Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از مشهد،احمد نوروزی، رئیس کمیسیون اقتصادی شورای اسلامی شهر مشهد در حاشیه میزگرد علمی نقد و بررسی آیین نامه اجرایی مشوق های سرمایه گذاری در حوزه ساخت و ساز عنوان کرد : تشکیل کمیسیون ویژه توس در شورای احیای منطقه توس از جمله گام هایی است که در راستای توجه به ظرفیت های فرهنگی شهر برداشته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: تغییر رویکرد ساخت و ساز از طرح های مسکونی و تجاری به سمت طرح های تفریحی و گردشگری در اولویت ما قرار گرفته است. مصوبه مشوق های سرمایه‌گذاری پاسخگوی کاربری های مورد نیاز شهر خواهد بود. 

نوروزی با اشاره به اینکه این مصوبه، سرمایه‌گذاران را از ساخت‌وسازهای بی‌مورد در مناطقی که نیاز شهر نبوده و موجب هدررفت سرمایه می‌شود، آگاه می‌سازد، بیان کرد : با توجه به بررسی های انجام شده و اطلاعات خوبی که در سیستم یکپارچه شهرسازی شهرداری وجود دارد، کمبودهای هر منطقه مدنظر قرار می‌گیرد و مشوق های این حوزه پررنگ‌تر خواهد شد. 

مصوبه مشوق های سرمایه‌گذاری بدنبال ایجاد پروژه‌های چندکاربری است 

در ادامه این میزگرد، محمدهادی مهدی نیا، رئیس کمیسیون عمران و شهرسازی شورای اسلامی شهر مشهد، گفت: مصوبه مشوق های سرمایه گذاری به جز وجهه اقتصادی، وجهه شهرسازی مهمی نیز دارد به این معنا که یکی از چالشهای اصلی طرح های جامع، عدم تحقق کاربری های خدماتی است چرا که در این کاربری ها انتفاع وجود ندارد. 

وی افزود: باید کاربری ها از نوع ترکیبی باشد و این مصوبه به تحقق سرانه کاربری های خدماتی در مناطق کم برخوردار کمک کند. ساخت پروژه های چندعملکردی با کاربری های مختلف و هم سازگار و تامین کاربری های خدماتی و غیرانتفاعی بویژه در مناطق کم برخوردار شهر مشهد، دو رویکرد مشوق های سرمایه گذاری است. 

مدت ها است که حرکت به سوی توسعه پایدار در شهر مشهد آغاز شده است. 

اژدر اژدری ،معاون اقتصادی شهردار مشهد در میزگرد علمی نقد و بررسی آیین نامه اجرایی مشوق های سرمایه گذاری در حوزه ساخت و ساز ،موفقیت شهرداری مشهد در اداره امور اقتصادی را مرهون نگاه راهبردی مدیریت شهری دانست و تصریح کرد : در گام نخست هدف ما تحقق سرانه‌های خدماتی در بسته‌های اقتصادی و بدون تصدی‌گری شهرداری است. 

وی افزود : برای نخستین بار در تاریخ شهرداری‌های کشور، پروژه‌های پیمانکاری در مشهد به شکل اقتصادی و توسط بخش خصوصی انجام می‌شود.

اژدری با تاکید بر اینکه مرکز ارتباطات مردمی شهرداری مشهد ۱۳۷، به عنوان پل ارتباطی شهروندان با مدیریت شهری است که یکپارچه سازی ارائه خدمات و تسهیلگری در امر ارتباط را در بر دارد. یادآور شد: مدیریت شهری به این نکته توجه دارد که زمان محدود است، چه بسا اگر در گذشته همین اقدامات انجام شده بود اکنون به مرحله تحقق توسعه پایدار شهری و درآمدهای پایدار شهری رسیده بودیم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آیین نامه بخش خصوصی سرمایه شهرداری مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۱۲۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«مشوق‌های مالیاتی هدفمند سرمایه گذاری» گامی مهم درجهت رونق تولید و افزایش مشارکت مردم

حسینعلی حاجی دلیگانی عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس در گفتگو با خبرنگار قدس در رابطه با لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم بیان داشت: مشکل این است آن هایی که فعالیتشان آشکار است، معمولا مشمول پرداخت مالیات می شوند ولی آن هایی که فعالیتشان زیر زمینی و یا مخفی است معمولا به نوعی از پرداخت مالیات فرار می کنند.

این عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی در خصوص تاثیر مشوق های مالیاتی هوشمند و هدفمند در جهت افزایش مشارکت مردم در لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم، بیان داشت: تولیدکنندگان و سرمایه گذارانی که فعالیتشان شفاف و آشکار است، باید مورد شمول مشوق‌های مالیاتی جدید شوند و این تغییر مهم در لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم، کاری بسیار درست و دقیق در جهت رونق تولید و افزایش مشارکت مردم است. وقتی کار تولید مورد اقبال قرار گیرد، طبیعتا مشارکت مردم می تواند در آن بخش تولیدی افزایش پیدا کند.

حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین شهر و میمه در مجلس شورای اسلامی در رابطه با تشویق سرمایه گذاران به سرمایه گذاری در مناطق محروم در لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم، گفت: هر چقدر مشوق های مالیاتی در مناطق محروم و کم برخوردار بیشتر باشد و به خصوص از لحاظ زمانی مدت این معافیت‌ها زیاد باشد، باعث جلب توجه و گرایش افراد به سرمایه گذاری در آن مناطق می شود.

وی همچنین در انتقادی نسبت به لایحه بودجه 1403 گفت که دولت برای بودجه سال 1403 در بخش تبصره و احکام بودجه، این مساله را به صراحت نیاورده بود و بعد در جداول آورده است که کار درستی نیست و موجب شده است که زمان بررسی بودجه به درازا کشیده شده است.

حاجی دلیگانی در خصوص زمان بررسی لایحه « اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم» یادآور شد که لایحه باید فرایند و مسیر خود را طی کند و زمان بررسی لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم با توجه به درگیر بودن صحن به بحث بودجه و برنامه هفتم مشخص نیست.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • «مشوق‌های مالیاتی هدفمند سرمایه گذاری» گامی مهم درجهت رونق تولید و افزایش مشارکت مردم
  • مرگ ۲ کارگر پیمانکاری شهرداری شیراز حین کار
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • مطالبه برخی امتیازات سرمایه‌گذاران در پروژه‌های شهری گرگان منطقی نیست
  • اجرای ۳۱ پروژه با مشارکت سرمایه‌گذاران/ پیشرفت ۵۵ درصدی پروژه مشارکتی میخک
  • «خضری» در یک قدمی فرآوری ۵ ماده معدنی/جهش اقتصادی در حوزه معدن
  • گیلان با ۹۰ همت فرصت سرمایه‌گذاری در نمایشگاه اکسپو حضور دارد
  • بسترسازی برای جذب سرمایه‌های خرد مردمی برای توسعه پیشران‌های اقتصادی کشور
  • ۱۴ همت پروژه اقتصادی و عمرانی گیلان در سفر رئیس جمهور به بهره‌برداری می‌رسد
  • لزوم بازنگری در زمان اجرای مالیات بر عایدی سرمایه