Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیئت تجدید نظر به تخلفات ناشران نمایشگاه کتاب از تجدید نظر در آرای صادره برای دو ناشر خبرداد. ۱۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۶ فرهنگی ادبیات و نشر نظرات - اخبار فرهنگی -

نیکنام حسینی‌پور، رئیس هیئت تجدید نظر به تخلفات ناشران سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب، در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم،‌ با اشاره به برگزاری پنج جلسه این هیئت گفت:‌ پس از اعلام فراخوان مبنی بر ثبت اعتراض ناشران برای بررسی پرونده در هیئت تجدید نظر،‌ 57 ناشر اعتراض خود را در مهلت مقرر قانونی ثبت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما در هر جلسه بین 6 تا 10 مورد را بررسی کرده‌ایم. در مجموع تاکنون 37 پرونده را بررسی کرده‌ایم.

وی با اشاره به طولانی شدن روند بررسی‌ها در این دوره گفت:‌ رسیدگی به این پرونده‌ها پیچیدگی‌هایی دارد، آیین‌نامه مشکلات اساسی دارد، ما پیشنهاداتی داده بودیم که اعمال نشده است‌، جرم‌ها با مجازات یکسان نیست،‌ در هیئت بدوی برای اغلب جرم‌ها با یک دید محرومیت از نمایشگاه استانی،‌ نمایشگاه سال آینده و ... را صادر کرده‌اند؛ در حالی‌که جرم‌ها متفاوت بوده است.

41 ناشر اعتراض خود را تحویل هیئت تجدید نظر دادند/ برگزاری جلسات پس از تعطیلاتبررسی آرای صادره نمایشگاه کتاب در هیئت تجدید نظربخشودگی جرایم برخی ناشران در هیئت تجدید نظر به تخلفات ناشران نمایشگاه کتاب تهران

حسین‌پور تصریح کرد: برخی ناشران در اعتراضات خود توضیحاتی مجاب کننده داده‌اند که هیات تجدیدنظر در رأی خود تجدید نظر کرده است. در مجموع  57 ناشر اعتراض خود را به هیئت ارسال کردند که شامل 17 ناشر کودک،‌ 18 ناشر عمومی‌، پنج ناشر آموزشی و 18 ناشر دانشگاهی هستند. از این اعتراض‌ها دو پرونده مورد تجدید نظر قرار گرفت و قرار شد با اخذ تعهد کتبی و رعایت ضوابط قانونی در نمایشگاه سال آینده شرکت کنند.

انتهای پیام/

R1013198/P/S4,35/CT1 واژه های کاربردی مرتبط سی و دومین نمایشگاه کتاب

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سی و دومین نمایشگاه کتاب سی و دومین نمایشگاه کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۲۵۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه کتاب؛ بهترین فرصت برای ارتباط‌ فرهنگ‌های بومی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، سیدتیمورجامعی گفت: بخوانیم و بسازیم یک شعار واضح بوده ولی اینکه چگونه بکار ببریم مهم است. سازندگی را در دنیای امروز باید با فرهنگ‌های جدید که آزادسازی را هدف قرار دهند ایجاد کرد، چه تولید کنیم و چه بسازیم ولی این ساخت ما باید از کدام راه باشد مهم بوده و گام‌های رشد را در سیاست، اجتماع و نیازهای ضروری حیات و تمدن بشریت پیدا کنیم پس می‌توان گفت هدف اصلی خواندن و مطالعه، خودسازی است و مهمترین ابزار برای این هدف همان کتاب است.

وی در ادامه گفت: انتخاب کتاب همیشه بزرگترین مشکل برای علاقه‌مندان به کتاب بوده اما مهمترین آن پیدا کردن کتاب است. همچنین به ناشران کتاب نیز باید توجه کرد و اینکه در چه تاریخی فعالیت خود را شروع و چه اثراتی داشته است  نمایشگاه بین‌المللی بزرگترین محلی است برای معرفی ناشران که باید استفاده کافی از این نمایشگاه را برد.

نویسنده و شاعر ارومیه‌ای گفت: برند در بازاریابی و در اقتصاد جایگاه خود را دارد ولی برای خریدار و فروشنده کتاب، مهم نوع و سلیقه مطالعه کننده است و اگر کتاب محتویات خوبی داشته باشد قطعاً بازار خوبی را هم خواهد داشت.

وی دربخش دیگری گفت: نمایشگاه کتاب برای نویسندگان بومی یک فرصت طلایی برای شناساندن کتاب‌های بومی و فرهنگ آن منطقه است و اینکه نمایشگاه بین‌المللی بهترین فرصت برای ارتباط سازی فرهنگ‌های مختلف بومی است.

سیدتیمورجامعی گفت: اطلاع‌رسانی قوی از طریق رسانه ملی و سایت های مجازی برای معرفی دقیق کتاب و نحوه خرید و دریافت به صورت آسانتر می‌تواند تاثیر داشته باشد.

 

سیدتیمورجامعی، شاعر ارومیه‌ای متولد ۱۳۵۹ بوده و از ۲۰ سالگی شروع به شعر نوشتن کرده است. وی در اکثر انجمن‌های ادبی شهر حضور فعال داشته و موضوع بیشتر شعرهای سید تیمور جامعی به‌صورت ترکی و و در حوزه حجاب می‌باشد.

سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ با حضور ناشران خارجی و داخلی برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • نمایشگاه کتاب، رویدادی که هم جنگ را دید و هم روزهای قرنطینه را
  • حضور ۲ هزار ۶۱۹ ناشر در نمایشگاه کتاب قطعی شده است/اتکای برپایی نمایشگاه به بودجه‌ دولتی کم است
  • نمایشگاه کتاب؛ بهترین فرصت برای ارتباط‌ فرهنگ‌های بومی
  • جزئیات برگزاری نمایشگاه کتاب تشریح شد
  • حضور ۶۰ ناشر خارجی در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • حضور ۶۰ ناشر خارجی با ۵۰ هزار عنوان در نمایشگاه کتاب/ بن دانشجویان ۷۰۰ هزار تومان شد
  • حضور ۶۰ ناشر خارجی با ۵۰ هزار عنوان در نمایشگاه کتاب/ توزیع نقشه جانمایی غرفه‌ها از فردا
  • حضور کتاب‌فروشی‌ها در نمایشگاه کتاب، آری یا خیر؟
  • ناشران خارجی به نمایشگاه آمدند
  • اعلام فرصت ناشران بخش مجازی نمایشگاه کتاب برای آماده‌سازی پنل