Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، مرضیه شاوردی، مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی، ضمن اشاره به لزوم استفاده از ظرفیت‌های زیست‌بوم کارآفرینی کشور در راستای توسعه کمی و کیفی شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: صندوق نوآوری و شکوفایی تاکنون تلاش داشته با استفاده حداکثری از توان و ظرفیت‌های بالقوه زیست‌بوم کارآفرینی کشور، نقش موثری در توسعه اقتصاد دانش‌بنیان ایفا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با توجه به نیازسنجی­ های صورت گرفته از شرکت‌های دانش‌بنیان، یکی از مهم‌ترین چالش ­های این شرکت‌ها، دسترسی محدود به مشاوران و متخصصانی است که بتوانند در مسیر رشد و توسعه شرکت و در زمان تصمیم‌گیری یا حل بحران­ های احتمالی آنها را همراهی کنند.

مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به اینکه نیمی از شرکت‌های دانش‌بنیان در تهران مستقر هستند، افزود: یکی از دغدغه­ های اصلی صندوق نوآوری و شکوفایی، توانمندسازی شرکت‌هایی است که در شهرستان­ ها و استان‌های دور از پایتخت مستقر هستند، چرا که آنها دسترسی مناسبی به امکانات و متخصصان مورد نیاز خود را ندارند؛ از این­رو لزوم ارایه خدمات توانمندسازی در زمان مناسب برای شرکت‌هایی که کسب‌وکارشان، با پیچیدگی‌های خاص فنی، اجرایی و قانونی مواجه‌­ است، امری ضروری خواهد بود.

شاوردی تصریح کرد: صندوق نوآوری و شکوفایی با همکاری شرکت دانش‌بنیان نقشه راه کسب‌وکار ایرانیان (الوبیز)، تلاش کرده است تا دسترسی همه شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان را به متخصصان، مشاوران و کارآفرینان خبره در تمامی حوزه ­های کسب‌وکار تسهیل کرده و با استفاده از بسترهای فنی نوین، ارایه مشاوره به صورت تلفنی و آنلاین را با سهولت بیشتری برای شرکت‌های دانش‌بنیان سراسر کشور فراهم کند.

وی با اشاره به گستردگی ارایه این خدمات در حوزه­ های مختلف، گفت: زمینه‌های دریافت مشاوره تلفنی و آنلاین گسترده است و حوزه‌های مختلف بازاریابی و فروش، ثبت و امور حقوقی، بیمه و تامین اجتماعی، مالیات و امور مالی، صادرات و واردات، مدیریت منابع انسانی، خدمات فنی و مهندسی، تامین مالی و… را دربرمی‌گیرد.

مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی، در خصوص سازوکار دریافت مشاوره خاطرنشان کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند با ثبت درخواست اولیه خود در سامانه غزال و انتخاب حوزه­ های تخصصی مشاوره و یا مراجعه به اپلیکیشن الوبیز، در هر کدام از زمینه‌های یاد شده، به صورت تلفنی یا آنلاین مشاوره دریافت کنند. حدود ۲۰۰ نفر از مشاوران مختلف در این سامانه، آماده ارایه مشاوره به شرکت‌های دانش‌بنیان هستند.

شاوردی ادامه داد: شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند از طریق وب­سایت یا اپلیکیشن یادشده، رزومه مشاوران مختلف را بررسی و ارزیابی کرده و مشاور مدنظر خود را انتخاب کنند و با پرداخت تنها ۱۰ درصد از هزینه خدمات مشاوره، به صورت مستقیم مشاوره دریافت کنند. همچنین شرکت­ های دانش ­بنیان برای استفاده از خدمات مشاوره به صورت حضوری نیز می­ توانند در سامانه غزال ثبت­نام کرده و از خدمات مرکز مشاوره صندوق استفاده کنند.

انتهای پیام/

169 / 167 مشاوره تخصصی دانش بنیان زیست بوم کارآفرینی صندوق نوآوری و شکوفایی تمرکززدایی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مشاوره تخصصی دانش بنیان زیست بوم کارآفرینی صندوق نوآوری و شکوفایی تمرکززدایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۰۳۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهینه‌سازی مسیرها برای شرکت‌های فعال ارسال مرسولات پستی در جایگاه نخست «ره‌آورد فناورانه»

عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: ابتکار بهینه‌سازی مسیرها برای شرکت‌های فعال در حوزه پخش و ارسال مرسولات پستی در رویداد «ره‌آورد فناورانه» به‌عنوان برنامه جانبی دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در اصفهان مقام اول را کسب کرد.

مهدی علی‌نقیان با حضور در غرفه خبرگزاری ایمنا در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اینکه در سومین روز از رویداد حمل‌ونقل دانش‌بنیان در رویداد ره‌آورد فناورانه مقام اول را کسب کرده‌ایم، اظهار کرد: حوزه فعالیت شرکت لجستیک هوشمند پارس، بهینه‌سازی مسیرها برای شرکت‌های فعال در حوزه پخش و ارسال مرسولات پستی است.

وی با بیان اینکه این شرکت در حال حاضر یک سری پروژه با شهرداری اصفهان برای جمع‌آوری زباله‌های تر و خشک انجام داده‌ایم و نتایج مناسبی را به دست آوردیم، اضافه کرد: الگوریتمی که توسعه دادیم، الگوریتم توانمندی است که قادر به حل مسائل به‌صورت بهینه در ابعاد بزرگ است و این موضوع مزیت رقابتی شرکت لجستیک هوشمند پارس شده است.

عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی اصفهان و عضو هیئت رئیسه شرکت لجستیک هوشمند پارس تصریح کرد: ما در این شرکت می‌توانیم با بسیاری از شرکت‌های دانش بنیان همکاری کنیم تا بتوانند هزینه‌های خود را با استفاده از این الگوریتم کاهش بدهند.

وی با تاکید بر اینکه این نرم افزار در حوزه مسیریابی وسایل نقلیه است، ادامه داد: مسئله مسیریابی وسایل نقلیه از سال ۱۹۶۰ به بعد در دنیا مطرح شده است و به مرور الگوریتم‌های بهتری در این حوزه توسعه داده شده است.

علی‌نقیان با بیان اینکه ما در این حوزه در دنیا دو رقیب داریم که در آمریکا و کانادا هستند، تاکید کرد: الگوریتمی که توسط این شرکت توسعه داده شده است، به میزان بسیاری از نظر عملکردی قابل رقابت با شرکت‌های خارجی است و می‌تواند مسائل را در زمان بسیار کوتاهی حل کند که این موضوع دستاورد بسیار مهمی است.

وی با اشاره به اینکه استفاده از این الگوریتم از نظر استفاده برای شرکت‌های حوزه پخش و حوزه ارسال مرسولات پستی می‌تواند بین ۲۰ تا ۳۰ درصد زمان سفر این شرکت‌ها را کاهش دهد و ناوگان حمل آن‌ها را ۱۰ تا ۱۵ درصد کاهش دهد، افزود: در حال رایزنی با یک سری شرکت هستیم که برای استفاده از این نرم افزار بتوانیم به آن‌ها خدمت‌رسانی کنیم.

کد خبر 750115

دیگر خبرها

  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • ۱۲ هزار نفر در آزمون تخصصی حافظان قرآن کریم سراسر کشور شرکت کردند
  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان
  • توافق‌نامه‌ای برای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • بهینه‌سازی مسیرها برای شرکت‌های فعال ارسال مرسولات پستی در جایگاه نخست «ره‌آورد فناورانه»
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • خرید محصول، بهترین کمک به دانش‌بنیان‌ها است
  • رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان