Web Analytics Made Easy - Statcounter

جهانگیری، رییس اتحادیه سوهان قم در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم ،   به کاهش ۲۰ درصدی تولید سوهان در یکسال گذشته اشاره کرد و گفت:  افزایش قیمت، کاهش قدرت خرید مردم، کاهش عرضه مواد اولیه از جمله روغن نباتی و شکر و همچنین ضعف در بازاریابی بین المللی از دلایل اصلی کاهش تولید سوهان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: با توجه به اینکه پارسال و امسال صادرات به کشور‌های عراق و لبنان افزایش داشته است و در نمایشگاه‌های برخی کشور‌ها با استقبال بسیار خوب مردمی مواجه شده ایم، ولی ضعف در بازاریابی خارجی بسیار مشهود است و نیازمند حمایت نهاد‌های دولتی و استانی می‌باشیم.

رییس اتحادیه سوهان قم ادامه داد: این صنعت بومی و استراتژیک استان طی سال‌های اخیر توانسته است با اخذ مجوز‌های صنعتی و بهداشتی از نهاد‌های مربوط در آمریکا، صادرات به این کشور، کانادا و اتحادیه اروپا را در دستور کار خود قرار دهد.

با تمام این مشکلات، سوهان قم پارسال به رغم کاهش فروش در بازار داخل، گام مهمی در ارز آوری به شهر قم، رونق تولید و اشتغال جوانان قمی برداشته شده است.

جهانگیری، رییس اتحادیه سوهان قم، افزود: در جهت گسترش بازار و افزایش استقبال مشتریان، سوهان قم با طراحی‌های به روز و بسته بندی‌های زیبا به بازار عرضه می‌شود و نکته حائز اهمیت این است که در گذشته این بسته بندی‌ها از کشور‌هایی مانند چین، کره جنوبی و ترکیه وارد می‌شد که به همت جوانان ایرانی و با بومی سازی این بسته بندی‌ها با کیفیت کاملا رقابتی، علاوه بر اشتغال نزدیک به دو هزار نفر، به صورت غیر مستقیم با صنعت سوهان، از خروج ارز نیز جلوگیری شده است که با حمایت مسئولان می توان در آن به خودکفایی کامل رسید.

وی همچنین افزایش برند‌های مطرح قم از ۲ به ۲۰ برند در سال‌های اخیر، آن را نقطه قوتی در جهت توانمند سازی شرکت‌ها و بازاریابی جهانی برای سوهان قم عنوان کرد.

جهانگیری بیان کرد: اگر مردم و مصرف کنندگان سوهان طراحی جدید و منحصر به فردی با توجه به اصالت این محصول داشته باشند، استقبال می کنیم و از همه همشهریان و علاقمندان درخواست داریم تا با حمایت خود از رکود در این صنعت جلوگیری کنند.

 

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سوهان صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۸۹۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین/ تراز تجاری مثبت ماند

طبق اعلام گمرک، تجارت خارجی کشور (مجموع صادرات و واردات) با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین ماه سال جاری با ۴۷.۶۳ درصد افزایش به رقم ۱۰ میلیارد و ۴۲۰ میلیون دلار رسید.

به گزارش ایسنا، از مجموع صادرات و واردات کشور هفت میلیارد و ۶۸۰ میلیون دلار به صادرات و دو میلیارد و ۷۴۰ میلیون دلار آن به واردات اختصاص داشت.

بر اساس این گزارش، تراز تجاری کشور با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل به میزان چهار میلیارد و ۹۴۰ میلیون دلار مثبت بوده است.

همچنین صادرات بدون احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی، برق و صادرات از محل تجارت چمدانی در این مدت به میزان سه میلیارد و ۱۷۰ میلیون دلار رسیده و تراز تجاری کشور بدون نفت در فروردین ماه در مقایسه با مدت مشابه قبل ۴۳۰ میلیون دلار مثبت بود.

صادرات نفت خام، کوره و میعانات گازی نیز در فروردین ماه سال جاری چهار میلیارد و ۱۸۰ میلیون دلار بوده است.

این گزارش حاکی است؛ ارزش صادرات کشور در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۶.۸۵ درصد کاهش نشان می دهد.

همچنین سه قلم عمده کالای صادراتی در فروردین ۱۴۰۳ به پروپان مایع شده با ۲۱۸ میلیون دلار، متانول با ۲۰۱ میلیون دلار و قیر نفت با ۱۸۰ میلیون دلار اختصاص داشت و میانگین ارزش هر تن کالای صادراتی در این مدت با ۷.۹۶ درصد کاهش به رقم ۳۲۸ دلار رسیده است.

در این مدت ۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تن کالا به خارج از کشور صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۹.۶۶ درصد کاهش داشته است.

عمده ترین مقاصد کالاهای صادراتی ایران در فروردین ماه سال جاری شامل کشورهای چین، عراق، امارات متحده عربی، ترکیه، پاکستان، افغانستان و عمان بوده است که این هفت کشور، ۷۸ درصد از وزن و ۸۳ درصد از ارزش کل صادرات کشور را به خود اختصاص دادند.

براساس این گزارش، در فروردین ماه سال جاری، میزان صادرات کالاهای پتروشیمی سه میلیون و ۳۰۰ هزار تن به ارزش یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار بوده که به لحاظ وزن ۲۵.۷۷ درصد و از حیث ارزش ۲۴ درصد کاهش نشان می دهد.

لازم به ذکر است؛ در بین ۱۰ قلم عمده کالاهای صادراتی، گازهای نفتی و هیدروکربورهای گازی شکل مایع شده، اوره و میله‌های آهنی و فولادی از بیشترین افزایش و گاز طبیعی مایع شده، شمش از آهن و فولاد و بوتان مایع شده از بیشترین کاهش در ارزش برخوردار بودند.

در خصوص واردات کالا به کشور در فروردین ماه سال جاری نیز اعلام شده که دو میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالا به ارزش دو میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار وارد کشور شد که به لحاظ وزن ۳۳.۳۸ درصد افزایش و از حیث ارزش ۱۱.۳۶ درصد کاهش داشته است.

در این میان ذرت دامی با ۳۵۳ میلیون دلار، کنجاله سویا با ۱۸۱ میلیون دلار و گوشی‌های تلفن هوشمند با ۱۰۶ میلیون دلار سه قلم عمده کالاهای وارداتی در فروردین ماه سال جاری بوده‌اند.

همچنین بیشترین افزایش در بین ۱۰ قلم اول کالاهای وارداتی به طلا به اشکال خام، کنجاله سویا و روغن دانه آفتاب‌گردان و بیشترین کاهش در ارزش نیز به قطعات منفصله جهت تولید اتومبیل سواری، دانه سویا و برنج اختصاص داشت.

متوسط ارزش گمرکی هر تن کالای وارداتی در فروردین ماه سال جاری هم ۱۱۲۲ دلار بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۳.۵۴ درصد کاهش داشته است.

طبق آنچه گمرک اعلام کرده، هفت کشور اول طرف معامله با ایران در فروردین ماه سال جاری شامل کشورهای امارات متحده عربی، چین، ترکیه، هلند، آلمان، هند و هنگ‌کنگ در مجموع ۷۲ درصد از وزن و ۷۸ درصد از ارزش کل واردات کشور را به خود اختصاص دادند و میزان ترانزیت خارجی کشور از مسیر ایران در فروردین ماه سال جاری با ۴۷ درصد افزایش به رقم یک میلیون ۶۰۰ هزار تن رسیده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • منتظر کاهش بیشتر قیمت‌ طلا باشیم؟
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین/ تراز تجاری مثبت ماند
  • ۷ سوغاتی خوشمزه زنجان که باید حتماً امتحان کنید
  • چگونه تیک‌تاک از یک اپلیکیشن محبوب به تهدیدی برای آمریکا تبدیل شد؟
  • گفت‌وگو بورل و امیرعبداللهیان برای کاهش تنش‌ها در منطقه
  • تیز کردن اره: 3 شگرد برای داشتن تیزترین اره!
  • بنزین در امارات گران می‌شود
  • شاه کلید مهار تورم
  • حمله کارشناس صهیونیستی به دولت قطر/ قطر دشمن اسرائیل است