Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، چندی پیش شورای شهر تهران طرح الزام شهرداری به دریافت پروانه و گواهی پایان کار ساختمان‌های در تملک شهرداری را با اکثریت آرا به تصویب رساند و با تصویب این طرح شهرداری تهران ملزم شد تا برای کلیه ساختمان‌های در تملک خود پروانه ساخت و گواهی پایان کار دریافت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در زمان بررسی این طرح در شورای شهر تهران برخی از اعضای شورای شهر تهران اعتقاد داشتند طرح الزام شهرداری به دریافت پروانه و گواهی پایان کار موجب می‌شود تا هزینه‌های این نهاد (شهرداری تهران) افزایش پیدا کند، به طوری که با تصویب این طرح حجم بدهی‌های شهرداری بیش از ۶۰ هزار میلیارد تومان می‌شود. با بررسی ابعاد دیگر این طرح متوجه می‌شوید شهرداری تهران در صورتی که بخواهد برای تمام ساختمان‌های در تملک خود پروانه ساخت و گواهی پایان کار بگیرد، باید هزینه‌های جانبی که به نهاد‌هایی مانند آموزش و پرورش تعلق می‌گیرد را پرداخت کند.

زهرا نژاد بهرام عضو شورای شهر تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص پرداخت سهم آموزش و پرورش از محل صدور پروانه ساخت و ساز در شهر تهران توضیحاتی داد.

نژادبهرام در توضیح بیشتر این سئوال که آیا پیش‌تر شهرداری درصد مالی نهادهایی چون آموزش و پرورش را پرداخت نکرده است؟ گفت: باید اعلام کنم شهرداری جزء معدود نهاد‌هایی است که سهم وزارت آموزش و پرورش و حتی کتابخانه‌ها را پرداخت کرده و علت آن این است که اگر سهم نهادی چون آموزش و پرورش پرداخت نشود، به طور حتم از شهرداری شکایت و حساب‌های مربوط به آن مسدود می‌شود.

عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران با اشاره به اینکه پیش‌تر نهاد‌هایی مانند کتابخانه‌ها از شهرداری تهران شکایت کرده‌اند، تصریح کرد: مثال شهرداری تهران مثال همان کوزه‌گری است که از کوزه شکسته آب می‌خورد.

نژادبهرام با اشاره به اینکه در گذشته شهرداری هیچ ضرورتی برای خود نمی‌دید که پروانه ساخت و پایان کار ساختمان‌های خود را اخذ کند، گفت: شهرداری تهران با تصور اینکه ساختمان متعلق به خودش است و قصد خرید و فروش آن را ندارد، هیچگونه تمایلی به اخذ پروانه و پایان کار ساختمان نداشت و همواره بیان می‌کرد، چون خودم می‌خواهم بسازم، پس نظارت آن هم با من است.

عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران با اشاره به اینکه این طرز فکر و عملکرد، موجب ناهماهنگی در ساختار کاری می‌شود، تصریح کرد: اگر روال صدور پروانه را شهرداری تهران برای ساختمان‌های در تملک خود طی کند، مجبور به رعایت اصول و ضوابط یکسان می‌شود.

بیشتر بخوانید: لایحه فرآیند صدور پروانه ساختمانی گامی برای شفاف شدن ساخت و سازها 

عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه اگر شهرداری تهران تمایل داشت به ضوابط هم عمل نکند، باید به کمیته معماری محلات مراجعه کند، افزود: متأسفانه تا پیش از تصویب طرح الزام شهرداری به اخذ پروانه و پایان کار برای ساختمان‌های در تملک شاهد بودیم که شهرداری حتی برای کوچک‌ترین مسائل نیز به کمیته معماری محلات مراجعه نمی‌کرد.

نژادبهرام با تأکید بر اینکه بسیاری از ساختمان‌های در تملک شهرداری سند ندارند، گفت:پیدا کردن سندهای ساختمان‌های در تملک شهرداری کاری طاقت فرسا است، چراکه معلوم نیست بسیاری از این سندها کجا هستند.

عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران با تأکید بر نقش طرح الزام شهرداری به یکسان‌سازی روال ساخت و ساز گفت: بر اساس این طرح شهرداری موظف شد که هر اندازه ساخت و ساز انجام می‌دهد، باید ابتدا مجوز آن را اخذ کند.

او افزود: سهم همه دستگاه‌ها به ویژه وزارت آموزش و پرورش تا به امروز پرداخت شده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرداری تهران شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۱۶۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتفاق ناگوار در انتظار تماشاخانه قدیمی سنگلج/ مسئولان شهرداری کجا هستند؟

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، به تازگی بحث تخریب و گودبرداری ساختمان مجاور تماشاخانه سنگلج در خیابان بهشت تهران مطرح شده و اخبارش منتشر شده، اما به سرعت روند تخریب این ساختمان پی گرفته شده است.

گویا این ساختمان که برای شهرداری تهران است، قرار بوده در طرح گذشته به سنگلج بپیوندد، اما نه تنها این اتفاق نیافتاده بلکه الان تخریب شده و هر لحظه امکان دارد که برای بنای ثبت ملی سنگلج هم اتفاقات ناگواری در اثر این مجاورت بیافتد.

اتابک نادری هنرمند امروز در صفحه شخصی خود فیلمی بدین مضمون منتشر کرد که با همراهی مسئولان تماشاخانه، مرکز هنر‌های نمایشی و گروه مهندسین دفتر عمرانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بر بام سنگلج حضور پیدا کرده و نسبت به روند تخریب و گودربرداری این ساختمان ابراز نگرانی کردند.

پریسا مقتدی رییس تماشاخانه سنگلج نیز چندی پیش درباره پیگیری‌هایش توضیح داد: طی روز‌های گذشته مجددا به آقای نادعلی رییس کمیسیون فرهنگی شورای شهر و مدیرکل هنر‌های نمایشی اطلاع دادیم. عکس و فیلم‌هایی را تهیه کردیم و طی نامه‌نگاری‌هایی که انجام داده‌ایم اعلام نگرانی کردیم که این تخریب دارد صورت می‌گیرد. در جریان هستم که مدیرکل محترم نیز مکاتباتی با وزیر داشته‌اند. با دفتر طرح‌های عمرانی وزارتخانه جناب آقای جان‌نثار و همکاران‌شان مهندس توکلیان، گفت‌وگو کردیم که دیدار حضوری از پروژه داشتند و با مهندسان آن پروژه نیز صحبت کردند. متاسفانه این طور به گوش ما رسید که ۲۰ متر هم می‌خواهند پایه‌ریزی کنند. هر چند مهندسان دفتر طرح و برنامه معتقد بودند که اگر دقت لازم در این تخریب و پی‌ریزی بشود مشکلی پیش نمی‌آید، اما آنها هم به سهم خودشان نگرانی‌هایی داشتند. به هر حال ۳۰ سال از ساخت آن ساختمان می‌گذرد و به نوعی این ۲ ساختمان در گذر زمان به هم تکیه داده‌اند.

کاظم نظری مدیرکل هنر‌های نمایشی نیز در اظهار نظر نسبت به این اتفاق گفت: : شهرداری تهران در اقدامی کاملا غیر قانونی و کاملا چراغ خاموش اقدام به تخریب ساختمان مجاور تماشاخانه سنگلج کرده است. بنای تماشاخانه سنگلج ثبت ملی است و این اقدام شهرداری تهران تخلف آشکار، خودسرانه و کاملا غیر قانونی است. مکاتبات لازم را با آقای دارابی قائم مقام وزیر میراث فرهنگی و گردشگری انجام داده‌ایم و منتظر پیگیری و پاسخ این وزارتخانه هستیم.

حالا باید منتظر ماند و پیگیری کرد تا ببینیم مسئولان شهرداری چه جواب و صحبتی در ارتباط با این اتفاق دارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزیر آموزش و پرورش : ساخت روزانه ۸ مدرسه در کشور/ امسال ۷۲ هزار معلم جذب می شوند
  • ساخت روزانه ۸ مدرسه در کشور/ استخدام ۱۹ هزار مربی ورزشی و مشاور پس از ۱۵ سال
  • عملیات ساخت ۱۰۳ مدرسه جدید در استان کرمان آغاز شد
  • اتفاق ناگوار در انتظار تماشاخانه قدیمی سنگلج/ مسئولان شهرداری کجا هستند؟
  • شرکت ۲۷ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی در امتحانات نهایی
  • تصویب لایحه کاهش هزینه پروانه و عوارض ساختمانی در شیراز
  • صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه
  • آتش‌سوزی در ساختمان اقامتی در خیابان ولیعصر
  • آتش‌سوزی در ساختمان اقامتی در خیابان ولی‌عصر(عج)
  • نمایشگاه دست ساخت‌های دانش آموزی در سنندج