Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج از ارومیه، رضا حسینی در شانزدهمین نشست مدیران سرمایه‌گذاری کلانشهرهای کشور اظهار کرد: شهرداری‌ها امروزه با توجه به گستردگی جوامع و تامین نیازهای بشر وظایف‌های جدیدی را پیدا کرده و در همین راستا تنوع وظایف و سطح انتظارات شهروندان از شهرداری‌ها افزایش یافته است.

وی افزود: قوانین موجود کشور نیازهای شهرداری‌ها را تامین نمی‌کند، برای مثال اگر همزمان با شوراها مردم شهرداری‌ها را هم انتخاب می‌کردند سطح خطرپذیری و عمل به وظیفه توسط شهرداری‌ها در مقایسه با وضعیت فعلی بسیار متفاوت می‌بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری آذربایجان‌غربی ادامه داد: مجموعه شهرداری می‌تواند در توسعه عمران شهری موثر باشد که برای این منظور نیازمند ایجاد پنجره واحد خدمات شهری است تا براساس آن همه دستگاه‌های مرتبط با یکدیگر همکاری کرده، سرمایه‌گذاری‌ها جذب شده و شهرها آبادتر شود.

وی عنوان کرد: مدیریت، خدمات و اقتصاد شهری نیازمند ایجاد یک مدیریت واحد است، برای مثال باید تیم اقتصادی دولتی و تیم اقتصادی شهرداری کنار یکدیگر قرار گرفته و مدیریت واحدی شکل بگیرد.

حسینی تصریح کرد: برای جذب سرمایه‌گذار باید مطالعات و کارهای اولیه انجام شود و پس از آمادگی طرح اولیه نسبت به جذب سرمایه‌گذار اقدام شود.

وی گفت:کلیدی‌ترین بخش مدیریت شهری برای رونق و توسعه شهری مجموعه شهرداری‌ها بوده که این مجموعه می‌تواند برای ایجاد پنجره واحد خدمات شهری پیشقدم شده و تلاش کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری آذربایجان‌غربی گفت: برای به حداقل رساندن چالش‌های شهری باید مدیریت واحدهای شهری وجود داشته، ارائه خدمات از طریق الکترونیکی انجام پذیرد و از همه مهم‌تر اتحاد و همدلی مدیران همه دستگاه‌ها برای رونق و توسعه کشور است.

شهردار ارومیه اظهار کرد: اگر شهردارهای بخواهند روی پای خود بایستند باید به سمت سرمایه‌گذاری گام بردارند اما در این ارتباط بین حاکمیت اجرایی تقابلی با مدیریت شهری وجود دارد که تاکنون موجب نشده است تا قوانینی برای سرمایه‌گذاری توسط شهرداری‌ها تصویب شود.

محمد حضرت‌پور با بیان اینکه مشکلات پیش‌روی سرمایه‌گذاری باید حل شود، افزود: برای نمونه شهرداری پاریس ۲۰ هزار مسکن اجتماعی دارد که با اجاره کم به شهروندان تحویل می‌دهد اگر این امکان برای شهرداری‌های ایران نیز وجود داشت در حال حاضر بسیاری از مشکلات شهرداری‌ها حل شده بود.

وی خاطرنشان کرد: قوانین دست و پاگیر و مانع در برابر مدیریت شهری اجازه استقلال مالی به شهرداری‌ها نمی‌دهد در واقع قوانین سد راه شهرداری‌ها به گونه‌ای است که از طرفی اجازه استفاده از منابع مالی دولتی را به شهرداری‌ها نداده و از سویی مانع جذب سرمایه‌گذار در مجموعه مدیریت شهری می‌شود.

شهردار ارومیه تصریح کرد: ۶۰ درصد منابع درآمدی شهرداری‌های اروپایی از طریق سرمایه‌گذاری تامین می‌شود در حالی که شهرداری‌های ایران برای وصول عوارض سوخت و ترافیک سال‌ها انتظار باید بکشند، دولت برای همه بخش‌ها و دستگاه‌ها در سال گذشته هزینه کرد اما برای شهرداری‌ها هیچ هزینه‌ای نکرد.

مشاور مجمع کلانشهرهای کشور عنوان کرد: نگرش‌های مثبت بین مدیران خدمات شهری یک نگرش مقطعی و دائمی نیست، شهرداری‌ها در طول ۱۱۰ سال گذشته پس از تشکیل سه قانون داشتند و قانون حاضر یکی از کامل‌ترین قوانین است.

سیدعلی میرنجاتی اضافه کرد: مداخله دولت در کار شهرداری‌ها سرآغاز ایجاد مشکلات بعدی برای شهرداری‌ها شد تا براین اساس اجازه نداد تا شوراها و شهرداری‌ها در حیطه وظایف خود عمل کنند.

وی گفت:در حال حاضر تفکر اینکه شهرداری‌ها مستقل عمل کنند در بین مدیران دولتی وجود ندارد در حالی که در دنیا شهرداری‌ها به دلیل غیردولتی بودن به راحتی برای حل مشکلات‌شان تلاش کرده و آزادی عمل زیادی دارند.

مشاور مجمع کلانشهرهای کشور ادامه داد:مشارکت و سرمایه‌گذاری یک توافق بوده و جذب سرمایه‌گذار در طرح‌های جدید نیازمند یک بازنگری است، امروزه ظرفیت‌های اقتصادی برخی شهرها اشباع شده بنابراین باید سرمایه‌گذاری‌ها به سمت توسعه و زیرساخت‌ها سوق پیدا کنند.

عضو شورای شهر ارومیه شیوه‌نامه مالی مشکلات زیادی را برای سرمایه‌گذاری ایجاد می‌کند که نیازمند بازنگری است و برای اصلاح این شیوه‌نامه باید مدیران عالی استان‌ها کمک کرده تا این شیوه‌نامه برای اصلاح به محلس برود.

حسین بخشایشی در طول چند ادوار گذشته شورای شهر ارومیه هماهنگی و اتحاد بین شورا و شهرداری بسیار خوب بوده است اما متاسفانه هر ساله تصویب قوانین جدید وظایف و اختیارات شوراها و شهرداری‌ها را محدود می‌کند.

انتهای پیام/ع

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۰۶۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری ویژه جهت تصویب نخستین طرح هادی شهری پیربازار

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر پورعلی بعد از ظهر پنج شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه و خبرنگاران اظهار کرد: در مدت ۱۰ ماهه کاری ام در مدیریت شهری پیربازار اتفاقات خوبی در این شهر صورت گرفت که با همدلی و مشارکت اعضای شورا و شهروندان توأم بوده است.

شهردار پیربازار از استقرار مرکز اورژانس ۱۱۵ در این شهر خبر داد و اضافه کرد: مرکز اورژانس پیربازار از چند سال پیش به تصویب رسیده بود اما نسبت به راه اندازی و استقرار آن اقدام مؤثری صورت نگرفت که با تلاش مجموعه مدیریت شهری و پیگیری‌های شبانه روزی به ثمر نشست.

پورعلی به تشریح جذب امکانات و تجهیزات برای شهرداری پیربازار در سال گذشته پرداخت و بیان کرد: خودروی آتش نشانی برای شهر پیربازار تهیه و مستقر شده و تا راه اندازی کامل سامانه ۱۲۵، شهروندان برای ارتباط با آتش نشانی می‌توانند با شماره ۳۰ - ۳۳۷۱۲۶۲۹ تماس حاصل نمایند.

وی با اشاره به وضعیت نامطلوب ساختمان شهرداری تازه تأسیس پیربازار افزود: خرید یک دستگاه خودروی سواری و همچنین توسعه ساختمان شهرداری پیربازار با تلاش مجموعه مدیریت شهری انجام شده است.

شهردار پیربازار، تخریب پاسگاه انتظامی قدیم و آزادسازی عرصه آن را برگ برنده مدیریت شهری پیربازار برشمرد و بیان کرد: ساختمان رها شده پاسگاه انتظامی پیربازار پس از سال‌ها بلاتکلیفی و بلا استفاده بودن در مجاورت میدان اصلی شهر با پیگیری مدیریت شهری، مجموعه فرماندهی انتظامی تخریب و عرصه آن آزادسازی شد.

پورعلی از بهسازی معابر و محورهای اصلی پیربازار خبر داد و اضافه کرد: ساماندهی و بهسازی محور رشت به پیربازار، پیربازار به چوکام در دستور کار قرار گرفته است.

وی از احداث میدان در مرکز شهر پیربازار خبر داد و افزود: میدان مناسب، استاندارد با اصول ترافیکی در مرکز شهر پس از تخریب پاسگاه قدیم جانمایی و احداث می‌شود.

شهردار پیربازار با بیان اینکه قرارگیری خط ۲۰ کیلوولت فشار متوسط خیابان شهید قربانی نژاد مانع از اجرای پروژه بهسازی و ساماندهی محور پیربازار به چوکام می‌شد، گفت: با هماهنگی و همراهی شرکت توزیع برق گیلان این خط برکنار و جابجا شد تا ساماندهی محور پیربازار به چوکام پس از تکمیل عملیات زیرسازی بدون معارض انجام شود.

پورعلی، استقرار ادارات و نمایندگی‌های دستگاه‌های خدمات رسان را مطالبه جدی شهروندان برشمرد و بیان کرد: راه اندازی نمایندگی ادارات آب و برق و گاز و دیگر دستگاه‌های خدمات رسان در پیربازار از ضروریات است.

وی با بیان اینکه «پُست» دوباره به پیربازار برگشت، افزود: پیگیری مداوم مجموعه مدیریت شهری از طریق اداره کل پست استان سبب شد تا «دفتر پُست» مجدد در این شهر آغاز به کار کرده و راه اندازی گردد.

ارتقای کیفیت خدمات رسانی شهری در پیربازار

شهردار پیربازار با اشاره به اینکه فقر و کمبود و تجهیزات و امکانات در این شهرداری خدمات را دچار چالش می‌کرد، گفت: تقویت و تجیهز ماشین آلات برای شهرداری پیربازار جان دوباره ای به مدیریت شهری در راستای خدمات رسانی به شهروندان بخشید.

پورعلی از ساماندهی و تعیین تکلیف وضعیت آب شرب شهر پیربازار خبر داد و اضافه کرد: شهرداری پیربازار بهمراه شورای اسلامی شهر تا زمان استقرار ادارات و نمایندگی‌های دستگاه‌های خدمات رسان و نه بر حسب وظیفه پیگیر بخشی از مطالبات مهم شهروندان از جمله آب شرب شد.

به گفته وی مساله آب شرب پیربازار با پیگیری مجموعه مدیریت شهری و از طریق بسیج سازندگی سپاه قدس و شرکت آب و فاضلاب گیلان در حال انجام است.

شهردار پیربازار به تشریح بخشی از اقدامات صورت گرفته در این شهر پرداخت و بیان کرد: ساماندهی آرامستان واقع در ورودی شهر، خط کشی معابر. زیباسازی سطح شهر، کاشت گلهای فصلی، تعویض سطل‌های زباله و جایگزینی با سطل‌های گالوانیزه و رنگ آمیزی جداول و … نیز بخش دیگری از اقدامات مدیریت شهری در سال گذشته بوده است که بصورت مستمر در حال اجرا خواهد بود.

پورعلی با بیان اینکه ارتقای کیفیت خدمات رسانی شهری در پیربازار در اولویت قرار دارد، گفت: مدیریت شهری پیربازار به خدمات رسانی شهری نگاه کیفی سازی دارد، رویکردی که به رضایتمندی عمومی ختم شود.

وی با تاکید بر لزوم ساماندهی مدیریت پسماند پیربازار افزود: بر اساس قراردادی پسماند شهر پیربازار به کارخانه کود آلی منتقل می‌شود.

شهرداری پیربازار در سال گذشته برای اولین بار دارای کد اعتباری شده است

شهردار پیربازار با اشاره به اینکه شهروندان پیربازار شایسته بهترین امکانات و خدمات هستند، گفت: بهبود کیفیت زندگی شهری در پیربازار مورد توجه و تاکید مدیریت شهری است.

پورعلی با بیان اینکه شهرداری پیربازار در سال گذشته با پیگیری‌های به عمل آمده از طریق اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان و بانک مرکزی کد دار شده است، اضافه کرد: بعد از گذشته سه سال از عمر شهرداری پیربازار، با پیگیری مجموعه مدیریت شهری و اعضای شورا این شهرداری برای اولین بار دارای کد اعتباری برای دریافت اعتبارات دولتی شد.

وی با اشاره به نقش مهم شهروندان در توسعه و عمران شهری افزود: مشارکت مردم در همه امور کارساز و رهگشاست و این مهم در حوزه مدیریت شهری دو چندان است.

کد خبر 6088450

دیگر خبرها

  • مطالبه برخی امتیازات سرمایه‌گذاران در پروژه‌های شهری گرگان منطقی نیست
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود
  • رئیس شورای عالی استان ها: تلاش برای تکمیل مدیریت یکپارچه شهری
  • ساخت و ساز غیرمجاز خط قرمز مدیریت شهری مشکین‌دشت
  • پیگیری ویژه جهت تصویب نخستین طرح هادی شهری پیربازار
  • تصویب بودجه ۲۱ میلیارد تومانی برای شهرداری پیربازار
  • برند شهر اصفهان باید حفظ شود/ آماده تعامل با رسانه‌ها هستیم
  • سامانه شمس برای ثبت ایده‌های شهری راه‌اندازی می‌شود
  • اجرای ۸ پروژه عمرانی در پیربازار با اعتبار ۴ میلیارد تومانی
  • حل مسئله پسماند شهرستان دیر نیازمند عزم همگانی است