Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-30@09:19:31 GMT

ویتامین‌های معجزه‌آسا برای تقویت سیستم ایمنی

تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۹۳۱۰۳

آفتاب‌‌نیوز :

وظیفه محافظت از بدن در برابر انواع میکروب، باکتری، ویروس و عوامل بیماری‌زا به عهده سیستم ایمنی است و به طور کلی سلامت بدن در گرو سیستم ایمنی سالم و قوی است.

سیستم ایمنی بدن متشکل از بافت، آنتی‌بادی، سلول‌های سفید،‌ مواد شیمیایی و سیستم لنف است.

ایدز، سرطان، ام اس و آرتریت روماتویید، مهم‌ترین و شایع‌ترین بیماری‌هایی هستند که به دلیل ضعف سیستم ایمنی به‌وجود می‌آیند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ورزش منظم، دوری از تنش و استرس و نوشیدن آب کافی نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی دارند و در کنار این عوامل، نقش ویتامین‌ها در بهبود عملکرد این سیستم کمک موثر است.

ویتامین C

ویتامین C یا اسید اسکوربیک یکی از بزرگ‌ترین تقویت‌کننده‌های سیستم ایمنی است. این ویتامین محلول در آب و یک آنتی‌اکسیدان قوی است و به بدن برای مبارزه با انواع ویروس‌ها و عفونت‌ها کمک می‌کند.

برخی از سلول‌های سیتم ایمنی از جمله سلول‌های T و فاگوسیت‌ها قادر به جمع‌آوری ویتامین C هستند. هرچه میزان این ویتامین بیشتر باشد، حرکت تهاجمی به سمت عفونت توسط سیستم ایمنی شدیدتر است.

فلفل قرمز و سبز، کیوی، جعفری، آناناس، گل کلم، کلم بروکلی، انبه، ‌پرتقال، توت فرنگی و گریپ فروت سرشار از این ویتامین هستند.

ویتامین B6‌

این ویتامین نقش مهمی در سطح انرژی و ایمنی بدن دارد و کمبود آن به خستگی، درد مزمن و کمبود انرژی منجر می‌شود. مصرف روزانه پنجاه تا صد میلی‌گرم از این ویتامین توصیه شده است. مصرف این ویتامین به ویژه برای کودکان و سالمندان ضروری است.

سینه مرغ، دانه آفتابگردان، نخود، لوبیا، پسته، دانه کنجد و گوشت گاو حاوی این ویتامین هستند.

ویتامین E

ویتامین E یا توکوفرول یک آنتی‌اکسیدان بسیار قوی است که با تقویت سیستم ایمنی به جنگ انواع عفونت می‌رود، کمبود ویتامین E یکی از مهم‌ترین دلایل بروز عفونت و رشد تومور در بدن است. کمبود این ویتامین، مشکلات گوارشی را در پی خواهد داشت. آسیب دیدن پوست، مشکلات هورمونی، اختلالات چشم، آسیب عصبی و عضلانی از عوارض کمبود این ویتامین است. فندق، بادام، اسفناج، آووکادو، بروکلی، انبه، زیتون، کیوی، گوجه فرنگی، دانه آفتابگردان و کدوحلوایی منبع این ویتامین هستند.

ویتامین D3

این ویتامین محلول در چربی است و با کاهش التهاب نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی دارد. انواع ماهی، روغن ماهی، تخم مرغ، شیر و قارچ حاوی این ویتامین هستند.

ویتامین A

این ویتامین محلول در چربی و یک آنتی‌اکسیدان بسیار قوی است که برای مبارزه با انفلوآنزا و سرماخوردگی و در شرایط حادتر برای بیماری‌های خودایمنی و سرطان توصیه شده است.

کمبود ویتامین A عامل عفونت تنفسی و آسیب به پوست و سیستم گوارشی می‌شود. سیب زمینی، کلم، هویج، فلفل، زردآلو، انبه، تخم مرغ وکره حاوی این ویتامین هستند.

اسید فولیک

اسید فولیک نوعی ویتامین B ‌است و B9‌ نیز نامیده می‌شود و کمبود آن یکی از مهم‌ترین علل بروز کم‌خونی به شمار می‌آید. این مکمل نقش مهمی در ساخت سلول‌های بدن، به ویژه سلول های قرمز خونی دارد. همچنین وجود این ویتامین برای عملکرد گلبول‌های سفید و تقویت سیستم ایمنی موثر است.

اسفناج، لوبیا سبز، نخود فرنگی، جگر، قلوه و سیب زمینی به طور طبیعی سرشار از اسید فولیک هستند.

ویتامین K

این ویتامین نقش مهمی بر سلامت قلب، استخوان، سیستم گوارش و سیستم ایمنی دارد. سبزیجات برگ سبز مانند اسفناج، کلم کالی و بروکلی و برخی از محصولات لبنی منابع غنی ویتامین K محسوب می‌شوند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: سیستم ایمنی بدن ویتامین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۹۳۱۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان تحقیقات درباره اتوپایلوت تسلا پس از 13 تصادف مرگبار

ایتنا - اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه‌ها (NHTSA) پس از بررسی صدها تصادف مربوط به استفاده نادرست از اتوپایلوت تسلا، از جمله 13 مورد که منجر به مرگ و بسیاری از که با صدمات جدی همراه بود، تحقیقات طولانی مدت را در مورد سیستم کمک راننده خودکار تسلا بسته است.
اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه‌ها (NHTSA) پس از بررسی صدها تصادف مربوط به استفاده نادرست از اتوپایلوت تسلا، از جمله 13 مورد که منجر به مرگ و بسیاری از که با صدمات جدی همراه بود، تحقیقات طولانی مدت را در مورد سیستم کمک راننده خودکار تسلا بسته است.

دفتر بررسی عیوب NHTSA در اسنادی که روز جمعه منتشر شد، اعلام کرد که مجموعه بررسی گسترده‌ای را تکمیل کرده است که شواهدی را نشان می‌دهد که سیستم درگیر شدن راننده ضعیف تسلا برای قابلیت های عملیاتی مجاز اتوپایلوت مناسب نیست.

آژانس نوشت: «این عدم تطابق منجر به شکاف ایمنی حیاتی بین انتظارات رانندگان از قابلیت‌های عملیاتی و قابلیت‌های واقعی سیستم شد که خود منجر به سوء استفاده و تصادفات قابل اجتناب شد.»

بسته شدن کاوشگر اولیه که در سال 2021 آغاز شد، پایان یکی از آشکارترین تلاش‌های دولت برای بررسی دقیق نرم‌افزار اتوپایلوت تسلا است. با این حال، تسلا هنوز تحت فشار چندین تحقیق دیگر است.

 

وزارت دادگستری همچنین در حال بررسی ادعاهای این شرکت در مورد این فناوری است و وزارت وسایل نقلیه موتوری کالیفرنیا، تسلا را به تبلیغ نادرست قابلیت‌های اتوپایلوت و نرم افزار پیشرفته‌تر Full Self-Driving بتا متهم کرده است. این شرکت همچنین با چندین پرونده قضایی در مورد اتوپایلوت مواجه است. 

این آژانس نوشت: « این تصادفات اغلب شدید هستند، زیرا نه سیستم و نه راننده واکنش مناسبی نشان نمی‌دهند، که منجر به نتایج تصادف دیفرانسیل با سرعت بالا و انرژی بالا می‌شود.»

تسلا به رانندگان می‌گوید هنگام استفاده از اتوپایلوت که از طریق سنسور گشتاور و در خودروهای جدیدتر، از طریق دوربین داخل کابین اندازه‌گیری می‌کند، باید به جاده توجه کنند و دست‌های خود را روی فرمان نگه دارند. اما NHTSA و سایر گروه‌های ایمنی گفته‌اند که این هشدارها و بررسی‌ها به اندازه کافی از تصادفات محافظت نمی کند. در ماه دسامبر، NHTSA  گفت که این اقدامات برای جلوگیری از سوء استفاده کافی نیست.

تسلا با صدور یک فراخوان از طریق به‌روزرسانی نرم‌افزاری موافقت کرد که از نظر تئوری، نظارت بر راننده را افزایش می‌دهد. اما به نظر نمی‌رسد که این به‌روزرسانی واقعاً اتوپایلوت را تغییر زیادی دهد.

 
NHTSA  نزدیک به سه سال روی تحقیق در مورد Autopilot کار کرد و در طول این فرآیند بارها با تسلا ملاقات یا تعامل داشت. بسیاری از بررسی‌های مستقیم تصادفات را انجام داد و برای ارائه اطلاعات در مورد آنها نیز به شرکت متکی بود. اما آژانس از داده‌های تسلا در یکی از اسناد پشتیبانی انتقاد کرد.

تناقض‌های موجود در داده‌های تسلا باعث ایجاد ابهام در مورد آمار واقعی تصادف خودروهایی می‌شود که با اتوپایلوت درگیر هستند. این آژانس اعلام کرد:« کمپانی تسلا از هر تصادفی که تحت تاثیر اتوپایلوت است، حتی در تصادفات شدید، به دلیل شکاف در گزارش‌گیری از راه دور، آگاه نیست. تسلا تا حد زیادی داده‌های تصادفات را تنها با استفاده از پایروتکنیک دریافت می‌کند، به این معنی که کیسه‌های هوا، پیش کشنده‌های کمربند ایمنی یا ویژگی کاهش ضربه عابر پیاده در کاپوت خودرو فعال می‌شوند.»

دیگر خبرها

  • چند روش ساده برای تقویت مو
  • پایان تحقیقات درباره اتوپایلوت تسلا پس از 13 تصادف مرگبار
  • کمبود ویتامین D چه خطراتی برای زنان دارد؟
  • ۵ ویتامین ضروری و مکمل مفید برای سلامت مردان
  • کمبود این ویتامین باعث سرطان پروستات و سرطان سینه می‌شود
  • سیستم خودران تسلا در ۱۳ تصادف مرگبار دخیل بوده است
  • کمبود این ویتامین‌ها، دلیل شدت شوره سر!
  • روز ملی ایمنی در حمل و نقل و حسرت فرصت هایی که از دست می روند....
  • با این مواد غذایی درد را فراموش کنید
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!