Web Analytics Made Easy - Statcounter

با این حال، جالب است که تاکنون، کمتر کسی پوسته این اپلیکیشن را که به گفته صاحبانش «پول 80 برنامه تلویزیونی را می‌دهد»، کنار زده تا ببیند پشت این ظاهر موجه چه خبر است.

چهار پرده ازروبیکا را بخوانید:

1- تکذیب بخت آزمایی
مدیران شبکه یک تأکید دارند که اطلاق «شبه بخت‌آزمایی» به مسابقه  تلویزیون درست نیست اما هیچ گاه از عبارت «روحیه انتظار برای ثروت بادآورده» که مورد تأکید رهبر انقلاب بوده، سخن به میان نیاوردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در عمل چند روز پیش در یکی از نوتیف‌های اطلاع‌رسانی اپلیکیشن روبیکا، عبارت «100 میلیون ریال خنک زیر کولر» قید شده بود!

دقیقاً آن چه رهبر انقلاب از ترویج آن نهی کرده بودند! ایشان اردیبهشت ماه در دیدار کارگران فرمودند: «باید فرهنگ کار و تولید و تلاش را ترویج دهیم و روحیه انتظار برای ثروت بادآورده را از بین ببریم و روش‌هایی شبیه بخت‌آزمایی را ترویج نکنیم که دستگاه‌های مختلف از جمله صداوسیما باید متوجه این معنا باشند.»

2- آزادی بی نظارت و اینترنت رایگان

به جرئت می‌توان گفت بخش زیادی از محتوای نامناسبی که باعث شده بارها و بارها اخباری از احتمال فیلترینگ شبکه اجتماعی اینستاگرام بشنویم، در همین روبیکا موجود است! در بخشی به نام «روبینو» که اتفاقاً با شکل و شمایلی مشابه اینستاگرام طراحی شده و احتمالاً خیز برداشته تا جایگزین این شبکه اجتماعی پس از فیلترینگ باشد. در بخش‌های مختلف مثل ویدئوهای طنز، رسماً هیچ نظارت محتوایی وجود ندارد و هر آن چه کاربر اراده کند، بارگذاری می شود و حذف نمی‌شود؛ حتی چیزی مانند ویدئوهای مستهجن و خلاف اخلاق.

مخصوصاً آن که اینترنت مصرفی برای روبیکا رایگان است و خانواده‌ها هم به دلیل آن که نرم‌افزاری ایرانی است، به آن اعتماد می‌کنند و به راحتی در دسترس فرزندان خود قرار می‌دهند. شگفت‌انگیز است که بدانید ویدئوهای رقص در روبیکا جولان می‌دهد! تصاویر مدل‌های بی‌حجاب که انواع و اقسام لباس و لوازم آرایشی را آزادانه و رسمی تبلیغ می‌کنند، روبینو را فرا گرفته است.

جالب این جاست که خود روبیکا، دسترسی به این تصاویر را آسان کرده و در بخش‌هایی چون «مد و پوشاک» و «آرایشی و زیبایی» آن‌ها را به سهولت در مقابل چشم مخاطب قرار داده است. حتی بعید نیست حضور این بخش در پیشانی قسمت روبینو، ترفندی برای جذب کاربران بیشتر باشد.

3- در انتظار وعده تحقیق و تفحص مجلس

16 ماه از آغاز قرارداد انحصاری توسکا با صداوسیما گذشته و همچنان صاحب اپلیکیشن روبیکا با مردم «شفاف» نیست. فرایند مناقصه‌ای که در آن، توسکا انحصار تبلیغات ارزش افزوده را در اختیار گرفت، شفاف نبود. حتی قرار بوده نمایندگان مجلس درباره قرارداد عجیب آن با صداوسیما، تحقیق و تفحص کنند. اما با گذشت چهار ماه و نیم از اعلام رسمی درخواست تحقیق و تفحص و نامه آن که جماران منتشر کرد، هیچ خبری از آن نشده و مشخص نیست اعلام وصول شده یا خیر.

4- انحصاری

برخلاف سیاست های ابلاغی آمارهای غیررسمی از بیش از 30 میلیون نصب روبیکا خبر می‌دهد. توسکا با این حجم از کاربر، تبدیل به یک قدرت ارتباطاتی عجیب شده و با برخی اپلیکیشن‌های مادر چون «کافه بازار» قابل قیاس است.حالا در زمانی که سیاست‌های فضای مجازی کشور بر جلوگیری از انحصار تأکید دارد و اتفاقاً یکی از دلایل فیلترینگ تلگرام هم بوده، انحصار روبیکا همچنان ادامه دارد. می‌دانیم روبیکا با سرمایه‌گذاری سنگین به این حجم از کاربر و ترافیک رسیده است، هزینه‌ای که گفته می‌شود تنها در سال ۹۷، حدود ۲۰۰ میلیارد تومان بوده است. روبیکا در پایان قرارداد انحصاری خود با صداوسیما، از اهرم فشار کاربران بی‌شمار خود برخوردار است و بیم آن می‌رود که به رقیب سازمان صداوسیما در ارائه محتوای تصویری تبدیل شود.

1717

کد خبر 1285405

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: بخت آزمایی سازمان صدا و سیما ایالات متحده آمریکا باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال ایران و آمریکا محمدجواد ظریف مسکن دولت دوازدهم حذف صفر از پول ملی فوتبال اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۰۸۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایموجی صوتی؛ عجیب‌ترین قابلیت گوگل که به تماس‌های صوتی اضافه شد

ایتنا - گوگل در جدیدترین بروزرسانی خود برای اپلیکیشن تماس اندروید، ایموجی صوتی را برای برخی از کاربران فعال کرد.
شرکت گوگل در جدیدترین بروزرسانی خود، قابلیت عجیبی را برای برخی کاربران فعال کرده که ایموجی‌های صوتی نام دارد. این قابلیت در اپلیکیشن Phone در واقع افکت‌های صوتی استانداردی هستند که با انتخاب یکی از ۶ ایموجی تشویق، خنده، جشن، گریه، مدفوع و صدای تبل پخش می‌شوند.

گوگل در توضیح قابلیت جدید اپلیکیشن تماس می‌گوید: «شما می‌توانید احساسات و حالت‌های مختلف خود را با صداهایی مانند تشویق، خنده، گریه یا تبل تنها از طریق لمس تصویر هریک از ایموجی‌ها به طرف مقابل ابراز کنید.»

درواقع وقتی شما به عنوان تماس‌گیرنده یکی از ایموجی‌های صوتی را انتخاب می‌کنید، اپلیکیشن تماس گوگل انیمیشن کوتاهی را همراه با افکت صوتی به مدت چند ثانیه پخش می‌کند که در هر دو طرف تماس شنیده می‌شود.

طریقه فعال کردن این قابلیت برای کاربران اندروید اینگونه است که ابتدا وارد بخش عمومی (General) تنظیمات گوشی می‌شوید یا در صفحه اپلیکیشن تماس، روی بیشتر (More) می‌زنیذ تا گزینه ایموجی صوتی (Audio Emoji) را مشاهده کنید.

پس از فعال‌کردن، دکمه «ایموجی صوتی» در صفحه اصلی اپلیکیشن ظاهر می‌شود و به شما اجازه می‌دهد با زدن روی آن، یکی از شکلک‌ها را انتخاب کنید تا صدای مرتبط پخش شود.

گوگل برای جلوگیری از پخش پشت سر هم صداها با ایجاد فاصله کوتاهی بین ارسال این ایموجی‌ها محدودیتی برای استفاده از این قابلیت درنظر گرفته است. 

در حال حاضر کمپانی گوگل آخرین به‌روزرسانی اپلیکیشن Phone گوگل را در کانال بتا (نسخه ۱۲۸) دردسترس قرار داده تا برخی کاربران از آن استفاده کنند اما احتمالاً در هفته‌های آینده تمام کاربران امکان استفاده از آن را خواهند داشت.

دیگر خبرها

  • راستی آزمایی کمک ۱۷ میلیارد دلاری آمریکا به افغانستان
  • راستی‌آزمایی یک ادعا !
  • جزئیات هوش مصنوعی آیفون لو رفت!
  • چرا جنیفر انیستون در تیک تاک حساب کاربری ندارد؟
  • ایموجی صوتی؛ عجیب‌ترین قابلیت گوگل که به تماس‌های صوتی اضافه شد
  • گزارش ایرنا از راستی آزمایی خبر بی‌بی‌سی درباره نیکا شاکرمی
  • رونالدو، همچنان سوژه جذاب رسانه‌های بزرگ
  • اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را ابزار نفوذ چین می‌دانند
  • آغاز پخش مناظرات تلویزیونی دور دوم انتخابات مشهد و کلات
  • صفحه نخست روزنامه‌های خراسان جنوبی - پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت