Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از قم، دکتر فاطیما الآوا در دیدار با آیت‌الله سیدمحمد سعیدی تولیت آستان مقدس و نماینده ولی‌فقیه در استان قم که در سالن محراب شبستان امام خمینی(ره) حرم مطهر بانوی کرامت انجام شد، با اشاره به انعقاد یک معاهده جهانی با عضویت ۱۸۲ کشور در راستای مبارزه با دخانیات اظهار کرد: امروزه جمهوری اسلامی ایران رهبری این معاهده را در خاورمیانه بر عهده گرفته و به عنوان رئیس نهمین کنفرانس کنوانسیون جهانی مقابله با دخانیات انتخاب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه هدایت‌های بزرگان دینی در کاهش مصرف دخانیات تاثیر قابل توجهی خواهد داشت، مطرح کرد: بر اساس تبلیغات و بررسی‌های انجام شده، عملکرد ۷۰ درصد از افرادی که پیام دین در مورد خانیات را دریافت کرده‌اند تغییر کرده است.

نماینده سازمان بهداشت جهانی خاطرنشان کرد: این سازمان جهانی برای مقابله با دخانیات در شهرهای مذهبی، چهار شهر مکه، مدینه ،مشهد وقم را به‌عنوان نمونه و الگو مورد توجه قرار داده و به دنبال حذف دخانیات از این شهرهاست.

وی یادآور شد: اکنون که مردم در مکه درحال آماده‌شدن برای مراسم حج هستند با کمک وزارت بهداشت عربستان برای تشویق به کاهش مصرف دخانیات کارهایی درحال انجام است که امیدواریم این رویکرد در شهرهای مذهبی ایران نیز دنبال شود.

همچنین، ابوالفضل ایرانی‌خواه رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم طی سخنانی با تاکید بر اینکه امروزه سازمان‌های جهانی نیز نسبت به اهمیت معنویت و نقش آن در سلامت جوامع بشری آگاهی یافته‌اند، مطرح کرد: اکنون سازمان جهانی بهداشت برای مبارزه با مصرف دخانیات به دنبال ترویج معنویت و کمک گرفتن از علمای دینی است.

وی ادامه داد: حرم حضرت معصومه سلام‌الله علیها و محیط پیرامون آن می‌تواند به‌عنوان حرم و محیط بدون دخانیات معرفی شود و در این راستا خادمان حرم مطهر و افراد فعال در شهر قم می‌توانند مروجان فرهنگ مبارزه با دخانیات باشند.

در ادامه این دیدار، عادلی رئیس جمعیت مبارزه با دخانیات استان قم با اشاره به فعالیت‌های انجام‌شده در قالب این جمعیت عنوان کرد: ما نیازمند کمک بزرگان دینی هستیم تا بتوانیم فرهنگ مبارزه با دخانیات را در میان اقشار مختلف مردم ترویج دهیم.

وی با اشاره به اینکه قم می‌تواند آیینه‌ای برای کشور و دیگر شهرهای مذهبی جهان باشد، تصریح کرد: هر اقدامی در این شهر بازتابی بین‌المللی خواهد داشت به همین علت ترویج فرهنگ مبارزه با دخانیات در این شهر می‌تواند یک بعد بین‌المللی داشته باشد.

خاطرنشان می‌شود، در این دیدار تقدیرنامه نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران توسط نماینده سازمان بهداشت جهانی و رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم به آیت‌الله سیدمحمد سعیدی اهداء شد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران دین سازمان بهداشت جهانی قم مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۰۴۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش وزارت بهداشت از سرطان‌زایی سیگارهای الکترونیک

به گزارش «تابناک»، بهزاد ولی‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه در ارتباط با مضرات مصرف سیگارهای الکترونیک اطلاع‌رسانی کرده‌ایم، اظهار کرد: درباره مضرات سیگارهای الکترونیک در رسانه‌های مختلف اطلاع‌رسانی کرده‌ایم. سیگارهای الکترونیک جزو کالاهای قاچاق محسوب می‌شوند و تمام این سیگارها از مسیرهای غیررسمی وارد کشور می‌شوند.

وی با بیان اینکه جلسه‌ای با ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز برگزار کرده‌ایم، افزود: موضوع خطرات سیگارهای الکترونیک، قوانین ممنوعیت فروش و وجود این محصولات در بازار غیررسمی کشور در این جلسه مطرح شد و مقرر گردید ستاد برنامه ریزی لازم را برای برخورد با این کالای قاچاق با همکاری ارگان های ذیربط انجام دهد.  

ولی‌زاده درباره برخورد با متخلفان عرضه محصولات دخانی نوپدید گفت: دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات از طریق مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، به منظور نظارت و بازرسی اماکن فروش دخانیات و برخورد با متخلفانی که سیگارهای الکترونیک را عرضه می‌کنند، بخشنامه‌های لازم را به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی سراسر کشور ابلاغ کرده است.

مبارزه با سیگارهای الکترونیک در دستور کار ۲ وزارتخانه

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت ادامه داد: سیگارهای الکترونیک جزو موارد قاچاق به حساب می‌آیند و به همین دلیل می‌توان از ظرفیت قانونی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استفاده کرد. موضوع مبارزه با سیگارهای الکترونیک در دستور کار دو وزارتخانه «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» و «صنعت، معدن و تجارت» قرار گرفته است.

زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رویم

وی درباره برخی از تقاضاها برای رسمیت بخشیدن عرضه سیگارهای الکترونیک به صورت قانونی گفت: اگرچه تلاش‌ها و اقداماتی برای مبارزه با سیگارهای الکترونیک صورت گرفته اما تقاضاهایی برای اجازه فعالیت در زمینه تولید، عرضه و رسمیت بخشیدن این سیگارها انجام می‌شود. وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز برای تولید، فروش و عرضه سیگارهای الکترونیک نمی‌رود؛ چرا که مضرات این سیگارها شناخته شده است.

گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زا بودن سیگارهای الکترونیک

ولی‌زاده گفت: وزارت بهداشت نسبت سمی بودن و سرطان‌زا بودن مواد سیگارهای الکترونیک گزارش داده است؛ همچنین مواردی در ارتباط با انفجار در صورت مصرف‌کننده‌ها گزارش شده است. افرادی که با وجود تمام اطلاع‌رسانی‌ها صورت گرفته و هشدارهای داده شده، نسبت به مصرف این سیگارها اقدام می‌کنند، با اراده خود از مواجهه با خطرات این محصولات آسیب‌رسان استقبال می‌کنند.

اعتیاد جوانان؛ هدف صنایع دخانی

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت با بیان اینکه این یک باور غلط است که سیگارهای الکترونیک دارای آسیب کمتری هستند، افزود: نگاه مردم باید نسبت به محصولاتی که آسیب‌رسان سلامت هستند تغییر کند و در ارتباط با مصرف این کالاها باید تجدید نظر کنند. هدف صنایع دخانی از تولید و ترویج این محصولات به اعتیاد کشاندن نوجوانان و جوانان به نیکوتین و حفظ بازار سمی و مرگبار خود است. این صنایع باید بهای اقدامات خود را بپردازند.  

گزارش تخلف فروش سیگارهای الکترونیک به ۱۹۰

وی با بیان اینکه سیگارهای الکتروینک جزو موارد قاچاق هستند، ادامه داد: مردم از طریق سامانه ۱۹۰ می‌توانند هرگونه تخلف درباره فروش سیگارهای الکترونیک را گزارش کنند

دیگر خبرها

  • سازمان بهداشت جهانی: باید فورا در غزه آتش‌بس برقرار شود
  • زخم کاری سیگارهای الکترونیک
  • ماجرای گاز «خنده» قلیان‌ها چیست؟/ جزییات طرح وزارت بهداشت درباره قلیان «اکسیژن»
  • جزییات طرح وزارت بهداشت درباره قلیان «اکسیژن» / ماجرای گاز «خنده» قلیان‌ها
  • مهار آتش سوزی فروشگاه دخانیات در شهرکرد
  • حاجیان ایرانی با میانگین سنی ۵۷ سال عازم حج تمتع می‌شوند
  • گزارش وزارت بهداشت از سرطان‌زایی سیگارهای الکترونیک
  • انگلیس رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان
  • گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زایی سیگار‌های الکترونیک؛ زیر بار صدور مجوز نمی‌رویم
  • حذف انتقال محلی مالاریا در خوزستان در ۱۰ سال اخیر