Web Analytics Made Easy - Statcounter

منصور غلامی روز سه شنبه در حاشیه رونمایی از محصولات دانش بنیان دانشگاه سهند در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: در سالهای اخیر شاهد همت دانشگاه ها و مراکز علمی برای تبدیل دانش به فناوری و انتقال فناوری های حاصل از دانش نوین به سطح جامعه برای حل مسایل و مشکلات و رفع نیازهای صنعتی هستیم.

وی با اشاره به اینکه ۴۳ پارک علم و فناوری و ۱۹۰ مرکز رشد دانشگاهی در کشور فعالیت می کنند، ادامه داد: حمایت از ایده های جدید علمی و فناورانه که اغلب توسط دانشجویان و فارغ التحصیلان جوان دانشگاهی با راهنمایی اساتید ارایه می شوند از وظایف مراکز رشد و پارک های علم و فناوری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غلامی با اشاره به اینکه از مراکز رشد حمایت می شود، ادامه داد: این حمایت شامل فراهم کردن فضای فعالیت، تامین نیازهای اداری و مشاوره های علمی است و به محض اینکه ایده ها رشد پیدا کرده و قابل تبدیل و عرضه به صورت محصول می شوند به ایجاد شرکت های دانش بنیان کمک می شود و از کمک های صندوق های حامی مثل صندوق نوآوری و شکوفایی بهره مند می شوند تا به عرصه تولید و محصول برسند.

وی گفت: محصولاتی که توانایی رقابت با نمونه های خارجی دارند با سرمایه های ریسک پذیر و منابع مالی بیشتر مورد حمایت قرار می گیرند.

 وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: در سالهای اخیر قراردادهای زیادی بین شرکت های دانش بنیان و مصرف کنندگان محصولات تولید شده منعقد شده است و در ارزیابی هایی که انجام شده عملکرد محصولات داخلی از مشابه خارجی بهتر بود.

وی خاطرنشان کرد: برخی از شرکت های جوان در کشور فعالیت می کنند که سرمایه های خوبی را به عنوان سرمایه حاصل از دانش و فناوری برای خود به دست آورده اند.

به گزارش ایرنا دکتر منصور غلامی در دومین روز سفر خود به آذربایجان شرقی با حضور در دانشگاه صنعتی سهند، از چهار طرح فناورانه "ساخت ظروف کشت سلولی هوشمند"، "سامانه نمایشگر سه بعدی آدالوکس"، "جوهرهای ضدجعل فوتوکرومیک و فلورسانس" و "سامانه تصفیه آب خاکستری با استفاده از غشاهای نانوساختار سرامیکی" رونمایی کرد.

وزیر علوم صبح دیروز دوشنبه با استقبال مسوولان محلی وارد تبریز شد و با حضور در مرقد مطهر شهدای گمنام دانشگاه تبریز با ادای احترام به مقام شامخ شهیدان و غبارروبی و عطرافشانی مزار شهدا، برنامه ۲ روزه سفر خود به آذربایجان‌شرقی را آغاز کرد.

دکتر غلامی روز گذشته نخستین آشپزخانه صنعتی دانشگاهی کشور و امروز واحد فرآوری فرآورده‌های شیری را در دانشگاه تبریز راه‌اندازی کرد.  

۶۱۲۰/۳۰۷۱

منبع: ایرنا

کلیدواژه: منصور غلامی دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۰۱۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی خیام نکویی ظهر پنج شنبه در بازدید از مرکز تحقیقات کشاورزی استان سمنان (شاهرود) ضمن بیان اینکه در تولید انواع محصولات کشاورزی باید از دانش و فناوری‌های جدید بهره گرفت، ابراز داشت: وجود شرکت‌های دانش بنیان و روی آوردن آنها به بخش کشاورزی از جمله نیازهای اساسی است.

وی ضمن بیان اینکه تنها هفت درصد شرکت‌های دانش بنیان معادل ۷۰۰ شرکت در بخش کشاورزی فعال هستند، افزود: با توجه به نیاز کشور این میزان شرکت دانش بنیان باید به ۲۰ درصد افزایش یابد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی ضمن بیان اینکه نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است، ابراز داشت: انتظار می‌رود تا شرکت‌های دانش بنیان پا را فراتر نهاده و در این مقوله‌ها ورود کنند.

خیام نکویی ضمن بیان اینکه صنف و صنعت کشور نیز یک و نیم تن گندم نیاز دارند، تصریح کرد: با بهره‌گیری از دانش و فناوری نوین داخلی افزایش تولید گندم در دستور کار است.

وی ضمن بیان اینکه افزایش تولید گندم تا ۱۹ میلیون تن هدف گذاری شده است، افزود: با رشد بهره‌وری در تولید گندم و فناوری‌های جدید معتقدیم این هدف گذاری محقق خواهد شد.

کد خبر 6088589

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی در کشور
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • «اشتغال تخصصی و گردش مالی» نوع تقسیم‌بندی دانش‌بنیان‌ها و حمایت‌ها را مشخص می‌کند/ سازوکار‌های حمایتی متناسب‌تر شدند + فیلم
  • حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم
  • چالش‌ها و فرصتهای اکوسیستم استارتاپی در سال ۱۴۰۳
  • سرمایه‌های وقف باید علمی اداره شود
  • اداره سرمایه انباشته وقف باید علمی باشد/ تحقق شعار سال در حوزه کشت و صنعت
  • شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور کرمانشاه توسعه می‌یابند
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • لزوم افزایش صندوق اعتباری فناوری مازندران