Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-07@05:27:41 GMT

پروژه اتاق شیشه‌ای در «صمت»

تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۹۳۲۰۸

پروژه اتاق شیشه‌ای در «صمت»

استقرار سامانه‌های الکترونیک یکی از ابزارهای اصلی اتاق شیشه‌ای وزارت صمت خواهد بود. به اعتقاد آنها سامانه جامع تجارت که از تامین تا توزیع را پوشش می‌دهد نیز در جهت پیشگیری از فساد مثمرثمر خواهد بود. متولیان و تصمیم‌سازان وزارت صنعت، معدن و تجارت معتقدند گلوگاه‌های فساد شناسایی شده  و برنامه عملیاتی برای اصلاح آن تدوین شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به اعتقاد سیاست‌گذاران صمت، ۴۷ درصد GDP کشور در بخش صنعت، معدن و تجارت جانمایی شده که این موضوع بیانگر اهمیت اقدامات اینچنینی در این مجموعه اقتصادی است.

اولین نشست جامعه بازرسی و نظارت صنعت، معدن و تجارت روز گذشته با حضور بازرسان و ناظران ارشد و با هدف شفاف‌سازی، ارتقای سلامت اداری و مبارزه با فساد در سازمان توسعه تجارت ایران برگزار شد. در این نشست متولیان از برپایی اتاق شیشه‌ای در وزارت صمت برای برقراری شفافیت و مبارزه با فساد خبر دادند. به گفته مدیرکل بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی وزارت صمت این اتاق شیشه‌‌ای قرار است با رویکرد پیشگیرانه ایجاد شود. اکبر صادقی با اشاره به اینکه وزارت صمت یک وزارتخانه گسترده است و برنامه‌های جامعی برای بازرسی و نظارت عملکرد آن تدوین شده است، گفت: الگو و استراتژی ما «سند چشم‌انداز»، «فرمان ۸ ماده‌ای رهبری»، «نقشه راه اصلاح نظام اداری و قانون ارتقای سلامت اداری»، «آیین‌نامه پیشگیری از فساد» و دیگر اسناد بالادستی است. او با بیان اینکه نظام‌نامه بازرسی از سوی وزیر صمت ابلاغ شده است، گفت: در این نظام‌نامه و این ابلاغ یک وحدت رویه برای سیستم‌های اداری طرح‌ریزی شده است. به گفته صادقی، گلوگاه‌های فساد شناسایی شده و برنامه عملیاتی برای مبارزه با آن تدوین شده است.

مشاور وزیر و مدیرکل دفتر وزارتی وزارت صنعت، ‌معدن و تجارت نیز در این نشست، گفت: اراده و برنامه قوی که شخص وزیر دارد و در بدنه وزارت صمت نیز هست، بر این است که تا می‌توانیم سیستم را شفاف‌سازی کنیم. به گفته افشار فتح‌الهی، در شرایط فعلی تقریبا چهار وزارتخانه در بدنه وزارت صنعت، معدن و تجارت ادغام شده است که حجم کاری زیادی را بر عهده آن گذاشته است و ضرورت دارد نظارت بیشتری باشد. او نظارت و بازرسی را یکی از اصول مدیریت نوین در دنیا دانست که در همه کشورها انجام می‌شود و در ادامه اظهار کرد: نظارت و بازرسی قوی در کشورهای توسعه‌یافته سبب کاهش تخلفات در سیستم‌های اداری آنها شده است. فتح‌الهی با بیان اینکه شناسایی گلوگاه‌های فساد به تنهایی کافی نیست، افزود: در حوزه برداشتن گلوگاه‌ها باید برنامه‌ریزی شود و مسوولیت نظارت و بازرسی، تاکید بر برداشتن و رفع این گلوگاه‌ها از طریق مجموعه‌های متولی است.

همچنین مشاور عالی و دستیار ویژه وزیر صمت در این نشست، نقش بازرسان و ناظران در مجموعه وزارت صنعت، معدن و تجارت را نقش پیشگیرانه دانست و اضافه کرد: به مدیران ریسک‌پذیر، شجاع و جهادی نیاز داریم. به گفته صادق نجفی، بیش از ۷۵درصد مسائل اقتصادی از مرحله تولید تا توزیع و مصرف در بخش تولید و خدمات به وزارت صمت بازمی‌گردد که این نشانگر اهمیت و جایگاه این مجموعه است‌. نجفی گفت: سامانه‌های الکترونیکی خوبی در مجموعه وزارت صمت در حال تست و راه‌اندازی است که به شفافیت هرچه بیشتر کمک شایانی می‌کند. او با تاکید بر اینکه ظارت سیستماتیک را دنبال می‌کنیم، اظهار کرد: می‌خواهیم همه کالاها را از مرحله تولید تا توزیع در مغازه‌ها رصد و کنترل کنیم و اجازه نمی‌دهیم مشکلی برای کشور به‌وجود آید.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۹۳۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۱۰۸ هزار تنی کالا به روسیه در فروردین ماه

نادعلی کهنسال مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان مازندران گفت: ۱۰۸ هزار تن کالا در فروردین ماه امسال از استان مازندران به روسیه صادر شده که از لحاظ وزنی ۱۱۵ درصد رشد داشته است.

او افزود: این کالا‌ها شامل سیمان، گچ، لبنیات و میوه بوده است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان مازندران گفت: به لحاظ ارزشی نیز صادرات کالا از مازندران به روسیه ۱۱۰ درصد افزایش داشته است.

در فروردین ماه امسال بالغ بر ۲۴ میلیون دلار کالا از مازندران به کشور‌های هدف صادر شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • وزیر صنعت معدن و تجارت شامگاه دوشنبه وارد اراک شد
  • وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان مرکزی سفر می‌کند
  • استقرار ۵۰ درصد تولیدکنندگان شوینده در قزوین
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری با عمر کمتر از پنج سال صادر شد
  • صدور مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری دست دوم
  • صادرات ۱۰۸ هزار تنی کالا به روسیه در فروردین ماه
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری صادر شد
  • مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • دستاوردهای هیات اقتصادی هرمزگان به کشور چین