Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، امرالله حسنی نیا ظهر پنج شنبه در مراسم افتتاح بخش ۲۵ تخت خوابی موقوفه سیف الدوله بیمارستان امام حسین(ع) ملایر با اشاره به اهمیت وقف در اسلام گفت: در حال حاضر بیش از ۷۰ هزار موقوفه در کشور توسط سازمان اوقاف و امور خیریه به ثبت رسیده است.

معاون حقوقی و ثبتی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور با بیان اینکه موقوفات در زمینه‌های مختلف وقف شده است، گفت: وقف در زمینه امور درمانی و ساخت مراکز درمانی یکی از این حوزه ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه شهرستان ملایر در زمینه موقوفات و وجود واقفان خیر اندیش جایگاه بالایی در استان همدان و کشور دارد، اظهار داشت: موقوفات این شهرستان به ویژه موقوفات سیف الدوله باعث توسعه ملایر شده است.

حسنی نیا با بیان اینکه سازمان اوقاف و امور خیریه در بخش های مختلف کشاورزی وارد شده است، گفت: این مجموعه با مشارکت سرمایه گذاران بخش‌های اقتصادی، کشاورزی، دامداری و هر جایی که ظرفیت وجود داشته باشد ورود پیدا کرده و حمایت لازم را از اشتغال و اقتصاد دارد.

نیت واقف به هیچ وجه مانع سرمایه‌ گذاری، رشد و توسعه نمی‌شود

وی اضافه کرد: نیت واقف به هیچ وجه مانع سرمایه‌ گذاری، رشد و توسعه نمی‌شود و عوایدی که از وقف واقف حاصل شود در راستای توسعه بوده که اگر طرح اقتصادی باشد عواید بیشتری نصیب جامعه می شود.

معاون سازمان اوقاف کشور با تاکید بر نحوه صحیح مدیریت بر موقوفات گفت: در  بخش‌های مختلف اقتصادی مانند باغات زیتون، انرژی خورشیدی و غیره نیز اوقاف ورود پیدا کرده است.

وی گفت: مردم می‌ تونند با استفاده از ظرفیت موقوفات در بخش های مختلف اقتصادی زمینه سرمایه گذاری داشته و اوقاف نیز نظارت کند.

حسنی نیا با بیان اینکه ملایر شهر ملی منبت و شهر جهانی انگور است، گفت: اوقاف در این زمینه نیز می‌تواند مشارکت کند و اگر سرمایه گذار وجود داشته باشد اراضی اوقافی را در در راستای توسعه و اشتغال در شهرستان دراختیار سرمایه گذاران قرار می‌ دهیم.

وی در ادامه با بیان اینکه اوقاف و امور خیریه در خصوص موقوفات جدید با توجه به نیاز و ضرورت جامعه به واقفان مشاوره می‌ دهد، گفت: در این زمینه کارشناسان این سازمان در هر منطقه و شهرستان با توجه به نیاز روز جامعه و نیاز هر منطقه و شهرستان به واقفان مشاوره لازم را ارائه می‌ دهند.

رئیس  اوقاف و امور خیریه ملایر نیز گفت: برای نوسازی، بازسازی و تجهیز بخش ۲۵ تخت خوابی موقوفه سیف الدوله بیمارستان امام حسین(ع) ملایر ۱۵ میلیارد ریال از محل موقوفه شادروان سیف الدوله هزینه شده است.

پژمان جعفری با بیان اینکه از سوی بیمارستان هنوز مورد استفاده این بخش مشخص نشده است، افزود: تجهیز و بارسازی این بخش ۶ ماه زمان برد و برای ارائه بهترین خدمات بیشتر به بیماران مهیا شد.

وی گفت: در این بخش تمامی استانداردهای لازم برای یک بیمار که نیاز به بستری دارد رعایت و تجهیزاتی همچون صندلی، تختخواب همراه بیمار، تلویزیون، یخچال، پرده های آنتی باکتریال، سرویس های بهداشتی مجزا و اتاق دارو با بهترین امکانات ایجاد شده است.

۳۰ میلیارد ریال اعتبار از محل موقوفه سیف الدوله در حوزه درمانی بیمارستان امام حسین (ع) برای خرید ۴ دستگاه دیالیز، ست کامل جراحی فک و صورت و کمک به ساخت اورژانس هزینه شده است جعفری ادامه داد: از سال گذشته تاکنون ۳۰ میلیارد ریال اعتبار از محل موقوفه سیف الدوله در حوزه درمانی بیمارستان امام حسین (ع) برای خرید ۴ دستگاه دیالیز، ست کامل جراحی فک و صورت و کمک به ساخت اورژانس هزینه شده است.

جعفری با بیان اینکه بخش درمان یکی از نیت های مهم واقف بزرگ ملایری شادروان سیف الدوله است، عنوان کرد: سازمان اوقاف و امور خیریه کشور در صدور مجوزها به ما کمک کند تا بتوانیم به ویژه در حوزه کمک درمانی، احداث بیمارستان یا تجهیزات بیمارستانی اقدامات خوبی انجام دهیم.

وی اجرای طرح های عمرانی را از دیگر اولویت ها در راستای اجرای نیت واقف برشمرد و یادآور شد: طرح تجاری و مسکونی میدان جهاد نیز با زیربنای ۵ هزار مترمربع در هفته دولت آماده بهره برداری است که ۷۵ میلیارد ریال اعتبار برای آن هزینه شد و شامل ۲۰ واحد مسکونی، پنج باب تجاری و یک فروشگاه است.

کد خبر 4682280

منبع: مهر

کلیدواژه: اداره کل اوقاف همدان سازمان اوقاف و امور خیریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۱۴۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عبدالله واحدی ظهر شنبه در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای سازمان اوقات و امور خیریه کشور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در این نمایشگاه ۳۹ شرکت حضور داشته که ۲۰ شرکت دانش بنیان محصولات خود را به منصه ظهور گذاشته‌اند و محصولات مابقی این شرکت‌ها تا یکسال آینده به مرحله تولید می رسند.

وی افزود: در میان این شرکت‌های دانش بنیان، طرح توسعه درنیکا با محوریت پرورش ماهی در قفس با سرمایه‌گذاری موقوفات استان مرکزی در حال فعالیت است.

وی اضافه کرد: این شرکت با ظرفیت ۵۰۰۰ تن ماهی، فعالیت خود را آغاز کرده و در مرحله نخست، ۱۰ قفس تکمیل شده و یک میلیون قطعه بچه ماهی ذخیره شده است.

مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی با اشاره به عرضه اولیه ماهی‌های تولید شده به میزان ۱۰۰ الی ۱۵۰ هزار تومان زیر قیمت بازار گفت: علاوه بر تأمین نیاز مردم استان مرکزی به پروتئین و گوشت سفید، این محصول به سایر استان‌ها و سراسر کشور نیر ارسال خواهد شد و در راستای عرضه و توزیع مستقیم ماهی در استان‌های قم، آذربایجان شرقی و اردبیل شعبه‌هایی ایجاد شده است.

حجت الاسلام واحدی افزود: افزایش سرانه مصرف ماهی و تغییر ذائقه مردم به سمت مصرف گوشت سفید به جای گوشت قرمز از جمله اهداف ویژه اجرای این طرح است.

مدیر کل اوقات و امور خیریه استان مرکزی تصریح کرد: تکمیل زنجیره پرورش ماهی، پرورش بچه ماهی و فرآوری ماهی از دیگر اقدامات ویژه شرکت پرورش ماهی در قفس زبر مجموعه اوقاف و امور خیریه استان مرکزی در سند چشم انداز ۱۰ ساله پیش بینی شده است.

حجت الاسلام واحدی سرمایه گذاری اولیه در پروژه پرورش ماهی در قفس ۲ هزار میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: اکنون ارزش واقعی شرکت بیش از ۴,۷۰۰ میلیارد ریال است که سرمایه هدفگذاری شده در ۲ سال در بازه زمانی یک و نیم ساله بازگشت.

مدیر کل اوقات و امور خیریه استان مرکزی گسترش صید ماهی در آب‌های عمیق و نیمه عمیق، تولید تجهیزات آبزی پروری و عرضه ماهی با قیمت پایین را از دیگر دستاوردهای این پروژه دانست و گفت تولید سوسیس و کالباس با حدود ۷۰ درصد گوشت خالص ماهی، جلبک تولید شده و کاربرد آن در محصولات آرایشی و غذایی از جمله دستاوردهای این شرکت دانش بنیان است.

وی تاکید کرد: راه اندازی این پروژه در بندر چارک علاوه بر تأمین زنجیره پروتئینی در راه اندازی اکوتوریسم و بازدید گردشگران از این سایت پرورش ماهی، مورد توجه ویژه است.

کد خبر 6090080

دیگر خبرها

  • روزانه ۷۰۰ نفر از نمایشگاه دستاورد‌های وقف بازدید کردند
  • روزی ۷۰۰ نفر از نمایشگاه دستاورد‌های وقف بازدید کردند
  • موقوفات زنجان صاحب درآمد پایدار می‌شوند
  • نمایشگاه دستاورد‌های سازمان اوقاف بستری برای ارائه عملکرد واقفین
  • جریان وقف باید به سمت دانش‌محور شدن برود / مبلغ ما در وقف شفاف‌سازی و نمایش کارهای علمی است
  • صدور اسناد تک برگی برای همه موقوفات تا پایان سال جاری
  • سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی
  • سرمایه وقف به سمت رفع نیاز مردم در حرکت است
  • حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم
  • افزایش بهره وری موقوفات در دستور کار سازمان اوقاف قرار دارد/ از دانشمندان ایرانی حمایت می‌کنیم