Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی عباسی رئیس شورای ملی زیتون در گفت وگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، بحران مدیریت را یکی از عوامل اصلی درگیری با آفت مگس زیتون طی ۱۵ سال اخیر در کشور اعلام کرد و گفت: در برنامه چشم انداز ۲۰ ساله، بر ترویج و تولید مصرف روغن تاکید شده است که بدین‌ منظور از سال ۷۲ تولید با هدف تامین ۲۰ درصد روغن در کشور آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه وضعیت آفت مگس زیتون بحرانی است، افزود: امسال بسیاری از مسئولان دولتی به سبب شیوع آفت مگس زیتون بر برداشت زودهنگام دانه زیتون تاکید کردند که با این وجود ممکن است حتی امکان تولید زیتون کنسروی وجود نداشته باشد.

عباسی ادامه داد: مگس زیتون در سال ۸۳ با صدور مجوز دولت به تجار برای واردات خام میوه زیتون وارد کشور شد که هم اکنون، مسئولان دولتی باید این مشکل را مرتفع کنند.

رئیس شورای ملی زیتون با انتقاد از اینکه مسئولان سازمان حفظ نباتات از مبارزه با این آفت شانه خالی می‌کنند، بیان کرد: با وجود آنکه دولت این آفت را وارد کشور کرده است و خود باید به مبارزه علیه این آفت بپردازند، اما مسئولان سازمان حفظ نباتات می‌گویند که کشاورزان باید مبارزه را انجام دهند.

بیشتر بخوانید: کاهش ۶۰ درصدی واردات روغن زیتون/ فروش روغن زیتون با نرخ ۱۵ هزار تومان سم خطرناک است

وی درباره آخرین وضعیت تولید زیتون گفت: در صورت تمهیدات مناسب برای مبارزه علیه آفت مگس زیتون پیش بینی می‌شود که امسال مجموع برداشت دانه زیتون ۱۰۵ تا ۱۲۰ هزارتن باشد.

به گفته این مقام مسئول، سال گذشته حذف واردات روغن زیتون از گروه یک موجب شد ۲ هزارتن تولید روغن در کشور افزایش یابد.

وی ادامه داد: اگر تمهیداتی برای مبارزه علیه آفت مگس زیتون اندیشیده نشود، به نوعی به واردات چی‌ها کمک کردیم تا بتوانند سود‌های هنگفتی را از واردات روغن زیتون به جیب بزنند.

رئیس شورای ملی زیتون با اشاره به اینکه در سایر کشور‌ها ۸۰ درصد تولید زیتون روغنی است، تصریح کرد: با توجه به آنکه در دنیا آفت مگس زیتون وجود دارد، اما به هیچ عنوان اقدام به برداشت زودهنگام نمی‌کنند، از این رو اگر مسئولان دولتی، کشاورزان را به برداشت زودهنگام ترغیب نکنند، تولید روغن زیتون به ۸ تا ۹ هزار تن می‌رسد.

انتهای پیام/

حذف واردات روغن زیتون از گروه یک کالا امری مهم در افزایش تولید روغن زیتون

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی کشاورزان واردات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۱۵۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گندم‌کاران مراقب شیوع بیماری زنگ زرد باشند

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، علی دیانتی معاون بهبود تولیدات گیاهی استان در بازدید از مزارع گندم مرگور با اشاره به مشاهده علائم اولیه آلودگی بیماری زنگ زرد گندم در برخی از مزارع شهرستان، در خصوص پایش مستمر مزارع و مبارزه با زنگ زرد گندم و سایر بیماری های برگی غلات هشدار داد.

  وی ضمن دستور به کارشناسان پهنه جهت حضور و پایش مستمر مزارع برای کنترل به موقع سن در مرحله مادری ادامه داد: با توجه به وزش باد و بارندگی روزهای آتی و مرحله حساس رشدی گندم، رصد بیماری های برگی غلات و در صورت تداوم شرایط مساعد، مبارزه با بیماریها را با جدیت پیگیر شوند.   در ادامه دیانتی افزود: کنترل علف های هرز حاشیه مزارع به منظور جلوگیری از ورود به مزارع و کاهش بانک ژنی علف های هرز آموزش و ترویج داده شود.   این بازدید به منظور پایش، بررسی و نظارت بر روند مبارزه با عوامل خسارتزا گیاهی با حضور مدیر زراعت سازمان و کمیته فنی جهاد کشاورزی ارومیه در منطقه مرگور انجام و توصیه های فنی لازم به کارشناسان پهنه و کشاورزان ارائه شد.   تاکنون  بیش از ۱۸۱۶ هکتار از مزارع ارومیه بر علیه آفت مضر سن غلات و ۶۸۰۰ هکتار علیه علف های هرز سمپاشی انجام شده است.

دیگر خبرها

  • (ویدیو) طرز تهیه نان پیده ترکی، یک نان خوشمزه برای صبحانه
  • اعلام قیمت خرید تضمینی کلزا در گلستان
  • برنج و روغن شامل ارز ترجیجی شد
  • ۲ کالای اساسی برنج و روغن مشمول ارز ترجیجی شد
  • جمع آوری روغن زیتون از بازار چهارمحال و بختیاری
  • جمع آوری روغن زیتون با نام تجاری «سابرسو»
  • یک هزار تن کلزا با نرخ تضمینی خریداری شد
  • ثبت رکورد تولید و برداشت دانه روغنی کلزا در ایلام
  • تولید کلزا در ایلام رکورد زد
  • گندم‌کاران مراقب شیوع بیماری زنگ زرد باشند