Web Analytics Made Easy - Statcounter

خدیجه سلطانی، مدیر خانه قرآن یوسف زهرا(عج) یزد در گفت‌وگو با ایکنا یزد اظهار کرد: از سال ۷۵ وارد عرصه قرآنی شدم و از محضر استاد گرانقدر سرکارخانم مجیبیان بهره‌مند و  از طریق کلاس‌های آزاد مکتب الزهرا(س) با حفظ قرآن آشنا شدم.

سلطانی تصریح‌ کرد: پس از حفظ ۱۰جزء از قرآن کریم، در جامعه القرآن به عنوان مربی به تدریس مشغول شدم و مدتی بعد به عنوان مسئول آموزش جامعه القرآن و از سال ۹۰به عنوان مدیر واحد خواهران به فعالیت قرآنی ادامه دادم و توانستم در طول ۶ سال ۱۶ شعبه دایرکنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر خانه قرآن یوسف زهرا(عج) افزود: درسال ۹۵ ازجامعه القرآن استعفا داده و خانه قرآن یوسف زهرا(عج) را زیر نظر سازمان تبلیغات اسلامی تاسیس نمودم و به مدد امام زمان (عج)صاحب یوسف زهرا(عج) و همراهی همکاران و مربیان عزیز و زحمتکش فعالیت ما روز‌ به روز پررنگ‌تر و پرشورتر شده است.

تلاشی 20 ساله برای ترویج فرهنگ قرآنی

این بانوی فعال قرآنی که ۲۰ سال سابقه فعالیت قرآنی و ۸ سال سابقه مدیریت اجرایی دارد گفت: در حال حاضر خانه قرآن بیش از ۲۰۰قرآن آموز دارد و تاکنون کلاس‌های متنوعی در خانه قرآن برگزار‌شده‌ که مهم‌ترین آن حفظ قرآن کریم است و الحمدلله در سال ۹۸ توانستیم با لطف استاد محمد‌رضا شایق همایش رایگان تمرکز حواس و اکنون دوره نکات ناب حفظ قرآن کریم را برای تمامی علاقه‌مندان به حفظ در استان یزد برگزار‌کنیم.

وی ادامه داد: دوره ناب نکات حفظ دوشنبه‌ها از ساعت ۱۸تا ۱۹.۳۰ با حضور محمدرضا شایق در خانه قرآن یوسف زهرا (عج) در حال برگزاریست که شرکت در این همایش کاملا رایگان و برای عموم آزاد است و استاد شایق در جلسات این دوره علاوه بر آموزش روش حفظ قرآن کریم، در خصوص نحوه تمرکز حافظه و نکات ناب حفظی نیز صحبت خواهند‌ کرد.

سلطانی گفت: برگزاری کلاس‌های روخوانی و روان‌خوانی قرآن کریم، حفظ ترتیبی، موضوعی و سور منتخب قرآن کریم، کلاس‌های مفاهیم، صوت و لحن، تجوید، نهج البلاغه، احکام، تفسیرقرآن، طرح تابستانه ویژه نوجوانان و کلاس‌های فوق برنامه اعم ازمهارت‌های زندگی، تربیت مربی کودک اسلامی، دوره تربیت مربی روخوانی و روان‌خوانی و برگزاری نمایشگاه‌های متعدد از فعالیت‌ها و برنامه‌هایی است که در خانه قرآن اجرا شده است.

مشکلات خانه‌های قرآنی 

وی افزود: کمبود بودجه با توجه به هزینه‌های جانبی، شرایط بد اقتصادی، اجاره بهاء،‌ عدم داشتن ساختمان موقوفه، عدم همراهی و حمایت برخی مسئولان، وجود موانع متعدد در مسیر کار فرهنگی و قرآنی از مشکلات عدیده این خانه قرآن و دیگر موسسات قرآنی است و

اگر یک ساختمان موقوفه یا خیّری داشتیم دیگر مشکل جابجایی سالانه و استرس مکان را نداشته و با تمرکز بیشتر به ارتقاء برنامه‌ها پرداخته‌ می‌شد.

سلطانی گفت: مشکلاتی که عرض کردم مشکل تمام جامعه قرآنی و همکاران ما است البته حضور اساتید بیرونی با رویکرد مادی و ایجاد تنش و اختلاف در جامعه قرآنی یکی دیگر از مشکلات بزرگ ما است که باعث دلزدگی عده زیادی از حافظان قرآن کریم و قرآن آموزان شده که بسیار باعث نگرانی و تاسف است در خصوص این مسئله تاکنون مسئولان مربوطه اقدامی درخور شان قرآنیان انجام نداده و به داد مردم و قرآن آموزان نرسیدند.

وی افزود: از مسئولان می‌خواهم با توجه به حفظ شئونات کتاب مقدس ما مسلمانان و همچنین شئونات حفاظ قرآن دلسوزی بیشتری به خرج داده و به مشکلات مردم رسیدگی کنند تا خدای ناکرده عده‌ای به خاطر حفظ شئونات یک شخص مسئول یا یک استاد به ظاهر قرآنی از دین مبین اسلام بیزار نشوند. به تاریخ صدر اسلام فکر کنیم که مجازات برای تمام افراد خطاکار است هر چند فردی حافظ قرآن باشد چون که شمر هم حافظ قرآن بود ولی بالاترین گناه را انجام داد.

این فعال قرآنی بیان کرد: الحمدلله استقبال خوبی از خانه قرآن یوسف زهرا شده‌ و تاکنون آمار و فعالیت ما از موسسات دیگر کمتر نبوده که گاه بیشتر هم بوده است. البته این فعالیت‌ها قابل تقدیر است و حمایت مسئولان را در جهت ارتقاء مجوز خانه قرآن به موسسه می‌طلبد.

وی تصریح‌ کرد: با توجه به دارالعباده بودن یزد، داشتن مردمی متدین، وجود فضاهای زیاد قرآنی و رقابت موسسات و خانه‌های قرآن تقریبا همیشه آمار قرآن‌آموزان خانه قرآن یوسف(عج) مثال زدنی بوده که نشان از فعالیت خوب کادر ما از سال ۹۰ تاکنون است. امیدوارم باتوجه به فعالیت درخشان خانه قرآن یوسف زهرا(عج) و با اهتمام مسئولان زودتر مشکل مجوز ماهم حل شود و بتوانیم با مجوز موسسه فعالیت‌های پررنگ‌تر و ارزشمندتری ارائه دهیم وعده بیشتری ازجامعه را به سمت قرآن سوق دهیم.

وجود 90 خانه قرآن در استان یزد

حجت‌الاسلام علی محمد رضایی، رئیس اداره امور قرآنی اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان یزد نیز به ایکنا گفت: هدف از راه اندازی خانه‌های قرآن ترویج آموزش عمومی قرآن کریم در بین آحاد مردم جامعه است.

حجت‌الاسلام رضایی افزود: در حال حاضر 70 خانه قرآن روستایی و 20 خانه قرآن شهری در استان داریم که همه از سوی دارالقرآن کریم مجوز خانه قرآن را دریافت کرده اند.

رئیس اداره امور قرآنی اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان یزد گفت: خانه‌های قرآن به آموزش‌های روخوانی و روانخوانی قرآن کریم، تجوید، مفاهیم اولیه و حفظ اولیه می‌پردازند و 

در خانه‌های قرآن تنها آموزش عمومی قرآن کریم وجود دارد که باعث می‌شود همه افراد در هر گوشه و کناری با قرآن آشنا شوند.

وی تصریح کرد: موسسات قرآنی به آموزش تخصصی قرآن کریم می‌پردازند که در کنار کار تخصصی به آموزش‌های عمومی قرآن هم پرداخته می‌شود ولی در خانه‌های قرآن تنها آموزش عمومی قرآن کریم وجود دارد.

رضایی با اشاره به اینکه مسولان خانه‌های قرآن معلم قرآن هستند و معلمی جزء شرایط لازم برای ایجاد خانه قرآن است و در صورت لزوم مربی به خانه‌های قرآن معرفی خواهد شد.

وی بیان کرد: دوره‌های تربیت مربی نیز برای تربیت مربیان خانه قرآن برگزار می‌شود و به مربیان گواهی نامه معتبر اعطا خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری ایکنا ایکنا یزد خانه های قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی یزد خدیجه سلطانی فعالیت های قرآنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۰۹۰۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاری و حافظ قرآن اعزامی به مسابقات مالزی تعیین شدند

به گزارش خبرگزاری مهر، نمایندگان کشورمان در شصت و چهارمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کشور مالزی از سوی مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه و کمیته اعزام و دعوت از قاریان و حافظان قرآن کریم اعلام شد.

در شصت و چهارمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن مالزی علاوه بر دعوت از شرکت‌کننده رشته قرائت تحقیق که به صورت یک سنت هر ساله صورت می‌گرفت، امسال برای اولین بار از شرکت‌کننده رشته حفظ کل قرآن کریم نیز دعوت شد.

بر همین اساس در رشته قرائت تحقیق حمیدرضا نصیری و در رشته حفظ کل قرآن کریم محمدرضا زاهدی نمایندگان جمهوری اسلامی ایران در مسابقات بین‌المللی قرآن کشور مالزی خواهند بود.

این دو قاری و حافظ قرآن کریم در چهل و ششمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم که سال گذشته در استان خراسان شمالی و شهر بجنورد برگزار شد، رتبه‌های دوم رشته‌های قرائت تحقیق و حفظ کل قرآن کریم را دریافت کردند

حمیدرضا نصیری، مهندس کامپیوتر در خانواده قرآنی متولد شد. در جلسات عمومی و سنتی قرآن این شهر حضور پیدا کرد و از همین طریق استعداد او در زمینه قرائت قرآن، مشخص شد. این قاری ممتاز کشورمان از محضر اساتید پیشکسوت قرآنی زنجان چون «محمود رنگرز» بهره برده است. اساتیدی همچون احمد ابوالقاسمی، محمدحسین سعیدیان و سیدمحسن موسوی‌بلده در این دوره بیشترین تأثیر را بر تلاوت این قاری ممتاز گذاشتند.

محمدرضا زاهدی علاوه بر شناخته شدن در زمینه حفظ قرآن کریم، به عنوان یک قاری نیز شناخته می‌شود. او متولد شهریورماه ۱۳۸۱ در تهران است سعید حاجیان، حافظ، قاری و مدرس قرآن کریم یکی از اصلی‌ترین استادان محمدرضا زاهدی در دوران یادگیری قرآن کریم بوده است. او سال ۱۳۹۷ در حالی که ۱۶ سال سن بیشتر نداشت در بیست‌ودومین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن جایزه دبی در امارات در بخش حفظ حضور یافت و در پایان موفق به کسب رتبه خاصی نشد. شاید بهترین رتبه این حافظ کل قرآن همان رتبه دوم مسابقات سراسری قرآن کشورمان در سال ۱۴۰۲ و در چهل و ششمین دوره باشد.

یادآور می‌شود مسابقات بین‌المللی قرآن مالزی در دو مرحله مقدماتی (مجازی) و نهایی (حضوری) برگزار می‌شود، سبکی که ایران طی سال‌های اخیر مبدع آن بوده است. این مسابقات در دو بخش بانوان و آقایان و در رشته‌های قرائت تحقیق و حفظ کل قرآن برگزار می‌شود.

آخرین قاری ایرانی که حائز رتبه نخست این مسابقات شده، حامد علیزاده در سال ۱۳۹۶ بود. قاریان ایرانی علاوه بر دریافت چندین رتبه نخست، صاحب چندین رتبه دوم، سوم و چهارم در کهن‌ترین مسابقات بین‌المللی قرآن جهان اسلام شده‌اند. سال گذشته و در شصت و سومین دوره این مسابقات علیرضا بیژنی که همراه با امین پویا به عنوان استاد راهنما عازم این مسابقات شده بود، موفق به دریافت رتبه دوم شد.

کد خبر 6088402 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • تجلیل از نخبگان قرآنی در استان البرز
  • تمرکز امسال فعالیت‌های فرهنگی بر توسعه و تقویت جلسات خانگی
  • مشارکت ۳۲۵ نفر در مسابقات قرآنی شرکت گاز خراسان جنوبی
  • «مقرأة الحرمین» خدمتی برای تصحیح قرائت، یادگیری تجوید
  • «مقرأة الحرمین»؛ طرح آموزش قرآن به ۶ زبان زنده دنیا
  • کماکان سیستان و بلوچستان نیازمند توجه ویژه خیرین است
  • دو ایرانی در مسابقات قرآن مالزی
  • قاری و حافظ قرآن اعزامی به مسابقات مالزی تعیین شدند
  • کمک ۳ میلیاردی شورای شهر قزوین برای بازسازی مهد قرآن کریم
  • مقرأة الحرمین؛ طرح آموزش قرآن به ۶ زبان زنده دنیا