Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر درمان تامین اجتماعی استان زنجان روز سه شنبه در این خصوص به خبرنگار ایرنا گفت: سال گذشته بیش از ۲۸۰ هزار نفر از بیمه شدگان و بیماران از مراکز درمانی تامین اجتماعی در سطح استان زنجان با روشهای جدید تلفنی، اینترنتی و سامانه USSD به صورت غیر حضوری نوبت گرفتند که از این تعداد بیش از ۱۹۸ هزار بیمار با استفاده از سامانه USSD  نوبت پذیرش دریافت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر علی محمدی افزود: خدمات غیر حضوری سازمان تامین اجتماعی با استفاده از فناوری‌های نوین ارتباطات و با شیوه کارآمدتری به شهروندان ارائه می‌شود و این مهم در راستای رضایتمندی گروه‌های هدف است.

وی اضافه کرد: سازمان تامین اجتماعی بزرگترین و گسترده‌ترین نهاد بیمه‌گر در کشور به منظور تحقق اهداف و دستیابی به ارتقا و تعالی در مسیر کارآمدی و پاسخگویی، با تکیه بر فرآیندهای هوشمند و نوین در سال‌های گذشته اقدامات گسترده ای را برای توسعه و تسریع ارائه خدمات غیر حضوری مبتنی بر اینترنت و سامانه‌های الکترونیکی به شرکای اجتماعی و جامعه مخاطبان خود انجام داده است.

این مسئول ادامه داد: طی سال گذشته بیش از ۲۸  درصد از بیمارانی که نوبت غیر حضوری اخذ کرده اند، یعنی حدود  ۸۰ هزار نفر از طریق تلفن گویا موفق به اخذ نوبت از پزشکان در مراکز درمانی سطح استان زنجان شده اند.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان زنجان با تشریح انواع روش های نوبت گیری از مراکز درمانی گفت: هم اکنون بیمه شدگان سازمان با روش‌های مختلف همچون USSD " نوبت غیرحضوری"، تلفنی، اینترنتی و اپلیکیشن و حدود ۵۰ درصد نیز بصورت حضوری نوبت خود را از مراکز درمانی دریافت می کنند.

وی استقبال مراجعان از سامانه رایگان *۱۴۲*۲۴#ا برای نوبت گیری را بسیار بالا عنوان کرد و گفت: این روش به لحاظ سرعت و رایگان بودن آن، بیشتر از سایر روش ها مورد استقبال مراجعان قرار گرفته است.

این  مسئول یادآور شد: توسعه روش های نوین ارائه خدمات الکترونیکی در سازمان تامین اجتماعی بسیار فراگیر و با جهش بلند نسبت به سایر دستگاه‌های اجرایی بوده بطوری که در زمان حاضر بیش از ۴۵ خدمت الکترونیکی در بخش میز خدمت سایت اینترنتی تامین اجتماعی به نشانی www.tamin.ir   در دسترس بیمه شدگان و مخاطبان قرار گرفته است.

محمدی همچنین  از افتتاح رسمی طرح ارتباط نسخ الکترونیک و اتصال مراکز درمانی ملکی به مراکز درمانی طرف قرار داد در سطح استان خبر داد و گفت: دفتر اسناد پزشکی استان زنجان به عنوان نمونه کشوری در اجرای مقدمات این طرح قرار گرفت و خوشبختانه با موفقیت مراحل آن سپری و زیرساختهای لازم تکمیل شده است که این پروژه مهم روز چهارشنبه هفته جاری با حضور معاون درمان سازمان تامین اجتماعی افتتاح و سپس این طرح به کل کشور تعمیم داده می شود.

هم اکنون ۲ بیمارستان، یک پلی کلینیک و چهار درمانگاه تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی در شهرهای زنجان، ابهر، خرمدره و خدابنده فعالیت می‌کنند.

۹۶۴۶/۶۰۸۵

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال اینترنت تامین اجتماعی تلفن درمان دستگاه های اجرایی قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۹۱۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد

به گزارش پارس نیوز، تامین اجتماعی مجوز بیمه ۱۰ هزار کارگر ساختمانی را صادر کرد این در حالی است که طبق گفته انجمن کارگران ساختمانی ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار کارگر ساختمانی پشت نوبت بیمه هستند. عضو هیئت مدیره انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی، به خراسان می گوید، سهم بیمه توسط کارگر و کارفرما پرداخت می شود با وجود این، این بیمه خدمات ویژه ای به کارگر ارائه نمی دهد

صادق غفوریان مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی از بیمه شدن ۱۰ هزار کارگر ساختمانی در اردیبهشت ماه خبر داده و این در حالی است که عضو هیئت مدیره کانون سراسری انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی ایران در گفت وگو با خراسان نه تنها این تعداد را در برابر کارگران بدون بیمه ناچیز می داند، به این نکته هم اشاره می کند که این بیمه، اساسا بیمه ای کم خاصیت با سطح نازلی از خدمات است.

۱۰ هزار کارگر در اردیبهشت بیمه می شوند

انتهای هفته گذشته، موسوی مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد: با توجه به منابع جذب شده اردیبهشت امسال ۱۰ هزار نفر از کارگران ساختمانی در سراسر کشور، تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار می‌گیرند.

قطع بیمه ۳۰۰ هزار کارگر

این در حالی است که نمایندگان انجمن ها و اتحادیه های کارگران ساختمانی معتقدند، طی سه سال گذشته بیمه حدود ۳۰۰ هزار کارگر ساختمانی قطع شده است. مشکلات و اختلاف نظرها درخصوص قوانین موجود در این زمینه باعث شد که جریان بیمه این کارگران متوقف شود.

ماجرا به ماده ۵ قانون بیمه کارگران و میزان عوارض پروانه ساختمان برمی گشت که با پرداخت آن توسط کارفرما، بخشی از آن باید برای بیمه کارگران ساختمانی هزینه شود.

در عین حال، مشکلات موجود و موانع و چالش هایی که در این زمینه وجود داشت، با اصلاحیه ای که به تازگی در مجلس صورت گرفت، سهم پرداختی توسط کارفرمایان کاهش یافت و زمینه انجام بیمه کارگران فراهم شد.

مدیرعامل تامین اجتماعی در این زمینه گفت: «سازمان تامین اجتماعی براساس اصلاحیه ماده پنج قانون بیمه کارگران ساختمانی مکلف است با دریافت ۷ درصد حق بیمه سهم بیمه شده از کارگر و همچنین ۱۵ درصد مجموع عوارض صدور پروانه از مالک نسبت به تداوم پوشش بیمه تمام کارگران ساختمانی اقدام کند.با این اصلاحیه مشکل تامین منابع بیمه کارگران تا حد مشخصی حل شده است و از این پس براساس منابع تامین شده تعدادی از کارگران ساختمانی بیمه خواهند شد.»

۶۷۰ هزار کارگر ساختمانی بیمه هستند

در عین حال، هم اکنون طبق اعلام سازمان تامین اجتماعی ۶۷۰ هزار کارگر ساختمانی بیمه هستند و آن طور که رئیس انجمن صنفی کارگران ساختمانی اعلام کرده است، ۵۰۰ هزار کارگر ساختمانی نیز بیمه نیستند.

حادثه روزانه برای ۲.۵ نفر از کارگران ساختمانی

جدا از سختی ها و مشقت های معیشتی که روز به روز گریبانگیر طبقه کارگر به ویژه کارگران ساختمانی است، آن ها با حوادث سخت کار نیز مواجه هستند.

رئیس انجمن صنفی کارگران ساختمانی در این باره با اشاره به ضرورت بیمه کارگران ساختمانی می گوید: «تعداد حوادث شغلی در این شغل بسیار زیاد است. روزانه دو ونیم نفر فوتی بین کارگران ساختمانی داریم که آمار بسیار بالایی است، تعداد بسیاری از کارگران نیز روزانه قطع نخاع و قطع عضو می‌شوند. بیمه حق اولیه هر فردی است، اما متاسفانه بعید می‌دانیم با این قانون تمام کارگران ساختمانی که چشم انتظار بیمه بودند به حقشان برسند.»

منبع : مشرق

دیگر خبرها

  • گزارش دیوان محاسبات از ترک فعل سازمان تامین اجتماعی
  • سهام سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران واگذار نشده است
  • سهام مازاد سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران، واگذار نشده است
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد
  • پیشگامی ایران در زمینه دانش تالاسمی
  • نبود کارشناس تغذیه در تنها کلینیک دیابت کرمانشاه
  • یک اتفاق جدید درباره افزایش حقوق بازنشستگان / تکلیف همسان‌سازی حقوق بازنشستگان چه شد؟
  • آخرین وضعیت تامین داروهای تالاسمی اعلام شد
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین