Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام و المسلمین رستمی نوشت: اخیرا متنی در شبکه های اجتماعی به نقل از بنده منتشر می شود که ابدا هیچ نسبتی با گفته های من ندارد و تقطیع و تحریف شده است.

به گزارش ایسنا، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در اینستاگرام خود نوشت:

«در چند هفته گذشته جلسات متنوع و پرثمری  با طیف های مختلف اساتید کشور در خصوص موضوعات متنوع سیاسی، اجتماعی و فرهنگی کشور ناظر به اسناد بالادستی و مانیفست گام دوم انقلاب داشتم؛ تنوع نظرات و دیدگاه ها در موضوعات مختلف سبب پویایی بحث ها در جلسات بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بی تردید اکثریت جامعه‌ی استادی نسبت به مسائل اصلی جامعه دغدغه مند هستند و این نگاه مجموعه نهاد است. پیشنهاد همیشگی نهاد هم پذیرش تکثر و تلاش برای هم افزایی روی محور های مشترک است و چه فاصله معناداری است میان این اکثریت دغدغه مند با اقلیت محضی که ساحت علم را با توهین و هتاکی به مقدسات آلوده می کنند و شاید تعدادشان به اندازه انگشتان دو دست هم نباشد.

اخیرا متنی در شبکه های اجتماعی به نقل از بنده منتشر می شود که ابدا هیچ نسبتی با گفته های من ندارد و تقطیع و تحریف شده است. آنچه در پاسخ به سوال دانشجوی عزیزی که از توهین و هتاکی به مقدسات یا رفتار خلاف اخلاق و عرف توسط برخی اساتید گلایه داشت خواستم این بود که به جای اقدام شخصی یا اعلان عمومی که قطعا زیان آفرین است؛ مسئولان را در جریان قرار دهند که متاسفانه به گونه ی دیگری بازتاب یافت.

بی شک هدف از این پروژه های سیاسی رسانه ای، ایجاد گسست در بدنه دغدغه مند علمی کشور و به حاشیه بردن مسائل اصلی دانشگاه است.»

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها حجت الاسلام والمسلمین رستمی اينستاگرام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۰۵۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلد ششم کتاب «عنوان بصری» منتشر شد

«عنوان بصری» دربرگیرنده بیانات آیت‌الله سیدمحمدمحسن حسینی طهرانی در شرح حدیث عنوان بصری مروی از امام صادق(ع) است که به صورت موضوعی منتشر می‌شود.

جلد ششم کتاب عنوان بصری به تازگی منتشر شده که مولف در این جلد، به شرح فقره «ولا یُدبّر العبدُ لنفسه تدبیراً» از این حدیث نورانی پرداخته و موضوع تدبیر در امور اجتماعی و حکومت را بسط و توضیح داده است.

آیت‌الله طهرانی در مجالس نوزده‌گانه این کتاب در توضیح مختصات مکتب الهی و حکومت اسلامی و تفاوت آن با سایرین، محوریت توحید را شاخصه اصلی حکومت اسلام بیان داشته و آثار و تبعات آن را برمی‌شمرند. وی با تاکید بر اهمیت انتخاب تعابیر و کیفیت شعارِ در حکومت اسلام، توجه به توحید و اخلاص در عمل را محور حرکت حاکم اسلام مطرح کرده و با بیان جریاناتی از تاریخ معصومین و اولیای الهی به تبیین مطلب می‌پردازد.

نویسنده در بخشی دیگر از کتاب، با تبیین کلام امام صادق(ع) در حدیث شریف که به عدم تدبیر عبد نسبت به خویش اشاره دارند، اصطلاح مشورت و تدبیر اجتماع و جایگاه و اهمیت آن در اسلام را شرح و تفصیل داده و مسئله تعهد و تخصص را از زوایای مختلف واکاوی و تشریح می‌کند.

برخی از دیگر موضوعات این اثر عبارتند از: «بنای عالم تکوین و خلقت بر توحید»، «نظام تربیتی انسان از منظر اسلام»، «وظایف فردی و اجتماعی سالک در شبانه‌روز»، «اتقان و استحکام عمل در سیر و سلوک إلی‌ الله»، «اهمّیت تعهّد و وجوب التزام به آن»، «اهمّیت بینش عرفانی در مسائل فقهی و اجتماعی»، «لزوم تامین امنیت اخلاقی برای تمام اقشار جامعه در حکومت اسلام».

در پشت جلد کتاب چنین می‌خوانیم: «آن کسی که در انجام امور نسبت به مسائل إتقان و إحکام ندارد، نسبت به مسائل سلوکی هم هیچگونه پیشرفتی ندارد! آن کسی که نسبت به تعهدات اخلاقی و شرعی‌اش بین افراد احساس وظیفه نمی‌کند و یا نسبت به قراردادهای مابین طرفین احساس وظیفه‌ای ندارد و خدا را جدای از این مسائل فیمابین می‌داند، در وادی سلوک و حرکت هم بیش از یک مدّعی نیست و یک سانت هم به جلو نمی‌رود! سلوک به معنای انطباق نفس با واقعیت‌ها و با مسائل فطری است نه اینکه یک سری کارهایی را انجام دادن و نمازی را خواندن و اورادی را گفتن و بعد به هر کاری دست زدن و به هر عمل خلافی اشتغال پیدا کردن و هر ارزشی را زیر پا گذاردن.»

گفتنی است مجموعه «عنوان بصری» از دوره علوم و مبانی اسلام و تشیع منتشر می‌شود که جلد ششم در ۶۲۰ صفحه توسط انتشارات مکتب وحی روانه بازار نشر شده است. دیگر موضوعات این دوره عبارتند از: «جلد اول: ولایت و هدایت»، «جلد دوم: حقیقت ذکر»، «جلد سوم: حقیقت علم»، «جلد چهارم: تزکیه و تهذیب»، «جلد پنجم: حقیقت عبودیت».

منبع: ایکنا (خبرگزاری بین‌المللی قرآن)

دیگر خبرها

  • وزیر تعاون: تمام دغدغه رئیس جمهور معیشت مردم است
  • پیشنهاد افزایش ۳۰ تا ۳۵ درصدی حقوق کارکنان و اساتید دانشگاه آزاد
  • وزیر تعاون: تمام دغدغه رییس جمهور معیشت مردم است
  • کارکرد‌های مختلف وقف در نمایشگاه دستاورد‌های این نهاد
  • عملیات نجات نفس‌گیر در سیل عربستان؛ مهارت این جوان ستودنی است! | فیلم
  • دغدغه کارگران روی میز مسئولان قزوین
  • جلد ششم کتاب «عنوان بصری» منتشر شد
  • خودکشی از رزیدنت‌ها به پزشکان رسیده؛ چرا دکتر سمیرا آل‌سعیدی خودکشی کرد؟/ «خودکشی پزشکان به‌مثابه یک انتحار اجتماعی است»
  • دغدغه کارگران روی میز مسئولان
  • به همت پژوهش سرای برهان کتاب «عشق برتر» منتشر شد