Web Analytics Made Easy - Statcounter

تولیدکنندگان و صنعتگران حوزه متالورژی، فولاد، ریخته گری و تجهیزات و ماشین آلات وابسته به این صنعت از10 الی13شهریور ماه با حضور در یازدهمین نمایشگاه بین المللی متالورژی، فولاد،ریخته گری،ماشین آلات و صنایع وابسته؛ نوین ترین تولیدات و خدمات خود را به نمایش می گذارند.

گروه کشت و صنعت بازارنیوز: در این نمایشگاه که در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی اصفهان برگزار خواهد شد، بیش از 130 شرکت داخلی و خارجی و نمایندگی های خارجی حضور و مشارکت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این نمایشگاه جدید ترین و نوین ترین فناوری های روز و پیشرفته حوزه ها و بخش های مختلف صنعت فولاد، صنعت متالورژی،‌ صنعت ریخته گری، آهنی و غیر آهنی، صنایع مربوط به معدن، تهیه و توزیع مواد اولیه و روش های تولید،‌ تکمیل و تحویل محصولات مرتبط با این صنایع و همچنین طرح های متنوع مربوط به ظرفیت ها و توانمندی های صنعت فولاد و صنایع وابسته به آن ارائه خواهد شد.
رئیس ستاد برگزاری یازدهمین نمایشگاه بین المللی متالورژی، فولاد، ریخته گری، ماشین آلات و صنایع وابسته گفت: در این نمایشگاه شرکت های بزرگ کشور از جمله شرکت‌های فولاد مبارکه، فولاد هرمزگان، هلدینگ توکا فولاد، آتیه فولاد نقش جهان، ذوب آهن ایران و ایرتیک، شرکت فولاد سفیددشت چهارمحال و بختیاری، فولاد امیرکبیر کاشان، شرکت صنایع ریخته‌گری اصفهان، مهندسی بین‌المللی فولاد تکنیک حضور دارند.
محمود بندرچی افزود: در کنار شرکت های داخلی، غرفه دارانی از کشورهای هند، بلژیک، انگلیس، فرانسه، چین، سوئیس و ترکیه در این نمایشگاه حضور خواهند داشت و محصولات و توانمندی‌های خود را با هدف انتقال تکنولوژی به نمایش خواهند گذاشت.
وی با بیان اینکه تلاش کردیم این نمایشگاه محلی برای تبادل اطلاعات و امضای تفاهم نامه های تجاری و صنعتی باشد،گفت: در یازدهمین نمایشگاه بین المللی متالورژی، فولاد، ریخته گری، ماشین آلات و صنایع وابسته که در فضایی به وسعت 10000 متر مربع برگزار می شود، مراکز مختلف علمی از جمله دانشگاه ها، پژوهشکده ها و انجمن های مختلف این صنعت حضور و مشارکت دارند.
مدیر عامل شرکت رستاک پاد ویژن با بیان اینکه فولاد و معدن از جمله مهم‌ترین محورهای برگزاری نمایشگاه‌های ایران است،گفت: تفاوت این دور از نمایشگاه بین‌المللی متالورژی، فولاد، ریخته‌گری ماشین‌آلات و صنایع وابسته اصفهان نسبت به دوره‌های پیش به نمایش‌‌گذاشتن قطعات بومی‌سازی نشده است. شرکت‌های بسیاری قطعات و ماشین‌آلات معدنی و صنایع معدنی خود را از طریق واردات تأمین می‌کنند.
برگزاری سه نشست علمی و تخصصی با حضور متخصصان و استادان دانشگاه ها و برگزاری تورهای بازدید از خط تولید کارخانه های فولاد؛ برخی از برنامه های جانبی یازدهمین نمایشگاه بین المللی متالورژی، فولاد، ریخته گری، ماشین آلات و صنایع وابسته اصفهان است
معرفی دستاوردها، ظرفیت ها و توانمندی های کارخانه ها، شرکت ها، نهادها و سازمان های داخلی، انتقال دانش، تکنولوژی و تجربیات، آشنایی با الگوهای موفق جهانی درعرصه صنعت فولاد، تقویت تولید داخل، تامین و تولید قطعات مورد نیاز سایر صنایع توسط تولید کنندگان داخلی و بومی سازی قطعات و همچنین توسعه بازار صنایع متالورژی و فولاد، فراهم کردن زمینه های لازم برای سرمایه گذاری شرکت های داخلی و خارجی و کار آفرینی و اشتغال پایدار؛ مهمترین اهداف برگزاری این نمایشگاه است.
علاقمندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر برگزاری این نمایشگاه با شماره های 7-88346455-021 تماس گرفته و یا به وب سایتwww.rastak-expo.com مراجعه نمایند.

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000EZX برچسب ها: گردهمایی ، فولاد ، هولدینگ

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: گردهمایی فولاد هولدینگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۰۲۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر پرافتخار گاز ایران

جلسه متقاضیان سرمایه‌گذاری در پروژه‌های مخازن ذخیره‌سازی زیرزمینی گاز طبیعی، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار با حضور نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور و به میزبانی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران برگزار شد.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط‌عمومی، رضا نوشادی مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با اشاره به دستاورد‌های شرکت ملی گاز ایران در دوره تحریم، گفت: سال ۱۳۸۹ بانک مرکزی، شرکتی ملی گاز و شرکت ملی نفت تحریم شدند؛ ظرفیت تولید، پالایش، انتقال و توزیع گاز، ۴۰۰ میلیون مترمکعب بود و امروز پس از یک دوره تحریم ۱۵ساله، میزان ظرفیت تولید، به ۸۷۵ میلیون مترمکعب رسیده است و پالایش، انتقال و توزیع این زنجیره از ۱۰۰۰ میلیون مترمکعب بالاتر است. پیچیده‌ترین تکنولوژی با انتقال تکنولوژی از ساخت توربین و کمپرسور از سوی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران به عنوان بازوی اجرای شرکت ملی گاز ایران، صورت‌گرفته است.

نوشادی در ادامه با اشاره به لزوم سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی و بخش‌های مختلف صنعت، افزود: جورچین صنعت گاز برای ادامه این مسیر پر افتخار، برای گسترش سطح مشارکت‌های مردمی و پاسخگویی به رشد فزاینده مصرف چه در مسیر توسعه و چه تولید انرژی و محصول و چه مصرف خانگی و تجاری، نیاز دارد که یک هم‌افزایی گسترده‌ای را انجام دهد. در استراتژی جدید شرکت ملی گاز ایران، برای مدیریت اوج مصرف که متأسفانه آسیبش نخست به تولید وارد می‌شود، تصمیم گرفتیم که وارد حوزه جذب سرمایه‌گذاری بشویم و پروژه‌های ذخیره‌سازی گاز، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف انرژی در ایستگاه‌های تقویت فشار را خدمت شما معرفی کنیم.

در ادامه این نشست علیرضا بیات مدیر سرمایه‌گذاری و کسب‌وکار شرکت ملی گاز ایران نیز با تأکید بر اهمیت صنعت گاز در امر تولید، گفت: سرمایه‌گذاری در تمام حوزه‌ها یکی از اصول اصلی توسعه در هر صنعتی است و صنعت گاز در کشور ما جریان خونی است که در رگ‌ها و شریان اقتصادی جریان دارد و توسعه این صنعت بی شک به توسعه در دیگر بخش‌های تولید همچون صنایع فولادی و پتروشیمی و دیگر بخش‌های صنعتی می‌انجامد.

در ادامه این نشست پروژه‌های ذخیره‌سازی مخزن نمکی نصرآباد کاشان، میدان هیدروکربنی شوریجه مشهد، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و پروژه بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار گاز جهت سرمایه‌گذاری به نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور معرفی شدند.

گفتنی است، نمایندگان شرکت‌های فولادی همچون شرکت ایمیدرو، گل‌گهر، توسعه آن و فولاد، جهان فولاد، فولاد مبارکه، گهر زمین، آهن و فولاد ارفع، ذوب‌آهن اصفهان، فولاد خوزستان، فولاد ایران و فولاد سیرجان در این نشست به ارائه پرسش‌هایی در خصوص این پروژه‌های به بحث و تبادل نظر پرداختند.

دیگر خبرها

  • افزایش 6500 میلیارد ریالی قراردادهاي فافق
  • حضور جمعی از کارکنان صنعت فولاد اکسین خوزستان در دیدار کارگران با رهبر انقلاب
  • حضور پارک فناوری و نوآوری نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • حضور پارک فناوری و نوآوی نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • فولاد خوزستان چرا هدف تحریم‌ها قرار گرفت؟
  • افزایش ۸درصدی تولید محصولات پتروشیمی در شستان/سهم ۱۱درصدی از کل صادرات صنعت پتروشیمی
  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند
  • مارتینز اخراج شد، چون ۲۰ روز فولاد را تعطیل کرد!
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر گاز ایران
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر پرافتخار گاز ایران