Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-04@15:36:03 GMT

فعالیت 46 واحد فناور در مرکز رشد جهاد دانشگاهی لرستان

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۲۵۱۴۳

فعالیت 46 واحد فناور در مرکز رشد جهاد دانشگاهی لرستان

سیدعلی نادر دهقانی، رئیس جهاددانشگاهی لرستان در گفت‌وگو با ایکنا از لرستان، با تبریک فرارسیدن سالروز تاسیس و تشکیل جهاد دانشگاهی، اظهارکرد: جهاد دانشگاهی به‌عنوان یکی‌از نهادهای انقلاب اسلامی توانسته در طول سال‌های متمادی تاثیرگذار بوده و نقش مهمی در تولید فناوری، علم، تجاری‌سازی دانش در حوزه‌های فرهنگی، آموزشی و پژوهشی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به ظرفیت تحقیقاتی و پژوهشی جهاد دانشگاهی در بخش‌های مختلف، گفت: این ظرفیت‌ها در بخش صنعت، کشاورزی فرهنگ، رسانه، آموزش، اشتغال و تجاری‌سازی دانش می‌تواند در شرایط کنونی کشور موثر و موردتوجه قرار گیرد.
دهقانی اضافه کرد: الان یکی‌از مسائل ما در کشور بحث اشتغال، فعالیت و رونق تولید است که زمینه‌ساز بسیاری از مسائل مهم در کشور خواهد بود و نیازمند هستیم دستگاه‌ها و مراکزی که در این حوزه دارای مُدل‌های عملیاتی هستند و تجارب موفق دارند به یاری مجموعه و ساختار برنامه‌ریزی کشور آمده و به رونق اشتغال، تولید و توسعه فعالیت‌های اقتصادی دانش‌بنیان کمک کنند.
وی ادامه داد: جهاد دانشگاهی با انجام کارهای الگویی موفق که در سطح کشور به‌ویژه در حوزه صنعت، کشاورزی و پزشکی داشته است می‌تواند به‌عنوان یک نهاد محوری مورد تاکید و توجه قرار گیرد و از این نهاد خواسته شود مُدل‌هایی را که به صورت پایلوت در کشور موفق‌آمیز اجرایی کرده، عملیاتی و تکثیر و برای همه بخش‌های مختلف توسعه دهد.
عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی لرستان در ادامه بیان کرد: از ظرفیت علمی جهاد دانشگاهی باید استفاده شود زیرا دارای پتانسیل بسیار خوبی است، این ظرفیت در حوزه تجاری‌سازی دانش به رفع نواقص سیستم تولید کشور و رفع نیازهای بخش‌های تولیدی کشور کمک می‌کندولازم است ازآن به نحو مطلوبی استفاده شود.
دهقانی با بیان این‌که جهاد دانشگاهی در لرستان در حوزه کشاورزی مدرن و با بهره‌وری بالا و کشاورزی اقتصادی می‌تواند مؤثر و موردتوجه قرار گیرد، گفت: جهاد دانشگاهی لرستان در حوزه کشاورزی کارهای خوبی انجام داده که شهرک گلخانه‌ای کوهدشت، مجتمع تحقیقات فناوری بام خرم‌آباد از جمله آن‌هاست و در صورت تکمیل این پروژه‌ها بخش اعظمی از نیازهای کشاورزی و فرآیندهای آن در استان می‌توانند دوباره احیا شوند و از منابع به نحو بهتری استفاده شود.
رئیس جهاد دانشگاهی لرستان یادآور شد: یکی‌از مشکلات ما این است که کشاورزی استان با سابقه‌ای دیرینه کمتر مورد توجه دانشگاهیان بوده و نتوانسته‌ایم کشاورزی علمی و مناسب پیاده کنیم، باید دانشگاهیان و نیروهای علمی در این حوزه ورود پیدا کنند و به کمک سازمان جهاد کشاورزی بیایند.
وی گفت: سازمان جهاد کشاورزی راغب است دانشگاه‌ها و مراکز علمی به کمک سیستم کشاورزی بیایند و آن‌را اقتصادی‌تر کنند. باید روی کشاورزی قابل تجارت‌سازی و بین‌المللی‌پسند که استان قابلیت‌های خوبی در این حوزه دارد تمرکز کرد و جهاد دانشگاهی یکی از سازمان‌های پیشتاز در این حوزه است.
عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی لرستان اظهار کرد: در حوزه پزشکی، لرستان ظرفیت بسیار خوبی دارد، مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی به‌عنوان یک ظرفیت بسیار خوب که می‌تواند در حوزه درمان، گردشگری و توریسم‌درمانی به کمک استان بیاید.
دهقانی بیان کرد: در مجموعه مرکز رشد جهاد دانشگاهی 46 واحد فناور در حال فعالیت هستند که محصول موردنیاز کشور می‌تواند در این واحدها تولید شود و باید مورد حمایت قرار گیرند.
وی خاطرنشان کرد: یکی‌از ظرفیت‌های لرستان شرکت‌های دانش‌بنیان و واحدهای فناوری هستند که هسته اصلی آن‌ها نخبگان و دانشجویان استان هستند.
دهقانی با تاکید بر این‌که جهاد دانشگاهی در بحث رونق تولید می‌تواند نقش پیشتاز و الگویی داشته باشد، عنوان کرد: مبنای فعالیت‌های ترویجی در حوزه تولید می‌تواند توسط جهاد دانشگاهی بنیان‌گذاری شود که البته برای شکل‌گیری آن‌ها باید از پیشینه این نهاد و تجارب آن استفاده کنیم.
وی گفت: باید در سطح کشور نسبت به معرفی الگوهای موفق در حوزه‌های تجاری‌سازی دانش اقدام و با ایجاد فرآیند لازم و تعریف اکوسیستم فعالیت به شکل‌گیری فعالیت‌های جدید در استان کمک کنیم تا براساس ظرفیت‌های محیطی و انسانی می‌توانند شکل گیرند.

استفاده از ظرفیت جهاد دانشگاهی برای رونق تولید/موفقیت‌های این نهاد در جامعه اشاعه پیدا کند

دهقانی اضافه کرد: جهاد دانشگاهی استان می‌تواند به ساختارهای اقتصادی که به‌دلیل مساله تحریم چه در بخش فناوری تکنیک و فرآیندهای مدیریتی با مشکلاتی مواجه هستند کمک کرده و در این زمینه بسیار موفق عمل می‌کند.
وی با بیان این‌که امیدواریم از نقش علمی جهاد دانشگاهی برای رونق تولید و ایجاد الگوهای موفق اقتصادی و از ظرفیت آن در رفع حوزه نواقص فرایندهای تولید استفاده شود، رسالت اصلی جهاد دانشگاهی را پرورش سرمایه انسانی در تراز فرهنگ جهادی دانست و گفت: ما در کشور باید نسبت به تربیت نسلی متعهد، وفادار، با پشتکار و جهادی اهتمام جدی داشته باشیم.
دهقانی افزود: اگر ما نیروی انسانی متعهد، خلاق و با پشتکار جهادی تربیت کردیم دستاورد آن قطعاً تولید، پیشرفت و توسعه کشور و استان خواهد بود.
وی تاکید کرد: یکی‌از رسالت‌های بسیار مهم جهاد دانشگاهی که واقعاً هم مورد توجه بوده و خواهد بود تربیت نیروی انسانی در بستر فرهنگ جهادی و روحیه جهادی است که در لرستان یکی‌از کارهای الگویی و مزیت‌های ما همین فرهنگ است که در جهاد دانشگاهی جریان دارد.
رئیس جهاد دانشگاهی لرستان با بیان این‌که فرهنگ جهادی در جهاد دانشگاهی حکم‌فرماست و نیروهای جهادی، فعالیت و کار برای استان را یک وظیفه محسوب می‌کنند، گفت: از حمایت‌های رئیس جهاد دانشگاهی کشور، استاندار و نماینده ولی‌فقیه در لرستان برای فعالیت و برنامه‌های جهاد دانشگاهی در استان تشکر می‌کنم.

دهقانی با بیان این‌که جهاد دانشگاهی لرستان امروز به عنوان یکی‌از سازمان‌های مورد توجه در استان و کشور مطرح است، به سخنان مقام معظم رهبری در خصوص جهاد دانشگاهی در گردهمایی ائمه جمعه سراسر کشور اشاره و عنوان کرد: در کشور نیازمند ایجاد ساختارهای موفق و با الگویی هستیم که توانسته‌اند با کارهای جدید، تقاضامحور و مبتنی‌بر نیازهای کشور، نقش ایفا کنند و مؤثر باشند.
عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی لرستان گفت: باید موفقیت‌ها و کارهای جهاد دانشگاهی در کشور تکثیر شوند و در جامعه اشاعه پیدا کنند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن ایکنا لرستان فرهنگی جهاددانشگاهی لرستان رونق تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۲۵۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تداخل ۹۰۰ پلاک از اراضی لرستان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان از رفع تداخل ۹۰۰پلاک کشاورزی در این استان طی دو سال اخیر خبر داد. - اخبار استانها -

سید عماد شاهرخی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در خرم‌آباد با اشاره به وجود 800هزار هکتار اراضی کشاورزی در لرستان، گفت: تولیدات کشاورزی در این استان به بیش از سه میلیون تن رسیده‌است.

او با بیان اینکه مساحت گلخانه‌های لرستان تا پیش از دولت سیزدهم 78هتکار بوده‌است، اضافه کرد: این میزان اکنون به بیش از 115هکتار رسیده‌است.

بازگشت 6هزار مترمربع از اراضی لرستان به چرخۀ تولید

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان اعلام کرد: تولید گندم این استان در ابتدای دولت سیزدهم 123هزار تن بود، اما این میزان به رشد چهاربرابری و حدود 530هزار تن در دو سال اخیر رسیده‌است.

شاهرخی با تأکید به اینکه پروژۀ رفع تداخلات کشاورزی از سال 1394 آغاز شده‌است، بیان کرد: 900پلاک از اراضی لرستان طی دو سال اخیر رفع تداخل شده‌است.

او با بیان اینکه حدود 45 میلیون قطعه جوجه‌ریزی در لرستان انجام شده‌است، مطرح کرد: این میزان 30درصد بیشتر از نیاز مصرف در این استان است.

شاهرخی با اعلام اینکه لرستان جزو سه استان برتر در ذخیره‌سازی مرغ است، خاطرنشان کرد: حدود1200تن از ابتدای فروردین تاکنون در این استان منجمد شده‌است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به افزایش 50درصدی تولید تخم‌مرغ در لرستان، اضافه کرد: برنامه داریم که این میزان را به 18هزار تن تا پایان 1404 برسانیم.

انتهای پیام/‌644/.

دیگر خبرها

  • رفع تداخل ۹۰۰ پلاک از اراضی لرستان
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزگار در استان سمنان
  • صادرات سیب لرستان به روسیه، ترکمنستان و حاشیۀ خلیج فارس
  • بازگشت ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی لرستان به چرخه تولید
  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است
  • بازتعریف نقش جهاد دانشگاهی در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش، فردا در ۱۱ شهر فارس
  • حدود ۵۰ هزار نفر در بخش دامپروری قم مشغول به‌کارند
  • احیای ۲۳۹ واحد راکد کشاورزی در لرستان
  • طی دو سال ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی به چرخه تولید بازگشت