Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-27@23:10:59 GMT

چرا کاری را انجام می‌دهیم که می‌دانیم اشتباه است؟

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۲۲۲۸۵

چرا کاری را انجام می‌دهیم که می‌دانیم اشتباه است؟

ساعت 24-یکی از دلایلی که باعث می‌شود یک عادت اشتباه را بارها و بارها ادامه بدهیم نیاز ما به احساس راحتی و خوشی است. در واقع ما هر عملی که انجام می‌دهیم، با هدف و نیت است هرچند که نسبت به هدف خود آگاه نباشیم. احساس راحتی و خوشی یکی از اهدافی است که در پشت اغلب اعمال و رفتارهای ما پنهان شده است. ما در پی پاداش هستیم و احساس خوب و خوشی، پاداش هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 مغز با ترشح دوپامین احساس خوشی می‌آفریند و این باعث می‌شود ما برای دریافت این پاداش بیشتر و بیشتر به سمت انجام برخی از کارها که می‌توانند خوب نباشند تمایل پیدا کنیم.اکنون شاید روشن باشد که چرا ترک برخی از عادت‌های اشتباه، سخت و غیرممکن به نظر می‌رسد؛ ما نیاز به احساس خوشی و راحتی داریم و این همان منطقه امنی است که نمی‌خواهیم از دستش بدهیم. به عبارت دیگر ما به دریافت پاداش جذب می‌شویم هرچند که بدانیم این پاداش خوبی نیست.
ادامه دادن کاربد 
بیشتر مردم دنیا تبعات و پیامدهای برخی از عادت‌های اشتباه خود را می‌دانند. هیچ فرد سیگاری‌ای نیست که تصاویر هشداردهنده روی جلد پاکت سیگار یا تبلیغات تلویزیونی را و توصیه پزشکان را ندیده و نشنیده باشد. همواره درباره تغییر رژیم غذایی اشتباه به یک رژیم غذایی سالم صحبت می‌شود و همه می‌دانند مصرف روزانه میوه و سبزی چقدر مهم  صروری است .با این حال بد نیست که یک بار دیگر یادآوری کنیم که بسیاری از عادت‌های اشتباه عامل اصلی سرطان‌ها، بیماری‌های جدی، افسردگی و افزایش مشکلات روانی و جسمی با افزایش سن هستند. اثرات منفی سبک زندگی اشتباه خود را به شکلی تدریجی نشان می‌دهند اما در هر صورت این مشکلات وجود دارند؛ این یعنی هر زمان که تصمیم بگیریم تا انتخاب‌های بهتری داشته باشیم این روند را متوقف کرده‌ایم و امید به زندگی خود را بهبود داده‌ایم.
چگونه عادت‌های بد را ترک کنیم
ترک عادت‌هایی که در زندگی روزمره نهادینه شده‌اند کار بسیار سختی است. استرس‌های روزمره اغلب باعث می‌شوند هر روز به این عادت‌ها وابسته‌تر شویم. اما هنوز این امکان وجود دارد که با تغییر ذهنیت خود قدم‌ به قدم عادت‌های اشتباه را با عادت‌های بهتری جایگزین کنیم. اولین کار این است که از خود بپرسید چه عادت‌هایی در زندگی اشتباه هستند؟ چقدر آنها را انجام می‌دهید؟ چه چیزی شما را به سوی آنها می‌کشاند؟ و آیا این عادت‌ها ناشی از تصمیمات ناآگاهانه هستند؟این پرسش‌ها شما را در یافتن عادت حا یاری می‌کنند. قدم بعدی یافتن جایگزین‌های مناسب است. سیگار می‌کشید چون این کار برای رهایی از استرس و فشار رومزه موثر است؟ عادت جایگزین می‌تواند آماده‌سازی دم‌نوش گیاهی ضداسترس باشد که اگر با آداب خاصی هم انجام شود قطعا از سیگار موثرتر خواهد بود. خوردن شکلات پاداش رفع خستگی است؟ آن را با یک اسنک سالم جایگزین کنید. برای هر یک از عادت‌های بد جایگزین‌های سالم و بهتری وجود دارند که می‌توانند به همان اندازه احساس راحتی و خوشی ایجاد کنند و عامل ترشح دوپامین باشند. این جایگزین‌ها برای هر کسی متفاوت است اما قطعا وجود دارد. پس کافی است به دنبال یافتن پاداش‌های خوب باشید.قدم سوم این است که ثابت قدم بمانید. پافشاری و اصرار شما برای تغییر عادت‌ها کلید موفقیت است. ترک سیگار برای کسی که سال‌های متمادی سیگار کشده بسیار دشوار است اما مساله این است که مغز شما بسیار راحت با شرایط جدید سازگار می‌شود. همین که شروع به جایگزینی عادت‌ها کنید و ثابت قدم باشید مغز خود را با شرایط جدید منطبق می‌کند. تغییر عادت چالش‌برانگیز است اما یک زندگی شاد و مثبت با انتخاب‌های ما آغاز می‌شود. اما این که تصمیم بگیریم تا عادت‌های مناسب را انتخاب کنیم به اندازه کافی مثبت و شاد است.

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۲۲۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعضای شبکه «چتر بیت» دستگیر شدند؛ شبکه «چتر بیت» چه کسانی هستند و چه کاری انجام می‌دادند؟!

سخنگوی پلیس با اشاره به پرونده «چَتِر بِیت» که اقدام به تهیه فیلم‌های مستهجن و مروج فساد به صورت برنامه زنده برای شبکه‌ها و سایت‌های منتشر کننده محتوای غیر اخلاقی می‌کرد، گفت: متاسفانه برخی از دخترانِ کم سن و سال و جوان (۱۵ تا ۲۶ سال) در دام سرکرده شبکه «چَتِر بِیت» که در قالب کارآفرینی برای جوانان در رشته‌های کامپیوتر، زبان انگلیسی، طراحی سایت و شبکه و ... تبلیغ می‌کرد گرفتار آمده و پس از شناسایی، ساماندهی و آموزش، اقدام به تولید فیلم‌های جنسی زنده برای مردان با ملیت‌های مختلف آلمانی، فرانسوی، آمریکایی، اوکراینی، روسی، انگلیسی و... می‌کردند.

دستگیری سرشبکه‌های «رافائل»، «لِول آپ دنس» و «چَتر بِیت»

سخنگوی فرماندهی انتظامی کشور دستاورد‌های پلیس در مبارزه با انواع جرایم سازمان‌یافته و شبکه‌ای را تشریح کرد. سردار سعید منتظرالمهدی، سخنگوی فرماندهی انتظامی کشور با تشریح گوشه‌ای از دستاورد‌های پلیس در مبارزه با انواع جرایم سازمان‌یافته و شبکه‌ای تاکید کرد: پلیس به عنوان آخرین و مهمترین حلقه در لبه برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی، از آخرین وضعیتِ زیر پوستِ شهر مطلع بوده و مطابق آن اقدام و عمل می‌کند.

او با تاکید بر اینکه اقدامات و ماموریت‌های پلیس به ویژه پلیس امنیت عمومی فراجا در راستای حفظ سلامت جامعه و ارتقا امنیت و آرامش در دو بخش جرائم آشکار و پنهان پیگیری می‌شود؛ افزود: در یکی از این جرایم بینِ بخشی (نیمه آشکار و نیمه پنهان) به پروژه سرویسِ اسکورت و انهدام شاخه خارجی باند فساد و فحشا که اقدام به شناسایی، جذب و انتقال دختران برای خدمات جنسی و قاچاق آنها به خارج از کشور می‌کردند، اشاره کنم که از نقاط درخشان کارنامه کاری همکارانم در پلیس امنیت عمومی فراجا است.

به گفته سخنگوی فرماندهی انتظامی کشور، در فاز اول این پرونده ۲۴ نفر، در فاز دوم ۵۷ نفر دستگیر و در فاز سوم نیز تعداد زیادی شناسایی شده که پرونده آنها در دست اقدام و پیگیری است.

دستگیری اعضای اصلی پروژه کینگ

معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا در ادامه به «پروژه کینگ» که شبکه‌ای سازمان‌یافته برای قاچاق زنان به کشور‌های ترکیه و گرجستان بود، اشاره کرد و گفت: ارتباطات آنها با باندهایِ تجارتِ مستهجن و غیر اخلاقیِ خارج از کشور مشخص و در نهایت اعضای اصلی را در تهران، البرز، پایانه فرودگاهی و گذرگاه مرزی بازرگان دستگیر و تحویل مراجع قضایی دادند.

دستگیری عوامل پرونده چتر بیت

سخنگوی پلیس با اشاره به پرونده «چَتِر بِیت» که اقدام به تهیه فیلم‌های مستهجن و مروج فساد به صورت برنامه زنده برای شبکه‌ها و سایت‌های منتشر کننده محتوای غیراخلاقی می‌کرد، گفت: متأسفانه برخی از دخترانِ کم سن و سال و جوان (۱۵ تا ۲۶ سال) در دام سرکرده شبکه «چَتِربِیت» که در قالب کارآفرینی برای جوانان در رشته‌های کامپیوتر، زبان انگلیسی، طراحی سایت و شبکه و… تبلیغ می‌کردند گرفتار شده و پس از شناسایی، ساماندهی و آموزش، اقدام به تولید فیلم‌های جنسی زنده برای مردان با ملیت‌های مختلف آلمانی، فرانسوی، آمریکایی، اوکراینی، روسی، انگلیسی و… می‌کردند.

معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا در ادامه با اشاره به پرونده بزرگ و چندوجهی «رافائل» که با هدف تغییر ذائقه فرهنگی مردم به سوی ابتذال و حیازدایی از جامعه عفیف دختران و زنان ایرانی دست به کار شده بودند، گفت: پلیس توانست با انواع اقدامات فنی ۲ سر شبکه اصلی، پنج پل ارتباط داخل و خارج، هشت عکاس و فیلمبردار فیلم‌های مستهجن و ۵۰ مدل را شناسایی و دستگیر و سکو‌های تبلیغاتیِ آنان را مسدود کند.

او تاکید کرد: البته کار بر روی این پرونده به اتمام نرسیده است؛ رافائل از سرشاخه‌های اصلی خارج از کشور است که تبعه یکی از کشور‌های آمریکای جنوبی و ساکنِ کشور‌های همسایه است و تعاملات وسیعی با انواع باند‌های فساد، فحشاء و سایت‌های شرط بندی با گردش مالی بالا در خارج کشور دارد و در این سو نیز ارتباط گسترده‌ای با تولیدکنندگان محتواهایِ مبتذلِ ایرانی و سطحِ یک این پرونده که به خارجِ کشور تردد داشتند، دارد؛ پلیس در این پرونده و به طور خاص از مسیر سازمان جهانی اینترپل و سایرِ راه‌های قانونی و بین‌المللی در حال پیگیری است.

سخنگوی پلیس در ادامه به سراغ پرونده «لِوِل آپ دنس» که به بهانه اجرای مسابقه رقص در کشور‌های همسایه اقدام به شناساییِ دختران برای اهداف غیر اخلاقی، فیلم‌های مستهجن، قاچاقِ انسان و تشکیل شبکه‌های فحشا و… می‌کردند، رفت و گفت: پشت پرده برخی از تبلیغات به ظاهر مفرح و کم‌خطر، اقدامات غیرقانونی و غیراخلاقی گسترده‌ای است که مستقیماً خانواده‌ها را تهدید می‌کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

tags # اخبار اجتماعی سایر اخبار آیا قدرت‌های فوق‌بشری واقعیت دارند؟ چطور انسان به این قدرت‌ می‌رسد؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • چرا افراد مسن سرعت حرکت بدنشان کم می‌شود؟
  • خطرات عادت اشتباه پا گذاشتن روی داشبورد!
  • راهکارهای جایگزین تنبیه بدنی در کودکان
  • هفته گرافیک افتتاح شد
  • والدین صبور در برخورد با کودک 4 تا 6 ساله موفقتر هستند
  • آرتتا: آرسنال در کورس قهرمانی لیگ برتر حضور دارد؛ می‌دانیم که برای قهرمانی باید چه کاری انجام بدهیم
  • چگونه تخلفات احتمالی پلیس در انجام مأموریت‌ها را گزارش دهیم؟
  • چرا با افزایش سن سرعت حرکت ما کم می‌شود؟
  • گواردیولا: منچسترسیتی و آرسنال از وضعیت لیورپول در امان نیستند
  • اعضای شبکه «چتر بیت» دستگیر شدند؛ شبکه «چتر بیت» چه کسانی هستند و چه کاری انجام می‌دادند؟!