Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- محمد اژدری، مالک باشگاه نساجی مازندران گفت: پروانه مالکیت در سیکل اداری قرار دارد و تا یکی دو روز دیگر انتقال انجام می‌شود. تاریخ انتشار: 15:14 - 08 مرداد 1398 - کد خبر: ۵۳۷۶۳۰

محمد اژدری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری میزان، در مورد آخرین وضعیت انتقال مالکیت باشگاه نساجی مازندران اظهار داشت: من تا کنون حدود ۸۰۰ میلیون تومان خرج کردم و مسئولان استان باید تشخیص درست دهند و تکلیف ما را روشن کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فکر می‌کنم تا فردا (چهارشنبه) یا پس فردا این انتقال قطعی شود.

وی ادامه داد: کار‌ها در حال انجام است و روال عادی کار در راس آن کمسیون ماده ۵ باید طی شود. دیگر مشکلی وجود ندارد و به نظر می‌رسد کار‌ها روی غلتک افتاده است. امیدوارم مدارک مورد نیازمان را هم از صنیعی‌فر بگیریم. البته بحث ما فقط مدارک نبود، یکسری بدهی از گذشته وجود داشت که ما گفتیم تکلیف آنها هم مشخص شود.

مالک باشگاه نساجی مازندران در مورد این بدهی‌ها گفت: در این مورد باید جلسه‌ی دیگری تشکیل شود. نماینده ما، نماینده مالکان قبلی و نماینده تربیت بدنی حضور داشته باشند تا جزئیات این کار حل شود. پروانه باشگاه هم قرار بود در این هفته صادر شود. این کار در سیکل اداری قرار دارد و امروز یا فردا انجام می‌شود.

اژدری در مورد تاثیر منفی طولانی شدن انتقال امتیاز روی تیم فوتبال این باشگاه تصریح کرد: این موضوع ربطی به تیم ندارد و من تلاش کردم هیچ تاثیری در روند کار تیم نباشد. اردو برگزار کردیم، تمرینات روال عادی دارند و کمپ راه‌آهن را هم تا سه ماه آینده برای تیم اجاره کردیم. در نتیحه تلاش شده لطمه‌ای به تیم وارد نشود.

وی در پاسخ به این سوال که مواردی از قبیل ماندن اعضای این تیم در هتل کردان روی تیم تاثیر می‌گذارد گفت: آن موضوع یک کار مهندسی شده بود. شما در هر هتلی اقامت داشته باشید، حتی در هتل‌های خارجی هنگام ترخیص زمانی را مقابل کانتر سپری می‌کنید. بالاخره تسویه حساب زمان می‌برد.

مالک باشگاه نساجی مازندران در پاسخ به این سوال که آیا در کار باشگاه‌داری او کارشکنی می‌شود اظهار داشت: ظاهرا بحث اصلا باشگاهداری من نیست. یکسری بدهی‌ها از قبل باقی مانده و من تنها کاری که کردم در مسائل مالی باشگاه قبل از هر چیز ورود کردم. گفتم ابتدا باید بدهی‌های به جا مانده از قبل مشخص شود. این کار خوبی است. امروز من و فردا دیگری در این باشگاه حضور خواهد داشت. بالاخره از یک جایی باید تکلیف بدهی‌های قدیمی مشخص شود. اگر این بدهی‌ها مشخص شده و معلوم شود متعلق به چه کسی است کار خوبی در حق تیم نساجی انجام شده ولی این که چرا کار‌هایی این چنین مهندسی شده رخ می‌دهد را باید از آنهایی که دم از عشق به نساجی می‌زنند پرسید.

اژدری در مورد این که تا چه زمانی با کارشکنی‌ها مقابله می‌کند گفت: این کار‌ها انرژی را می‌گیرد چون چک‌های من را رسانه‌ای کردند. من ایستاده‌ام و از اعتبار خود دفاع می‌کنم. تا زمانی هم که ثابت نکنم این حرف و حدیث‌ها درست نیست، کوتاه نمی‌آیم. من دوستانی فوتبالی دارم که از مشورت آنها استفاده می‌کنم. برای تیم کار‌هایی کردم که در چند ماه انجام شدنی نبود، ولی در چند روز انجام شد. تیم هم خوب پیش می‌رود و مشکلی نیست.

وی در مورد اعتراض بازیکنان به نگرفتن قسط اول قراردادشان و حتی جدایی سجاد عاشوری از این تیم عنوان کرد: واقعیت امر به این شکل نیست و جوسازی را دوست ندارم. با صداقت می‌گویم ۲۰ درصد پیش پرداخت ما آماده است، ولی باید ابتدا تکلیف بدهی‌های فصل قبل به بازیکنان مشخص شود و بعد در مورد پیش قسط فصل جدید صحبت کنیم. بازیکنان هم همگی این را می‌دانند. اگر هم بازیکنان نگران پیش قسط امسال هستند چرا نرفتند طلب‌هایی را که از فصل قبل داشتند بگیرند. در مورد بازیکنان جدید هم مشکلی وجود ندارد و هر باریکنی که تست پزشکی داده من در خدمتش هستم.

مالک باشگاه نساجی مازندران در پایان خاطرنشان کرد: از نظر من هیچ مشکلی وجود ندارد و انتقال امتیاز در روند اداری خود قرار دارد. منتظر هستم باشگاه به اسم من شود. من ۸۸۰ میلیون لباس خریدم و ۳۵۰ میلیون آن را به عنوان پیش پرداخت واریز کردم. تمام هزینه‌هایی تیم را تاکنون بی‌هیچ منتی پرداخت کردم و این وظیفه من است. بالاخره قراردادی بستم و کار خود را پیش می‌برم. از اینجا به بعد این مدیران استان هستند که تکلیف این کار را روشن می‌کنند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: لیگ برتر نساجی نساجی مازندران میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۹۶۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۱۰ هزار تن گندم به مراکز مسقف خوزستان انتقال داده شد

به گزارش خبرنگار مهر، مجید نبی پور ظهر امروز یکشنبه در بازدید از یکی از مراکز خرید گندم در شهرستان حمیدیه با بیان اینکه امسال ۷۵۴ هزار هکتار از مزارع خوزستان زیر کشت گندم رفت، به ورود سامانه بارشی در مرحله برداشت گندم به استان اشاره کرد و افزود: ۸۶۴ هزار تن گندم از مزارع استان پیش از آغاز بارش‌ها برداشت شده بود که از این میزان ۵۶۰ هزار تن گندم در مراکز خرید روباز انبار و بیش از ۱۰۰ هزار تن گندم به سیلوها منتقل شده بود.

نبی پور اضافه کرد: با توجه به هشدارهایی که صادر شده بود، جلسه‌های متعددی با ارگان‌های مربوطه از جمله استانداری، جهاد کشاورزی، اداره کل غله و بازرگانی، تعاون روستایی برگزار شد و با همکاری گمرک نیز کامیون‌های حمل کالا به سمت حمل محصول گندم برای انتقال از مراکز روباز به مراکز مسقف سوق داده شد.

وی با بیان اینکه در کمتر از یک هفته ۵۱۰ هزار تن گندم به مراکز مسقف استان خوزستان انتقال داده شد، تصریح کرد: مرکز خرید حمیدیه یکی از مراکز مهمی است که حدود ۱۶ هزار تن گندم در آن انبار شده است؛ همچنین کمتر از ۵ درصد از گندم‌های خریداری شده در مراکز خرید روباز باقی مانده که در مدت امروز تا فردا به مراکز مسقف انتقال داده خواهد شد.

وی ادامه داد: در طول سه روز بارندگی با استفاده از پوشش‌های پلاستیکی و برزنتی گندم موجود در مراکز خرید روباز پوشانده شد و از این رو مردم نگران وارد شدن خسارت به محصول گندم موجود در مراکز خرید نباشند.

نبی پور افزود: به حدود ۱۰۰ هزار هکتار از مزارعی که برداشت گندم در آنها صورت نگرفته بود، خسارت بین ۲۰ تا ۷۰ درصدی با میانگین ۴۰ درصد ناشی از ناشی از تگرگ، آب‌گرفتگی و… وارد شده است.

وی تصریح کرد: در روزهای آینده برآورد خسارات مزارع برداشت نشده که ۵۰ درصد از کل مزارع گندم را تشکیل می‌دهد، انجام خواهد شد.

نبی پور اظهار کرد: حدود ۲ هزار و ۸۰۰ کمباین در سال جاری برای برداشت محصول گندم در خوزستان به کار گرفته شد که این میزان در سال گذشته ۲ هزار و۲۰۰ دستگاه بود؛ همچنین سرعت برداشت نسبت به سال گذشته ۲۰ درصد بیشتر بود که در نتیجه نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۵۰ هزار تن محصول بیشتر برداشت شده است.

کد خبر 6097334

دیگر خبرها

  • ۵۱۰ هزار تن گندم به مراکز مسقف خوزستان انتقال داده شد
  • معاون شهردار تهران: قرارداد چین ابهامی ندارد و باعث افتخار است
  • بدهی‌های آب و فاضلاب استان بوشهر پرداخت شد
  • تاکید مقاومت فلسطین بر کارشکنی اشغالگران در مذاکرات/ الرشق رژیم صهیونیستی را تهدید کرد
  • انتقال آب از سد دز به سد کرخه
  • رئال مادرید برای امضای قرارداد با کیلیان ام باپه آماده می‌شود
  • ابرتورم در ترکیه چگونه مردم را بدهکار می‌کند؟
  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • شوک به خیرونا: احتمال اخراج از اروپا و سقوط به لیگ 2
  • عربستانی‌ها آماده می‌شوند: آتش‌بازی در تابستان