Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابراهیم حیدری، گفت:  امیدوارم بتوانیم با پیوند به شبکه شهرهای خلاق در انتقال فرهنگ، دانش و ظرفیت ها به سایر شهرها و به نسل آینده و نیز به رونق کسب و کارهای فرهنگی شهر و به طور خاص به هنرمندان کمک کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان جنوب، « ابراهیم حیدری» مدیر کل دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی فرهنگی و کتاب خوانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در حاشیه برگزاری « کارگاه آموزشی شبکه شهرهای خلاق فرهنگ و هنر  » که با حضور حسین اسحاقی مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان، رئیس  انجمن های فرهنگی و هنری، مدیران مسئول کانون های مساجد و سرپرست گروه های هنری، نمایشی و موسیقی جنوب کرمان در سالن شهید مداحی پور جیرفت برگزار شد، گفت: شهر خلاق فرهنگ و هنر از کلان برنامه های وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی است که در راستای منویات رهبری مبنی بر اقتصاد درون زا و فعال کردن ظرفیت های بومی و محلی در حوزه هنر و فرهنگ طراحی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ابراهیم حیدری، افزود: امروز کارگاه آموزشی تبیین و تشریح برنامه های شهر خلاق فرهنگ و هنر در شهر جیرفت برگزار شد و جنوب کرمان اولین استانی است که با توجه به دیرینه و پیشینه این منطقه و حرمتی که برای  هنرمندان این دیار قائل هستم، شخصا حضور یافتم.

مدیر کل دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی فرهنگی و کتاب خوانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، به برخی از برنامه های سفر ۳ روزه خود به جنوب کرمان اشاره کرد و بیان داشت: در کنار برنامه ترویج کتاب خوانی، نشست هایی با اهالی فرهنگ و هنر، روسای  انجمن های فرهنگی هنری شهرستان و مدیران کانون های فرهنگی هنری مساجد در راستای هم افزایی، هم فکری و تبادل نظر در خصوص فعال کردن ظرفیت های بومی و محلی جنوب کرمان داشتم تا بتوانم با تبادل تجربیات ظرفیت های نهفته را به ظرفیت های بالقوه ای که در حوزه فرهنگ و هنر وجود دارد، تبدیل کنیم.
وی، اضافه کرد: سعی داریم با توجه به پیشینه دیرینه جیرفت و با هم افزایی و مشارکتی که بین بخش خصوصی و دولتی وجود دارد با پیشنهادات خود اهالی این حوزه بتوانیم مجموعه ای از برنامه ها را طراحی کنیم و به عنوان شبکه شهر خلاق در یکی از موضوعات معرفی و در نهایت شبکه ای از شهرهای خلاق در بخش های مختلف راه اندازی شود.

حیدری، در ادامه افزود: امیدوارم بتوانیم با پیوند به شبکه شهرهای خلاق در انتقال فرهنگ، دانش و ظرفیت ها به سایر شهرها و به نسل آینده و نیز به رونق کسب و کارهای فرهنگی شهر و به طور خاص هنرمندان کمک کرده و زیر ساخت های حوزه کالبدی شهر اعم از گالری ها، نقاش خانه ها، تئاترها و سینماها و خانه های تخصصی راه اندازی و تقویت شود تا زمینه جذب گردشگران، هنرمندان فراهم شود و در نهایت به اقتصاد فرهنگ و هنر کمک شود.
 

پایان پیام/586

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد اوقات فراغت روزنامه مجلس روزنامه ها مسجد طراز اسلامی کانون های فرهنگی هنری مساجد بیرجند اردبیل حج طرح شبکه شهرهای خلاق فرهنگ و هنر شبکه شهرهای خلاق فرهنگ و هنر شهرهای خلاق فرهنگ و هنر جنوب کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۱۳۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت‌های ملی برای ارائه خدمت به عشایر تنگستان استفاده شود

به گزارش خبرنگار مهر، احمد لطفی بعد از ظهر جمعه در نشست شورای عشایری تنگستان که با حضور مدیرکل عشایری استان بوشهر برگزار شد، اظهار داشت: از ابتدای دولت سیزده کارهای خوبی در حوزه عشایری شهرستان تنگستان صورت گرفته است.

وی تصریح کرد: ارائه خدمات به عشایری و افزایش ۱۰ برابری اعتبارات در این دولت نشان از پشتیبانی و نگاه بلند دولت سیزدهم به حوزه عشایری در کشور است.

فرماندار تنگستان ادامه داد: عشایر به عنوان قشری قابل احترام و مولد و سرمایه اجتماعی واقعی نظام به شماره می آیند و پشتوانه و پشتیبان نظام و انقلاب اسلامی و همیشه همراهی خود با حضور حداکثری در انتخابات با اهداف بلند انقلاب نشان دادند.

لطفی اضافه کرد: عشایر در حوزه اقتصادی با تحمل سختی، مشقت و تلاش برای تولید و برآوردن کردن نیازهای اولیه مردم را تأمین کردند عشایر قشری که به عنوان صف اول خدمت به مردم هستند.

فرماندار تنگستان خاطرنشان کرد: باید قشر زحمت کش و تلاشگر عشایر را دریابیم و خدماتی که لازم است در همه حوزه‌ها به این قشر ارائه شود.

وی با اشاره به اینکه در حوزه‌های آب رسانی، برق و بهداشت در تنگستان کارهای خوبی برای عشایر انجام شده است، افزود: در حوزه عشایری ۲۰۰ خانوار ییلاقی و قشلاقی در شهرستان زندگی می‌کنند که باید تلاش شود بیشتر از گذشته خدمات رفاهی و به این قشر ارائه شود.

لطفی اضافه کرد: ضروری است تمام نیازهای عشایر را تحت عنوان یک برنامه عملیاتی تهیه و تدوین کرده و کارهایی که دستگاه‌های اجرایی باید انجام بدهند مشخص و دریک زمان مشخص در اختیار آنها گذاشت شود تا به عشایر خدمات لازم ارائه شود.

فرماندار تنگستان با اشاره به اینکه باید از ظرفیت ملی به عشایر شهرستان خدمات ارائه شود یاد آور شد: یکی از کارهای مهمی که در دستور کار ماست پشتیبانی از عشایر در سطح شهرستان است و اما آنچه نیاز است باید از ظرفیت کشوری در جهت ارائه خدمات به عشایر شهرستان استفاده شود.

وی ادامه داد: بعضی افراد در زمین‌های مراتع چرای عشایر در شهرستان اظهار مالکیت کردند اگر در مالکیت هر فردی است باید از طریق دستگاه قضا دنبال کند و خود سرانه اجازه ندارند مزاحمتی برای عشایر ایجاد کنند و نیاز است در این خصوص مسئول اداره امور عشایری شهرستان گزارش لازم به فرمانداری داشته باشند.

لطفی اضافه کرد: در حوزه آموزش فرزندان عشایر در تنگستان مجموعه آموزش و پرورش شهرستان برنامه لازم جهت ارائه خدمات آموزشی بیشتر به دانش آموزان عشایری داشته باشند

کد خبر 6089302

دیگر خبرها

  • سنندج؛ خاستگاه فرهنگ و هنر اصیل ایرانی
  • ظرفیت‌های ملی برای ارائه خدمت به عشایر تنگستان استفاده شود
  • برنامه امسال دولت سیزدهم برای عبور موفق از اوج بار تابستان
  • بازار داغ گیاهان دارویی در کرمانشاه+ تصویر
  • از شگفتی سفر به پاکستان و سریلانکا استقبال گروه‌های گوناگون از رئیس‌جمهور بود
  • کتابخانه سیار، روشی خلاق برای ترویج کتابخوانی
  • آغاز یک راهبرد فرهنگی با سفر رئیس‌جمهور به پاکستان و سریلانکا
  • تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان در شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف
  • استفاده از ظرفیت‌های مردمی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت
  • سهم «هیچ» از اقتصاد خلاق