Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرگزاری بسیج از ارومیه، علی مصطفوی در سی و دومین جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان که با محوریت ازدواج جوانان برگزار شد به موضوع تشکیل مجمع خیرین ازدواج استان اشاره و گفت: از تشکیل این مجمع که می تواند مشکلات جوانان را در زمینه تامین مسکن و جهیزیه حل کند حمایت می کنیم.

 وی ادامه داد: برای ارائه وام و تسهیلات ازدواج باید شرایط آسان تری مدنظر قرار گیرد تا مشکلات مالی جوانان در آستانه ازدواج کمتر شود ضمن اینکه برگزاری کارگاه های آموزشی و ارائه مشاوره پیش از ازدواج نیز باید مدنظر قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 در ابتدای این جلسه حیرت انگیز مدیرکل ثبت احوال استان آماری از تعداد ازدواج و طلاق استان آذربایجان غربی ارائه کرد و گفت: هم اکنون تعداد ازدواج در استان با شیب ملایم درحال کاهش و تعداد طلاق نیز با شیب ملایم در حال افزایش است با این حال استان از نظر تعداد ازدواج در کشور رتبه هشتم و از نظر تعداد طلاق در رده بیست و چهارم قراردارد.

 حبیب الله غالب دبیر کمیسیون هماهنگی بانک های استان نیز گفت: تا پایان تیرماه امسال 15217 فقره تسهیلات ازدواج با رقم 3589میلیارد ریال به زوجین واگذار شده که در این میان بانک‌های ملی، ملت و کشاورزی در این زمینه پیشرو هستند.

محمدحسین حسنی معاون امورجوانان اداره کل ورزش و جوانان استان نیز از برگزاری نمایشگاه ملزومات ازدواج همزمان با هفته ازدواج در ارومیه خبر داد و گفت: در این نمایشگاه خدمات متنوعی از جمله ارائه مشاوره های رایگان در زمینه ازدواج ارائه خواهدشد.

 انتهای پیام/ع

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۰۹۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برآورد یک میلیاردتومانی برای ساخت بیمارستان ٣٢٠ تختخوابی شهید کلاهدوز قوچان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛مسؤول مجمع خیرین سلامت قوچان گفت: بر اساس برآورد‌های انجام‌شده تا اسفند سال گذشته یک میلیارد تومان اعتبار نیاز است تا بیمارستان ٣٢٠ تختخوابی شهید کلاهدوز قوچان ساخته شود و اگر این اعتبار امروز تأمین شود حدود چهار سال دیگر طرح بهره‌برداری می شود.
سعود دوغایی مقدم افزود:مجمع خیرین سلامت قوچان تا سال گذشته به‌عنوان زیرمجموعه مجمع خیرین سلامت کشور مشغول به فعالیت بود، اما در حال حاضر به‌عنوان اولین سازمان مردم‌نهاد کشور و به‌صورت مستقل در این شهرستان ثبت شده است و فعالیت دارد.
وی مهم‌ترین هدف مجمع خیرین سلامت را ایجاد مشارکت مردم در ساخت پروژه‌های درمانی و بهداشتی در این شهرستان دانست وافزود: فعالیت‌های انجام‌شده مجمع خیرین تاکنون موجب شده است تا بیمارستان موسی بن جعفر علیه‌السلام قوچان ارتقای درجه پیدا کند و حتی امروز بودجه آن با افزایش درآمد‌ها از طریق تخت روز، به ١٢ میلیارد تومان برسد.
مسؤول هیأت امنای مجمع خیرین سلامت قوچان با یادآوری این موضوع که ساخت بیمارستان یکی از نیاز‌های مهم در این شهرستان طی سالیان گذشته بوده است و حتی طی بازه‌ای درخواست بیمارستان ٢۶٠ تختخوابی ارئه و مصوبه‌ای به‌صورت غیررسمی داشت نیز افزود: سال گذشته پیگیری و اخذ مصوبه بیمارستان ٣٢٠ تختخوابی برای قوچان طی نامه‌ای از وزارت بهداشت مطرح که این مسئله با پیگیری‌های صورت گرفته و اهدای زمین توسط خیر وارد فاز اجرایی و عملیاتی شد.
دوغایی مقدم بابیان اینکه مجوز ماده ٢٠ برای ساخت این بیمارستان اخذشده، اما هنوز ماده ٢٣ و دریافت بودجه دولتی برای آن گرفته نشده است، گفت: ساخت یک بیمارستان به‌صورت متوسط ١٠ سال طول می‌کشد که سه سال اول به برنامه ساخت، اخذ مجوز و نقشه‌های بیمارستانی اختصاص پیدا می‌کند و پس از عملیات خاک‌برداری و فونداسیون، پروژه وارد مرحله اجرایی می‌شود.
وی با اشاره به اینکه خیر برای این بیمارستان یک زمین پنج هکتاری اهدا کرد و دو هکتار نیز برای مسیر رفت‌وآمد و اتصال به جاده آسیایی در نظر گرفته‌شده است، گفت: این بیمارستان در شش طبقه با زیربنای بیش از ٢۵ هزار مترمربع ساخته خواهد شد که تنها عملیات خاک‌برداری آن با برداشت حدود شش هزار و ۵٠٠ کامیون خاک، حدود سه ماه طول می‌کشد.

دیگر خبرها

  • روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست
  • عزم دولت سیزدهم برای حل مشکل مسکن جدی است
  • خیران پیشگامان اصلی رفع نیازهای درمانی هستند
  • برگزاری جشنواره خیرین مدرسه‌ساز در بام ایران
  • گردهمایی موسسات مردمی گلستان در زمینه خانواده، جمعیت و هویت زن امروز در گرگان
  • برآورد یک میلیاردتومانی برای ساخت بیمارستان ٣٢٠ تختخوابی شهید کلاهدوز قوچان
  • ۴۰۰ خیر مدرسه ساز در چهارمحال‌ و بختیاری وجود دارد
  • وام ازدواج ۸۸.۵ درصد متقاضیان قمی پرداخت شده است
  • فراهم کردن زمینه تحصیل و ازدواج از مهم‌ترین اهداف کمیته است
  • ضرورت استفاده از الگو‌های موفق افزایش ازدواج و کاهش طلاق