Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفیر جمهوری اسلامی ایران در مکزیک با بیان این که اقدام آمریکا در تحریم وزیر امور خارجه کشورمان منجر به بسته‌تر شدن دریچه دیپلماسی و گفت‌وگو می‌شود، گفت: تحریم ظریف نشان می‌دهد که تصمیم‌گیرندگان در ایالات متحده تا چه اندازه از گفت‌وگو وحشت دارند و از این طریق هر روز دریچه‌های دیپلماسی را محدودتر می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، محمدتقی حسینی سفیر کشورمان در مکزیک در گفت‌وگویی با رادیو سراسری ABC  مکزیک در ارتباط با تحریم وزیر امور خارجه کشورمان توسط آمریکا، گفت: این اقدام را قویاً محکوم می‌کنیم. این اقدام یک اقدام غیراصولی و غیرعقلانی است که منتج به بسته‌تر شدن دریچه دیپلماسی و گفت‌وگو می‌گردد. دریچه‌ای که پیش‌ از این و با اقدامات غیرمسئولانه آمریکا محدود شده و به خطر افتاده است.

وی خاطرنشان کرد: این‌گونه اقدامات نشان می‌دهد که آمریکا و سیستم تصمیم‌گیری در داخل ایالات ‌متحده آمریکا گرفتار آشفتگی، توهم و سردرگمی است. باید اضافه کنم اینگونه اقدامات مانند تحریم وزیر امور خارجه و از آن مهم‌تر تروریسم اقتصادی علیه مردم ایران به حل مسائل موجود کمکی نخواهد کرد و تنها مشکلات را پیچیده‌تر می‌کند.

این دیپلمات کشورمان درباره اینکه محمدجواد ظریف در دنیا به‌عنوان معمار توافق هسته‌ای (برجام) جمهوری اسلامی ایران با کشورهای قدرتمند جهانی شناخته می‌شود، توافقی که در زمینه عدم اشاعه هسته‌ای اهمیت زیادی دارد، این تحریم چه پیام و یا پیامدهایی با خود به همراه دارد؟ اظهار کرد: همان‌طور که به‌ درستی اشاره کردید وزیر امور خارجه ایران دکتر ظریف در خصوص توافق هسته‌ای (برجام) یک شخصیت بنیان‌گذار و مذاکره کننده‌ای تأثیرگذار است، اما بیشتر از این باید اشاره کنم که وزیر خارجه ایران یک دیپلمات شناخته‌ شده در سطح بین‌المللی است و در طول دوران خدمت دیپلماتیک حرفه‌ای خود در حل‌ و فصل مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی نقش مؤثر و مهمی داشته است.

حسینی تصریح کرد: ظریف برای جامعه جهانی به خوبی شناخته شده است. وی یکی از توسعه دهندگان فرهنگ گفت‌وگو در جهان است. تحریم چنین شخصیتی نشان‌دهنده این موضوع است که تصمیم‌گیرندگان در ایالات متحده تا چه میزان از گفت‌وگو وحشت دارند و از این طریق هر روز دریچه‌های دیپلماسی را محدودتر می‌کنند. این اقدام هرگز به مذاکره و دیپلماسی کمک نمی‌کند.

سفیر ایران در مکزیک در پاسخ به این سوال که آیا فکر می‌کنید به زمان برخورد نظامی بین آمریکا و ایران نزدیک‌تر شده‌ایم؟ گفت: من امیدوار هستم که هرگز به این نقطه برخورد نظامی نرسیم، اما واقع بینانه باید بگویم که وضعیت بسیار شکننده است. ما در خانه خود نشسته‌ایم و زندگی خودمان را داریم. این آمریکایی‌ها هستند که از هزاران مایل دورتر در منطقه ما و در خلیج‌ فارس حضور پیداکرده و یک صف آرایی نظامی خطرناک در منطقه به وجود آورده‌اند.

وی با بیان این‌که فکر می‌کنم هرگز نیاز به برخورد نظامی میان ایران و ایالات متحده آمریکا وجود نداشته و ندارد، ابراز کرد: گفت‌وگوهای برجام و رسیدن به توافق در آن گفتگوها نشان داد که دشوارترین موضوعات هم می‌توانند از طریق گفت‌وگو و دیالوگ حل شوند، البته در نظر داشته باشید که دولت کنونی آمریکا عمدتا به خاطر دشمنی با رئیس‌جمهور قبلی آمریکا از برجام خارج شد و سرنوشت توافقی که ذیل قطعنامه 2231 شورای امنیت تائید شد و مورد حمایت کل جامعه بین‌المللی از جمله مکزیک قرار داشت را به خطر انداخت. آمریکا متعاقب آن تحریم‌ها را علیه مردم ایران بازگرداند و تروریسم اقتصادی را علیه مردم ایران شروع کرد و همچنان به این روش خود ادامه می‌دهد.

حسینی در پایان بیان کرد: این یک واقعیتی است که متأسفانه گروهی در داخل دولت آمریکا و برخی افراد در داخل منطقه ما که با آن‌ها همراهی می کنند، به دنبال آن هستند که آمریکا را وارد باتلاق مرگبار دیگری کنند. باتلاقی که مطمئنا بسیار خطرناک و غیر قابل پیش‌بینی است. آمریکا با اقدامات اخیر خود هرچه بیشتر خود را منزوی کرده است و روزنه‌های دیپلماسی را بسته است. امیدواریم به این ماجرا و سردرگمی غلبه کنند و تسلیم اراده جنگ‌طلبانی که قصد دارند آمریکا را وارد یک باتلاق بزرگ‌تر کنند، نشوند. چنانچه عقلانیت بازگردد و در سیاست‌های خصمانه کنونی آمریکا در قبال ایران تجدیدنظری صورت بگیرد، مطمئناً در هیچ نقطه‌ای از تاریخ ضرورتی به برخورد نظامی بین ایران و ایالات متحده آمریکا وجود نخواهد داشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ظریف تحریم شد محمد تقی حسینی محمدجواد ظريف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۲۷۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روسیه: اکثر حملات سایبری از سوی آمریکا انجام می‌شود

آناتولی آنتونوف سفیر روسیه در ایالات متحده اتهامات وزارت خارجه آمریکا مبنی بر اینکه اداره اطلاعات اصلی ستاد کل روسیه (GRU) "فعالیت سایبری مخرب" در آلمان، چک، لیتوانی، لهستان، اسلواکی و سوئد انجام می‌دهد را رد کرد. 

آنتونوف گفت که واشنگتن باید هرگونه سوء ظن را از طریق کانال‌های رسمی "با ارائه حقایق و شواهد خاص" هدایت کند.

آنتونوف ادعا کرد که "چنین داستان‌های جعلی تحریک آمیز تنها با نزدیک شدن به انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده تشدید خواهد شد" تا "توجه رای دهندگان را از مسائل فوری منحرف کند. " 

وی افزود که "اکثریت قریب به اتفاق" حملات سایبری از قلمرو ایالات متحده انجام می‌شود. 

گفته می‌شود همزمان با فرارسیدن موعد انتخابات در آمریکا، این کشور با تمام قوا به اتهام‌زنی و دروغ علیه روسیه و چین می‌پردازد و سعی دارد با تکرار چندباره یک دروغ آن را به حقیقت تبدیل کند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • پیشنهاد گروگان سابق آمریکایی در خصوص جنگ ایران و اسرائیل
  • اینجا «ایالات متحده اسرائیل» است!
  • ظریف: دانشجویان معترض آمریکایی بر خادمان حرم‌های شریف شرف دارند
  • توضیح سالیوان درباره کمک‌های جدید آمریکا به اوکراین
  • جان جیمز یوبل، فعال ضدصهیونیسم در گفت‌وگو با قدس: صهیونیسم‌ستیزی در میان آمریکایی‌ها افزایش خواهد یافت
  • سالیوان: کمک‌های جدید آمریکا شرایط جنگ اوکراین را تغییر نمی‌دهد
  • جان جیمز یوبل فعال ضدصهیونیسم آمریکایی در گفت‌وگو با قدس: صهیونیسم‌ستیزی در میان آمریکایی‌ها افزایش خواهد یافت
  • مهار ایران توسط چین؛ چالش‌هایی برای اهرم فشار آمریکا
  • بلینکن: کمک‌های نظامی جدید به اوکراین، سرمایه‌گذاری در آمریکا است
  • روسیه: اکثر حملات سایبری از سوی آمریکا انجام می‌شود