Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-01@07:22:24 GMT

کتاب خواندن از ورود بسیاری از جرم‌ها جلوگیری کند

تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۱۰۳۲۹

کتاب خواندن از ورود بسیاری از جرم‌ها جلوگیری کند

به گزارش ایکنا از کرمان، ابراهیم کمالی معاون اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان کرمان امروز پنج‌شنبه، 10 مرداد در جلسه تودیع و معارفه مسئول امور کتابخانه این شهرستان گفت: کتابخانه‌ها نباید متولی داشته باشند بلکه باید دغدغه همه مردم باشد چرا که کتاب در زندگی همه ما تاثیرگذار است.
وی افزود: اینکه مراجعه به کتابخانه‌ها و کتابخوانی کم و مشکلاتی در این زمینه وجود دارد را همه ما می‌دانیم لذا باید امر کتابخوانی را از خود، خانواده و نزدیکان خود شروع کنیم و این فرهنگ را در جامعه ترویج دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان کرمان با اشاره به نقش آموزش و پرورش در امر کتابخوانی تصریح کرد: متاسفانه از اساس آموزش و پرورش به کتاب و کتابخوانی نپرداخته است، نهاد کتابخانه بحث سخت‌افزاری این مسئله را بر عهده دارد و بحث نرم‌افزاری دست این نهاد نیست.
کمالی با اشاره به اینکه 14 هزار منبع کتاب در کتابخانه عمومی منوجان وجود دارد که از این تعداد فقط 2 هزار منبع به امانت برده شده است، بیان کرد: مسئول کتابخانه باید منابع کتابی را به مردم معرفی و بشناساند چراکه یک مطلب یا یک جمله می‌تواند سرنوشت یک فرد را عوض کند.
وی با بیان اینکه به‌جای هزینه کردن در پیشگیری جرائم باید در زمینه کتابخانه و کتابخوانی هزینه شود، تصریح کرد: متأسفانه ما با صرف هزینه‌ها در راه پیشگیری از جرائم به‌دنبال کاهش جرم هستیم در صورتی که باید آن را در زمینه کتابخانه و کتابخوانی هزینه کنیم چراکه کتاب خواندن همانطور که به انسان آرامش می‌دهد، می‌تواند از ورود بسیاری از جرم‌ها جلوگیری کند.
معاون اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان کرمان با اشاره به راکد ماندن احداث ساختمان کتابخانه عمومی نودژ و منوجان اظهارکرد: اکنون اعتباری برای ساخت کتابخانه‌ها وجود ندارد و مسوولان شهرستان می‌توانند به صورت مشارکتی یا واگذاری ساخت کتابخانه به ما این پروژه را به اتمام برسانند.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا کرمان فرهنگی کتابخانه کمالی جرم کاهش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۱۰۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان در مراسم آغاز این کارگاه‌ها، گفت: کتابخانه‌های عمومی در کنار رسالت ترویج کتابخوانی، محافل ادبی و قرآنی را به منظور برقراری ارتباط کودکان و نوجوانان با ادبیات و نویسندگان راه اندازی کردند.

عاطفه زارعی با بیان اینکه این محافل با حضور پیشکسوتان و استادان ادبی کشور برگزار می‌شود، افزود: مصطفی رحماندوست، غلامرضا بکتاش و کمال شفیعی در بخش شعر و محمدرضا یوسفی، بهناز ضرابی‌زاده و مونا اسکندری در بخش داستان در این کارگاه‌ها تدریس می‌کنند.

او همچنین به دومین جشنواره ملی شعر و داستان کودک و نوجوان، دوست من کتاب، اشاره کرد و افزود: این جشنواره از آبان ۱۴۰۱ آغاز و آثار بسیاری از سراسر استان‌های کشور به دبیرخانه ارسال شده است.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان با تاکید بر اینکه هیأت داوران این جشنواره از اساتید برجسته ادبیات کودکان و نوجوان کشور هستند، خاطرنشان کرد: مصطفی رحماندوست، محمدرضا یوسفی، افسانه شعبانژاد، بابک نیک طلب، غلامرضا بکتاش، حامد محقق، محمود پوروهاب هیأت داوران و از افتخارات ایران اسلامی به شمار می‌روند.

دبیر کارگاه آموزشی شعر کودک و نوجوان همدان هم گفت: همدان گهواره ادبیات کودک و نوجوان کشور است.

کمال شفیعی‌مشعوف، با بیان اینکه برگزاری این جشنواره‌ها با هدف شناسایی استعداد‌ها باید ادامه داشته باشد گفت: امیدوارم مجموعه داستان و مجموعه شعر‌های رسیده به دبیرخانه جشنواره به چاپ برسد.

دیگر خبرها

  • اهتمام نهاد کتابخانه های عمومی برای حمایت از آثار ادبیات پایداری
  • کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان
  • طلسم‌های مرگباری که در کتاب‌های قدیمی جاساز شده‌اند
  • کتابداران دیلم برای جذب دانش آموزان در مدارس حضور یابند
  • این کتاب‌ها می‌توانند شما را بکشند!
  • آهنگسازی در موسیقی کلاسیک ایرانی کتاب شد/ خواندن چند پژوهش
  • چگونه نوجوانان امروز را به خواندن کتاب‌های ایرانی علاقه‌مند کنیم؟/ ادبیات نوجوان در سایه غلبه ترجمه
  • ارتقای فرهنگ و سواد سلامت از اولویت‌های حوزه بهداشت است
  • مزیت خرید کتاب الکترونیک چیست؟
  • دبیرکل کتابخانه‌ها‌‌: مردم ایران کتاب‌نخوان نیستند + فیلم