Web Analytics Made Easy - Statcounter

قاضی زاده هاشمی بر این نکته تاکید داشت که برای مبارزه با فساد مدیران اصلی کشور به طور ویژه باید کنترل شوند تا مسیر اصلی نظارت به انحراف کشیده نشود.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، «سیدامیرحسین قاضی‌زاده هاشمی» شب گذشته (دوشنبه 7 مرداد) در برنامه تیتر امشب شبکه خبر سیما درباره اقدامات لازم برای مقابله با فساد با اشاره به اینکه نظارت بر روندها و اجرای درست قانون از جمله ماموریت های قانون است به ساختار نظارتی و عملکرد مبتنی به تعهد اشخاص اشاره کرد و گفت: ساختارهای فراوانی برای نظارت وجود دارد اما سازو کار لازم پیش بینی نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در بررسی نظام های شفافیت در جوامع مختلف گفت: در کشور ما بعکس در مقابل توسعه نظام شفافیت مقابله می کنند مانند شفاف سازی در بحث گردش مالی افراد در سیستم بانکی و همچنین میزان پرداخت حقوق افراد است.

 

وی با اشاره به پاسخگو نبودن افراد در قبال نظارت افزود: بسیاری از مواقع به متخلفین و کسانی که عامدانه به تعهدات مالی خود عمل نمی کند فرصت های زیادی داده می شود و از شفاف سازی مفسده اقتصادی آن جلوگیری می شود.

 

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در ادامه به پرونده پدیده شاندیز اشاره کرد و گفت: از سال 88 تا 93 که به برخورد قضایی با این شرکت آغاز می شود همچنان به انحراف فعالیت  اقتصادی خود ادامه می دهد.

 

این نماینده مجلس شورای اسلامی بر این نکته تاکید داشت که رانت ارزی را سلطان و اهل تخلف درست کردند و افزود: سازو کار ها کافی نیست و با مسئله اصلی برخورد نمی شود متخلف همچنان به عمل نادرست خود ادامه می دهد.

 

وی همچنین بر این موضوع تاکید داشت که مدیران اصلی کشور به طور ویژه باید کنترل شوند تا مسیر اصلی نظارت به انحراف کشیده نشود.

 

در ادامه این برنامه خبری دبیر ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی با بیان اینکه همیشه بجای جستجو در پیدا کردن ریشه های فساد بدنبال اشخاص مفسد بودیم، گفت: نظارت و شفافیت در تصویب قانون و پیشگیری از انحراف از قانون ضروت بسیاری دارد.

 

«کاظم پالیزدار» با بیان اینکه اگر عملکرد افراد شفاف باشد زمینه های فساد هم کمتر می شود، گفت: در درون هر دستگاه دولتی حراست، بازرسی، هیئت تخلفات اداری و... وجود داردکه هیچکدام با هم هماهنگ نیستند./

           

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: نماز جمعه روزنامه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شیراز روزنامه ها مجلس دیدار شبستان یزد مسجد اردبیل قاضی زاده هاشمی مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۸۹۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکلات مردم، تکلیف مدیران در دولت سیزدهم است

استاندار خراسان‌جنوبی گفت: رفع مشکلات مردم به‌ویژه در مناطق روستایی، مرزی و محروم، تکلیف مدیران در دولت سیزدهم است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی؛ جواد قناعت، امروز_یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در جلسه بررسی مشکلات مهموئی با بیان اینکه رفع مشکلات مردم به‌ویژه در مناطق روستایی، مرزی و محروم، تکلیف مدیران در دولت سیزدهم است، اظهار کرد: مدیران دولت سیزدهم با همه توان در راستای رفع مشکلات مردم گام برمی‌دارند و در این زمینه از هیچ اقدامی فروگذار نخواهیم بود.

وی با اشاره به ویژگی هم‌افزایی و هم‌گرایی مدیران در استان خراسان‌جنوبی، افزود: رفع مشکلات و پاسخگویی به مطالبات مردم به طور ویژه در دستور کار مدیران استان قرار دارد.

استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه این جلسه پیرو مسائل مطرح شده در مراسم اعطای لوح سپاس ستاد عتبات عالیات به مردم روستای مهموئی برگزار شده است، اظهار داشت: کار مردم مهموئی و اخذ بالاترین میزان مشارکت در بازسازی اعتاب مقدسه که منجر به کسب عنوان روستای نمونه کشور و استان برای این منطقه شد، بسیار حائز اهمیت و قابل تقدیر است.

وی با تشکر از مردم روستای مهموئی، متذکر شد: رفع مشکلات این روستا کمترین کار ممکن در قبال این اقدام بزرگ و قابل توجه مردم در این منطقه است.

قناعت با ذکر این نکته که رفع برخی مشکلات، زمان‌بر است، گفت: با همراهی مدیران دستگاه‌های اجرایی، برای رفع مشکلات این روستا برنامه‌ریزی می‌شود.

وی گفت: در راستای فرهنگ‌سازی کمک به عتبات عالیات و ایجاد رقابت مثبت بین مناطق مختلف استان، در هر روستا یا شهری که در زمینه مشارکت در توسعه اعتاب مقدسه پیشتاز باشد، طی مراسم ویژه‌ای از مردم تقدیر و در کنار آن برای رفع مشکلاتشان برنامه‌ریزی می‌شود.

در این جلسه با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی در خصوص راهکارهای رفع مشکلات روستای مهموئی همچون بهسازی راه، توسعه و بهینه‌سازی شبکه برق، روشنایی اطراف آرامستان و گلزار شهدا و زمین چمن بحث و تبادل نظر شد.

به گزارش ایمنا، روستای مهموئی از توابع بخش مرکزی شهرستان بیرجند است که به جهت اخذ بالاترین میزان مشارکت در بازسازی اعتاب مقدسه به عنوان روستای نمونه کشور و استان معرفی شده است، سال گذشته به‌طور میانگین هر نفر از مردم این روستا با ۷۵۰ نفر جمعیت، مبلغ ۴۲۶ هزار و ۶۰۰ تومان به عتبات کمک کرده‌اند که در سطح استان و کشور یک رکورد است.

کد خبر 750791

دیگر خبرها

  • رفع مشکلات مردم، تکلیف مدیران در دولت سیزدهم است
  • نظارت بر حمل و نقل پسماندهای ویژه در شهرستان کرج
  • دیدگاه‌های انتخاباتی برخی کاندیداهای مجلس دوازدهم: مردم باید قوی شوند
  • مدیرکل نظارت، کنترل فنی و استاندارد سازمان نقشه‌برداری معرفی شد
  • شرکت در انتخابات یک حق و تکلیف ملی است
  • پولشویی
  • دبیرکل جمعیت مبارزه با دخانیات: مالیات مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات است
  • قوه قضاییه در مبارزه با فساد هیچ تبعیضی قائل نمی شود
  • شرکت در انتخابات هم حق است هم وظیفه
  • مبارزه با فساد در الوند پایان نمی‌پذیرد