Web Analytics Made Easy - Statcounter

 شهرام آدم‌نژاد روز شنبه در جمع خبرنگاران گفت: در حال حاضر نیاز مسافران به وجود اینترنت ماهواره‌ای در حمل و نقل ریلی، هوایی و دریایی ضروری است.

وی ادامه داد: امروز به علت توسعه تلفن‌های هوشمند یکی از مواردی که مورد نیاز جدی مسافران است، دسترسی به اینترنت پر سرعت است.

وی گفت: بر همین اساس امکان‌سنجی تکوین فناوری‌های ارتباطی ماهوارهای در مدهای مختلف حمل و نقل یکی از برنامه‌های اصلی این معاونت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آدم نژاد  اضافه کرد: در حال حاضر شرکتهای خصوصی داخلی ارائه‌کننده خدمات ماهوارهای، امکان ارائه خدمات از طریق هاب داخل کشور و ماهوراه‌های بین‌المللی را دارا هستند و به جهت امکان‌سنجی این موضوع در ایرلاین‌های کشور، رایزنی‌ها با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در حال انجام است.

وی گفت: امروز به علت توسعه تلفنهای هوشمند یکی از مواردی که مورد نیاز جدی مسافران است، دسترسی به اینترنت پرسرعت است.

وی افزود: این نیاز باعث شده تا شرکتهای حمل و نقلی از جمله شرکتهای هواپیمایی سرویس اینترنتی را حتی از طریق وای فای به مسافرین در حین پرواز ارائه دهند.

آدم‌نژاد در ادامه امکان اتصال اینترنتی در حین سفر را یکی از مهمترین شاخصهای جهانی در کسب رضایت مسافرین دانست و گفت: از مزایای این فناوری می‌توان به پهنای باند وسیع آن، امکان اتصال لحظه‌ای و پوشش فراگیر جمعیت در نواحی فاقد سرویس تلفن همراه اشاره کرد.

به گفته معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی، شرایط خاص مسیر حرکت قطار، هواپیما یا کشتی امکان وجود سرویس تلفن همراه را میسر نکرده است.

آدم‌نژاد تصریح کرد: ارتباطات ماهواره ای به منظور برقراری سرویس ارتباطات داده در این مدهای حمل و نقلی راهکار مهمی برای این رفع این کمبود محسوب می‌شود.

به گزارش ایرنا موضوع نیاز کاربران به اینترنت در خطوط هوایی ایران مدت‌های طولانی است که مطرح می‌شود.

رئیس سازمان فضایی ایران ماه گذشته از همکاری با سازمان هواپیمایی کشوری برای برقراری اینترنت در خطوط هوایی خبر داد و گفته بود: در این طرح اتصال اینترنت وای‌فای در هواپیما با سیستم دریافت ماهواره ممکن می‌شود.

برقراری ارتباط در خطوط هوایی متفاوت از سرویسی است که اپراتورهای موبایل از طریق سیم کارت روی برخی خطوط هوایی عرضه کرده‌اند.

پوشش آنتن‌های BTS موبایل به حدی نیست که بتواند اینترنت را روی سیم کارت در آسمان ارائه کند. اما از طریق ماهواره می‌توان این ارتباط را برقرار کرد.

در این طرح سیستم دریافت ماهواره‌ای می‌تواند اینترنت را از طریق ماهواره در داخل هواپیما به صورت وای‌فای ارائه کند.

این سیستم روی هواپیما نصب شده و امواج را دریافت می‌کند.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۲۸۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار به ٥ هزار مگاوات

مدیرعامل شرکت توانیر از امکان صادرات برق ایران به اروپا از طریق ترکیه با مشارکت شرکتهای بخش خصوصی فعال در بازارهای برق منطقه ای در ٨ ماه عادی سال خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل شرکت توانیر اظهار داشت: ما مرز مشترکی با اروپا نداریم، اما از طریق یک پست پیشرفته (بک تو بک) از طریق ترکیه تا 600 مگاوات امکان تبادل انرژی با اروپا وجود دارد.

وی افزود: در این خصوص پروتکل و توافقنامه ای بین شرکت مدیریت شبکه برق ایران و طرف ترکیه ای امضا شده که بر اساس آن پروتکلهای فنی تنظیم شده تا طرح شکل اجرایی به خود گرفته و  به نحو مطلوبی انجام شود. درمجموع برنامه این است که ابتدا برق به ترکیه و بعد از طریق این کشور به کشورهای اروپایی  صادر و به همین طریق از اروپا به ترکیه و سپس به ایران وارد شود.

رجبی مشهدی اضافه کرد: آن چه به لحاظ مطالعاتی بررسی شده این است که ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار تا ٣ هزار مگاوات وجود دارد، اما از طریق خطوط جدید که در برنامه های آینده مدنظر داریم، امکان تبادل برق با این کشورها تا ٥ هزار مگاوات قابل افزایش است.

وی با تاکید بر این که تبادل برق با کشورهای همجوار حتی می تواند به رفع ناترازی برق در فصل گرم سال از طریق واردات نیز کمک کند،

سخنگوی صنعت برق در همین زمینه خاطرنشان کرد: در چهار ماه گرم سال ما مشکل ناترازی برق داریم، اما در ٨ ماه باقیمانده امکان صادرات فراهم است، قطعا این تبادل برق کمک می کند که ناترازی را هم در تابستان برطرف کنیم یعنی در تابستان برق وارد کنیم و در دوره هایی که کمبود نداریم برق را صادر کنیم، پس اتفاقا تبادل و صادرات برق می تواند کمک کند که ناترازی را به حداقل برسانیم.

مدیرعامل شرکت توانیر در پایان از فراهم بودن امکان صادرات برق سرمایه گذاران بخش خصوصی از مسیرهای انتقال برق موجود تا سقف 300 مگاوات (50 مگاوات به افغانستان، 50 مگاوات به پاکستان، 100 مگاوات به عراق و 100 مگاوات به ترکیه) خبر داد و تصریح کرد: سرمایه گذاران می توانند ٨ ماه برقشان را به این کشورها صادر  و در ٤ ماه گرم سال نیز به داخل عرضه کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معاون وزیر کشور: در حال رایزنی هستیم تا امکان ورود زائران ایران به عراق با خودرو شخصی فراهم شود
  • ثبت نام اینترنت فیبر نوری + جزئیات
  • امکان ایفای تعهدات صادراتی، از طریق بانک سامان
  • مزایای راه‌اندازی مسیر ریلی افغانستان- قزاقستان و امکان اتصال آن به ایران
  • افزایش ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار به ٥ هزار مگاوات
  • ظرفیت تبادل برق با کشور‌های همجوار به ۵ هزار مگاوات افزایش می‌یابد
  • امکان ارسال پیوست بدون اینترنت در واتس‌اپ
  • امکان خرید بلیت نیم‌بها از سامانه‌های حمل‌ونقل ریلی و هوایی برای معلولان شدید
  • طرح ازبکستان برای اتصال از افغانستان به آسیای مرکزی
  • اتصال ۲۳۲ روستاهای لرستان به اینترنت پرسرعت