Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس از گچساران، عصر امروز نشست کارگروه اشتغال با حضور معاون توسعه مناطق محروم ریاست جمهوری، استاندار، معاون استاندار، نماینده گچساران و فرمانداران دو شهرستان و دیگر دهیاران شهرستان گچساران و باشت در سالن کنفرانس فرمانداری برگزار شد.

 در این نشست غلامرضا تاجگردون با  تقدیر و تشکر از حضور معاون رئیس جمهور و استاندار در این جلسه اظهار کرد:  امروز فرصتی شد که در خدمت دهیاران و شوراها شهرستان های گچساران و باشت باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مباحثی در سطح ملی داریم و  تمام تلاششان برای توسعه اشتغال در  روستاها به کار گرفته شد.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه  ادامه داد: از منابعی که در  سه سال اخیر برای اشتغال اختصاص داده شده تقریبا تنها وجوهی که جذب شد و کارا بود همین بحث توسعه روستایی است.

وی اذعان کرد: ما از نظر زیرساختی مدعی نیستیم که ۱۰۰درصد در روستاها کار شده است لیکن   تقریبا مسائل و مشکلات مرتفع و بیشتر به موارد نرم افزاری و اشتغال  باز می‌گردد و خواسته هایی که از سوی جامعه هم مطرح م‌ شود همین نوع مسائل است.

 تاجگردون ابراز کرد:خوشبختانه شهروندان متوجه شدند که در حوزه اشتغال همه برعهده دولت نیست بلکه باید آستین ها را بالا زد.

 وی افزود: مشکلات مربوط به روستاییان بیشتر در زیرساخت‌های  آب و کشاورزی است که دولت تلاش های خوبی انجام داده است و ان شاءلله به نتیجه هم خواهد رسید و ادامه پیدا خواهد کرد. آن چیزی که رهبری به آن تاکید دارد توسعه روستایی و ایجاد اشتغال پایدار است.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه ادامه داد: برای ایجاد اشتغال پایدار و توسعه روستایی  در کشور با تاکید و اجازه رهبری  1.5 میلیارد دلار از محل صندوق توسعه ملی برای توسعه روستایی و ایجاد اشتغال اختصاص داده شد.

 وی در ادامه عنوان کرد: از ابتدای سال به استاندار،فرمانداران  و مسؤولان بیان کردم که تلاش کنید منابع را به سمت اشتغال سوق دهید.

تاجگردون با بیان اینکه در حال حاضر منابع مالی کشور کاهش پیدا کرده و منابعی کافی برای اجرای فعالیت های دولت وجود ندارد، گفت: وقتی بزرگترین مشکل اشتغال باشد پس بایستی منابع  را به سمت اشتغال سوق  دهیم.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه ابراز کرد: برای ایجاد اشتغال پایدار در روستاها از منابع تخصیص کمک فنی پرداخت شود تا زمینه اشتغال فراهم شود.

 وی با بیان اینکه  جمعیت جوان بالا است و نیاز به اشتغال دارد، ادامه داد: یک خواهش از استاندار و معاون رئیس جمهور دارم که دهیاران و شوراها را ارزیابی و براساس عملکرد آنها  اعتبارات تخصیص داده شود.

تاجگردون با بیان اینکه  بهتر است اعتبارات روستایی  را در اختیار دهیاری‌ها قرار دهیم، اذعان کرد: در پنج سال گذشته که کار بهسازی در حال انجام بود اعتبار عمرانی روستایی ۲۰۰ میلیون تومان بوده  که خوشبختانه این اعتبار در سال‌های اخیر افزایش داشته است.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه  اظهار کرد: وقتی طرح های آبرسانی در این شهرستان ها انجام می‌شود و اگر صنایع تبدیلی در کنارش هم نباشد،ارزشی نخواهد داشت.

وی بیان کرد: به عنوان مثال بهترین کارخانه گیاهان دارویی در گچساران ساخته می‌شود هم به زودی افتتاح خواهد شد.

تاجگردون تصریح کرد:کارخانه بیو اتانول به زودی تجهیزش در خان احمد شروع خواهد شد که ۸۰۰میلیارد تومان سرمایه گذاری دولتی است و این کارخانه محصول و خوراکش ذرت و دانه‌های روغنی است و اگر هم بخش کشاورزی تجهیز شود، می‌توانیم از صنعت استفاده کنیم.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه  با بیان اینکه هم اکنون تمامی روستاها دارای زیرساخت های لازم در زمینه بهداشتی، ورزشی و فرهنگی  هستند، ابراز کرد: در حال حاضر که فشار اقتصادی  مضاعف بر گرده مردم است  و باید آستین همت را بالا زد.

تاجگردون گفت: با این حداقل منابعی که در اختیار داریم بایستی بیشترین بهره را برد و اگر زیرساخت بسازیم و نتوانیم مشکل مردم در بحث اشتغال را مرتفع کنیم، فایده ای نخواهد داشت.

وی با اشاره به تخصیص آب به بخش صنعت و کشاورزی از سد چم شیر گچساران گفت: ۱۶۵ میلیون مترمکعب آب از این سد  به حوزه کشاورزی و صنعتی تخصیص داده شده است.

تاجگردون ادامه داد: 70میلیون مترمکعب آب می‌توان برای آن در حوزه کشاورزی اشتغال تعریف کرد که در این زمینه  هشت هزار هکتار از اراضی این مناطق که وزارت نیرو هم موافقت کرده است می توان آبیاری کرد.

 وی با بیان اینکه در شهرستان باشت ۴ هزار هکتار را می‌توان از اراضی دیم به آبی تبدیل کرد، خاطرنشان کرد:  در دو شهرستان گچساران و باشت 25هزار هکتار زمین آبیاری می شود و اگر نتوان اشتغال ایجاد کرد فایده نخواهد داشت.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۱۶۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا بانک مسکن قرارداد با صندوق توسعه ملی را امضا نکرد؟

با توجه به پیگیری‌های انجام شده در خصوص توافق ارائه تسهیلات ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی در حوزه مسکن که مقرر بود با واسطه بانک مسکن انجام شود، این بانک همچنان اقدامی در جهت اجرا انجام نداده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، حدود چهار ماه قبل توافق‌نامه‌ای بین بانک مسکن و صندوق توسعه ملی به امضا رسید که براساس آن امکان تخصیص تسهیلات ارزی تا سقف دو میلیارد دلار برای پروژه‌های تامین مالی حوزه مسکن فراهم شد.

با وجود اینکه مدت‌ها از امضای این قرارداد می‌گذرد، خبری از اجرای آن و تعریف پروژه‌ها برای تخصیص تسهیلات ارزی نیست. پیگیری‌ها از صندوق توسعه ملی نشان می‌دهد که این صندوق قرارداد مربوط را از سمت خود امضا و برای بانک مسکن ارسال کرده است. با این وجود همچنان اقدامی از سوی این بانک انجام نشده است.

قرارداد بانک مسکن و صندوق توسعه ملی روی کاغذ ماند

بر همین اساس نیز هنوز خبری از اقدام در راستای تحقق ارائه تسهیلات ارزی خبری نیست. برخی کارشناسان علت این تعلل بانک مسکن را ناآشنایی این بانک با حوزه تسهیلات ارزی و عدم تعریف پروژه معتبر می‌دانند.

ناگفته نماند که صندوق توسعه ملی بانک ارائه دهنده تسهیلات را به عنوان ضامن وام در نظر می‌گیرد و اگر وام گیرنده نتواند اقساط ارزی خود را به موقع پرداخت کند خود بانک مسئولیت آن را برعهده خواهد داشت. بر همین اساس نیز بود که در سال گذشته صندوق توسعه ملی بخشی از سهام بانک سینا در تملک کرد.

با توجه به این تجربه شاید غیرطبیعی نباشد که بانک مسکن هنوز اقدام عملی انجام نداده است. با این وجود این موضوع تنها یک سناریو است و خود این بانک باید در خصوص علت عدم اجرای قرارداد با صندوق توسعه ملی شفاف‌سازی کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چرا بانک مسکن قرارداد با صندوق توسعه ملی را امضا نکرد؟
  • تخصیص جدید اعتبارات سفر ریاست جمهوری به خراسان شمالی
  • تنها نماینده اوکراینی الاصل کنگره آمریکا با تخصیص کمک به اوکراین مخالف است
  • کارگران در سنگر نخست رفع محرومیت و شکوفایی اقتصادی قرار دارند
  • تلاش برای امرار معاش مصداق جهاد با دشمن است
  • ۵۳۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن استان اختصاص یافت
  • رکورد وصول مطالبات صندوق توسعه ملی شکسته شد
  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • اختصاص ردیف بودجه‌ای به ۳۰ دانشگاه برتر