Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-29@08:09:22 GMT

پشت پرده توهین ترامپ به نماینده بالتیمور

تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۹۹۲۱۸

پشت پرده توهین ترامپ به نماینده بالتیمور

«دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا در روز‌های اخیر حملات نژادپرستانه به چهره‌های سرشناس در آمریکا را شدت بخشیده. او در تازه‌ترین حمله «الیجا کامینگز»، نماینده آفریقایی‌تبار مجلس نمایندگان آمریکا را آماج حملات قرار داده است.

ترامپ روز شنبه در حساب کاربری خودش در توئیتر حوزه انتخاباتی کامینگز، بالتیمور را «آشفته‌بازاری پر از موش» توصیف کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او می‌نویسد: «کامینگز فردی است که بدون هیچ دلیلی سر مامورانی که در گشت زنی‌های مرزی کار می‌کنند فریاد می‌زند و بالتیمور را به منطقه‌ای پر از کثیفی و پر از موش‌های فاضلاب تبدیل کرده است.»

«نانسی پلوسی»، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا سخنان ترامپ را «نژادپرستانه» خوانده و خواستار برخورد با آن شده است؛ حمله نژادپرستانه قبلی ترامپ، تنها یک هفته قبل‌تر اتفاق افتاد، آنجا که او از چهار نماینده «جنبش ترقی‌خواه» در کنگره («الکساندریا اوکاسیو-کورتز»، «ایلهان عمر»، «آیانا پرسلی» و «رشیدا طالیب») خواست به کشور خودشان برگردند.

توئیت‌هایی که ترامپ در آن‌ها از این چهار نماینده که همگی تبار غیرآمریکایی دارند خواسته بود به کشور‌های زادگاه خودشان برگردند، موجب شد هواداران او در چند تجمع، علیه این چهار نماینده زن شعار «Send her back» (او را به کشورش برگردانید) سردهند.

اما دلیل حملات نژادپرستانه ترامپ چیست؟ یک تحلیل این است که او با عقیده به برتری نژادی سفیدپوست‌ها زاده شده و با آن بزرگ شده است. شواهدی وجود دارند که نشان می‌دهند پدر دونالد ترامپ (فِرِد ترامپ) یکی از اعضای فرقه «کوکلاس کلان»، از گروه‌های طرفدار سفیدبرترانگاری است و حدود ۹۰ سال پیش در یکی از تجمعات این ایالت نیویورک دستگیر شده است.

علاوه بر این، در سابقه قضایی ترامپ محکومیت به دلیل نژادپرستی وجود دارد. او در سال ۱۹۷۳ به دلیل آنکه ۱۴ هزار واحد آپارتمان خود در نیویورک را به مستاجر‌های سفید پوست اجاره داده و سیاه پوستان را رد کرده بود، محکوم شناخته شد.

انگیزه‌های ترامپ از طرح این مسائل نژادپرستانه البته صرفاً برآمده از گرایش‌های ذاتی او نیست و طبق استدلال می‌توان گفت: او از آن‌ها انگیزه‌های انتخاباتی هم دارد. وبگاه شبکه خبری «سی‌ان‌ان»، به عنوان مثال، در تحلیلی به چنین انگیزه‌هایی پرداخته و نوشته او یکبار دیگر هم در سال ۲۰۱۶ به همین مسائل نژادپرستانه توانست رقیبش را شکست دهد.

طبق این تحلیل‌ها، او از طریق فشردن عصب‌های نژادیِ جامعه آمریکا به دنبال آن است تا پایگاه رأی‌دهندگان خودش را به برخاستن در حمایت از او در دور بعدی انتخابات ریاست‌جمهوری تحریک کند.

مخاطب حملات اخیر ترامپ به بالتیمور و نماینده آن در واقع این شهر یا مناطق اطراف آن نبوده‌اند، همان‌طور که او هنگام انتقاد از مهاجران مخاطبش را افرادی که در نقاط یا شهر‌های مرزی آمریکا زندگی می‌کنند قرار نمی‌دهد.

ترامپ در واقع، هنگام مطرح کردن این حملات نگاهش به سبد رأیی است که در مناطق جنوبی و همچنین منطقه موسوم به «کمربند زنگار» (منطقه‌ای که بخش بالایی شمال شرق ایالات متحده آمریکا، دریاچه‌های بزرگ، و ایالت‌های غرب میانه آمریکا را پوشش می‌دهد و بیشتر سفیدپوستان در آنجا ساکن هستند) قرار دارند و در انتخابات سال ۲۰۱۶ پیروزی او در انتخابات را رقم زدند.

«آندرا گیلیپسی»، متخصص مسائل نژادی می‌گوید: «ترامپ دارد حامیانش را تحریک می‌کند. او دارد نفرت را در توده‌های مردم تحریک کرده و به آن‌ها یادآوری می‌کند که این آدم‌های بداخلاق دارند به ما می‌گویند این کار را بکنیم و آن کار را نکنیم و نباید این همه قدرت داشته باشند.»

برخی از تحلیلگران این سیاست ترامپ برای قطبی کردن جامعه را به راهبرد «ریچارد نیکسون» در سال ۱۹۶۸ تشبیه می‌کنند که قصد داشت دموکرات‌های ناامید از جنبش سیاه‌پوستان در مناطق جنوبی آمریکا را به سمت جمهوری‌خواه‌ها بکشاند.

مسئله بزرگ در انتخابات سال ۲۰۲۰ این است که آیا راهبرد ترامپ این بار هم جواب می‌دهد و او می‌تواند گوی سبقت را در انتخاب از رقیب دموکرات خودش نشانه‌هایی در دست است که ترامپ توانسته قطبیت مد نظر خودش را در جامعه ایجاد کند.

یک نظرسنجی که موسسه افکارسنجی «پیو» ماه آوریل منتشر کرد نشان می‌دهد ۵۸ درصد از آمریکایی روابط نژادی در آمریکا را بد می‌دانند و ۵۶ درصد گفته‌اند آمدن ترامپ اوضاع را بدتر از قبل کرده است. نزدیک به دو سوم گفته‌اند مردم با آمدن ترامپ بیش از گذشته دیدگاه‌های نژادپرستانه خودشان را بروز می‌دهند.

هیچ نشانه‌ای وجود ندارد که ترامپ قصد متوقف کردن این نوع حملات را داشته باشد، زیرا او هیچ بهایی برای آن‌ها نمی‌پردازد و غیر از چند نماینده کنگره اعتراض خاصی به اظهارات نژادپرستانه او صورت نمی‌گیرد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: دونالد ترامپ نژادپرستانه آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۹۹۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی

مذاکره کننده ارشد واشنگتن گفت مقامات ایالات متحده و کره جنوبی دیدگاه‌های مربوط به یک توافق جدید در مورد تقسیم هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی را مورد بحث قرار دادند و در صورت لزوم به مشورت ادامه خواهند داد.

به گزارش ایسنا، آمریکا و کره جنوبی ماه گذشته میلادی نمایندگانی را برای آغاز مذاکرات زودهنگام با هدف اجرای یک توافق جدید در سال ۲۰۲۶ معرفی کردند.

به نقل از خبرگزاری رویترز، رسانه‌های کره جنوبی گزارش کردند که هدف از این گفت‌وگو دستیابی به توافق پیش از هر گونه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید است که در دوران ریاست جمهوری خود سئول را به «سواری گرفتن از قدرت نظامی آمریکا» متهم کرده بود.

«لیندا اسپچت»، مذاکره کننده ارشد آمریکایی پیش از نخستین دور مذاکرات در هاوایی که سه شنبه تا پنجشنبه برگزار می‌شود، گفت واشنگتن به دنبال یک نتیجه عادلانه و برابر است.

وی افزود: «آمریکا و کره جنوبی دورنماهای خود را برای این نشست مطرح کرده‌اند. ما تا هر زمان که لازم باشد به رایزنی‌ها ادامه می‌دهیم.»

یک مقام ارشد دولت بایدن ماه گذشته میلادی اعلام کرد مذاکرات در مسیر و زودتر از موعد مقرر انجام شده، اما ایالات متحده انتخابات ریاست جمهوری نوامبر را به عنوان«مهلت جدی» نمی‌بیند.

بیش از ۲۸ هزار نیروی آمریکایی در کره جنوبی به عنوان بخشی از تلاش‌ها برای بازدارندگی در مقابل کره شمالی مجهز به سلاح هسته‌ای مستقر هستند.

در دوران ریاست جمهوری ترامپ، آمریکا و کره جنوبی پیش از دستیابی به توافقی برای افزایش مشارکت سئول در افزایش ۱۳.۹ درصدی هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی چندین ماه دچار تنش بودند. بر اساس قرارداد ۲۰۱۹، کره جنوبی حدود ۹۲۰ میلیون دلار برای این مساله در سال پرداخت می‌کرد اما ترامپ از سئول خواست تا این مبلغ را در سال به پنج میلیارد دلار برساند.

قرارداد کنونی در سال ۲۰۲۵ منقضی می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • حمایت وینیسیوس جونیور و اورلین شوامنی از نیکو ویلیامز / عکس
  • ستاره بیلبائو گل زد و بازی را قطع کرد (عکس)
  • توهین‌های نژادپرستانه به نیکو ویلیامز در بازی مقابل اتلتیکو مادرید
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • پشت پرده حملات تروریستی در ایران و روسیه
  • زاخارووا: پلوسی به آمریکایی‌ها توهین می‌کند
  • ادعای پلوسی درباره پوتین، توهین به آمریکایی‌ها و دموکراسی است