Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، محسن واثقی  درباره دزدیده شدن یک نوزاد از بیمارستان تأمین اجتماعی شهریار اظهار کرد: در چهاردهم خرداد ماه سال جاری و همزمان با شب عید سعید فطر و حدود ساعت 21 تا 21:30  و همزمان با خلوت شدن بیمارستان ، خانمی با مانتو و مقنعه مشکی  (لباس غیر فُرم پرستاری) از درب اصلی وارد بیمارستان می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه تمام بخشها‌ی بیمارستان تأمین اجتماعی شهریار مجهز به دوربین‌های مداربسته است، گفت: تمام قسمت‌ها اعم از بخش‌‌های اصلی و ویژه از جمله CCU، ICU و بخش جراحی زنان و زایمان توسط دوربین‌های نصب شده کنترل می‌شوند و تمامی خروجی و وردی‌ها از درب ورودی بیمارستان توسط نگهبان به صورت 24 ساعته کنترل می‌شود؛ در واقع ورود و خروج برای همراهان بیمار و ملاقات‌کنندگان از ساعت 14 تا 16 است و پس از این ساعت تردد برای همراهان بیمار با در دست داشتن کارت همراه انجام می‌پذیرد.

رئیس بیمارستان تأمین اجتماعی در پاسخ به این پرسش که خانم اشاره شده چگونه پس از اتمام ساعت ملاقات وارد بیمارستان شده است، گفت: در ساعت غیرملاقات این خانم با مانتو و مقنعه مشکی با معرفی خود به عنوان همراه بیمار از گیت نگهبانی عبور و خود را به درب بخش جراحی زنان و زایمان می‌رساند که البته باید اشاره کنم که در اینجا از سوی نگهبان سهل‌انگاری شده است.

واثقی افزود: این خانم در ادامه و پس از عبور از درب اصلی، خود را به درب بخش جراحی زنان و زایمان می‌رساند و در یک زمان کوتاه و همزمان با انتقال یک بیمار جدید به بخش خود را به اتاق درون بخش زنان و زایمان می‌رساند؛ این خانم با ورود به یکی از اتاق‌های بخش زنان و زایمان خود را به عنوان پرستار به مادرانی که همراه با نوازدانشان در بخش حضور داشتند، معرفی می‌کند و در ادامه نیز به صورت نمایشی بر بالای سر چند نوزاد رفته و تلاش می‌کند که اعتماد مادران را جلب کند.

وی اظهار کرد: در همان دقایقی که این خانم در بخش حضور داشته است به مادر یکی از نوزادن  عنوان می‌کند که ناف نوزاد فرزندش عفونت کرده  و باید فوراً توسط پزشک معاینه شود! در ادامه این خانم اعلام می‌کند که پزشک در داخل اتاق عمل است و باید نوزاد را به آنجا ببرد و در نهایت با جلب اعتماد این مادر، نوزاد وی را گرفته و به بهانه مراجعه به پزشک بیمارستان  را ترک می‌کند.

رئیس بیمارستان تامین اجتماعی شهریار گفت:  همزمان با این اتفاق در همان ساعات اولیه موضوع به نیروی انتظامی و آگاهی  اطلاع داده شد و حتی فیلم‌های و عکس‌های ثبت شده توسط دوربین‌های بیمارستان در اختیار نیروهای آگاهی قرار گفت و فرآیند بررسی و تحقیات لازم توسط آگاهی آغاز شد و در همان روزهای اول نگهبان و برخی از پرسنل جهت توضیح برخی از مسائل به آگاهی ارجاع شدند و هم اینک نیز برخی از آنها با قرار وثیقه آزاد هستند.

وی در پایان ضمن همدردی با خانواده این نوزارد اظهار امیدواری کرد که هر چه زودتر این نوزاد توسط نیروهای پرتلاش آگاهی و نیروهای انتظامی پیدا و این خانواده از نگرانی درآیند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: نوزاد بیمارستان شب عید جراحی زایمان زنان پرستار پزشک تامین اجتماعی نیروی انتظامی خانواده بیمارستان نوزاد پلیس دوربین مداربسته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۱۲۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌ اجتماعی

بر اساس اعلام سازمان تأمین‌ اجتماعی، در سال گذشته بیش از ۴۴ میلیون خدمت دارویی در داروخانه‌های مراکز درمانی سازمان تأمین‌اجتماعی در سراسر کشور به‌صورت رایگان به بیمه‌شدگان این سازمان ارائه شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان تأمین اجتماعی، این سازمان به‌عنوان دومین ارائه‌دهنده خدمات درمانی کشور (پس از وزارت بهداشت)، با تحت پوشش داشتن بالغ بر ۴۶ میلیون نفر از اقشار مختلف مردم، در بخش درمان مستقیم دارای ۴۰۳ داروخانه در مراکز درمانی ملکی سراسر کشور است که با حضور و فعالیت ۶۴۰ داروساز، به بیمه‌شدگان و بازنشستگان ارائه خدمات می‌کنند و از این تعداد، ۳۶۳ داروخانه به صورت یک یا دو شیفته و ۴۰ داروخانه به صورت شبانه‌روزی فعالیت می‌کنند.

بر اساس آخرین آمارهای سازمان تأمین‌اجتماعی، در سال گذشته بیش از ۹۹.۹ درصد نسخ در مراکز درمانی این سازمان به‌صورت الکترونیک در داروخانه‌های مراکز درمانی این سازمان ثبت شده است و داروهای تجویزی برای بیمه‌شدگان و بازنشستگان تحت پوشش خدمات درمانی این سازمان در این مراکز، به‌صورت رایگان به این بیماران ارائه شده است و در سال گذشته بیش از ۴۴ میلیون خدمت دارویی در داروخانه‌های مراکز درمانی سازمان تأمین‌اجتماعی در سراسر کشور به‌صورت رایگان به بیمه‌شدگان این سازمان ارائه شده است.

ارائه خدمات دارویی در داروخانه‌های سازمان تأمین‌اجتماعی، مطابق سطح‌بندی اعلام شده از سوی وزارت بهداشت و درمان به‌عنوان متولی نظام سلامت انجام می‌شود و مبنای اقلام دارویی موجود در داروخانه‌های مراکز درمانی این سازمان نیز «دارونامه» یا «فارماکوپه» رسمی کشور است.

سیاست کلی سازمان تأمین اجتماعی در تأمین و توزیع داروهای مورد نیاز در مراکز درمانی سازمان، خرید از شرکت‌های دارویی معتبر و دارای مجوز و البته با در اولویت قراردادن خرید از هولدینگ دارویی این سازمان است به‌گونه‌ای که در حال حاضر حدود ۶۰ درصد از داروهای مورد نیاز در سیستم درمانی تأمین‌اجتماعی از تولیدات شرکت‌های تابعه شرکت سرمایه‌گذاری دارویی تأمین (هولدینگ دارویی تیپیکو) تأمین می‌شود.

این سازمان به‌عنوان اولین خریدار خدمات درمانی کشور، در بخش درمان غیرمستقیم نیز با بیش از ۱۵ هزار داروخانه در بخش خصوصی و دولتی طرف قرارداد است که خدمات دارویی مورد نیاز را حسب تشخیص پزشک و در قالب تعهدات بیمه‌های پایه که از سوی شورای عالی بیمه تعریف شده است، به بیمه‌شدگان، بازنشستگان و سایر افراد تحت پوشش این سازمان ارائه می‌کنند.

مطابق آمارهای سازمان تأمین اجتماعی، داروخانه‌های طرف قرارداد این سازمان در سراسر کشور، در سال گذشته خدمات دارویی مورد نیاز را بر اساس ۱۴۸ میلیون نسخه صادرشده، به بیمه‌شدگان این سازمان ارائه کرده‌اند.

به‌منظور تسهیل و تسریع در خدمت رسانی به بیمه‌شدگان و بازنشستگان، با دستور مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی، از تیر سال گذشته، فرآیند رسیدگی به درخواست‌ها و عقد قرارداد با داروخانه‌ها، در مناطق کمتر برخوردار حداکثر ظرف مدت یک هفته و در سایر مناطق حداکثر در طول یک ماه انجام می‌شود.

کد خبر 751752

دیگر خبرها

  • جزئیات بن خرید از نمایشگاه کتاب برای دانشجویان اعلام شد
  • پلیس مانع خودسوزی زن ۵۰ ساله شد
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌ اجتماعی
  • آبان ماه ایستگاه پایانی جهت تکمیل بیمارستان‌های بندرعباس و میناب
  • رضایت حاکمیت به پوشش زنان ۲۰ سال پیش | همان بدحجابانی که کافر بودند!
  • جزئیات جدید و دردناک از دزدیده شدن دختر ۴ ساله کلاله‌ای ؛ قصد فروش یسنا را داشتند
  • تأیید بیمه تأمین اجتماعی ۱۰۹ هنرمند صنایع دستی در مشهد مقدس
  • جزئیات جدید از دزدیده شدن دختر ۴ ساله کلاله‌ای
  • ورود دوباره مجلس به موضوع افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • جزئیات جدید از دزدیده شدن دختر ۴ ساله کلاله‌ای؛ کارگر ۳۵ ساله قصد فروش یسنا را داشت