Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-04@22:43:17 GMT

واسطه گري بزرگترين مصيبت اقتصاد ايران

تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۹۴۹۴۸

واسطه گري بزرگترين مصيبت اقتصاد ايران

خبرگزاری آریا- یک کارشناس اقتصادی گفت: واسطه گری بزرگترین مصیبت و در عین حال از مرض های مزمن اقتصاد کشور است.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از رادیو اقتصاد، مصطفی صفاری افزود: بخش عمده ای از سرمایه ها امروز بجای اینکه در بخش تولید باشد متاسفانه در بخش واسطه گری و غیر مولد است.
وی اظهارداشت: بورس ها بستر معاملات و محلی برای شفافیت قیمت‌ها هستند بطوری که عرضه‌کنندگان و متقاضیان کالا در فرآیندی شفاف اقدام به کشف قیمت محصول بر پایه عرضه و تقاضا می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این کارشناس اقتصادی گفت: استفاده از بورس های کالا یکی از راه های دنیا برای رسیدن به شفافیت است.
وی افزود: کشورها امروز به خوبی از ظرفیت های بورس در عرضه کالاهای دارای مزیت بهره می برند از این رو در ایران نیز می‌توان در عرضه محصولات کشاورزی و سایر کالاها از فرصت‌ها و مزیت‌های بورس کالا بهره‌مند شد.
صفاری ضمن اشاره به اینکه بورس ابزاری برای شفاف‌سازی قیمت‌هاست، اظهارداشت: ضرورت دارد در کشور نیز از این ابزار به بهترین شکل ممکن استفاده شود.
وی با بیان اینکه دلالان و واسطه ها مخالف شفافیت به خصوص در بخش کشاورزی هستند، گفت: شفافیت بورس کالا مضر به حال دلالان است بنابراین همواره به دنبال بهانه های مختلفی هستند که این شفافیت از بازار گرفته شود.
این کارشناس اقصادی با اشاره به اینکه بخش کشاورزی مظلوم ترین بخش اقتصاد ایران است، افزود: تعرفه واردات محصولات کشاورزی از 20 سال قبل تا به امروز همچنان صفراست ولی در برابر هر لحظه مسئولان اراده کنند جلوی صادرات این محصولات گرفته می شود در صورتیکه در سایر کالاها چنین چیزی به هیچ وجه موضوعیت ندارد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: واسطه گری مصیبت اقتصاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۹۴۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیکاری معضلی جدی/ ضرورت رفع مشکلات حوزه کشاورزی

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه آبادان، اروندکنار، منیوحی، چوئبده و بخش مرکزی انتخاب نماینده مجلس به دور دوم رسید که در این راستا مردم در ۲۱ اردیبهشت ماه دوباره پای صندوق‌های رأی حاضر خواهند شد.

یکی از نامزدهایی که در انتخاب ۲۱ اردیبهشت ماه در گردونه انتخاب مردم آبادان، اروندکنار، منیوحی، چوئبده و بخش مرکزی قرار دارد، «سید محمد مولوی» است که برای آشنایی با دیدگاه‌های این نامزد، خبرگزاری مهر مصاحبه‌ای با وی در قالب چند سوال انجام داده است.

در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

انتخابات باشکوهی برگزار شد و علیرغم اینکه معاندین با استفاده از رسانه‌های خود جریان‌سازی گسترده‌ای برای عدم حضور مردم راه انداختند ولی شاهد ازدحام جمعیت رأی دهنده از همان دقایق اولیه آغاز فرآیند رأی بودیم و قطعاً وقتی مجلس شورای اسلامی با چنین پشتوانه مردمی تشکیل می‌شود، مجلسی فراجناحی و انقلابی خواهد بود.

مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

هر موضوع بنا به اقتضای زمان و نیاز مردم باید مورد پیگیری قرار گیرد و در شرایط فعلی باید اقتصاد مهم‌ترین اولویت کشورمان باشد؛ رهبر معظم انقلاب نیز طی سال‌های گذشته برای نامگذاری شعار سال بر موضوعات اقتصادی به ویژه در زمینه تولید تاکید کرده‌اند.

ضرورت دارد به همه شاخه‌های اقتصادی از جمله اقتصاد آموزش، اقتصاد فرهنگ و هنر، اقتصاد ورزش، اقتصاد پژوهش و … توجه شود.

اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی

مهمترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راه‌کاری دارید؟

ابتدا بیکاری باید رفع شود ولی رفع آن بدون آسیب شناسی عملاً میسر نیست. یکی از موارد بیکاری مربوط به حوزه کشاورزی است که چنانچه مشکلات کشاورزان رفع شود برای حجم بالایی از جوانان جویای کار اشتغالزایی صورت می‌گیرد. از سوی دیگر شهرهایی همچون آبادان که صنایع دارند، باید طرح‌های صنعتی مانند پالایشگاه دوم که به مرحله اجرا نرسیده سریع‌تر عملیاتی شود.

کد خبر 6078915

دیگر خبرها

  • بزرگترین طرح نوسازی شالیزارهای مازندران درآمل نیمه خرداد تحویل می‌شود
  • تولیدکنندگان آلومینیوم مواد اولیه را به قیمت دلار ۶۰ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری می‌کنند
  • در تهران دیگر به ریال و تومان خانه نمی‌فروشند | بیت‌کوین بده خانه بخر! | رونمایی از پدیده عجیب خرید و فروش مسکن در تهران + جزئیات
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • الکترونیک محور شدن مجوزها به معنی افزایش شفافیت و پیش‌بینی‌پذیری اقتصادی کشور است
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • عرضه سیب زمینی ایرانشهر به بازار مصرف
  • بیکاری معضلی جدی/ ضرورت رفع مشکلات حوزه کشاورزی
  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است
  • خطر از بزرگترین اقتصاد اروپا گذشت