Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی‌فقیه در همدان با بیان اینکه حزن معنوی و اشک برای امام حسین(ع) برخلاف حزن مادی آرامش‌بخش و امیدآفرین است گفت: یاد و نام اهل بیت(ع) ذکر خداوند متعال و سبب آرامش و اطمینان انسان مومن است. ۱۰ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۸ استانها همدان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی صبح  امروز در جمع اعضا مجمع جهانی شیرخوارگان حسینی(ع) استان همدان اظهار داشت: منطق اهل بیت(ع) به قدری قوی‌است که فرزند شش ماهه این خاندان می‌تواند در سراسر جهان به عنوان الگو و سند مظلومیت و نشان دهنده اوج بی‌رحمی دشمنان خدا معرفی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: آن قدر اندیشه و آموزه‌های این خاندان قوت و قدرت دارد که توانسته است عقلانیت بشر را اشباع کند و به تمام سوالات اساسی بشر پاسخ دهد.

امام جمعه همدان با بیان این که اگر آموزه‌های این خاندان مطابق با فطرت انسان‌ها نبود این همه گستردگی پیدا نمی‌کرد اظهار داشت: امروز مکتب‌های زیادی در دنیا وجود دارد اما هیچ کدام از آنها نتوانسته است همانند اندیشه‌های این خاندان در جوامع مختلف توسعه پیدا کند.

آقای وزیر امثال شما منشأ افسردگی جوانان هستید نه هیئات عزاداریاشعار موهون و به دور از شان اهل بیت (ع) از برنامه‌های غدیر حذف شودمیزبانی زائران اربعین حسینی فرصت بزرگ فرهنگی برای استان همدان است

وی تصریح کرد: دلیل این موضوع  آن است که هیچ مکتبی را در عالم نمی‌توان نام برد که توانایی صحبت با فطرت انسان را داشته باشد و به همین دلیل است که امام رضا(ع) می‌فرماید تنها حرف ما را برای مردم بگویید خواهید دید که مردم خودشان طرفدار ما خواهند شد.

نماینده ولی‌فقیه با اشاره به ظهور حضرت حجت(عج) خاطرنشان کرد: زمانی که حضرت ظهور می‌کنند و بر کعبه تکیه می‌کنند خود را در پنج جمله معرفی می‌کنند که در اکثر این جملات معرفی با اسم امام حسین(ع) است.

وی تاکید کرد: این که حضرت حجت(عج) خود را با نام امام حسین(ع) معرفی می‌کنند به این معنی است که در زمان ظهور امام حسین(ع) در تمام دنیا شناخته شده است و برگزاری این مجمع و پیاده‌روی اربعین نشان از آن دارد که ما در مسیر ظهور قرار داریم و حرکت می‌کنیم.

امام جمعه همدان با بیان این که در روایات غصه خوردن بر دو نوع است یادآور شد: گاهی اوقات غصه خوردن جنبه مادی دارد و انسان برای دنیا آه می‌کشد که نتیجه این آه کشیدن و اندوه ایجاد اضطراب، افسردگی و نگرانی در جامعه است.

وی اظهار داشت: اگر جامعه اندوه و فکرش دائما دنبال مادیات باشد از آن جایی که مادیات امری ظلمانی است جامعه را هم ظلمانی خواهد کرد و این خاصیت حزن برای دنیا است که انسان را افسرده می‌کند.

شعبانی ادامه داد: در مقابل حزن مادی، حزن معنوی و اشک برای امام حسین(ع) قرار دارد که این اشک و حزن بر خلاف حزن مادی آرامش و اطمینان را در جامعه رواج می‌دهد.

وی ذکر اهل بیت(ع) را ذکرالله و ذکر خداوند را ایجاد کننده آرامش دانست و گفت: چند نفر از مجرمان و افراد افسرده و کسانی که خودکشی کرده‌اند گریه کن امام حسین(ع) بوده‌اند و در این هیئت‌ها حاضر بودند.

امام جمعه همدان متصل شدن واقعی به اهل بیت(ع) و حزن برای این خاندان را زمینه‌ساز رهایی از افسردگی عنوان کرد و گفت: خاندان عصمت و طهارت(ع) و منش و سیره ایشان منشاء مسرت است و شاهد مثال آن افرادی هستند که متصل به این خاندان بوده و هستند.

وی با اشاره به مطرح شدن برخی از مطالب در این زمنیه خاطرنشان کرد: بعد از انتشار این مطالب توسط برخی از افراد، گوینده بیان کرده است که منظور من این نبوده است و لذا ما اخلاقا موظف هستیم که این حرف را بپذیریم.

نماینده ولی‌فقیه در همدان در ادامه بیان کرد: آن چه مهم است عدم ترویج عزاداری‌های ساختگی و دهه‌های مختلف است.

وی یادآور شد: آن چه از گذشته در سیره و روش علمای قبلی ما بوده، عزاداری ایام محرم، صفر، سه روز فاطمیه اول و سه روز فاطمیه دوم، یک روز شهادت حضرات و ماه مبارک رمضان بوده است اما امروز با برخی از دهه‌ها که واقعا مستندی هم ندارد روبه‌رو شده‌ایم.

شعبانی ترویج روز شمار محرم و دهه‌های ساختگی را جایز ندانست و گفت: وظیفه ما حفظ این سیره است و نباید فارغ از آن عمل کرد چرا که در نهایت تبدیل به یک جریان اجتماعی می‌شود.

وی تاکید کرد: جامعه توان و تحمل رعایت این دهه‌ها را ندارد و زمانی که نمی‌توانند نسبت به آن مراقبت کنند به تقابل و توهین روی می‌آورند.

امام جمعه همدان با اشاره به اینکه برخی مراجع معظم و علما نیز بر این موضوع تاکید دارند، تصریح کرد: البته که اگر شب و روز هم برای مظلومیت این خاندان گریه کنیم باز هم کم است اما نباید این مسئله تبدیل به یک موضوع اجتماعی شود چرا که قرار نیست همه مردم در یک سطح باشند و این انتظار غیرواقعی است.

وی با اشاره به نزدیک بودن به ایام عید غدیر یادآور شد: الان بهترین فرصت برای ترویح مسئله غدیر است و باید به خاطر داشت که بعد از غدیر تا قبل از شروع محرم اتفاقات بسیار مبارکی افتاده است که واقعا در اسلام قابل توجه هستند.

نماینده ولی‌فقیه در همدان افزود: اما گاهی اوقات تا روز غدیر تمام می‌شود مراسم سیاه‌پوشان برگزار می‌شود این مراسمات به صورت شخصی مشکلی ندارد اما نباید تبدیل به جریان عمومی شود.

انتهای پیام/ح

R41405/P/S6,75/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۱۳۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مریم خمینی نوه امام در خارج از کشور چه کاره است؟

به گزارش تابناک به نقل از عصر ایران، خانم معصومه حائری یزدی همسر آیت‌الله سید مصطفی خمینی و دختر آیت‌الله شیخ مرتضی حایری یزدی صبح روز ششم اردیبهشت ۱۴۰۳ خورشیدی در تهران درگذشت.

وی مادر سید حسین و مریم خمینی بود. حجت‌الاسلام سید حسین خمینی از اوایل دهه ۶۰ عملا از عرصه های رسمی و رسانه‌ای کنار است و خواهر او (نوه امام خمینی) هم در خارج از کشور زندگی می‌کند و به طبابت و کارهای علمی اشتغال دارد و خانواده برای دفن مادر منتظر بازگشت اوست. (دو فرزند دیگر در کودکی درگذشته بودند).

 
 

از نکات شگفت‌آور زندگی خانم حایری این که به رغم آن که عروس ارشد امام خمینی و منتسب به یک خاندان بزرگ و مشهور روحانی دیگر هم بود زندگی بسیار عادی و گاه توام با سختی و رنج داشته است.

او شیفته سید مصطفی خمینی بود و خاطرات هجران او را با اشک بیان می‌کرد و همچون اعضای خانواده امام که آقا مصطفی را «داداش» خطاب می‌کردند او هم عادت کرده بود همسرش را این گونه خطاب و حتی بعد از فقدان چنین یاد کند.

با این که عروس ارشد امام اهل مصاحبه با رسانه‌ها نبود اما برای اولین بار اول آبان ۱۴۰۰ و به مناسبت چهل‌وچهارمین سالگرد درگذشت مشکوک سید مصطفی خمینی گفت‌وگویی با او منتشر شد که بسیار مورد توجه قرار گرفت خصوصا جاهایی که حکایت از نگاه امروزین آقا مصطفی خمینی داشت و تصویر متفاوتی از فرزند فقید امام ترسیم می‌کرد.

درباره فرزندان چنین گفته بود: «خدا چهار فرزند به من داد که دو تا از آن‌ها از دنیا رفتند و الان تنها حسین و مریم برای من باقی مانده‌اند. هر دو دختر بودند و یکی در ایران و یکی در نجف از دنیا رفت. اولی چند روز بعد از به دنیا آمدن از دنیا رفت و علتش هم این که اوضاع ما در آن ایام به خاطر مسائل انقلاب خیلی ناجور و نامناسب و دگرگون بود و در همان ایامی که تازه این دختر به دنیا آمده بود، نیروهای دولتی وارد منزل ما ‌شدند و هول و هراس ایجاد ‌کردند و حال خود من خیلی بد و خراب بود و شاید این بچه بر اثر همان مسائل مُرد و از دنیا رفت.

دومی هم بلافاصله بعد از تولد و بر اثر یک بیماری کشنده از دست رفت؛ البته برخی به من می‌گفتند که این فرزندم، پسر بوده ...»

دیگر خبرها

  • جزئیات لایحه حمایت مادی و معنوی از پرستاران/ از استخدام تا معیشت
  • پیگیری لایحه حمایت از حقوق مادی و معنوی پرستاران
  • رسالت معلم ،‌ارتقاء علمی و معنوی دانش آموزان است
  • رسالت معلمان ارتقای علمی و معنوی دانش آموزان است
  • مریم خمینی نوه امام در خارج از کشور چه کاره است؟
  • بافت تاریخی کرمان سرمایه مادی و معنوی است
  • کتاب «رازهای زیارت اربعین» روانه بازار نشر شد
  • نوه امام خمینی در خارج از کشور چه کاره است؟ 
  • نوه امام خمینی در خارج از کشور چه شغلی دارد؟
  • مراسم ویژه خدام حسینی در حرم مطهر امام حسین(ع) عصر جمعه