Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام اسدالله کریمی روز پنجشنبه  در گفت و گو با خبرنگار ایرنا،‌ ادامه داد: بر اساس قانون، ‌نیم درصد از بودجه شهرداری‌ها باید به کتابخانه‌ها اختصاص یابد که متأسفانه این بودجه تنها شامل کتابخانه‌های عمومی استان می‌شود.

وی با بیان اینکه بخش زیادی از بار نیاز مردم به کتابخانه توسط کتابخانه‌های مسجد پاسخ داده می‌شود،‌اظهار داشت: پیش از این کتابخانه‌های مساجد سهمیه از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی داشتند که این اعتبار نیز بیش از یک سال است که قطع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کریمی، تعداد کتابخانه‌های عمومی در سطح شهر و استان محدود و دسترسی به آن‌ها نسبت به کتابخانه مساجد سخت تر است،‌ ‌افزود: باید کمیته‌ای تشکیل و نیم درصد سهم کتابخانه در آن کمیته وصول و میان تمام کتابخانه‌ها توزیع شود که متأسفانه تا کنون این موضوع محقق نشده است.

وی، توسعه کتاب و کتاب‌خوانی میان کودکان و نوجوانان را یکی از اولویت‌های کانون‌ها فرهنگی و هنری مساجد دانست و اظهار داشت: برنامه‌های متنوعی از جمله برگزاری مسابقه‌های کتاب‌خوانی، اجرای طرح قصه‌های نیمه‌تمام،‌آشنایی کودکان و نوجوانان با نویسندگان کتاب‌ها و ‌تألیف کتاب در مساجد از جمله این اقدام‌ها بوده است.

کریمی، با بیان اینکه نگاه دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد نسبت به موضوع کتاب و کتاب‌خوانی در سطح مساجد همواره نگاه به‌روز و کارشناسی بوده است گفت: به صورت مشارکتی در حال اجرای برنامه‌هایی برای ارتقای توانمندی نوجوانان و کودکان در زمینه نویسندگی هستیم.

وی با اشاره به ظرفیت‌های مهم کانون‌های فرهنگی هنری مساجد گفت: این کانون‌ها از جمله نهادهایی است که با دارا بودن شبکه وسیعی از مساجد، جامعه هدف گسترده و دسترسی ساده به مخاطبان دارای ظرفیت‌های مهمی است که باید استفاده از ظرفیت آن‌ها مورد توجه نهادهای فرهنگی و هنری باشد.

قائم‌مقام دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد قم، ادامه داد: سال گذشته ۴۵ هزار تن از برنامه‌های فرهنگی و اوقات فراغت مسجد استفاده کرده‌اند که با توجه به برنامه‌ریزی انجام‌شده انتظار می رود این تعداد در سال جاری افزایش داشته باشد.

وی ،‌ ذائقه سازی را یکی از کارکردهای رسانه‌ها برای نسل جدید دانست و گفت: متصدیان فرهنگی به جای توجه به نیازهای کاذب جوانان به نیازهای واقعی جوانان توجه کنند.

بیش از ۶۰۰ کانون فرهنگی هنری در بیش از ۴۰۰ مسجد این استان فعالیت دارند که برخی مسجدها دارای ۲ کانون فرهنگی هنری ویژه بانوان و آقایان هستند.

۲۴ هزار و ۹۴۷ کانون فرهنگی هنری در سامانه بچه های مسجد در سراسر کشور ثبت شده است که در ۹۹ هزار و ۳۷۹ فعالیت این کانون هابیش از ۲ میلیون و ۱۳۷ هزار تن فعالیت می کنند.

۷۴۰۴/ ۶۱۳۳/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۰۹۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه «یه اردوی خاص» برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، همزمان با گرامیداشت هفته معلم، ویژه‌برنامه «یه اردوی خاص» با حضور نوجوانان و دانش‌آموزان تهرانی با میزبانی از معلمان مدارس پایتخت توسط سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران از ۱۰ تا ۱۴ اردیبهشت برگزار می‌شود.

حمیدرضا خونویی، معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران گفت: اولین برنامه حلقه «بچه‌های فرهنگسرا» در سال ۱۴۰۳ در قالب برگزاری اردو برای معلمان و با هدف تکریم جایگاه معلمان به مناسبت هفته معلم برگزار می‌شود. روال همیشگی بر این بوده است که معلمان با هدف نشاط دانش آموزان اردو ترتیب ببینند ولی در برنامه «یه اردوی خاص» این روال تغییر کرده و معلمان میهمان دانش‌آموزان می‌شوند و حلقه بچه‌های فرهنگسرا از طراحی تا اجرای اردو را خودشان برعهده دارند.

وی ایجاد فضای با نشاط و تکریم جایگاه معلمان را از جمله اهداف این برنامه دانست و افزود: در این برنامه، نوجوانان پس از تشکیل تیم اجرایی و تعیین نقش برای اعضا، ضمن هماهنگی با فرهنگسرا، نسبت به دعوت از معلمان مدرسه خود یا مربیان آموزش فرهنگسرا برای شرکت در اردو اقدام می‌کنند.

معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری در خصوص چگونگی برگزاری این اردوها گفت: این اردوها به صورت نیم‌روزه برگزار می‌شود و شامل بخش‌های متنوع اردویی نظیر بازی‌های گروهی و …است و مکان برگزاری آنها بنا بر امکانات هر منطقه در فرهنگسراها و در بعضی دیگر از مناطق در خارج از محیط فرهنگسرا برگزار می‌شود.

خونویی در پایان ضمن دعوت از نوجوانان برای عضویت در حلقه «بچه‌های فرهنگسرا» گفت: نوجوانان علاقه‌مند برای شرکت در این برنامه و عضویت در حلقه «بچه‌های فرهنگسرا» می‌توانند به فرهنگسرای نزدیک محل سکونت خود و یا به درگاه رسمی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران به نشانی farhangsara.ir مراجعه کنند.

کد خبر 6090944 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • ‌پیگیری بیش از ۱۰۰ برنامه کانون‌های مساجد فارس برای ایام تابستان
  • برگزاری ویژه‌ برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • برگزاری آیین نقد کتاب لبخند آفتابی
  • استقبال کانون استان قزوین از برگزاری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • مطالبه ۳۵ میلیارد تومانی شهرداری قوچان در پروژه مجتمع فرهنگی هنری
  • برنامه «یه اردوی خاص» برگزار می‌شود
  • شهرستان‌های لرستان میزبان برنامه‌های شاخص شب میلاد امام رضا (ع)
  • مساجد بدون کانون‌ها و پایگاه‌های بسیج رونقی ندارد
  • مسجد پایگاه دین وکانون تقویت اندیشه ناب فرهنگ اسلامی
  • بازگشت جوانان به مسجد با میانبر ورزشی یک روحانی