Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده دبیرکل سازمان ملل در امور لیبی طی گزارشی به شورای امنیت درباره جدیدترین شرایط در حوزه ماموریتش درباره گسترش جنگ در لیبی هشدار داد و گفت : لیبی به عرصه‌ای برای آزمایش تسلیحات و جنگ افزارهای جدید تبدیل شده است. ۰۸ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۲ بین الملل آفریقا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، اواسط فروردین ماه گذشته بود که نیروهای تحت فرماندهی ژنرال حفتر به بهانه سرکوب گروه های تروریستی به طرابلس حمله کردند، به دنبال این حمله شرایط سیاسی و امنیتی لیبی به هم ریخت، روند سیاسی  پایان دادن به بحران این کشور متوقف و تنور جنگ شعله ورتر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی کشورهای تاثیرگذار بر روند تحولات لیبی خواستار پایان دادن به درگیری های نظامی دراین کشور شدند اما این درخواست ها درحد یک بیانیه سیاسی باقی ماند. نماینده دبیرکل سازمان ملل در امور لیبی نیز با طرف های تاثیرگذار در جنگ این کشور به رایزنی هایی پرداخت و حتی هر از گاهی گزارش هایی به شورای امنیت درخصوص تحولات لیبی ارائه می دهد اما این اقدامات تاکنون هیچ نتیجه مثبتی به همراه نداشته است.

نماینده دبیرکل سازمان ملل در امور لیبی دیروز در نشست دوره ای شورای امنیت که به منظور بررسی جدیدترین تحولات لیبی برگزار شده بود، گزارشی ارائه کرد که طی آن درباره گسترش جغرافیای جنگ و خشونت در لیبی هشدار داده شده بود.

در این نشست " غسان سلامه " خواستار افزایش تلاش های بین المللی برای پایان دادن به درگیری های نظامی و از سرگیری مذاکرات سیاسی در لیبی شد.

به گزارش تارنمای " الوسط – لیبیا" وی خطاب به اعضای شورای امنیت گفت: هیچ افق روشنی برای پایان دادن به درگیری های لیبی وجود ندارد. این کشور هم اکنون  به عرصه ای برای  آزمایش تسلیحات و جنگ افزارهای جدید و قدیم تبدیل شده است

نماینده دبیرکل سازمان ملل در امور لیبی با اشاره به کشته شدن هزار و 100 نفر درجریان نبرد طرابلس گفت: از این تعداد 106 نفر شهروند عادی بودند و این درحالی است که ساکنان طرابلس مجبور شدند خانه و کاشانه خود را ترک کنند، به گونه ای که ده ها هزار نفر برای درامان ماندن از جنگ به تونس مهاجرت کرده اند.

سلامه دو طرف درگیری های طرابلس را به  افزایش حملات هوایی، گسترش جغرافیای جنگ و خشونت، استفاده از مزدوران بیگانه در نبرد، نقض حقوق بشر و  حملات بی هدف و خودسرانه  متهم و تصریح کرد: امکان ندارد آتش بس در لیبی را تا زمان نامحدودی به تعویق انداخت لذا بایستی اقدامات فوری برای برون رفت از درگیری های نظامی دراین کشور انجام داد.

لیبی| درگیری درحومه طرابلس؛ جنگنده‌های حفتر بیمارستان صحرایی را بمباران کردند

وی برای پایان دادن به جنگ داخلی لیبی پیشنهاد کرد: به مناسبت فرارسیدن عید قربان آتش بس سراسری در لیبی برقرار شود. طرف های تاثیرگذار در تحولات داخلی لیبی یک نشست مشترک در سطح مسئولان عالی رتبه برگزار کنند. همچنین یک نشست لیبیایی تشکیل شود که در آن نماینده تمام گروه ها، احزاب و اقشار مختلف مردم این کشور حضور داشته باشند.

غسان در پایان تاکید کرد: لیبیایی ها وارد جنگ نیابتی  شده اند که تنها نتیجه آن ویران شدن کشورشان است.

انتهای پیام/

R7969/P/S8,88,90,1128/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "لیبی"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار لیبی اخبار لیبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۹۷۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کره شمالی: حقوق‌ بشر ابزار تهاجم و رفتار خصمانه آمریکاست

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، خبرگزاری رسمی کره شمالی (KCNA) به نقل از سخنگوی وزارت خارجه این کشور اعلام کرد که پیونگ‌یانگ در پاسخ به استفاده واشنگتن از حقوق‌بشر به عنوان ابزاری برای تهاجم، رفتار خصمانه و ضد کره شمالی، گزینه‌های قاطع و محکمی را برای حفاظت از حاکمیت و امنیت خود انتخاب خواهد کرد.

وزارت خارجه آمریکا هفته پیش گزارش سالانه خود را درباره «مسائل اساسی حقوق‌بشر» در کره شمالی را منتشر کرد و این کشورا را به «نقض حقوق‌بشر» متهم کرد.

سخنگوی کره شمالی همچنین با اشاره به پرتاب ماهواره کره جنوبی در ماه آوریل از فشارهای دولت آمریکا برای توقف آزمایش‌های موشکی و سایر پرتاب‌ها انتقاد کرد؛ واشنگتن مدعی است که آزمایش‌های موشکی کره شمالی، «نقض قطعنامه‌های سازمان ملل» است.

آزمایش‌های موشکی کره شمالی اخیراً به علت رفتارهای تحریک‌آمیز و آزمایش‌های مشترک آمریکا و کره جنوبی در شبه‌جزیره کره افزایش یافته است. هفته پیش رسانه‌های رسمی و دولتی کره شمالی اعلام کردند که ارتش این کشور یک آزمایش موشکی موفق دیگر را انجام داده است.

خبرگزاری رسمی کره شمالی (KCNA) در این‌باره گزارش داد که «اداره موشکی کره شمالی روز جمعه یک کلاهک بزرگ طراحی‌شده برای موشک کروز راهبردی «هواسال-۱ آرآ-۳» و همچنین یک موشک ضدهوایی «پیولجی۱-۲» را با موفقیت آزمایش کرد.»

بنابر این گزارش این موشک ضدهوایی، نوع جدیدی از موشک‌های ضدهوایی است.

این رسانه کره شمالی با اشاره به اینکه «این آزمایشها هیچ ربطی به شرایط پیرامونی ندارد.» افزود: آزمایش این تسلیحات بخشی از فعالیت‌های منظم و معمولِ اداره موشکی و موسسات علوم دفاعی وابسته به آن است.

در اوایل آوریل هم کره شمالی اعلام کرد که یک موشک مافوق صوتِ میان‌بردِ جدید با سوخت جامد را آزمایش کرده و رسانه های دولتی نیز تصاویری از پرتاب آن را با نظارت کیم جونگ اون رهبر کره شمالی منتشر کردند.

به نوشته الجزیره موشک‌های کروز از جمله مجموعه‌ای در حال رشد از سلاح‌های کره شمالی هستند که برای غلبه بر دفاع موشکی منطقه (آمریکا و کره جنوبی) طراحی شده‌اند. این موشک‌ها زرادخانه عظیم موشک های بالستیک کره شمالی از جمله انواع قاره پیما که گفته می شود در قاره ایالات متحده هدف قرار می گیرند را تکمیل می کنند.

تحلیلگران می گویند فناوری موشکی ضدهوایی عرصه‌ای است که کره شمالی می تواند در همکاری نظامی عمیق خود با روسیه از آن بهره‌مند، زیرا این دو کشور در مواجهه با رویارویی های جداگانه و تشدیدشونده خود با آمریکا همسو می شوند.

آمریکا و کره جنوبی کره شمالی را به ارائه گلوله های توپخانه و سایر تجهیزات به روسیه برای کمک به گسترش توانایی جنگی این کشور در اوکراین متهم کرده اند؛ اتهامی که پیونگ‌یانگ و مسکو آن را رد می‌کنند.

کره شمالی از زمان دومین آزمایش هسته‌ای خود در سال ۲۰۰۹ تحت تحریم های شدید بین المللی قرار گرفته، اما توسعه برنامه های هسته ای و تسلیحاتی این کشور بی وقفه ادامه داشته دارد.

کد خبر 6089441

دیگر خبرها

  • آزمایشگاه‌های طبی کمترین شکایت را در نظام پزشکی دارند
  • آزمایشگاه‌های تشخیص طبی دارای کمترین شکایت هستند
  • آزمایشگاه های طبی کمترین شکایت را در نظام پزشکی دارند
  • آزمایشگاه های طبی کمترین شکایت را در بین حرف پزشکی دارند
  • کره شمالی: حقوق‌ بشر ابزار تهاجم و رفتار خصمانه آمریکاست
  • حمله به رفح به یک درگیری سیاسی در اسرائیل تبدیل شده است
  • حمله به رفح به یک درگیری داخلی برای اسرائیل تبدیل شده است
  • حمله به رفح به یک درگیری سیاسی داخلی برای اسرائیل تبدیل شده است
  • روایت رهبر انقلاب از توصیه‌‌ها به ایشان برای پذیرش خواسته‌های آمریکا
  • ببینید | آسمان سرخ لیبی