Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر مونسان عصر دوشنبه در نشست مشترک شورای برنامه ریزی و توسعه استان مازندران با بیان اینکه ارتقای گردشگری در استان مازندران سبب جذب و ماندگاری گردشگران می شود گفت: گردشگری بخش فرابخشی بوده و منوط به سازمان گردشگری نیست و نیاز به همت همگانی دارد تا اتفاق خوبی رخ دهد.

وی با اظهار اینکه گردشگری یکی از مزیتهای بزرگ کشور بوده که به خوبی به آن پرداخت نشده است و با توجه به مزیتهای آن به خوبی جا نیفتاده است و فشار بیش از اندازه به صنعت، کارخانه فولاد و پتروشیمی خدمت به مردم نیست و علاوه برمنابع نفت و گاز، حوزه گردشگری باید مورد استفاده قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: بخش گردشگری فارغ از همه مصیبت ها، اقتصاد نوظهور در کشور است و شخص رئیس جمهور نگاه ویژه ای در این بخش دارد ودر سال ۹۶ حدود ۴.۷ درصد و سال قبل به ۷.۸ درصد از اقتصاد گردشگری رسیدم و برای نزدیک کردن گردشگری به کشورهای همسایه باید سهم گردشگری ایران را بالا ببریم.

مونسان با اظهار اینکه فعالان حوزه گردشگری روز به روز بیشتر می شود که نشان از پیشرفت این بخش است گفت: در مجموع ۲۰۰ هزار شغل در بخش گردشگری و صنایع دستی ایجاد شده است و از هر ۱۰ شغل یک شغل مربوط به گردشگری است.

رئیس سازمان میراث فرهنگی با بیان اینکه توسعه گردشگری در استان مازندران با مشارکت همگانی و تامین زیر ساخت ها امکان پذیر است گفت: استان مازندران قابلیت ها و مزیت های گردشگری را دارد و در دولت تدبیر و امید نسبت به ساخت هتل ها در استان مازندران اقدام شده است و اکنون دو هزار پروژه کار عمرانی و مرمتی در کشور در حال انجام است و نیازمند اعتبارات برای توسعه بخش های مختلف گردشگری هستیم.

وی به دستور ویژه رئیس جمهور و وزیر نیرو و تفاهم نامه ای مبنی بر ساخت پروژه های گردشگری در حاشیه سدها ، رودخانه ها و آببندان ها اشاره کرد و گفت: داشتن اقامتگاه ها برای سازمان های دولتی خلاف قانون است بنابراین باید با این امر مقابله شود حتی اگر تحت عنوان آموزشگاه ها یا پژوهشگاه و .. باشند و  همه مدیران در واگذاری اقامتگاه های دولتی به بخش خصوصی کمک کنند.

معاون رئیس جمهور با بیان اینکه در حوزه اشتغال روستایی ۲۰ درصد سهمیه تسهیلات ارزان قیمت داشتیم افزود: مصوبه معافیت گمرکی برای تجهیزات و تاسیسات گردشگری مصوبه بسیار مهمی بود که محقق شد.

وی برخورد با متخلفین و ساخت و سازهای غیرمجاز در بافت های تاریخی را لازم دانست و به طرح احیای باغ ۳۳ هکتاری رامسر اشاره کرد و گفت: طرح احیای باغ ۳۳ هکتاری آماده شده که طرح قابلیت اجرایی شدن دارد و شهرداری می تواند کار آن را شروع کند، همچنین مجتمع فرهنگی رامسر به فضای عمومی تبدیل و از حالت اداری خارج شود و ما با آن هیچ مخالفتی نداریم.

مونسان گفت: زیرساخت های جنگل دالخانی در سال جاری تکمیل و بهره برداری و احیای قلعه مارکوه نیز عملیاتی می شود.

کد خبر 4679741

منبع: مهر

کلیدواژه: علی اصغر مونسان سازمان میراث فرهنگی و گردشگری رامسر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۸۵۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۲۳ پروژه عمرانی در شهر هچیرود طراحی شده است

به گزارش خبرنگار مهر، احمد بیگلریان بعدازظهر شنبه در گفت وگو با خبرنگاران به جمعیت ۱۱ هزار نفری شهر اشاره و اضافه کرد: این درحالی که شمار جمعیت شناور آن بیش از این میزان است.

وی نداشتن طرح هادی را مهمترین مشکل شهر بیان کرد و گفت: از سال ۱۳۹۶ تهیه طرح هادی در دستور کار قرار گرفت و ۸۴۰ هکتار محدوده شهری درنظر گرفته شده است.

وی با عنوان این که ۶۱۷ هکتار مربوط به طرح‌های ۱۳ روستای منطقه است، گفت: بازنگری و تصویب این طرح سال‌های سال در دستور کار قرار دارد.

بیگلریان ترافیک هسته مرکزی شهر را از دیگر دغدغه‌ها برشمرد و گفت: به عنوان شورا و شهرداری کار تملک واحدهای تجاری در مسیر را انجام دادیم و امسال نیز هشت دهنه مغازه تملک می‌شود.

رئیس شورای شهر هچیرود گفت: برای ساخت پل مرکزی شهر نیازمند اعتبار هستیم و پیگیری‌های زیادی برای تحقق آن انجام دادیم.

وی با اشاره به پروژه‌های ساحلی در ساحل کیاکلا، دوجمان و مرکز شهر اشاره و اضافه کرد: اجرای دیواره سنگی برای ساخت بوستان و فضای سبز صورت گرفته است.

وی پیاده راه سلامت مدبون را از دیگر طرح‌ها ذکر کرد و گفت: این پیاده راه به طول ۲.۵ کیلومتر اجرا می‌شود و در این راستا قراردادی با آب منطقه‌ای استان داشتیم و حریم آن را به مدت ۱۰ سال اجاره کردیم و این پروژه در قالب چهار فاز انجام می‌شود.

بیگلریان با اظهار این که در حال تملک دو هزار مترمربع زمین آتش نشانی شهرداری هستیم، استیجاری بودن شهرداری را از جمله مشکلات ذکر کرد و گفت: برای نجات شهر هچیرود نیازمند ایجاد دو راه دسترسی هستیم و باید در دستور کار قرار گیرد.

رئیس شورای شهر هچیرود راه دسترسی ۲۴ متری سالار را از جمله طرح‌های برای گره گشایی ترافیک بیان کرد و گفت: در سال جاری در زمینه تملک املاک واقع در مسیر خیابان‌ها و طرح‌های عمرانی چهار پروژه با اعتبار ۵۰ میلیارد تومان تعریف شده است.

وی گفت: در زمینه هدایت آب‌های سطحی، لایروبی انهار و رودخانه و غیره ۴۳ پروژه با اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومان طراحی شده است و برای احداث پارک‌ها، میادین، فضای سبز، نصب المان، مبلمان شهری، زیباسازی شهری و غیره نیز ۲۷ پروژه با ۲۷ میلیارد تومان اعتبار درنظر گرفته است.

وی شمار پروژه‌های عمرانی شهرداری را ۱۲۳ پروژه با اعتبار ۴۷۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: بودجه شهرداری در سال جاری ۵۹۴ میلیارد تومان است.

کد خبر 6090130

دیگر خبرها

  • اجرای برنامه‌های راهبردی برای دو زنجیره مهم مازندران
  • ۱۲۳ پروژه عمرانی در شهر هچیرود طراحی شده است
  • افزایش اجرای پروژه‌های عمرانی شهر اصفهان در ۱۴۰۳/ اجرای کمپ جدید گردشگری در شهر زندگی
  • بیش از ۲۰۰۰ پروژه در شهرداری شیراز فعال است
  • پیشرفت ۸۵ درصد طرح نور در مازندران
  • زنجیره افتتاح پروژه‌ها در شهر اصفهان آغاز می‌شود/ تشکیل شوراها موجب جهش در مدیریت شهری شد
  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • ثبت میراثی از جهان اسلام در بروجرد
  • اجرای طرح هادی و پروژه‌های عمرانی در روستا‌های سروآباد
  • بازدید وزیر کشور از پروژه‌های سازمان نوسازی شهر تهران