Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان با اشاره به اینکه تلاش می کنیم در راستای تحقق سند راهبردی سند 3 ساله استان با استفاده از تسهیلات ویژه طرح‌های تولیدی، صنعتی، کشاورزی به ویژه سایت های گلخانه ‌ای را شتاب بخشیم، گفت: به پیشنهاد شهرک گلخانه‌ ای استان 2 سایت به مجموع 115 هکتار در روستاهای گنبد و حسین آباد ناظم ملایر احداث می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش ایسنا، منطقه همدان، ظاهر پورمجاهد پنجشنبه 10 مردادماه در جلسه بررسی سند راهبردی و برنامه عملیاتی توسعه ملایر، با بیان اینکه توسعه همه‌ جانبه استان در گرو اجرایی شدن سند راهبردی 3 ساله است، افزود: در بازدیدهای انجام به عمل آمده، مشخص شد این دو منطقه استعداد ایجاد سایت گلخانه‌ای را دارند.
وی با یبان اینکه هیچ گونه مشکلی در واگذاری زمین وجود ندارد، خواستار همکاری دستگاه های مرتبط برای اجرایی شدن این دو سایت گلخانه ای شد و گفت: احداث این دو سایت گلخانه‌ای در روستاهای گنبد و حسین آباد ناظم با مساحت  حدود 115 هکتار را در اولویت است.
پورمجاهد تصریح کرد: طی 10 تا 15 روز آینده مشکل سایت گنبد با 68 هکتار  همچون منابع آبی و مقدمات ورود به ماده 2 انجام می شود و این طرح در هفته دولت امسال کلنگ زنی و آماده واگذاری به متقاضیان است.
 وی با تاکید بر اینکه هم اکنون 60 تا 70 درصد این سایت قابل انجام است، گفت: هر اندازه منابع آب شهرستان اجازه می‌دهد با اولویت صرفه جویی باید برای  احداث این سایت گلخانه‌ای استفاده و متناسب با تخصیص آب طرح مرحله به مرحله اجرا شود.
معاون امور اقتصادی استانداری همدان درباره سایت گلخانه‌ای حسین آباد ناظم نیز بیان کرد: ضروریست موانع و مشکلات این سایت بررسی و به میزان منابع ذخیره آبی که وجود دارد تصمیم گرفته شود.
پورمجاهد با اشاره به اینکه سیاست دولت و استاندار همدان بر این است تابا تمام توان تلاش کنیم امسال در حوزه اشتغال، تولید، سرمایه گذاری و معیشت مردم کار ویژه‌ای در استان اتفاق بیفتد، اظهار کرد: با توجه به تاکیدات استاندارد فرمانداران و مدیران دستگاه های اجرایی باید به طور مستمر از واحدهای تولیدی و اقتصادی بازدید داشته و برای حل مشکلات این واحدها تلاش کنند.
وی اجرای طرح فراز و باغ ایستاده و داربستی را یکی دیگر از اولویت های سند راهبردی توسعه شهرستان ملایر دانست و عنوان کرد: با توجه به اینکه در حال حاضر این شهرستان با تولید 45 هزار تن کشمش در سال 60درصد صادرات استان را به خود اختصاص داده بنابراین اجرای طرح فراز و سیستم آبیاری نوین یکی از راهکارهای افزایش تولید و کیفیت این محصول است که باید اجرایی شود.
 پورمجاهد بر اطلاع رسانی و برگزاری کلاس های توجیهی و آموزشی برای باغداران با کمک پژوهشکده انگور دانشگاه ملایر تاکید کرد و افزود: هم اکنون برای اجرای این طرح از سوی دولت حمایت های خوبی اعم از پرداخت 50 درصد وام بلاعوض و تسهیلات کم بهره اعطا می شود.
ایجاد 2 سایت پرورش ماهی خاویار و قزل آلا در نزدیکی سد کلان
معاون استاندار و فرماندار شهرستان ملایر نیز از ایجاد دو سایت پرورش ماهی خاویار و قزل آلا در زمین های پایین دست سد کلان با توجه به سر ریز آب سد کلان خبر داد و گفت: این طرح های شامل مزرعه300 تنی  پرورش ماهی قزل آلا و  مزرعه500 تنی ماهی خاویار گوشتی است که با توجه به ظرفیت منطقه توجیح اقتصادی دارد.
قدرت اله ولدی جایگزینی کشت محصولات کم آب‌بر شامل  گیاهان دارویی، زعفران، گل محمدی و دانه‌های روغنی به جای گیاهان پر آب بر را یکی دیگر از برنامه های اولویت دار سند توسعه شهرستان دانست و افزود: اعتبارات خوبی در کمیته برنامه ریزی شهرستان در این زمینه برای حوزه کشاورزی پیش ‌بینی شده است.
وی با تاکید بر اینکه تدوین سند راهبردی 3 ساله ملایر اولویتی مهم برای اجرایی شدن رونق تولید است، گفت: تدوین این سند نقشه راه و اولویتی مهم در راستای تحقق رونق تولید در این منطقه است.
ولدی با تاکید بر تلاش و اهتمام و‌جدیت مدیران همه دستگاه های اجرایی شهرستان مبنی بر اجرای دقیق سند توسعه راهبردی توسعه کشت‌گلخانه‌ای، سرمایه گذاری در حوزه تولید و اشتغال و توسعه حوزه کشاورزی و اجرای طرح های آبیاری نوین و طرح فراز را از برنامه های اولویت دار سند راهبردی ملایر بیان کرد.
وی با بیان اینکه در سنوات گذشته وضعیت کشت گلخانه‌ای در شهرستان مطلوب نبوده است، گفت: با توجه به برنامه ریزی های انجام شده در نظر داریم دو سایت گلخانه‌ای با مجموع 115 هکتار در روستاهای گنبد و حسین آباد ناظم احداث کنیم.
 
انتهای پیام انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال استاندارد خاویار دستگاه های اجرایی زمین سرمایه گذاری قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۲۴۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ما جز با رعیتِ خود دیگر با کسی جنگ نداریم!

تین نیوز

این قول از ناصرالدین شاه فقط در کتاب "تاریخ بیداری ایرانیان" از ناظم الاسلام آمده است. ناظم الاسلام از روحانیون روشنفکر بود و کتاب او یکی از منابع اصلی تاریخ مشروطه به شمار می رود. کلاً مخالف سلطنت سنتی قاجار و به خصوص ناصرالدین شاه بوده است.ولی این دلیل نمی شود که دروغ گفته باشد. در حقیقت، به نظر من اگرچه در تاریخ نگاریش غرض داشته، ولی احتمالاً مرض نداشته و دروغ از خودش در نمی آورده. به هر حال، برویم سراغ خود کتاب و داستان را کامل آنجا بخوانیم . آنجا صحبت از یک "آقاشیخ علی" نامی است که به زعم ناظم الاسلام بسیار دانشمند بوده است و این نقل قول از شاه از طرف این آشیخ علی نقل شده است!از کتاب:

 "آن مرحوم [آقا شیخ علی] گفت می توانم کالسکه ای اختراع کنم که او را کوک کنند یک فرسخ راه را طی کند،آن وقت چند دقیقه بایستد از چهار طرف درهای آن باز شود، از هر طرفی چند گلوله توپ خالی شود، آن وقت درهای آن بسته شود و به مکان خود برگردد، لکن اظهارِ این صنعت وقتی خواهد بود که پادشاه تهیّه ٔ قشون خود را دیده و متقبّل شود که با یکی از دوَل دشمن جنگ کند، لااقل شهرهای ایران را پس بگیرد. ناصرالدّین شاه گفت ما جز با رعیتِ خود دیگر با کسی جنگ نداریم و به اندازهٔ آن ها هم توپ داریم. لذا دماغ آن مرحوم سوخته و رفت در مازندران و در آنجا مشغول رعیتی و زراعت شد..." (تاریخ بیداری ایرانیان، ناظم الاسلام کرمانی، به اهتمام علی اکبر سعیدی سیرجانی، بخش اوّل، ص ۱۴۷)

عجب!کالسکه ای که کوک شود و یک فرسخ (حدود ۶ کیلومتر) برود و بعد به طور خودکار درهایش باز شود و در چهار طرف شلیک کند، و سپس همان یک فرسخ را (لابد با همان کوک) برگردد! شما را نمی دانم، ولی من که یاد خودرو آبسوز افتادم. احتمالاً حتی یکبار هم عملکرد توپ های آن زمان را هم از نزدیک ندیده بوده است (برعکس شاه، که درس نظامی دیده بود و حتی در کار با توپ و جهت گیری گویا تبحری داشته).

ولی کرامات آقاشیخ علی فقط همین مقدار نبوده است. در همان قسمت از همان کتاب ناظم الاسلام، جناب آشیخ علی ادعاهای دیگر هم داشته است که اینبار مرا به یاد مستعان 110 و کرونایاب انداخت. جناب آشیخ ساعتی به اسم شب کوک اختراع کرده بودند که: "هر کس آن اسم را بداند بی خطر بگذرد، و الا به چنگال ساعت گرفتار شود!" همچنین تفنگ ته پر را ایشان اختراع کرده بود، که ناصرالدین شاه به خاطر آن او را از ابوعلی سینا دانشمندتر دانست، ولی مع الاسف با بی حزمی آن را به خارجه می فرستد و فرنگیان آن را کپی می کنند! 

البته دانش وسیع آقاشیخ علی فقط محدود به اختراعات نبوده، بلکه شخص ایشان ادیسون و جفرسون را در خود جمع کرده بوده است!پس کتابی نوشته در"قانون اسلام از عبادات و سیاسیات و عادات و معاملات" که در آن وظایف کلیه اصناف و طبقات خلایق و مقامات دولتی  را هم شرح کرده،چنانچه اگر به آن کتاب عمل می شد ایران گلستان می شد! اما امین السلطان به شاه هشدار داد که اجرای آن قدرت شاه را از بین می برد، پس شاه خائف شد و نکرد!

ملتفید که داستان چیست! مشخص است که این آشیخ علی یک لافزن رویافروش بوده، احتمالا نصف متوهم،نصف شارلاتان! ترکیب مخترع ماشین آبسوز و (مثلاً) بیژن عبدالکریمی! سَلَف کامل همین مغزهای پربادی که در صد سال گذشته فراوان داشتیم. از همان "مخترعانی" که اگر توانستند ابلهان دولتی را می فریبند، و اگر نتوانستند ناله سر می دهند که چرا دولت از آنها و اختراعات بی بدیل شان حمایت نکرده است. ناصرالدین شاه شخصیت باهوش این داستان است که خیلی راحت می فهمد با کی طرف است و او را دست به سر می کند. اما ناظم الاسلام خیلی راحت فریب خزعبلات این شخص را می خورد! ناظم الاسلام اگر امروز بود می شد همان کارگردان تلویزیونی که مخترع خوروی آبسوز را به تلویزیون آورد، یا همان سردار سپاهی که با مستعان 110 خود را مسخره عام و خاص کرد.

حالا بالاخره آیا جمله فوق را ناصرالدین شاه گفته یا نه؟! کی می داند! اصلاً مهم نیست! یک لافزن دروغگو یا متوهم داستانی سرهم کرده است.ممکن است اصلا شاه چنین چیزی نگفته باشد، یا شاید هم به شوخی خواسته یک آدم گیر را از سر خودش باز کند. وقتی در بقیه سخنان مستند ناصرالدین شاه و اعمالش چیزی وجود ندارد که چنین احساس وطرز تفکری را نشان دهد، اصلاً و واقعاً اصلاً مهم نیست که آشیخ علی راست گفته یا دروغ! چیزی که مهم است این است که چگونه روشنفکران ما از آن زمان عاشق باد و گزافه گویی و رویافروشی بودند.مهم این است که هر روز با پخش مطالبی سخیف از راست و دروغ ، باید نیشی به آخرین پادشاه سنتی کشور زده شود، و همه هم با بدون هیچ دید انتقادی آنها را باور می کنند و منتشر می کنند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • خسارت شدید سیلاب به اراضی گندم روستاهای شهرستان دهلران
  • وحشت مردم روستاهای شهرستان بدره از ورود سیلاب
  • ما جز با رعیتِ خود دیگر با کسی جنگ نداریم!
  • افزایش کشت گلخانه ای در شهریار
  • خام فروشی محصولات یکی از عوامل اصلی درآمد پایین کشاورزان
  • پیشرفت ۶۰ درصدی طرح احداث محل های اسکان پرستاران بیمارستان امام حسین (ع)تربت حیدریه
  • ۹۶ درصد از راه‌های روستایی شهرستان طارم آسفالت شده است
  • توسعه پایدار با مولدسازی سرمایه‌های مردمی رقم می‌خورد
  • تأمین آب کامل شهر توپ آغاج بیجار با اجرای ۴ کیلومتر خط انتقال آب
  • روستای حسین آباد شهرستان جم به اینترنت نسل چهارم متصل شد