Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-30@17:34:48 GMT

پیام البرز با تدبیر دولت جان گرفت

تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۹۴۲۰۹

پیام البرز با تدبیر دولت جان گرفت

 این استان با دارا بودن بیش از سه هزار و ۵۰۰ واحد تولیدی و صنعتی، نقش مهمی در اقتصاد کشور دارد، نقشی که تاکنون خود را به خوبی نشان داده است.

در کنار این مزیت، سرزمین ملقب به ایران کوچک از ظرفیت مهم دیگری بهره مند است، ظرفیتی که این روزها بیشتر از همیشه در حال شکوفا شدن است و توانسته همه نگاه ها را به خود معطوف کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منطقه ویژه اقتصادی پیام، پتانسیلی نهفته در دل البرز، در کنار اقتصادی بودن آن از مزیت ویژه باری بودن برخوردار است و به عنوان تنها فرودگاه باری کشور از آن نام برده می شود.

آموزش خلبانی، پروازهای تفریحی و از همه مهم تر پروازهای مسافری از دیگر مزایایی است که موجب شده تا پیام البرز هر چه بیشتر دیده شود.

یکی از آرزوهای دیرینه مردم این استان، راه اندازی بخش مسافری بوده، آرزویی که به همت دولت تدبیر و امید و تلاش مسئولان استانی نتیجه داد و در شهریور ماه سال گذشته نخستین پروار از مشهد مقدس به البرز در زمین نشست.

فرودگاه بین المللی مسافری پیام در این خصوص به خوبی نشان داد که از ظرفیت بالایی برخوردار است و می تواند از عهده آن بربیاید، اگر چه پس از مدتی وقفه ای در روند توسعه مسافری شدن آن رخ داد و به مدت چندین ماه است که پروازهای مسافری از این فرودگاه صورت نمی گیرد.

اما مسئولان استانی و منطقه ویژه نیز بیکار ننشستند و در طول چند ماه گذشته تمامی همت خود را گماردند تا بخش مسافری این فرودگاه که موجب رشد هر چه بیشتر استان و منطقه می شود بار دیگر فعال شود.

شهبازی استاندار البرز مسئولان استانی را بسیج  کرد و تمامی همت خود را گمارد تا پروازها بار دیگر از سر گرفته شوند.

مسئولان منطقه ویژه و فرودگاه بین المللی پیام نیز، نسبت به افزایش استانداردها و آماده سازی زیر ساخت ها اقدام کردند تا امروز که فرودگاه پیام برای انجام هر پروازی آماده است.

در سفر هفته گذشته معاون رئیس جمهوری به همراه چند تن از وزرا به استان البرز، ۲ وزیر ارتباطات، فناوری و اطلاعات و راه و شهرسازی از نزدیک از بخش مسافری فرودگاه پیام بازدید کردند، ایراداتی که پیش از این به فرودگاه وارد شده بودد برطرف و هر ۲ وزیر به این مساله اذعان کردند.

سپس مقرر گردید که در جلسات پیش روی هیات دولت، اصلاح اساسنامه با هدف  از سرگیری مجدد پروازها از فرودگاه بین المللی پیام به عنوان یک مطالبه عمومی مطرح شود.

تلاش مسئولان البرزی در کنار همت دولت که توسعه هر چه بیشتر زیر ساخت ها در کشور است جواب داد و در جلسه اخیر هیات دولت انجام پروازهای آموزشی و مسافری در کنار بخش باری فرودگاه پیام به تصویب هیات دولت رسید.

استاندار البرز در گفت و گو با خبرگزاری جمهوری اسلامی در این رابطه رهاورد سفرهای مسوولان به این استان مهم و استراتژیک را وزین و قابل اعتنا توصیف کرد و در ادامه از تحقق مهمترین مطالبه استان در سفر معاون اول رییس جمهوری به البرز خبر داد.

عزیز اله شهبازی با مژده خبری به البرزنشینان اعلام کرد که ظرف کمتر از ۲ روز پس از سفر دکتر جهانگیری، دستور راه اندازی پروازهای مسافربری فرودگاه پیام توسط هیات دولت صادر شد. 

وی اظهار داشت که همواره تلاش کردیم تا با دعوت از مسئولان ملی به البرز، مطالبات استان به صورت دقیق، نظام مند و تخصصی طرح گردد و در این راستا پاسخ و نتایج درخوری نیز دریافت می شود.

استاندار البرز با اشاره به اینکه اکنون نگاه ملی در مسیر عمران و آبادانی البرز، همراه و پشتیبان مسوولان شده است، ادامه داد: پس از دستاوردهای اعتباری سفر اخیر رییس سازمان برنامه و بودجه کشور به استان، اکنون شاهد تحقق مطالبه مردم البرز از سفر معاون اول رییس جمهور هستیم.

 شهبازی معتقد است فرودگاه پیام ظرفیتی ارزشمند و یک پدافند غیرعامل و کمکی برای فرودگاه های مهرآباد و امام خمینی(ره) محسوب می شود که با وجود صرف اعتبارات قابل توجهی برای راه اندازی و توسعه آن ، اما مدتها بلاتکلیف مانده بود.

وی اظهار داشت: طی سفر روز اول مرداد ماه جاری دکتر جهانگیری به این استان و پس از ارائه گزارشی دقیق از ظرفیت ها و اهمیت این فرودگاه در نهایت آغاز پروازهای مسافربری و آموزشی در این فرودگاه پس از گذشت ۲ روز از این سفر و در جلسه هیات دولت به تصویب رسید.

استاندار البرز گفت: بر اساس این مصوبه این فرودگاه علاوه بر اینکه مهمترین فرودگاه کارگو (حمل و نقل باری) در کشور محسوب می شود در حوزه مسافربری و آموزشی نیز فعالیت جدی تری خواهد داشت. 

به گفته شهبازی مجموعه مسوولان استان البرز در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری برای  اجرای اهداف اقتصاد مقاومتی با اهتمام ویژه ای برای بهره برداری از فرصت های مغتنمی همچون فرودگاه پیام و مواردی از این دست پیشتاز هستند.

نادر ثناگو مطلق مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه مسافری پیام نیز روز سه شنبه در نشستی با خبرنگاران اعلام کرد: عزم جدی وزارت ارتباطات و مسئولان استانی بر انجام دوباره پروازهای مسافری از فرودگاه پیام بود که نتیجه داد.

همه مسئولان در استان و با عزم جدید استاندار البرز پای کار آمدند به رفع موانع و ایرادهایی که به فرودگاه گرفته بودند پرداختند و با رفع نواقص توانسته ایم مجوز هیات دولت را دریافت کنیم.

وی عنوان کرد: البته مشکلاتی از جمله محل دفن زباله حلقه دره وجود دارد که امیدواریم اقداماتی از سوی شهرداری کرج و دیگر دستگاه های ذیربط برای این مشکل هر چه سریعتر صورت گیرد.

به گفته ثناگو سقوط سال گذشته یک فروند هواپیمای باری  در فرودگاه فتح در نزدیکی فرودگاه پیام نگرانی هایی ایجاد کرد، اما توسط تیم های کارشناسی بررسی و در نهایت به این نتیجه رسیدند که سقوط هواپیما در فرودگاه فتح ربطی به فرودگاه پیام و زیر ساخت های آن ندارد.

در خصوص هم راستایی فرودگاه های فتح و پیام نیز اقداماتی از جمله نشانه گذاری باند فرودگاه فتح با هدف بالا بردن ضریب ایمنی پروارها انجام شده است.

ثناگو مطلق در ادامه از بروزرسانی سامانه های هواشناسی و هوانوردی در فرودگاه پیام خبر داد و اظهار داشت: تصویب انجام پروازهای مسافری و آموزشی از فرودگاه پیام، یک اعتبار برای استان و منطقه محسوب می شود.

به گفته وی به زودی و در کوتاهترین زمان ممکن انجام پروازها به ۲ مقصد کرج – مشهد، کرج – کیش و بالعکس را خواهیم داشت و بنا داریم تا این پروازها را هر چه بیشتر توسعه دهیم.

ثناگو مطلق با اشاره به ظرفیت های منطقه ویژه و فرودگاه پیام بیان کرد: با توجه به اینکه این فرودگاه ظرفیت انجام پروازهای خاص را دارد به این منظور فرودگاه پیام آمادگی در خصوص انجام این پروازها را نیر دارد ؛ شرکتی نیز به همین منظور به پیام پیشنهاد شده تا در قالب این پروازها، بخش هوانوردی عمومی، جابه جایی با تعداد کم مسافر، ایر تاکسی و ایرآمبولانس ها را پیشقدم شویم.

منطقه ویژه اقتصادی پیام در سال ۶۹ تحت عنوان مرکز خدمات هوایی برای ارائه خدمات هوایی ، حمل و نقل، توزیع بار کالاهای پستی و ارائه خدمات هلیکوپتری به نقاط صعب العبور در شرایط جوی متفاوت و پشتیبانی از عملیات توسعه و تائید و تجهیز و نگهداری مراکز، دستگاه ها و امکانات مخابراتی و پستی کشور فعالیت خود را آغاز کرد.

نزدیکترین منطقه ویژه اقتصادی کشور به تهران، قرار داشتن فرودگاه در داخل اراضی منطقه ویژه و امکان بهره گیری از کلیه تأسیسات، تجهیزات و تسهیلات آن،  در مجاورت بودن مرکز اقتصادی، صنعتی و کشاورزی کشور، قرار گرفتن در کنار راه آهن سراسری، متروی تهران - کرج و شاهراه های ارتباطی کشور و دارا بودن شرایط اقلیمی مناسب از جمله مزیت های این منطقه است.

همچنین برخورداری از امکانات زیربنایی، گمرک، گذرنامه اختصاصی، بانک، وجود نیروی کار ارزان در منطقه، قرار گرفتن در مسیر تلاقی پنج استان اقتصادی کشور، نزدیک بودن به مراکز تحقیقاتی و نیروهای تحصیل کرده و متخصص منطقه، نزدیک بودن به مراکز تولید میوه، سبزیجات و گل و گیاه بدون محدودیت سقف زمانی و نزدیکی به مراکز عمده تولید و مصرف کالاها و خدمات، وجود هاب پستی و گمرک در فرودگاه بین المللی پیام، داشتن انبارهای متعدد روباز، وجود ترمینال های کانتینری و امکانات تخلیه و بارگیری با دستگاه های پیشرفته را از دیگر ظرفیت های منطقه ویژه اقتصادی پیام می توان برشمرد.

در کنار این مزایا، یکی دیگر از ویژگی هایی که پیام را از سایر نقاط متمایز می کند، بخش کارگو( حمل و نقل بار) آن است که به عنوان بزرگترین و تنها فرودگاه کارگو (پایانه بار هوایی) کشور شناخته می شود.

کد خبر 1284803

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان البرز فرودگاه رشد اقتصادی باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال دونالد ترامپ نقل و انتقالات لیگ برتر ایالات متحده آمریکا استان البرز ایران و آمریکا کاریکاتور سینمای ایران مسعود کیمیایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۹۴۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیام امیرعبداللهیان به همایش روز ملی خلیج فارس

آفتاب‌‌نیوز :

در پیام حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه به همایش روز ملی خلیج فارس که روز دوشنبه - ۱۰ اردیبهشت ماه - در فرهنگسرای اندیشه قرائت شد، آمده است: مایلم مراتب خرسندی خود برای برگزاری مراسم گرامیداشت روز ملی خلیج فارس را ابراز نمایم. بزرگداشت این روز مهم در واقع تکریم هویت ملی ایرانیان به شمار می‌آید لذا این روز بزرگ را به همه ایرانیان تبریک می‌گویم.

وی ادامه داد: خلیج فارس نامی جاودانه و میراثی جهانی است. در تاریخ ایران دهم اردیبهشت روزی است که یادآور از خودگذشتی‌های مردمانی دلاور که با مجاهدت خود پایان اشغال و استعمار پرتغالی بر سواحل جنوبی را پس از سال‌ها رقم زدند.

وزیر امور خارجه در این پیام اظهار داشت: خلیج فارس پهنه بی‌نظیر مواصلاتی میان اروپا، آفریقا، آسیای جنوبی و جنوب شرقی است و از نظر راهبردی، بخشی از یک نظام ارتباطی مهم جهانی است که اقیانوس اطلس، دریای مدیترانه، دریای سرخ و اقیانوس هند را در بر دارد.

امیرعبداللهیان یادآورشد: اهمیت خلیج فارس در ابعاد تاریخی، تمدنی، جغرافیایی، فرهنگی و جهات گوناگون اقتصادی، سیاسی، حمل و نقل انرژی و ژئوپولیتیک از توضیح و تکرار بی‌نیاز است. به همین دلیل است که اهمیت این پهنه آبی در سراسر جهان بسیار قابل توجه است.

وی بیان داشت: در نگاه و باور جمهوری اسلامی ایران، امنیت مقوله پیچیده، متکثر، چند بعدی و تفکیک ناپذیر است که صرفاً با همکاری دسته جمعی و از طریق تقویت پیوند‌ها و ایجاد سازوکار‌های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی محقق می‌شود.

وزیر امور خارجه در این پیام افزود: در همین راستا معتقدیم امنیت خلیج فارس فقط با مشارکت تمامی کشور‌های ساحلی تامین خواهد شد و در این مسیر، استثناء و تجاهل نسبت به هیچ کدام از کشور‌ها پذیرفته نیست و جمهوری اسلامی ایران در زمینه ارائه پیشنهاد و ابتکار در این حوزه‌ها، همواره پیش قدم بوده است.

امیرعبداللهیان: امنیت خلیج فارس با مشارکت تمامی کشور‌های ساحلی تامین می‌شود

امیرعبداللهیان در ادامه این پیام عنوان کرد: جمهوری اسلامی ایران با توجه به ارزش‌ها و پیوند‌های مشترک با مردم منطقه همواره در تمام زمینه‌ها از پدیده‌های زیست محیطی و گردشگری گرفته تا امنیت نظامی و روابط اقتصادی آماده همکاری و در اختیار قرار دادن ظرفیت‌ها و مزیت‌های خود در مسیر توسعه پایدار خلیج فارس بوده است.

وی اظهار داشت: مایلم مجدداً تاکید کنم کشورمان با برخورداری از ظرفیت‌های گسترده خدادادی و کسب پیشرفت‌های گسترده در عرصه‌های مختلف، آمادگی دارد تا این دستاورد‌ها را در خدمت به صلح، ثبات، توسعه و پیشرفت منطقه و ارزش‌های مشترک دیرپای آن قرار دهد.

وزیر امور خارجه در این پیام تصریح کرد: هرچند نام خلیج فارس با ایران و ایرانی عجین شده، اما در عین حال خلیج فارس محلی برای همسایگان ابدی و خانه‌ای برای همه ملت‌های پیرامون آن است از همین رو، دولت سیزدهم در راستای سیاست خارجی متوازن دیپلماسی پویا و تعامل هوشمند و نصب العین قرار دادن سه اصل عزت، حکمت و مصلحت باز تعریف و باز تنظیم روابط با همسایگان را مد نظر قرار داد و نه در شعار بلکه در عمل نشان داد که مجدانه به دنبال تبدیل خلیج فارس به گرانیگاه سیاست همسایگی و صلح و ثبات در منطقه از راه تعامل و گفتگو بین دو ساحل این گستره آبی است.

امیرعبداللهیان تاکید کرد: یک ویژگی مهمی که وجه شناسه امروز برای خلیج فارس به شمار می‌رود روحیه مبارزاتی صاحب‌نشینان سلحشور آن است که اشغال و حضور بیگانگان را بر نمی‌تابند.

وی اضافه کرد: بخش اعظم نابسامانی‌های موجود در خلیج فارس به واسطه دخالت و حضور قدرت‌های خارجی در منطقه بوده که درک سطحی، برداشتی نادرست و منفعت محور از تحولات آن دارند. دخالت و نقش آفرینی کشور‌های فرامطقه‌ای نه تنها موجب ثبات و امنیت مردمان این دیار نشد بلکه مسیر همکاری‌های مسالمت آمیز را به مواجهه و واگرایی سوق داد.

وزیر امور خارجه بیان داشت: در حالی که آمریکا و غرب به دنبال فروش تسلیحات بیشتر و متنوع‌تر به کشور‌های منطقه هستند، جمهوری اسلامی ایران با اتکا به نفس، عقلانیت سیاسی، رفتار مسئولانه و روابطی مودت آمیز به دنبال اتصال جنوب این پهنه تاریخی به آسیای میانه، قفقاز و دریای سیاه بوده تا منافع همه ملت‌های منطقه را مورد توجه قرار دهد.

امیرعبداللهیان خاطرنشان کرد: ایران به عنوان یک کنشگر بزرگ و توانمند با تکیه بر ظرفیت‌های عظیم خود و ایمان به توانمندی‌های نهفته در خلیج فارس و داشته‌های کشور‌های این حوزه برای کمک به پیشرفت و تعالی ملل مسلمان منطقه اطمینان کامل دارد.

وی افزود: فراموش نکنیم ما با همه تمایز‌ها و تفاوت‌های فرهنگی، زبانی، نژادی، مذهبی و فکری قرن‌هاست در کنار یکدیگر زیست مشترک داشته‌ایم و به یقین برای نسل‌های آینده نیز باید سرنوشت مشترک توام با همزیستی مسالمت آمیز و همبستگی اجتماعی را به ودیعه بگذاریم.

وزیر امور خارجه در این پیام تصریح کرد: اینک با درک و مطالعه این تجربه، جمهوری اسلامی ایران بر آن است که تا در مشورت و همکاری با همسایگان خود یک الگوی بومی برای ثبات و امنیت منطقه استراتژیک غرب آسیا را پیشنهاد کند در این خصوص وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران آمادگی آن را دارد تا در همفکری و جلب نظرات سازنده مراکز مطالعاتی و اندیشه‌مندان نام کشور‌های منطقه، نگرش مفهومی مورد نظر را غنا بخشد.

امیرعبداللهیان اظهار کرد: امروز در حالی نام جاودان خلیج فارس را گرامی می‌داریم که تحولات مهمی در اطراف ما به ویژه در شامات که ارتباط تاریخی با خلیج فارس دارد در جریان است. به طور قطع دفاع از فلسطین و فروکاستن از آتش افروزی رژیم صهیونیستی تاثیرات مثبتی در منطقه مهم و حساس خلیج فارس خواهد داشت.

وی یادآورشد: در مقام وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران، امید آن دارم خلیج فارس همواره امن، با ثبات و پررونق محیطی برای آرامش مردمان شمال و جنوبش باشد و باور دارم این همایش با حضور و مشارکت فعالانه همه صاحب نظران و اندیشمندان و با ارائه بحث‌های مستدل و تبادل نظر همه جانبه به اهداف والای خود که همانا تقویت منافع ملی و هویت فرهنگی و تاریخی ایران و صیانت از آن است دست خواهد یافت.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • با دیپلماسی فعال منطقه‌ای ایران خط لوله صلح با وجود کارشکنی آمریکا در حال ساخته شدن است
  • ریشه‌های تروریست‌پروری در سیاست‌های غرب؛ ترور برای بقا!
  • پیام سردار تنگسیری به کشورهای منطقه از خلیج فارس
  • پیام امیرعبداللهیان به مناسبت «روز ملی خلیج فارس»
  • پیام امیرعبداللهیان به همایش روز ملی خلیج فارس
  • رفع تصرف ۱۵۰۰ مترمربع از اراضی ملی منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
  • چالش‌های جدی «وعده صادق» برای سامانه تدبیر آمریکا در منطقه
  • آیین نامه ترویج نماز در هیات دولت تصویب شد
  • امیرعبداللهیان روز ملی جمهوری آفریقای جنوبی را تبریک گفت
  • اقدام آفریقای جنوبی علیه صهیونیست‌ها نشان داد آرمان‌های نلسون ماندلا زنده است