Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-07@03:28:24 GMT

کاهش تقاضا برای پوشاک سفارشی‌دوز

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۲۷۷۰۹

کاهش تقاضا برای پوشاک سفارشی‌دوز

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، حسین آقاکوچکی اظهار کرد: کارخانه‌ها و واحدهای تولیدی که دارای شرایط اقتصادی مناسبی هستند و توان آن را دارند، در مراحل تهیه مواد اولیه، تولید، فروش و بازگشت پول؛ هزینه‌های خود را مدیریت کنند و در شرایط فعلی بازار وضعیت مناسبی دارند اما هر چه توان واحدها در مدیریت هزینه‌های جاری و پرداخت حق و حقوق دولت و کارگر کمتر باشد، حال و احوال نامناسبی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اتحادیه پیراهن‌دوزان و پیراهن‌فروشان ادامه داد: با توجه به سابقه بازار، کسب‌وکار واحدهای تولیدی و توزیعی پیراهن در شش ماهه اول سال نسبت به شش ماهه دوم سال بهتر است و بازار با توجه به مناسبت‌های فصلی و آئینی، از سه ماه جلوتر کار تولید و از دو ماه زودتر کار تأمین و عرضه پیراهن را آغاز می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: بازار با کمبود مواد اولیه و محصول نهایی روبرو نیست و با توجه به در پیش بودن ماه محرم، تأمین و عرضه پیراهن مشکی در دستور کار واحدهای تولیدی و توزیعی قرار گرفته است اما اوج تقاضا در ۱۰ روز مانده به ماه محرم است.

آقاکوچکی در پاسخ به این سوال که شرایط واحدهای سفارشی‌دوز چگونه است، گفت: واحدهای سفارشی‌دوز در سال‌های اخیر وضعیت مناسبی ندارند و رفته رفته از تعداد واحدهای سفارشی‌دوز کاسته می‌شود و افراد به سمت خرید کالای دوخته شده و نهایی سوق پیدا کرده‌اند.

رئیس اتحادیه پیراهن‌دوزان و پیراهن‌فروشان تصریح کرد: قشر جوان جامعه با توجه به شرایط جامعه و گذر سریع زمان آن‌چنان علاقه‌ای به خرید محصول سفارشی ندارد و از سوی دیگر هزینه تمام شده محصول سفارشی بیش از دیگر محصولات است، از این رو حجم تقاضا برای محصولات سفارشی به شدت کاهش یافته است.

وی با تاکید بر اینکه کمبودی در زمینه پارچه و مواد اولیه وجود ندارد، خاطرنشان کرد: تجارت باید در دست تجار اهل فن که دارای تجربه قابل توجهی هستند، باشند زیرا با توجه به تجربه بالا می‌توانند بهترین کالا را در کمترین زمان و با کمترین هزینه و مشکل به کشور وارد کنند، اما زمانی که غیر اهل فن به بازار و تجارت وارد می‌شوند، شرایط بازار و تجارت دستخوش تغییر می‌شود و هزینه‌های غیرقابل جبرانی را به بازار وارد می‌کنند.

آقا کوچکی در انتها یادآور شد: اصلی‌ترین مشکل بازار در زمنیه قیمت و تأمین نخ است که متأسفانه نوسانات این محصول تأثیر قابل توجهی بر بازار گذاشته است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کسب و کار پوشاک پیراهن فروشی پوشاک ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۲۷۷۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد

به گزارش تابناک، تسنیم نوشت: براساس اعلام سازمان شیلات، سرانه مصرف ماهی در کشور حدود 13 کیلوگرم برآورد شده است درحالی که میانگین جهانی آن حدود 20 کیلوگرم است.

یک بخشی از کمبود مصرف سرانه به دلیل ذائقه ایرانی است که به دلیل  بوی ماهی و تیغ ماهی، خانوارها به خاطر پخت و پز آنها با مشکل مواجه می‌شوند. متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان در حوزه غذاهای دریایی راهکاری مبتکرانه برای این مشکل طراحی کردند.

خانلر مدیرطرح این شرکت دانش‌بنیان گفت: در راستای تکمیل زنجیره تأمین آبزیان و در راستای فرآورده‌های شیلاتی، تولید سوسیس و کالباس ماهی را در دستور کار قرار دادیم که برای نخستین بار 13 محصول سوسیس و کالباس را از ماهی "سیوس" تولید کردیم.

وی تصریح کرد: این محصولات بدون ماده نگهدارنده تا یک ماه قابلیت نگهداری دارد که همین امر،‌ ثبت اختراع شده است.

خانلر گفت: سوسیس‌هایی که در خارج از کشور از جمله چین و اروپا تولید می‌شود به شدت طعم ماهی دارد و برای مصرف‌کننده و ذائقه ایرانی اصلاً‌ مناسب نیست و ما توانستیم بعد از 15 سال کار تحقیقاتی، با بومی‌سازی خط تولید، قیمت تمام‌شده را پایین بیاوریم.

حذف بو و طعم نامطبوع ماهی در کنار حفظ همه خواص مفید آن،‌ فراپاستوریزه بودن و هضم راحت از ویژگی‌های این محصول دانش‌بنیان است.

از ویژگی‌های دیگر دانش‌بنیانی این محصول می‌توان به استفاده از یک چهارم حد مجاز نیترید سدیم و تعداد میکروارگانیسم صفر اشاره کرد.

این فرآورده که از محصولات فناورانه صنایع غذایی است در راستای توسعه سهم بازار کشورمان در این حوزه، قیمتی ارزان‌تر نسبت به نمونه‌های خارجی دارد. این فرآورده دانش‌بنیان ایرانی تاکنون به کشورهای عراق، عمان، قطر و امارات صادر شده است.

دیگر خبرها

  • برای خرید؛ قیمت هر شاخه میلگرد ساده را چگونه محاسبه کنیم؟
  • ۶۳ پرونده تخلف برای واحدهای صنفی در کردستان تشکیل شد
  • ۶۳ پرونده برای واحدهای متخلف در کردستان تشکیل شد
  • پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی
  • ورود نوشابه گازدار لیموناد سن ایچ، به بازار نوشیدنی‌ها
  • تولید ۲۴ هزار تن توت فرنگی در بابلسر
  • جذب سرمایه گذاری برای تکمیل وایجاد واحدهای بخش کشاورزی در زنجان
  • سود حداقل 28 درصد سالیانه تضمینی با خرید واحدهای سرمایه گذاری صندوق املاک و مستغلات «امین شهر»
  • کدام محصول غذایی در بازار ایران سمی است؟
  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد