Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، ارتش کره جنوبی اظهار کرده است که موشک‌های کوتاه برد ناشناسی در ساعت 2:59 و 3:23 بامداد امروز، جمعه به وقت محلی از استان هامگیونگ جنوبی به دریای ژاپن پرتاب شده است.

یک مقام آمریکایی اظهار کرد، اطلاعات آمریکا دست‌کم یک مورد پرتاب موشک را شناسایی کرده که تهدیدی برای آمریکای شمالی محسوب نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقامات آمریکایی گفته‌اند، اطلاعات اولیه حاکی از آن هستند که این اقدام مانند دو آزمایش موشکی کوتاه برد دیگر است که پیونگ‌یانگ طی هشت روز گذشته انجام داده است.

به گزارش خبرگزاری رویترز، دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا که امیدوار است مذاکرات خلع سلاح هسته ای با کره شمالی  از سر گرفته شود، در واکنش به این آزمایش‌های موشکی که به رغم توافق دو طرف برای از سرگیری مذاکرات صورت گرفته، اظهار کرد، این آزمایش‌ها موشکی تعهد رهبر کره شمالی به آمریکا را نقض نکرده‌اند.

ترامپ در این باره به خبرنگاران گفت: فکر می‌کنم این آزمایش‌ها بسیار تحت کنترل باشند.

وی موشک‌های آزمایش شده را "کوتاه برد" خواند و گفت: ما در خصوص این موشک‌ها هرگز توافقی نداشته‌ایم. من مشکلی ندارم. باید دید چه پیش می‌آید اما این موشک‌های کوتاه برد هستند. آن‌ها بسیار استاندارد هستند.

رییس جمهور آمریکا در پاسخ به این سوال که هنوز هم قصد دارد با کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی مذاکره کند، گفت: قطعا همینطور است زیرا این موشک‌ها کوتاه برد هستند. ما هرگز در خصوص این نوع موشک‌ها گفتگو نکردهایم. ما درباره موشک‌های هسته‌ای حرف زده‌ایم. مسلما با کره شمالی و کشورهای دیگری که این نوع موشک را آزمایش می‌کنند، مذاکره خواهم کرد.

کره شمالی روز چهارشنبه نیز دو موشک کوتاه برد بالستیک را آزمایش کرد و این در حالی بود که چند روز پیش از آن و در تاریخ 25 ژوئیه نیز دو موشک دیگر از همین نوع را آزمایش کرده بود.

خبرگزاری یونهاپ کره جنوبی به نقل از ستاد مشترک ارتش این کشور گزارش کرده: ما وضعیت این پرتاب‌های موشکی را زیر نظر داریم و وضعیت آماده‌ باش خود را حفظ می‌کنیم.

وزارت دفاع ژاپن نیز امروز، جمعه اظهار کرد، پرتاب‌های تازه کره شمالی فعلا تاثیری بر امنیت ژاپن نداشته‌اند.

در همین حال جان بولتون، مشاور امنیت ملی آمریکا در گفتگو با شبکه "فاکس بیزنس" گفت، پرتاب‌های موشکی که در روزهای اخیر صورت گرفته، تعهد کیم به عدم آزمایش موشک‌های دور برد یا بمب‌های هسته‌ای را نقض نکرده‌اند و آمریکا منتظر مذاکرات در سطح کاری درباره خلع سلاح هسته‌ای است.

بولتون گفت: ما از 30 ژوئن منتظر این مساله هستیم. ما برای مذاکرات در سطح کاری ماده‌ایم. رییس جمهور هم در زمان مناسب آماده برگزاری نشست دیگری خواهد بود. باید از کره شمالی بشنویم چه زمانی این مذاکرات برگزار خواهد شد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ژاپن کره شمالی دونالد ترامپ آزمایش موشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۱۸۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آشنایی با سیستم مرموز چشم پنتاگون در مدار زمین | از ردیابی تا کشتار موشک‌ها! +تصویر

در فو فایتر طی قراردادی به ارزش 414 میلیون دلار، شرکت میلنیوم اسپیس سیستمز توسعه هشت ماهواره مجهز به دوربین های الکترواپتیکال و فروسرخ برای ردیابی موشک ها از مدار زمین را بر عهده خواهد داشت.

آژانس توسعه فضایی (Space Development Agency) آمریکا به تازگی اعلام کرد که شرکت میلنیوم اسپیس سیستمز (Millennium Space Systems) قرار است ماهواره های دفاع موشکی پروژه فو فایتر ( FOO Fighter ) را توسعه دهد. طی قراردادی به ارزش 414 میلیون دلار، میلنیوم اسپیس سیستمز هشت ماهواره برای ارائه "کنترل آتش" سامانه دفاع موشکی زمینی را ارائه خواهد کرد.

براساس گزرش عصرایران، به طور کلی، کنترل آتش شامل فناوری های مختلفی مانند رادار یا حسگرهای دیگر، کامپیوترها و تسلیحات را در یک سامانه منسجم ترکیب می کند که توانایی شناسایی تهدیدات و اهداف را فراهم کرده و سپس سلاح ها یا دیگر اقدامات متقابل را به سمت آنها هدایت می کند.

تحویل فو فایتر تا سال 2027

میلنیوم اسپیس سیستمز که در مالکیت شرکت بوئینگ قرار دارد باید این ماهواره ها را تا سه ماهه اول سال 2027 تحویل دهد. این پروژه با نام کامل Fire-Control On Orbit-Support-To-The-War Fighter یا به اختصار فو فایتر بخش مهمی از زنجیره کشتار دفاع موشکی پنتاگون را تشکیل خواهد داد.

نمونه اولیه مجموعه ماهواره های فو فایتر دارای دوربین های الکترواپتیکال و فروسرخ برای ارائه گزینه های جدید کنترل آتش است.

حسگرهای کنترل آتش، آنهایی هستند که قادر به ردیابی اهداف با دقت بالا و ارائه مختصات دقیق برای جنگنده ها یا سامانه تسلیحاتی روی زمین - در این مورد، رهگیرهای دفاع موشکی - هستند.

این ماهواره ها به شناسایی، هشدار و ردیابی دقیق تهدیدات موشکی پیشرفته، از جمله سامانه های موشکی ابرصوت کمک خواهند کرد. هدف نهایی افزایش قابلیت های جهانی کنترل آتش است.

ماهواره های فو فایتر با افزایش برد تشخیص موشک های ابرصوت ارتفاع پایین، در مقایسه با موشک های بالستیک قاره پیما، زمان هشدار را برای شناسایی و پاسخ به تهدیدات ابرصوت افزایش می دهند.

در شرایطی که در اصل شبیه به مجموعه لایه ردیابی (Tracking Layer) است، اما ماهواره های فو فایتر مجزا هستند. مجموعه لایه ردیابی فقط برای نظارت بر موشک های ابرصوت با قابلیت مانور بالا بهینه شده است.

به گفته درک تورنیر، مدیر آژانس توسعه فضایی، برنامه فو فایتر نمایشی عملیاتی از تلاش های کنترل آتش ارائه می کند که جدا از تلاش های جاری هشدار/ردیابی موشک و دفاع موشکی ما، اما مکمل آنها است.

ماهواره هایی برای افزایش قابلیت های دفاع موشکی

اگرچه جزئیات این پروژه بیشتر محرمانه باقی مانده است، درک تورنیر در جریان اجلاس نیروی هوایی 2023 فاش کرد که ماهواره های فو فایتر برای نظارت بر چند تهدید نامشخص که مجموعه لایه ردیابی در حال حاضر به آنها رسیدگی نمی کند، توسعه می یابد.

تورنیر به این نکته نیز اشاره داشت که در صورت موفقیت آمیز بودن آزمایش، فناوری حسگر کنترل آتش در ترانش 3 (Tranche 3) و ترانش 4 (Tranche 4) مجموعه لایه ردیابی، ماهواره هایی که قرار نیست به ترتیب تا سال 2028 و 2030 پرتاب شوند، گنجانده می شود.

به گفته جیسون کیم، مدیرعامل میلنیوم اسپیس سیستمز، پروژه فو فایتر برای مقابله با تهدیدات پیشرفته طراحی شده است. این یک ماموریت حیاتی است که به محافظت از آمریکا و متحدان این کشور در برابر تهدیدات پیشرفته کمک خواهد کرد.

آژانس توسعه فضایی در درخواست اولیه خود قصد داشت توسعه ماهواره های فو فایتر را به بیش از یک توسعه دهنده ارائه کند. با این وجود، این طرح تغییر کرده و میلنیوم اسپیس سیستمز به عنوان تنها توسعه دهنده این پروژه انتخاب شده است.

به گفته آژانس توسعه فضایی، این مرکز پیشنهادهای دریافت شده پس از فراخوان را ارزیابی کرده و تشخیص داد که انتخاب یک توسعه دهنده بهترین گزینه ممکن است.

دیگر خبرها

  • مسکو: با استقرار موشک‌های آمریکا در آسیا-اقیانوسیه مقابله می‌کنیم
  • بارانی از موشک بر سر صهیونیست‌ها/ شلیک ۷۰ موشک از سمت لبنان
  • هشدار روسیه به آمریکا درباره استقرار موشک در منطقه آسیا-اقیانوسیه
  • موشک‌های پاتریوت آمریکا مقهور موشک‌های بالستیک ایران شد
  • شلیک ۵۰ موشک از جنوب لبنان به الجلیل در موج جدید حملات حزب الله
  • انتقام موشکی مقاومت لبنان از صهیونیست ها | محل اصابت موشک های حزب الله به شهرک صهیونیست نشین + ویدئو
  • حمله راکتی به مواضع اشغالگران در کرم ابوسالم و نتساریم
  • قسام مواضع اشغالگران در کرم ابوسالم و نتساریم را هدف قرار داد
  • آشنایی با سیستم مرموز چشم پنتاگون در مدار زمین | از ردیابی تا کشتار موشک‌ها! +تصویر
  • فلسطین کرونیکل: پاتریوت آمریکا در برابر بالستیک ایرانی به هیچ کاری نیامد