Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا ، محمد خداپرست روز پنجشنبه در کارگاه تدوین برنامه مدیریت جامع تالاب نئور افزود: متخصصان ملی و بومی به همراه نمایندگان جوامع محلی در سلسله نشست‌های فنی و مشورتی، به بررسی مسائل و مشکلات تالاب، ارزش ها و کارکردهای آن و تکمیل جداول تحلیل مشکلات و ارائه راهکارهای مدیریتی خواهند پرداخت.

وی اظهار داشت: پس از برگزاری کارگاه‌ها، برنامه مدیریت جامع تالاب نئور که مورد توافق تمام ذینفعان است تدوین و برای تصویب و اجرا به مقامات بالادستی ارائه خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده طرح ملی حفاظت از تالاب های ایران نیز در این کارگاه با اشاره به فرآیندهای استقرار طرح مدیریت زیست بومی حفاظت از تالاب‌ها گفت: تعداد تالاب‌های صاحب برنامه مدیریت جامع یا در دست تدوین به بیش از ۳۰ مورد رسیده و سازمان حفاظت محیط زیست بطور جد این مساله را پیگیری می‌کند.

احمدی با اشاره به تغییر رویکرد سازمان حفاظت محیط‌زیست در حفاظت و مدیریت تالاب‌های کشور از رویکرد سنتی به رویکرد زیست بومی افزود: سازمان حفاظت محیط‌زیست تلاش می‌کند از خرد جمعی در حفاظت و مدیریت مناطق تالابی استفاده کند.

وی اظهار داشت: در رویکرد زیست بومی، نقش دست اندرکاران و ذینفعان تالاب به ویژه بهره‌برداران محلی در حفاظت از تالاب‌ها محور فعالیت‌های حفاظتی آینده یک تالاب بشمار می‌رود.

احمدی گفت: با مدیریت غیرمتمرکز باید حفاظت را به سطح حوضه آبریز تالاب‌ها گسترش داده و با حفظ کارکردهای اکوسیستم تالاب‌ها، بهره‌برداری پایدار و خردمندانه انجام شود که ضامن حفاظت از تالاب در بلند مدت است.

 ۶۴ عرصه آبی و تالابی در استان اردبیل شناسایی شده که از این تعداد ۵۱ تالاب دارای ارزش زیستگاهی است ، تالاب‌های دریاچه نئور، سد میل مغان، شورابیل و پته خور از مهم‌ترین تالاب‌های استان اردبیل است.

۶۰۱۸/ ۱۲۵۷

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان حفاظت محیط زیست اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۱۲۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است

علی سلاجقه، در پنجاهمین جلسه کارگروه ملی مدیریت پسماند که با حضور نمایندگان دستگاه‌های عضو در این کارگروه برگزار شد، بیان کرد: آیندگان از ما در خصوص آتش زدن سرمایه‌ها خرده خواهند گرفت و باید با تفکیک زباله از مبدا به سمت کاهش زباله سوزی حرکت کنیم. لازم است همه ما مکلف باشیم در کنار برنامه‌های زودگذر و کوتاه مدت برنامه دراز مدت اصلی ما تفکیک زباله از مبدا باشد که در صورت فرهنگ سازی اثر ماندگاری هم برای کشور دارد.

وی ضمن تبریک روز معلم، افزود: گزارش‌های ارائه شده از سوی استان‌های ایلام و گیلان امیدوار کننده است و این استان‌ها می‌توانند الگوی مطلوبی برای کشور باشند. همچنین سایر استان‌ها هم باید از ظرفیت مسئولیت‌های اجتماعی استفاده لازم را ببرند تا مردم با روحیه‌ای شاد توانایی مشارکت در تمام زیرساخت‌ها را داشته باشند.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: گزارش‌ها نشان دهنده این است که دولت به صورت اصولی و میدانی به این حوزه ورود پیدا کرده و در حوزه اقتصاد و محیط زیست یکی از میثاق‌های ملی دولت کنترل تراز آلاینده محیط زیستی و حرکت آن به سمت شیب منفی است.

سلاجقه در خصوص لزوم استفاده از فناوری‌های نوین در بحث مدیریت پسماند، گفت: ما در حوزه فنی، اقتصادی، محیط‌زیستی و پیوست‌های فرهنگی از ظرفیت‌های دانش بنیان کشور در تمام سطوح حمایت و استفاده می‌کنیم و از آنجا که ظرفیت و توانایی جوان‌ها در تمام زمینه‌ها نمایانگر است انتظار می‌رود وارد میدان شده و در صورت نبود یک فناوری به تعقیب، بررسی و ایجاد آن بپردازند.

وی با اشاره به معذوریت و محدودیت‌های موجود در کشور یادآور شد: لازم است با تدبیر در خصوص مؤلفه‌های موجود در حوزه محیط زیست و اقتصاد با انتخاب بهترین گزینه به انجام کار پرداخته شود تا با انجام تکلیف برای کشور پاسخگوی مردم باشیم.

منبع: مهر

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی محیط زیست

دیگر خبرها

  • تاکید رئیس جمهور بر مردمی‌سازی و به‌کارگیری فناوری‌های روز در حفاظت محیط زیست
  • تاکید رئیس جمهور بر مردمی‌سازی و به کارگیری فناوری‌های روز در حفاظت محیط زیست
  • بهره‌برداری از معدن آلبلاغ برکات زیادی برای مردم دارد
  • حفاظت از محیط‌ زیست مردمی شود/ لزوم برخورد با بهره‌برداران خاطی
  • رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست: 50 درصد تالاب هامون آبگیری شده است
  • رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است
  • حدود ۵۰ درصد تالاب هامون آب‌گیری شد
  • طالبان حق‌آبه هیرمند را رهاسازی کرد | ۵۰ درصد تالاب هامون آبگیری شد
  • رئیس سازمان حفاظت محیط زیست: حل مسئله گرد و غبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌هاست / باید از ظرفیت رسانه‌ها استفاده کنیم
  • حقابه هورالعظیم چگونه تامین می‌شود؟