Web Analytics Made Easy - Statcounter

امامزاده با تاکید براینکه فعالیت های محرومیت زدایی با پیوست فرهنگی انجام می شود، گفت: خروجی محرومیت زدایی با نام امام رضا (علیه السلام) کار فرهنگی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، « محمداسماعیل امامزاده» درگردهمایی کانون های موضوعی شهرستان های استان مازندران در حوزه خادمیاری افتخاری آستان قدس رضوی به آمار بالای ثبت نام خادمیاران رضوی در استان اشاره کرد و گفت: اینکه آمار خادمان امام رضا(علیه السلام) در استان بالا است هیچ ارتباطی به ما ندارد و به تعلق خاطر مردم استان مازندران به امام رضا (علیه السلام) برمی‌گردد، این استان به نسبت جمعیت حدود سه میلیون و ۳۰۰هزار نفری، ۱۶ هزار خادمیار دارد که به لحاظ رتبه مازندرانی ها از استان خراسان رضوی هم جلوتراست، این از توفیقات الهی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مسئول دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در مازندران با بیان اینکه از بین ۱۶ هزار خادمیار، ۲۳۰ نفر به عنوان مسئول کانون‌های موضوعی و ۲۴۰نفر به عنوان مسئول کانون‌های محلی عهده دار امور خادمیاران در شهرستان‌ها هستند، یادآورشد: ۲۷ کانون تخصصی  در استان فعالیت دارند که ۱۶ مورد از این تعداد موضوعات فرهنگی است .

 

وی با تاکید براینکه فعالیت های محرومیت زدایی با پیوست فرهنگی انجام می شود، خاطرنشان کرد: خروجی محرومیت زدایی با نام امام رضا (علیه السلام) کار فرهنگی است.

 

امامزاده با بیان اینکه آمار قشر مستضعف در جامعه رو به فزونی است و دستگاه ها به تنهایی پاسخ گوی نیاز محرومین نیستند، اظهار کرد: به فرموده آیت الله بهجت«امام رضا(علیه السلام) فرمودند به محبانمان بگویید محال است محب ما چیزی بخواهد و ما از او دریغ کنیم .»

 

وی خطاب به خادمین رضوی گفت: هر کسی هرکاری با نیت امام مهربانی ها و برای حضرت رضا(علیه السلام) انجام دهد و این نام و سیره در افکار و اعمال افراد، خانواده و جامعه تسری یابد نیازمند اینکه خادمیاران دعوتی را رد نکنند چراکه تامین کننده و برآورده کننده حاجات خداوند متعال است.

 

امامزاده به نام نویسی ۲۴۶هزار خادم تا پایان سال 97 در سامانه آستان قدس اشاره کرد و افزود: خادمیاران باید حداقل ۶ ساعت در هفته در شهرستان خود پای کار بیایند و در سامانه ثبت خدمت داشته باشند تا شیفت ححرم آنها محقق شود.

 

وی ادامه داد: در حال حاضر سامانه بطور موقت بسته است تا این تعداد ثبت نامی‌ها در قالب کانون های محله ای و تخصصی ساماندهی شوند.

 

امامزاده از برگزاری همایش خادمیاران رضوی استان همزمان با ایام محرم حسنی در ۱۳ شهریور در محل مصلی مرکز مازندران خبر داد .

 

به گزارش شبستان، ۲۳۱ کانون تخصصی دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی مازندران با حضور خادمیاران افتخاری ثامن الحجج(علیه السلام) در سالن همایش‌های سازمان مدیریت برنامه و بودجه استان در ساری برگزار شد.

پایان پیام/286

منبع: شبستان

کلیدواژه: اوقات فراغت روزنامه روزنامه ها اردبیل خراسان جنوبي کانون های فرهنگی هنری مساجد مجلس بیرجند غنی سازی اوقات فراغت اربعین حسینی خادمیاران رضوی مصلی ساری کانون تخصصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۱۱۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محرومیت زدایی از چهره فارس با اجرای بیش از هزار برنامه جهادی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، مسئول سازمان بسیج سازندگی فارس، گفت: این برنامه‌ها به مدت یک هفته و از فردا و همزمان با آغاز هفته بسیج سازندگی در مناطق مختلف استان آغاز می‌شود.
سرهنگ پاسدار علی‌اکبر طحان افزود: این برنامه‌ها شامل ۲۴۵ برنامه مربوط به محرومیت زدایی، ۱۴۷ برنامه مربوط به اشتغال و اقتصاد، ۵۵۸ برنامه در موضوع خدمت رسانی جریان جهاد و ۷۵ برنامه هم به عنوان کمک‌های مومنانه عملیاتی می‌شود.
۱۷ اردیبهشت ۱۳۷۹ به درخواست رهبر معظم انقلاب بسیج سازندگی تشکیل شد.
وی ادامه داد: در دو سال گذشته در استان شاهد اقداماتی برای محرومیت زدایی از سوی گروه‌های جهادی و بسیج سازندگی بودیم که از جمله می‌توان به آبرسانی به ۳۰۸ روستا، اجرای ۹۴ پروژه راه روستایی به ارزش سه هزار میلیارد ریال، ساخت هزار و ۲۰۰ مسکن مددجویی کمیته امداد و ایجاد مشاغل خانگی اشاره کرد.
او اظهار کرد: همچنین با همت و تلاش نیرو‌های جهادی استان، در مدت ۲ ماه یک میلیون اصله نهال در بیابان‌های استان کاشته شد.
مسئول سازمان بسیج سازندگی فارس گفت: تکمیل و مرمت ۸۰۰ مسکن نیازمندان در سال ۱۴۰۲، بهسازی و مرمت راه‌های بین مزارع، تکمیل مساجد و مجتمع فرهنگی و مذهبی، ساخت و تکمیل مخازن هفت مترمکعبی آب آشامیدنی، استخر‌های آب کشاورزی، احیا و لایروبی چاه و قنات، ساخت و تکمیل کانال‌های کشاورزی، تکمیل خانه عالم و مجموعه‌های ورزشی، ساماندهی و مرمت گلزار شهدا در این استان انجام شده است.
طحان افزود: در نوروزامسال هم، ۹ هزار و ۸۶۸ نفر در قالب ۷۶۴ گروه جهادی در هشت عرصه عمرانی، بهداشت و درمان، فرهنگی و تربیتی، کمک مومنانه، آموزشی و تحصیلی، کشاورزی و دامپزشکی، آسیب‌های اجتماعی و مشاوره، اشتغال و اقتصاد به مردم استان خدمت رسانی کردند.
وی ادامه داد: همچنین در ماه مبارک رمضان، به همت ۵۰۰ گروه جهادی و با راه اندازی پویش سراسری ‘خانه دوست کجاست’ در ۲ موضوع توزیع افطاری ساده و تعمیر و خانه تکانی منازل افراد نیازمند خدمت رسانی شد.

دیگر خبرها

  • بهره برداری بیش از ۳۰۰ طرح محرومیت زدایی آبفای گیلان
  • اراده کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شیراز برای رفع فقر
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه امام خمینی (ره) در میان دانشگاه های کشور
  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرومیت‌زدایی و عمرانی در هفته جهاد سازندگی
  • محرومیت زدایی از چهره فارس با اجرای بیش از هزار برنامه جهادی
  • دو توصیه کوتاه از امام صادق علیه‌السلام
  • آیا امام صادق (ع) فقط گوشه‌ای می‌نشست و درس می‌داد؟
  • آغاز به کار چایخانه بابلسری‌ها در حرم رضوی
  • راهبردهای علمی و علمی امام صادق(ع) در مقابله با سطحی نگری فکری و عمل گرایی افراطی
  • آغاز به کار چایخانه امام رضا بابلسری‌ها در حرم رضوی