Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه توجه به نظام آموزشی کشور در چند ساله گذشته صدر اولویت های حکومت قرار نداشته است، گفت: تخصیص بودجه و امکانات آموزشی بر اساس جمعیت یک منطقه و دانشگاه، امری غیر منطقی و اشتباهی مجدد است.

به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، علی ابراهیمی در جلسه مشترک روسای دانشگاه های استان با اعضای کمسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی عدم توجه به سیستم آموزشی کشور اعم از فضای های آموزشی، دانش آموز، دانشجو و استاد را در حوزه های برنامه ریزی و اختصاص جایگاه در چندین ساله گذشته غیر قابل کتمان دانست و اظهار کرد: این اشتباهی است که در کشور رخ داده است و این جابجایی اولویت ها  ما را به ورطه ای رسانده است که موجب شده تا هم اکنون به صورت عینی و آشکار بتوانیم خسارت های آن را به چشم ببینیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اگر توجه به نظام آموزشی کشور در صدر اولویت های ما قرار داشت، هم اکنون فرهنگیان و سطح کیفی آموزش کشور در شرایط فعلی قرار نداشتند و دانشجویان ما نیز هدفمند آموزش داده می شدند و شاهد این حجم عظیم از فارغ التحصیلان بیکار در جامعه نبودیم. کوتاهی دولت ها و مجلس هایی که در این زمینه به اشتباه برنامه ریزی کرده اند، غیرقابل گذشت است و به اعتقاد من، کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری به عنوان یک کمیسیون تخصصی می تواند در راستای رفع این معضل چاره اندیشی کند.

ابراهیمی افزود: اینکه حاکمیت تأمین آموزش جامعه را به عهده دارد، اما ما هنوز هم چشم امیدمان به کمک های خیرین است، چندان زیبنده جامعه ما نیست و در واقع اصل رسالت ما در این زمینه گم شده است. تربیت بدون هدف سیستم آموزشی در چندین سال گذشته باعث شده است تا هزینه های زیادی به کشور تحمیل شود؛ هرچند هم اکنون این سرمایه ها در حال ازبین رفتن هستند و سرخوردگی بزرگی را در جامعه ایجاد کرده است.

وی تخصیص بودجه و امکانات را بر اساس جمعیت یک منطقه و دانشگاه، غیر منطقی و اشتباهی مجدد دانست و افزود: این شیوه تخصیص بودجه باعث می شود تا روز به روز از جمعیت مناطق کم جمعیت کشور به دلیل فقدان امکانات مورد نیاز کاسته شود و از طرف دیگر نیز بر جمعیت نواحی پرجمعیت افزوده شود. ما با این روش در واقع استقرار مردم را در پهنه جغرافیایی کشور به هم زده ایم.

نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه سرانه دانشجو به جمعیت در شهرستان شازند با نرم کشور آن تناسب چندانی ندارد، خاطر نشان کرد: در چند سال گذشته کلنگ تأسیس یک دانشکده پرستاری در شهرستان شازند زده شده است که متاسفانه بعد از گذشت سالها، هنوز هم این پروژه به اتمام نرسیده است و هیچ اراده ای هم برای استقرار این فضای آموزشی مشاهده نمی شود. شازند تنها شهرستانی در کشور است که از فقدان یک بیمارستان دولتی رنج می برد که این مهم نیز عنایت مسئولین مربوطه را برای احداث یک بیمارستان دولتی در این شهرستان می طلبد.

ابراهیمی با بیان اینکه بین دانشگاه آزاد و سایر دانشگاه های دولتی تفاوت جدی وجود دارد، گفت: از آنجاییکه دانشگاه های دولتی با پیگیری و سرمایه گذاری دولت و دانشگاه های آزاد با کمک و هدایای عامه مردم به بهره برداری رسیده اند، اساسا تغییر روش و کاربری زمین های دانشگاه آزاد که صرفا وقف آموزش شده اند، بازتاب مردمی خواهد داشت و مصداق کامل حق الناس است. متاسفانه در سالیان گذشته مراکز آموزش عالی سطح کشور به طور بی مهابایی افزایش یافته اند که جمع کردن ناگهانی این مراکز نیز می تواند تبعات خاص خود را به همراه داشته باشد.

وی با اشاره به پیش بینی های انجام شده مبنی بر استقرار دانشگاه جامع فرهنگیان در استان مرکزی، اظهار کرد: با توجه به اینکه در حال حاضر در مرکز استان فضای مورد نیاز برای استقرار این فضای آموزشی وجود ندارد و شهرستان شازند نیز در موقعیت جغرافیایی خوبی نسبت به اراک قرار دارد، ما این آمادگی را داریم تا هم از لحاظ تأمین هزینه های مادی و هم از حیث تأمین زمین مورد نیاز، بسترهای لازم را برای ایجاد این مرکز آموزشی در منطقه خوش آب و هوای عباس آباد شهرستان شازند فراهم کنیم. Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA
انتهای پیام انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال استان مرکزی تحقیقات و فناوری جامعه دانش آموز زمین قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۲۴۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت کیفیت هوای پایتخت امروز سه شنبه

بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، شاخص کیفیت هوا در حال حاضر بر روی عدد ۸۲ قرار گرفته و کیفیت هوای تهران در شرایط قابل قبول قرار دارد.

به گزارش مشرق، بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، شاخص کیفیت هوا در حال حاضر بر روی عدد ۸۲ قرار گرفته و کیفیت هوای تهران در شرایط قابل قبول قرار دارد.

همچنین این شاخص در ۲۴ ساعت گذشته میانگین بر روی عدد ۷۵ قرار گرفته بود و وضعیت هوا در شرایط قابل قبول بوده است.

تهران از ابتدای سال ۵ روز هوای پاک و ۳۶ روز هوای قابل قبول داشته است.

این در حالی است که تهران در مدت مشابه سال پیش ۶ روز هوای پاک، ۳۴ روز هوای قابل قبول، ۱ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس جامعه داشته است.

دیگر خبرها

  • دستاوردهای آموزش عالی در ۴۰ سال گذشته در کشور بی‌نظیر بوده است
  • بررسی مزیت‌های راهبردی اصلاح سهمیه بندی بنزین؛ از خانوادگی شدن سفرها تا استفاده از وسایل نقلیه اشتراکی
  • ۲۱۳ هزار نفر به جمعیت دانش آموزان هنرستانی اضافه شد
  • خود مراقبتی در فضای مجازی امری ضروری است
  • کاهش ۱۴ درصدی صدمات حین کار در کشور
  • روی «کیفیت بخشی به نظام آموزشی» و «تقویت مدارس دولتی» تمرکز داریم
  • وضعیت کیفیت هوای پایتخت امروز سه شنبه
  • غول کنکور در دولت سیزدهم جادو شد/ معلم ستون فقرات نظام آموزشی است
  • معلمان معمار آینده نظام هستند
  • آموزش و پرورش برای ما «مساله اول کشور» است