شده در توافق «ترزا می» با بروکسل شده بود.

این شرط که با نام ترتیبات پشتیبان شناخته می‌شود، نوعی سیاست ضمانتی است که از ایجاد مرز سخت بین بخشی از ایرلند که جزو خاک بریتانیاست و جمهوری ایرلند که عضو اتحادیه اروپا است جلوگیری می‌کند. اما این مسئله مانع اصلی در جلب حمایت پارلمان انگلیس از توافق می با اتحادیه اروپا بود.

بنا به گزارش اسپوتنیک، جانسون از کنفرانس خبری 28 ژوئیه (6 مردادماه) با کابینه استفاده کرد تا هشدار دهد که آمادگی‌های می برای خروج بدون توافق به اندازه کافی سریع پیش نرفت و در این جلسه پارلمان قول داد آمادگی کشورش برای مواجه با اجرای برگزیت بدون توافق با اتحادیه اروپا را افزایش دهد.

در صورتی که انگلیس بدون تصویب توافق از اتحادیه اروپا خارج شود با شوک اقتصادی و سیاسی شدیدی مواجه خواهد شد. با این حال جانسون بارها اعلام کرده است با توافق یا بدون توافق با بروکسل، در تاریخ ۳۱ اکتبر (۹ آبان) کشورش را از اتحادیه اروپا خارج می‌کند.

مردم بریتانیا (انگلیس، ایرلند شمالی، اسکاتلند و ولز) سوم تیر ماه سال ۱۳۹۵ در یک همه‌پرسی به خروج این کشور از اتحادیه اروپا رأی مثبت دادند. قرار بود فرآیند خروج تا پیش از ابتدای امسال تکمیل شود، اما ناکامی لندن و بروکسل در توافق در مورد وضعیت رابطه سیاسی و اقتصادی پس از اجرای برگزیت، به تعویق در این فرآیند منجر شد.

 

 

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۸۵۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورل: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند

آفتاب‌‌نیوز :

جوزپ بورل این اظهارات را در نشست مجمع جهانی اقتصاد که در ریاض برگزار می‌شود مطرح کرد. 

در حال حاضر از میان ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا تنها هشت کشور، فلسطین را به عنوان کشور مستقل به رسمیت شناخته‌اند. این کشور‌ها عبارتند از: لهستان، بلغارستان، مجارستان، جمهوری چک، اسلواکی، سوئد و قبرس. 

در ماه‌های گذشته کشور‌های ایرلند، اسپانیا، اسلوونی و مالت آمادگی خودشان را برای پیوستن به این ۸ کشور اعلام کرده‌اند. 

با وجود این، اتحادیه اروپا به عنوان یک نهاد کشور فلسطین را به رسمیت نشناخته است. برخی از مهم‌ترین کشور‌های عضو اتحادیه اروپا از جمله آلمان و فرانسه معتقدند که به رسمیت شناختن فلسطین تنها از رهگذر مذاکرات بر سر راهکار دو دولتی قابل حصول خواهد بود.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • تراژدی جدید برای پناهندگان در نزدیکی جزایر قناری اسپانیا
  • رسانه صهیونیستی: توقف جنگ و خروج اشغالگران، شرط السنوار برای توافق است
  • توقف جنگ و خروج اشغالگران، شرط السنوار برای توافق است
  • تحقیقات اتحادیه اروپا از متا بر سر کنترل اطلاعات غلط
  • کنگره آمريکا دیوان بین‌المللی کیفری را تهدید کرد
  • بورل: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • چندین کشور اروپایی دولت فلسطینی را به رسمیت می‌شناسند
  • خروج رهبران حماس از غزه در چارچوب توافق آتش‌بس صحت ندارد
  • بورل: جعبه جنگ جهانی نباید دوباره باز شود
  •  سخنگوی حماس : تکذیب ادعای خروج برخی رهبران حماس از غزه در چارچوب توافق تبادل اسرا