Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا، غلامرضا کاتب در همایش اشتغال و کارآفرینی با بیان اینکه این طرح در فراکسیون تخصصی مجلس تصویب شده اظهار کرد: براساس این طرح اگر افراد به طور مثال یک گلخانه ۳۰۰ متری بزنند می‌توانند تا ۱۵۰ میلیون تومان وام ارزان‌قیمت دریافت و برای خود یک اشتغال پایدار ایجاد کند.

این عضو فراکسیون تولید و اشتغال مجلس ادامه داد: نرخ سود این تسهیلات در مناطق کمتر توسعه‌یافته ۷ درصد و در مناطق دیگر ۹ درصد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده گرمسار و آرادان در مجلس از آنچه کم‌اطلاعی افراد از قوانین می‌خواند به عنوان یکی از مشکلات جدی کشور نام برد و افزود: گاهی ما قوانین خوبی در کشور داریم اما افراد به دلیل بی‌اطلاعی نمی‌توانند از آن استفاده کنند.

کاتب با اشاره به برداشت یک میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی برای مشاغل روستایی و طرح‌هایی از این دست خاطرنشان کرد: با توجه به بزرگ بودن حیاط منزل بسیاری از خانه افراد می‌توانند با بهره‌گیری از این فرصت یک گلخانه کوچک بزنند. ضمن اینکه دیگر نیازی به امتیاز آب و برق و گاز جدید هم ندارند.

وی با انتقاد از سیستم بانکداری در کشور از آن به عنوان بلای جان تولیدکننده‌ها نام برد و گفت: سود بالای تسهیلات آسیب‌های جدی به تولیدکنندگان زده است.

این نماینده مردم از تصویب طرح دیگری در مجلس در همین ارتباط خبر داد و گفت: این طرح به تصویب فراکسیون تولید و اشتغال رسیده و اگر شورای نگهبان با آن مخالفت نکند با ابلاغ آن در یکی دو هفته آینده، تحولی ایجاد می‌شود.

وی اضافه کرد: براساس این طرح همه افراد حقیقی که تا ۵۰۰ میلیون و افراد حقیقی یا شرکت‌ها و نهادهایی که تا دو میلیارد تومان تسهیلات دریافت کردند می‌توانند از این قانون جدید بهره‌مند شوند و می‌توانند مشکلات مربوط به تسهیلات و اصل سودی که به صورت سود مرکب محاسبه شده را مرتفع کنند.

کاتب با بیان اینکه سود مرکب بانک‌ها از نظر من جایگاه قانونی و شرعی ندارد، افزود: تایید این طرح از سوی شورای نگهبان می‌تواند مشکل سود مرکب را برای همیشه حل کند.

نماینده گرمسار و آرادان در مجلس با اذعان به اینکه متاسفانه ربا در سیستم بانکی ما نهادینه شده ادامه داد: بخش عمده سود تولیدکنندگان از طریق سودهای بالا به جیب بانک‌ها می‌رود.

وی با اشاره به شرایط دشوار اقتصادی فعلی گفت: این شرایط که ارزش پول ملی کاهش و قیمت ارز بالا یافته فرصت خوبی برای صادرات در کشور فراهم کرده و تولیدکنندگان باید از این فرصت استفاده کنند.

کاتب بر ضرورت توجه به خلاقیت و اندیشیدن تاکید و تصریح کرد: رشد و توسعه راهی جز زنده‌کردن اندیشه و تفکر در جامعه ندارد چرا که اندیشه‌های نو و ایده‌های جدید در جوامع در حال سقوط گم می‌شود.

رئیس فراکسیون تولید و اشتغال مجلس به مشکل اشتغال جوانان در ایران پرداخت و گفت: در این شرایط همه ما فارغ از اینکه ذیل کدام یک از قوای سه‌گانه هستیم باید برای نسل جوان تلاش کنیم.

وی به انتقاد از روند رو به رشد بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی در بیش از یک دهه گذشته  گفت: در سال ۸۴ فارغ‌التحصیلان دانشگاهی ۲۰ درصد بیکاران کشور را به خود اختصاص می‌دادند اما این عدد در ۹۴ به ۴۰ درصد و در ۹۸ به حدود ۴۸ درصد افزایش پیدا کرده است.

نماینده گرمسار و آرادان با اظهار نگرانی از روند صعودی بیکاری فارغ‌التحصیلان به انتقاد از سیستم آموزشی در آموزش و پرورش و وزارت علوم پرداخت و گفت: نظام این همه در دانشگاه و آموزش و پرورش هزینه می‌کند اما دانشجویی که تربیت می‌شود فاقد مهارت و کارآفرینی است لذا چیزی نزدیک به ۵۰ درصد آنها بیکار می‌مانند.

کاتب ادامه داد: در حال حاضر یک میلیون و ۴۰۰ هزار فارغ‌التحصیل دانشگاهی بیکار در سطح کشور داریم.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۰۵۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز رصد فرهنگی کشور: ۶۵ درصد از مردم در خانه دیوان حافظ دارند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، محمد اصغری مدیر مرکز رصد فرهنگی کشور، با اعلام این خبر گفت: به منظور تدقیق نقطه‌نظرات سیاستی درباره زبان و ادبیات فارسی، جدیدترین گزارش مرکز رصد فرهنگی کشور به تحلیل داده‌ها و گزاره‌های سیاستی در این حوزه اختصاص یافته است.

مدیر مرکز رصد فرهنگی کشور افزود: در گزارش "درآمدی بر سیاست‌گذاری زبان و ادبیات فارسی" به مساله سیاست‌گذاری زبانی در گستره ملی و فراملی پرداخته شده است.

اصغری گفت: این گزارش در تلاش است تا با نگاهی آسیب‌شناسانه به سیاست‌پژوهی در این عرصه بپردازد و ضمن تلاش برای اجتناب از بزرگنمایی و اسطوره‌پردازی، نگاهی واقع‌بینانه به مساله زبان داشته باشد.

وی افزود: داده‌ها نشان می‌دهد که اکثریت ایرانیان ارتباط چندانی با شعر و ادبیات فارسی ندارند و بیش از دو سوم از افراد بالای ۱۸ سال، هیچ برنامه‌ای برای خواندن شعر و ادبیات فارسی ندارند. همچنین چیزی حدود یک سوم از مردم در تعاملات و گفتگو‌های روزمره مجازی از شعر و ضرب‌المثل فارسی استفاده می‌کنند.

مدیر مرکز رصد گفت: بر اساس یافته‌های یک نظرسنجی ملی، بیش از ۶۵ درصد از مردم در خانه دیوان حافظ دارند، این درحالی‌ست که تنها ۱۴ درصد از مردم ایران شاهنامه دارند؛ این نشان از جایگاه بالاتر شعر و اندیشه حافظ در فرهنگ عمومی ایرانیان دارد.

اصغری افزود: در این گزارش رصدی، به پیشینه سیاست‌گذاری زبان فارسی در ایران، بازیگران و اسناد سیاستی این حوزه، تجربیات جهانی و سیاست‌گذاری در کشور‌های دیگر، آسیب‌شناسی سیاست‌های زبانی جمهوری اسلامی و در نهایت ارائه سرفصل‌هایی برای ارتقاء و اصلاح سیاست‌های ملی و فراملی در حوزه زبان و ادبیات فارسی پرداخته شده است.

دیگر خبرها

  • ۲۱ درصد گازهای گلخانه‌ای تولیدی مربوط به بخش کشاورزی است
  • رونمایی از سامانه سرمایه‌گذاری استان یزد
  • مرکز رصد فرهنگی کشور: ۶۵ درصد از مردم در خانه دیوان حافظ دارند
  • قالیباف: اندیشه شهید مطهری همچنان راهگشاست
  • اندیشه شهید مطهری همچنان راهگشا و درس‌آموز است
  • جوانان و نوجوانان اندیشه شهید مطهری را چراغ راه خود قرار دهند
  • نماینده مهاباد: مجلس در مورد کاظم صدیقی سکوت کرد، در مورد چای دبش لاپوشانی / تعداد افراد زیر خط فقر دو برابر شده است
  • (ویدئو) حضور ترسناک یک کورکودیل در حیاط یک خانه‌!
  • ببینید | حضور ترسناک یک کورکودیل در حیاط یک خانه‌!
  • برق کمتر مصرف کنید خودرو جایزه بگیرید