Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@04:40:50 GMT

برنامه‌های هلدینگ آذرخش برای گسترش صادرات

تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۹۳۴۷۱

برنامه‌های هلدینگ آذرخش برای گسترش صادرات

نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت ساختمان با حضور گسترده هیات‌های تجاری از کشورهای مختلف و به خصوص کشورهای همسایه، به مکانی مناسب برای مذاکرات صادارتی تبدیل‌ شده است.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام آجرنسوز نما آذرخش، یکی از غرفه‌های فعال در بحث صادرات غرفه گروه بین‌المللی کارخانجات آجرنسوز نما آذرخش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شرکت تولیدی ـ صنعتی با 23 سال سابقه فعالیت و دارا بودن چهار واحد تولیدی، معادن اختصاصی و فرمولاسیون انحصاری تولید محصولات، در طول یک سال گذشته گام‌های بلندی در عرصه صادرات برداشته است.

به گفته مسئول واحد صادرات این شرکت، آذرخش در طول یک سال گذشته، هفت دفتر نمایندگی صادرات در کشورهای آلمان، استرالیا، روسیه، عراق، عمان، آذربایجان و گرجستان دایر کرده و در حال حاضر عراق، اقلیم کردستان، ازبکستان، آلمان، استرالیا، روسیه، آذربایجان، گرجستان، عمان و کره جنوبی بیشترین دریافت‌کنندگان آجرهای صادراتی آذرخش هستند.

مدیر صادرات آذرخش با اشاره به انحصار آجرهای آلمانی، هلندی و آمریکایی در بازار دنیا می‌گوید: کشور ایران و به‌تبع آن آذرخش سه مزیت عمده در تولید آجر دارد که شامل: انرژی ارزان، نیروی کار متخصص با دستمزد مقرون‌به‌صرفه و معادن انحصاری و متعدد است. کشوری مانند آلمان که سردمدار تولید آجر در اروپا است، باید گاز و خاک مورد نیاز خود را وارد کند اما آذرخش با بهره‌گیری از این مزیت‌ها و تلفیق آن با فناوری انحصاری تولید آجر، موفق شده محصولی با کیفیت و قیمت قابل‌ رقابت به بازار عرضه کند که این محصول نظر مشتریان فراوانی را در دنیا و حتی کشورهای مهد آجر به خود جلب کرده است.

هرچند آذرخش در طول سال‌های گذشته به کشورهای گوناگون صادرات داشته اما حالا در تلاش است تا طی رایزنی با تجار فعال در سطح بین‌الملل، تعداد نمایندگی‌های خود را به بیست کشور برساند تا در شرایط اقتصادی حال حاضر کشور، صنعت آجر را به صنعتی ارزآور تبدیل کند. حضور در نمایشگاه‌های بین‌المللی یکی از مهم‌ترین برنامه‌هایی است که آذرخش دنبال می‌کند و امیدوار است با حمایت مسئولان، ظرفیت‌های صادرات آجر به‌عنوان تولیدی ملی که جنبه‌های فرهنگی نیز دارد بیش‌ازپیش جدی گرفته شود.

انتهای رپرتاژ خبری

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نمایشگاه صنعت ساختمان صادرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۹۳۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم‌های غرب چه تاثیری بر صادرات روسیه داشت؟

به گزارش تابناک، تاسیسات LNG 2 قطب شمال به مدیریت شرکت نواتک در دریای یخی کارا، بخش مهمی از برنامه های مسکو برای تقویت صادرات و پر کردن خزانه است. اکنون ماه هاست که آماده ارسال گاز طبیعی مایع به بازارهای جدید، جایگزینی برای تجارت پردرآمد اروپایی با خط لوله بوده است.

  با این وجود، عملیات جدید 25 میلیارد دلاری اساساً غیرفعال باقی مانده است، تولید انرژی روسیه که به طور قابل توجهی با محدودیت های ایالات متحده مهار شده است.   روسیه مدت هاست که به دنبال افزایش سهم خود از بازار جهانی LNG بوده است، اما جنگ و کاهش شدید صادرات زمینی به اروپا به دنبال آن اهمیت این جاه طلبی ها را تقویت کرده است. مسکو می خواهد تولید LNG را تا سال 2030 سه برابر کند و حداقل 35 میلیارد دلار به درآمد سالانه اضافه کند.   روسیه در حال حاضر چهارمین صادرکننده بزرگ LNG در جهان است   مالت هامپرت، بنیانگذار مؤسسه قطب شمال، که بیش از ده سال است توسعه  روسیه در منطقه را زیر نظر دارد، اظهار داشت که "تحریم های ایالات متحده به طرز شگفت آوری خوب عمل می کند. آنها از همان ابتدا تولید LNG 2 قطب شمال را متوقف کردند و از تحویل کشتی ها جلوگیری کردند.   از زمانی که دولت بایدن در سال گذشته کارخانه LNG 2 قطب شمال را تحریم کرد، خریداران در چین و هند که قبلاً نفت روسیه را خریداری کرده و با محدودیت‌های قانونی معامله می‌کردند، از خرید LNG خودداری کردند، حتی با تخفیف.    حفظ صادرات LNG دشوارتر از صادرات نفت است، که علیرغم محدودیت های قیمتی و سایر محدودیت ها به لطف "ناوگان سایه"  ثابت مانده است. این بیشتر به دلیل تجهیزات پیچیده تر مورد نیاز برای بارگیری و انتقال سوخت فوق خنک است.   اکنون اتحادیه اروپا که هنوز به LNG روسیه متکی است و تمایلی به محدود کردن واردات ندارد، در حال آماده شدن برای اجرای برخی اقدامات خود است. اروپا صراحتاً سوخت را ممنوع نمی‌کند، اما بحث‌های بلوک نشان می‌دهد که با ورود به سومین سال جنگ، گاز دیگر محدود نیست. 

دیگر خبرها

  • صادرات ۷۱۰ میلیون یورو تجهیزات صنعت نفت
  • بررسی مشکلات ۱۵ مددجو زندان سپیدار اهواز
  • تنظیم بازار و جهش تولید با مشارکت تشکل ها
  • تحریم‌های غرب چه تاثیری بر صادرات روسیه داشت؟
  • «آذرخش و رقص فانتوم‌ها» به نمایشگاه می‌رسد
  • فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی ارتباط بین‌المللی خود را گسترش می‌دهد
  • آذرخش، ۵۰ رأس دام عشایر فارس را تلف کرد
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشورهای آفریقایی
  • پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا
  • سیاست‌گذاری صحیح برای گسترش روابط با همسایگان در حوزه تقویت جایگاه گازی چگونه باید باشد؟