Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا،‌ محمدباقر الفت در نخستین نشست مشترک هم‌اندیشی حمایت حقوقی و قضایی از تجارت خارجه کشور با اشاره به سیاست‌های اقتصاد مقاومتی بر گرفته از بیانات رهبر انقلاب گفت: قوه‌قضاییه دو وظیفه اصلی در این سیاست‌ها را برعهده دارد؛ حمایت حقوقی و قضایی از سرمایه‌گذاری مشروع و مبارزه با فساد دو وظیفه اعلام شده به قوه قضاییه است که در دستورالعملی از ناحیه ریاست وقت قوه قضاییه موضوعاتی در این خصوص آماده شد و معاونت‌ها، سازمان‌ها و واحدهای زیر مجموعه قوه‌قضاییه طبق ضوابط و دستورالعمل در دو بخش سازمان و استانی تقسیم‌بندی شده و ستادهایی در این خصوص نیز تشکیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای این ستادها دبیرخانه تشکیل و ریاست دبیرخانه به عهده نهاد شد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه‌قضاییه با اشاره به برگزاری جلسات متعدد و منظم دبیرخانه این ستادها گفت: محور فعالیت‌ این ستاد در استان‌ها بر حمایت از تولید کنندگان داخلی است. وقتی راه حمایت از تولید را ادامه دادیم به این نتیجه می‌رسیم که باید از تجارت تولید کنندگان نیز حمایت کنیم و بهترین قسمت را همین صادرات تولیدات شناسایی کردیم و توانایی خود را در این بخش گذاشتیم.

دبیر ستاد پیگیری سیاست‌های اقتصاد مقاومتی گفت: قوه‌قضاییه علی‌رغم همه توانایی‌ها، محدودیت‌هایی نیز دارد بنابراین ما توان‌مان را معطوف به اولویت‌ها قرار دادیم و بهترین نقطه بحث صادرات تولیدات داخلی بود از همین رو تعامل نظام‌مند و مستمر با فعالان بخش خصوصی را در دستور کار قرار دادیم.

الفت با اشاره به اقدامات و فعالیت‌های قوه‌قضاییه درباره تعامل با فعالان بخش‌خصوصی گفت: در قوه قضاییه مباحثی مانند حقوقی و قضایی، گمرک، بانک، حمل‌ونقل، بیمه و داوری و همچنین مشکلاتی که ممکن است با وزارت‌صمت و فعالان بخش خصوصی ایجاد شود را پیگیری می‌کنیم . دبیرخانه ستاد اقتصاد مقاومتی متولی بحث بهبود فضای کسب و کار است.

وی ادامه داد: سرپل قوه‌قضاییه با وزارت‌اقتصاد همین دبیرخانه اقتصادی مقاومتی است. افرادی که با مباحث بهبود فضای کسب و کار آشنایی دارند می‌دانند که در یازده نماگرد جمهوری اسلامی فعالیت می‌کند که با ارتقا این شاخص‌ها فضای سرمایه‌گذاری برای سرمایه‌گذاران خارجی و داخلی در داخل کشور فراهم می‌شود از این یازده نماگرد 4 یا 5 مورد متوجه قوه قضاییه است. این موضوعات عبارتند از تضمین قرارداد – مباحث مربوط به ورشکستگی – دادگاه‌های خرد – شروع کسب و کار  و ...

دبیر ستاد پیگیری سیاست‌های اقتصاد مقاومتی با اشاره به ثبت شرکت‌ها تصریح کرد: در چند سال گذشته تلاش‌های خوبی انجام شده و سازمان صمت در بحث ثبت شرکت‌ها اقدامات بسیاری خوبی انجام داده است. امروز هیچ شرکتی برای ثبت شرکت نیاز به حضور در اداره ثبت ندارد و تلاش شده از کاغذ برای ثبت شرکت و عملیات مربوط به آن استفاده نشود.

الفت با اشاره به فعالیت سامانه حامی تصریح کرد: سامانه‌ای به نام سامانه حامی در حال آماده‌شدن است که البته این سامانه در استان‌ها فعال شده و افراد می‌توانند درخواست‌هایشان را در این سامانه قرار داده و بدون نیاز به حضور فیزیکی و مراجعه به ساختمان‌های دستگاه قضایی درخواست‌شان را پیگیری کنند. درخواست این افراد در کمیته‌های مربوطه مطرح و نتیجه آن در همین سایت برای افراد متقاضی قرار داده می‌شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: قوه قضاییه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۹۹۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایش کیفیت روغن خوراکی از مزرعه تا سفره

به گزارش خبرگزاری مهر، توجه به رهنمودهای رئیس جمهور در هجدهمین جلسه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی مبنی بر ضرورت تأمین امنیت غذایی و افزایش دسترسی آحاد جامعه به غذای سالم و با کیفیت و ارزان، موضوع سلامت و کیفیت روغن خوراکی به عنوان یک کالای اساسی در سفره مردم در دستور کار دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی قرار گرفت.

اولین جلسه کمیته فنی بهبود کیفیت و سلامت روغن‌های خوراکی در سال جدید در دبیرخانه شورای عالی برگزار و تمامی اقدامات دستگاه‌های اجرایی ذی ربط در زنجیره تولید و عرضه روغن خوراکی به ویژه واردات روغن خام و نگهداری آن در مخازن، تصفیه و پالایش روغن خام و تولید روغن در کارخانه بررسی شد.

در این جلسه، محمد اسماعیل مطلق رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی تاکید کرد: کیفیت و سلامت روغن خوراکی از مبدا ورودی روغن خام و کشت دانه‌های روغنی در مزرعه تا سفره آحاد جامعه باید به دقت پایش شود که یکی از مهم‌ترین اقدامات، ترخیص روغن خام وارداتی مناسب است.

دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی به منظور حفظ و ارتقای سلامت مردم، سلامت روغن خوراکی، برنامه آرد و نان کامل، برنامه شیر مدارس و پایش سلامت محصولات کشاورزی و هم چنین وظایفی که هر یک از دستگاه‌های اجرایی ذیربط بر عهده دارند را در سال جاری با جدیت دنبال می‌کند.

کد خبر 6098801 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • غزه، نماد شرافت و عزت است/این بار نیز مقاومت پیروز خواهد شد
  • توزیع 725 تن کود کشاورزی در ساری
  • رئیس دبیرخانه همکاری‌های مشترک حوزه و دانشگاه آزاد معرفی شد
  • نظام ارزی ،صادرکننده را با محدودیت مواجه کرده است
  • حسینی: مجلس نظام ارزی را بازبینی می‌کند
  • تغییر دستمزد کارگران جدی شد؟
  • پایش کیفیت روغن خوراکی از مزرعه تا سفره
  • رئیس‌جمهور دستور داد؛ متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • عملکرد دستگاه‌های مسئول در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شکل مستمر رصد می‌شود
  • متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند