Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، محمد نهاوندیان در حاشیه جلسه امروز هیئت وزیران در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره طرح پیشنهاداتی به دولت برای حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی و جایگزینی آن با ارز نیمایی، با بیان اینکه هدف همه سیاستگذاران و کارشناسان این است که موج تورمی که با التهابات ارزی ایجاد شد را مهار کنند،‌ اظهار کرد: البته تشخیص‌ها و ارزیابی‌ها متفاوت است و اینکه تخصیص ارز رسمی ۴۲۰۰ تومانی تا چه حد به هدف رسیده در مورد کالاهای مختلف مانند برنج،‌ دارو، ‌نهاده های دامی و موارد دیگر در ارزیابی ها متفاوت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی تأکید کرد: آنچه که قطعی است اهتمام دولت به تامین کالاهای اساسی مردم با کمترین مشکل است در همین رابطه برخی کالاها از لیست کالاهای اساسی خارج شده و این بحث همچنان ادامه دارد.

نهاوندیان با تاکید بر اینکه در مورد اجرایی شدن اینستکس موضوع مهم تخصیص وجوه قابل استفاده است،‌ افزود:‌ از همین رو یا باید اروپایی ها در خرید از ایران به ویژه در مورد صادرات نفت اقدام جدی انجام دهند، یا اعتباراتی برای آن در نظر بگیرند و یا ارز حاصل از صادرات ایران به کشورهای دیگر وارد آن شود.

معاون اقتصادی رئیس جمهوری با اشاره به نزدیک شدن قیمت ارز در بازار آزاد به قیمت سامانه نیما گفت:‌ با تک نرخی شدن ارز و کاهش التهابات در بازار ارز می توان امیدوار بود تا رانت کاهش پیدا کرده و تخصیص منابع منطقی تر شود.

نهاوندیان در ادامه در پاسخ به این پرسش که انتخاب سفیر سابق آلمان در تهران به عنوان رئیس اینستکس چقدر می‌تواند در عملیاتی شدن این سازوکار مالی موثر باشد، اظهار کرد: در عملیاتی شدن اینستکس آنچه مهمتر است این است که در آن وجوه قابل استفاده ای قرار بگیرد؛ اروپایی‌ها یا باید در خرید از ایران به ویژه در صادرات نفت ایران اقدام جدی کنند، یا اعتباراتی در آن قرار بگیرد یا اینکه ارزی حاصل از صادرات ایران به اروپا و یا غیر اروپا وارد این سازوکار شود؛ اینستکس ظرف مفیدی می تواند باشد اما حتما باید مظروفی مناسب در آن قرار گیرد. وگرنه تعیین این شخص یا آن شخص تاثیر چندانی ندارد.

وی همچنین در باره حذف دلار در مبادلات با کشورهای دیگر اشاره کرد و افزود:‌ این موضوع یکی از سیاست های کشور است که به جای دلار از ارزهای دو جانبه در مبادلات استفاده کنیم. این اقدام با برخی کشورها آغاز شده و توافقاتی نیز صورت گرفته است.

نهاوندیان ادامه داد:‌ در سیاست های ارزی کشور نیز که بحث واردات در مقابل صادرات از توجه و امکان بیشتری برخوردار شده، می‌تواند به این موضوع کمک کند زیرا صادرکننده می تواند با هر توافقی که با طرف مقابل دارد برای واردات نیز اقدام کند.

معاون اقتصادی رئیس جمهوری در ادامه درباره تصمیمات اخیر دولت در خصوص رمزارزها (بیت کوین) اظهارکرد: مصوبه دولت درمورد رمزارزها (بیت کوین) از مصوبات بسیار مهم دولت در هفته جاری بود؛ در مصوبه دولت صنعت تولید رمز ارزها  (بیت کوین) مورد توجه قرار گرفته و قاعده مند شده و کسانی که مایل به فعالیت در این صنعت هستند باید از وزارت صمت مجوزهای لازم را اخذ کنند؛ همچنین درباره برق مورد استفاد در این صنعت تعرفه های مربوطه مشخص شده است. استفاده از رمز ارزها  (بیت کوین) در مبادلات خارجی می‌تواند مورد توجه قرار بگیرد؛ استفاده صادرکنندگان و وارد کنندگان از رمز ارز، امکان جدیدی برای روان‌سازی و گسترش مبادلات در شرایطی است که برخی تهدید های تحریمی فشار هایی را در برخی قسمت ها وارد می‌کنند.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: در حاشیه جلسه دولت کانال مالی اینستکس استخراج بیت کوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۰۶۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گسترش همکاری‌های فرهنگی هنری ایران و روسیه با محوریت بنیاد رودکی

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد اله‌یاری مدیرعامل بنیاد رودکی به همراه امیرعباس ستایشگر معاون آفرینش‌های فرهنگی هنری و اردوان جعفریان مشاور امور بین‌الملل این بنیاد دوشنبه دهم اردیبهشت ماه با لیلیا ووتینوا دبیر اول و رایزن فرهنگی و ایوان ریازانوف وابسته فرهنگی سفارت روسیه در ایران پیرامون گسترش فعالیت‌های فرهنگی هنری با محوریت بنیاد رودکی دیدار و گفت‌وگو کردند.

در ابتدای این دیدار محمد اله‌یاری فومنی ضمن خوش‌آمدگویی، با برشمردن ظرفیت‌های هنری کشور روسیه، به توانمندی‌های بنیاد رودکی اشاره کرد و گفت: این مجموعه با توجه به جایگاه فرهنگی هنری خود در کشور و با توجه به دارا بودن زیرساخت‌ها، تالار‌های مختلف و برج آزادی، می‌تواند محل مناسبی جهت تبادلات فرهنگی هنری بین دو کشور باشد.

مدیرعامل بنیاد رودکی به تجربیات برگزاری برنامه‌های بین‌المللی مشترک با روسیه از جمله حضور ارکستر سمفونیک در جام جهانی ۲۰۱۸، اجرای ارکستر ملی در هفته فرهنگی ایران در روسیه و ... اشاره کرد و گفت: باتوجه به ظرفیت‌های بسیار در حوزه‌های مختلف موسیقایی و هنری در ایران و روسیه، با ایجاد پل ارتباطی و معرفی بنیاد‌های فرهنگی هنری این کشور که در نوع فعالیت، با بنیاد رودکی همسو هستند می‌توان قدم‌های مهمی را در عرصه توسعه دیپلماسی فرهنگی و برقراری بیشتر تعاملات فرهنگی هنری برداشت.

لیلیا ووتینوا رایزن فرهنگی روسیه نیز با استقبال از این دیدار و ابراز خرسندی از ظرفیت‌های بنیاد رودکی ضمن تشکر از رویکرد این بنیاد و اعلام آمادگی خویش برای توسعه همکاری‌ها در زمینه‌های مختلف هنری و ابراز تمایل برگزاری برنامه‌های مشترک، از بررسی و ایجاد راهکار‌های گسترش همکاری‌ها در غالب امضای تفاهم نامه‌ها و اجرایی شدن آن خبر داد و افزود: تلاش خود را خواهد کرد که ارگان‌های هنری این کشور به جهت همکاری و تبادلات فرهنگی هنری دو طرفه اقدام نمایند.

ایجاد ارتباط و تبادل فرهنگی با بنیاد‌های هنری روسیه، حضور گروه‌های طرفین در جشنواره‌های معتبر ایران و روسیه، امکان اجرای برنامه برای ارکستر‌های سمفونی دوطرف، برگزاری نمایشگاه‌های مختلف هنری در عرصه تجسمی و دعوت از رهبران میهمان برای ارکستر سمفونیک تهران و برگزاری هفته‌های مشترک فرهنگی از دیگر پیشنهاد‌های اله‌یاری به رایزن فرهنگی روسیه بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تلاش برای گسترش همکاری‌های فرهنگی هنری ایران و روسیه
  • دولت رئیسی بیخیال لایحه حجاب شد | نیاز به قانون جدیدی نیست معطل نمی‌مانیم!
  • گسترش همکاری‌های فرهنگی هنری ایران و روسیه با محوریت بنیاد رودکی
  • بدون آرام‌سازی اقتصاد امکان انجام هیچ کاری نیست
  • امیر جدیدی در نقش منصور بهرامی ایفای نقش می‌کند
  • بررسی توسعه همکاری‌ها و مبادلات تجاری مرز پلدشت و نخجوان
  • انتقاد از دستورالعمل صادر شده توسط یک مسئول در قوه قضاییه:طبق قانون اساسی نمی‌توانید ثبت شکایت و دادخواست از دولت را ممنوع کنید
  • معاون استاندار قم بر افزایش مبادلات تجاری با روسیه تاکید کرد
  • مخبر: تهران علاقه‌مند به گسترش مناسبات خود با بورکینافاسو است
  • متعصب ترین استقلالی لیگ اینجا است (عکس)