Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسینعلی حاجی‌دلیگانی در نشست تخصصی شورای نگهبان و مبارزه با فساد که در سالن جلسات سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد، اظهار داشت: برخی از افرادی که وارد مجلس می‌شوند ظرفیت لازم را ندارند و باید شورای نگهبان در احراز صلاحیت‌ها تنها به استعلام از مراکز چهارگانه اکتفا نکند.

اخبار سیاسی-​ وی افزود:در مقطع کنونی راهکار این است که بررسی کافی از نمایندگان کنونی مجلس صورت بگیرد تا ببینند علل ناکارآمد بودن مجلس فعلی چیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون برنامه‌وبودجه مجلس با اشاره به نقش و جایگاه شورای نگهبان تصریح کرد: برخی افراد را مردم می‌شناسند و برخی دیگر را نمی‌شناسند و این وظیفه شورای نگهبان است که زمینه انتخاب اصلح را فراهم کند.

نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مردم خواسته‌های زیادی از شورای نگهبان دارند که باید به این خواسته‌ها توجه داشته باشند،گفت: باید ابزاری داشته باشیم که نظارت شورای نگهبان بر نمایندگان مجلس دائمی باشد.

حاجی‌دلیگانی بابیان اینکه برخی از نمایندگان هنگامی‌که روی صندلی می‌نشینند خدا را هم بنده نیستند، تصریح کرد: برخی از نفوذی‌ها با برخی نمایندگان وارد معامله می‌شوند که شورای نگهبان باید برای این اتفاقات نیز برنامه داشته باشد ولی تا زمانی که شفافیت نباشد افراد را نمی‌توان شناسایی کرد.

وی با اشاره به لزوم مقابله با نفوذی‌های دشمن ادامه داد: نفوذی‌هایی نیز هستند که در بسیاری از ارکان نظام رخنه کرده‌اند و در قوای سه‌گانه نیز وجود دارند.

عضو کمیسیون برنامه‌ و بودجه مجلس با بیان اینکه مردم باید از سر آگاهی رای بدهند، گفت: نمایندگانی در مجلس داریم که کاری به رای دادن ندارند و در برخی از زمان‌ها افرادی هستند که اصلاً هیچ مطالعه‌ای به لوایح و طرح‌ها نمی‌کنند.

نماینده مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در بررسی‌های صورت گرفته مشخص‌ شده برخی از نمایندگان در نقاط مختلف تهران منازلی را به‌صورت قسطی و با قیمت‌های بسیار پایین دریافت کرده‌اند که باید به این موضوع رسیدگی شود.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: شورای نگهبان مجلس حاجی دلیگانی برنامه و بودجه مجلس تبلیغات اسلامی شورای نگهبان نمایندگان مجلس نماینده مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۰۳۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز (سه شنبه، ۱۱ اردیبهشت) در جریان بررسی بخش دوم بودجه سال ۱۴۰۳ با کلیات گزارش کمیسیون تلفیق در مورد جدول ۱۰- ج در خصوص اعتبارات استانی با ۱۵۴ رأی موافق، ۲۷ رأی مخالف و ۸ رأی ممتنع از مجموع ۲۱۰ نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.

حمیدرضا حاجی بابایی در نشست علنی نوبت صبح امروز (سه شنبه، ۱۱ اردیبهشت) مجلس شورای اسلامی در توضیح بخش درآمدی جدول ۱۰- ج لایحه بودجه ۱۴۰۳ گفت: این جدول مربوط به اعتبارات استانی می‌باشد که ریالی در آن بالا و پایین نشده است، بخشی از آن به مناطق محروم اختصاص داده می‌شود، این جدول به بخش‌های مختلفی تقسیم می‌شود، در بخشی از جدول حدود ۱۵۰۰ میلیارد تومان به بودجه‌های جهادی اختصاص داده شده که به طور مساوی به تمام استان‌ها تقسیم می‌شود. هیچ گونه تغییری در این جدول اعمال نشده است فقط ۴ ستون به آن اضافه شده، ۴ مورد آن نیز در مورد مباحث استانی می‌باشد.

داوود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه در توضیح جدول ۱۰- ج، گفت: این جدول با نظر دولت تنظیم شده، تغییرات مختصری بر آن اعمال گردیده که مخالفتی با آن نداریم، مبالغ عنوان شده در این جدول به صورت یکجا برای حل مسائل مدارس نیمه تمام، راه‌های روستایی و آبرسانی به مناطق محروم اختصاص داده می‌شود و همگی در یک ستون آورده می‌شود، اما در ستون توازن یک سوءبرداشتی نشود، بودجه در اختیار نمایندگان است، قطعا توافق ما این نیست که بودجه را در اختیار نمایندگان بگذاریم بلکه این اعتبارات بودجه‌ای در اختیار شورای برنامه ریزی استان‌ها قرار می‌گیرد.

حاجی بابایی رئیس کمیسیون تلفیق در ادامه، گفت: تمام بودجه با همکاری دولت و مجلس دنبال شده است، این جدول نیز براساس توافق دولت و مجلس به نتیجه رسیده است، تلاش می‌شود با رعایت انصاف و عدالت بودجه تقسیم شود.

قالیباف در توضیح جدول ۱۰- ج، گفت: بخشی که در توازن یک آمده و در زیرمجموعه نمایندگان قرار می‌گیرد توافق بر این شده است که در سازمان برنامه، شورای برنامه ریزی آن استان در حوزه مسائل عمرانی با برنامه قرار بگیرد، با نظر دوستان در همان سیستم نیز انجام پذیرد، حتی اولویت هم باید با کار‌های زیرساختی باشد، چون توافق صورت گرفته ابهامی نیز ایجاد نمی‌شود.

رئیس مجلس در ادامه یادآور شد: ۱.۵ همتی که برای موضوع فنی و حرفه‌ای اختصاص داده شده بود که در حوزه ملی باشد با پیشنهاد دولت در همان مبحث استانی تعلق می‌گیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • موارد تسری مزایا و امتیازات قوانین ایثارگران مشخص شد
  • معاونت قوانین به تخلف کمیسیون تلفیق برنامه هفتم ورود کرد
  • لایحه برنامه هفتم پیشرفت اصلاح شد
  • لحظه به لحظه از صحن علنی مجلس / ادامه بررسی ایرادات شورای نگهبان در لایحه برنامه هفتم توسعه
  • آغاز جلسه علنی عصر مجلس
  • موافقت با اصلاح موادی از لایحه برنامه هفتم
  • مجلس با اصلاح موادی از لایحه برنامه هفتم موافقت کرد
  • تعیین اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس
  • مخالفت عضو هیئت رئیسه مجلس با جدایی ری از تهران
  • آغاز جلسه علنی مجلس/ بررسی ایرادات شورای نگهبان در طرح مالیات بر سوداگری