Web Analytics Made Easy - Statcounter

«سید محمد مرندی» از فعالان رسانه‌ای در سطح بین المللی دلیل اکراه رسانه‌های ایرانی برای انجام مصاحبه با وزیر خارجه آمریکا را بیان کرد.

اخبار بین الملل- این تحلیلگر سیاسی در پیام توئیتری خود نوشت: تقریبا تمامی شبکه‌های تلویزیونی که تحت مالکیت ایران بوده یا با ایران همراه هستند توسط آمریکا تحریم شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حساب‌های بانکی خارجی (و اغلب محلی) آنها مسدود شده، کارمندانشان مورد آزار قرار می‌گیرند و اوپراتورهای ماهواره‌ای نیز تحت اجبار قرار گرفته‌اند که (برنامه) آنها را قطع کنند. لذا (این رسانه‌ها) زمانی که « مایک پامپئو » وزیر امور خارجه آمریکا از آنها انتظار مصاحبه دارد، عمیقا احساس اهانت کردند.
پامپئو در مصاحبه تلفنی با روزنامه واشنگتن پست گفته بود: من برای مصاحبه با تلویزیون رسمی ایران اعلام آمادگی می کنم.
استاد دانشکده مطالعات جهان در ادامه این پیام توئیتری نوشت: «من پیشنهاد مصاحبه 45 دقیقه‌ای به صورت گفتگو ‌ با مایک پامپئو را در جریان یکی از سفرهای خارجی‌اش می‌دهم. این مصاحبه می‌تواند در ساختمان غیر دولتی از طریق یک رسانه بزرگ مستقل از آمریکا انجام شود. الجزیره انگلیسی، راشاتودی، شبکه تلویزیونی جهانی چین، المیادین.SABCNews، تی آر تی یا هر رسانه این‌چنینی دیگری می‌تواند میزبان این گفت و گو باشد.»
مدیر گروه مطالعات آمریکای دانشکده مطالعات جهان اضافه کرد: «انگلیسی من کامل نیست و هرگز پیشتر (چنین)گفت و گویی انجام نداده‌ام اما به اندازه کافی درباره ایران می‌دانم، به اندازه کافی در تلویزیون بوده‌ام تا احساس اطمینان کنم که مخاطبان را نا امید نخواهم داد. اگر پامپئو جدی است وی باید بپذیرد. من منتظرم.»

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: مایک پامپئو تلویزیون دانشگاه تهران مصاحبه واشنگتن پست وزیر خارجه آمریکا پامپئو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۰۲۷۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایستگاه فضایی چین آسیب دیده است

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، رسانه‌های دولتی چین پس از دست دادن نسبی نیرو در ایستگاه فضایی تیانگونگ، اعلام کردند، این ایستگاه در اثر برخورد زباله‌های فضایی آسیب دیده و میزان تاثیرپذیری آن در اثر زباله‌های فضایی به مرور افزایش می‌یابد.

فضانوردان ماموریت شنژو۱۷ زمستان امسال دو راهپیمایی فضایی در خارج از ایستگاه فضایی تیانگونگ انجام دادند که آخرین آنها در یکم مارس بود. در آن زمان، رسانه‌های چینی نوشتند که پس از آسیب پنل‌های خورشیدی منبع تغذیه آن آسیب دیده است.

آژانس فضایی سرنشین دار چین نیز روز گذشته با برگزاری یک کنفرانس مطبوعاتی گزارش داد پیاده‌روی‌های فضایی موفقیت آمیز بودند و آژانس قصد دارد در آینده اقدامات بیشتری برای محافظت از ایستگاه در برابر زباله‌های فضایی در مدار انجام دهد.

رسانه ملی چین مشخص نکرده که این زباله‌ها ناشی از برخورد ریزشهاب‌سنگ‌ها یا فعالیت‌های انسانی در فضا هستند. هر دو نوع زباله، تهدیدی برای تیانگونگ و همچنین ایستگاه فضایی بین‌المللی به شمار می‌روند و می‌توانند فعالیت‌های تحقیقاتی فضانوردان را مختل کنند.

فرماندهی دفاع هوافضای آمریکای شمالی (نوراد) (North American Aerospace Defense Command)، به تازگی گزارش داده که بیش از ۴۳ هزار جرم فضایی را تاکنون رصد کرده که بیش از ۷ و ۵۰۰ مورد آن مربوط به ماهواره‌های اینترنتی استارلینک می‌شوند.

این حادثه یک نشانه دیگر از مخاطراتی است که در مسائل فضایی وجود دارد. برخورد‌های فضایی یکی از مشکلات شایع فضاپیما‌ها و ایستگاه‌های فضایی است و می‌تواند به آسیب‌های جدی و حتی نابودی ابزار‌های فضایی منجر شود.

ایستگاه فضایی تیانگونگ یک پروژه بزرگ و حیاتی برای چین است که برای تحقیقات علمی و فناوری فضایی استفاده می‌شود و آسیب این ایستگاه ممکن است به توقف تحقیقات و ماموریت‌های آن منجر شود و برنامه‌های فضایی چین را تحت تأثیر قرار دهد.

با توجه به شیوع آسیب‌های فضایی، این حادثه یک بار دیگر تاکید کرد که لازم است برای حفاظت از ایستگاه‌های فضایی و فضاپیما‌ها اقدامات احتیاطی بیشتری انجام شود که شامل توسعه تکنولوژی‌های مبارزه با آسیب‌های فضایی، نظارت دقیق‌تر بر شیوع زباله‌ها در فضا و همچنین همکاری بین کشور‌ها برای حفاظت از فضای مشترک است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تصاویر واقعی است؛ خبری از کپسول آتش نشانی نیست!+ عکس
  • رسانه صهیونیست هدف اصلی سفر بلینکن به ریاض را فاش کرد
  • چرا کارتر با تشکیل کشور فلسطین مخالف بود؟!
  • انجام ۱۱۱۴ مصوبه در شورای شهر علی آباد کتول
  • گزارش رسانه صهیونیست از فریبی به نام اسکله غزه + فیلم
  • کشف نقوش صخره‌ای جدید در ورزقان
  • کشف نقوش صخره‌ای در منطقه تاریخی ورزقان
  • ایران جزو آسیب‌پذیرترین کشورها از بلایای طبیعی
  • پشیمانم!
  • ایستگاه فضایی چین آسیب دیده است