Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدصادق کوچک‌زاده، رئیس حوزه هنری یزد در گفت‌وگو با ایکنا از یزد، با اشاره به برگزاری نخستین جشنواره ملی طراحی پوستر «40 آیه زندگی» با محوریت خانواده و سبک زندگی اسلامی در یزد از برگزاری کارگاه خلق پوستر «بهشت همین نزدیکی» به عنوان برنامه‌های جنبی این جشنواره خبر داد.

وی افزود: این کارگاه آموزشی‌ ـ‌ تولیدی همزمان با سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س) و هفته ازدواج زیر نظر استاد مسعود نجابتی چهره سرشناس گرافیک معاصر ایران با همراهی سیدمهدی حسینی و محمدحسین مؤیدی از طراحان گرافیک کشور برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس حوزه هنری استان یزد با بیان اینکه این کارگاه تخصصی 15تا 17 مردادماه جاری در سالن شهید بهشتی سازمان جهاد کشاورزی یزد برگزار می‌شود ادامه داد: در این کارگاه سه روزه بیش از 30 هنرمند از استان‌های خراسان رضوی، کرمان، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان و یزد، ضمن دانش‌افزایی و هم‌اندیشی، با تأسی از 40 آیه کلام وحی به خلق پوستر در زمینه خانواده، ازدواج و سبک زندگی اسلامی می‌پردازند.

کوچک زاده بیان کرد: فرهنگ‌سازی در خصوص سبک زندگی اسلامی و ایرانی، عمومی‌سازی پوستر برای بهره‌برداری آحاد جامعه، جریان‌سازی مبانی قرآنی در زندگی روزمره به ویژه برای زوج‌های جوان، توجه ویژه به الگو‌سازی برای جوانان با عنایت به بیانیه گام دوم، خلق آثار ارزشمند و تأثیرگذار بر مبنای آیات قرآن کریم و کمک به ارتقاء سطح محتوایی و کیفی آثار را از جمله اهداف این کارگاه برشمرد.

وی با اشاره به محدودیت حضور در کارگاه گفت: علاقه‌مندان برای شرکت در این دوره آموزشی ـ تولیدی می‌توانند مشخصات، سوابق کاری و ۵ اثر شاخص خود را به نشانی artyazd@yahoo.com ارسال یا از طریق تارنمای www.artyazdplus.ir ثبت نام کنند و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 36231400 داخلی 18 تماس بگیرند.

کوچک‌زاده بیان کرد: هنرمندان پس از ارزیابی و تأیید آثارشان توسط اساتید، برای حضور در کارگاه دعوت می‌شوند.

دبیر اجرایی نخستین جشنواره ملی طراحی پوستر «40 آیه زندگی» با بیان اینکه در مراسم اختتامیه جشنواره با اهدای جوایزی از برگزیدگان کارگاه پوستر تقدیر می‌شود افزود: آثار منتخب در نمایشگاهی در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت.

وی اظهار کرد: تلاش برای ساختن خانواده سالم و بالنده با سبک زندگی اسلامی در جهت تحقق جامعه‌‌ مترقی و پویا، بهره‌گیری از رهنمودهای قرآنی در راستای تحقق ازدواج پایدار و تحکیم بنیان خانواده و بهره‌گیری از زبان هنر برای ترویج و تفهیم آیات الهی از مهمترین اهداف جشنواره «40 آیه زندگی» است.

کوچک‌زاده افزود: مسعود نجابتی متولد 1346 در تهران، کارشناس ارشد رشته گرافیک، مدیر هنری، طراح گرافیک، خوشنویس، مدرس دانشگاه و مؤلف کتاب «خط در گرافیک» است.

یادآور می‌شود کارگاه پوستر «بهشت همین نزدیکی» با همکاری اداره کل ورزش و جوانان استان یزد، دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری یزد، حوزه هنری یزد، سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری یزد، کانون هنر شیعی، نهضت مردمی پوستر انقلاب و کانون طراحان یزد (ترنج) برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری ایکنا ایکنا یزد حوزه هنری یزد کارگاه پوستر ازدواج سبک زندگی اسلامی خانواده هنرمندان آیات قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۲۹۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد

به گزارش خبرنگار مهر، فریبا بریمانی صبح شنبه در گفت وگ و با خبرنگاران ضمن تبریک فرا رسیدن روز «روانشناس و مشاوره» با بیان اینکه روانشناسان در ایجاد یک جامعه سالم از نظر جسمانی و روانی نقش بسزایی دارند، گفت: روانشناسان به افراد جامعه کمک می‌کنند تا بتوانند احساسات و رفتارهای خود را بهتر درک کرده و آنها را مدیریت کنند تا زندگی با کیفیت تری داشته باشند.

مدیرکل بهزیستی مازندران یکی از اهداف سازمان بهزیستی کشور را برنامه‌ریزی و تلاش در جهت ارتقا سلامت روان آحاد جامعه دانست و عنوان کرد: در حال حاضر ۲۱۲ مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی در سراسر استان در راستای ارائه مشاوره تخصصی در زمینه‌های فردی و خانوادگی، ازدواج، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، تحصیلی، ارتقا توانمندی‌های معنوی، اخلاقی و فکری و … به شهروندان فعالیت دارند.

بریمانی به ارائه خدمات مشاوره حضوری اشاره و عنوان کرد: ۱۶۶ هزار و ۳۰۱ نفر در سال گذشته با مراجعه به مراکز مشاوره و خدمات روانشناختی از متخصصین امر خدمات دریافت کردند.

مدیرکل بهزیستی استان با بیان اینکه خدمات روانشناختی و ارتقای سلامت روان به صورت تلفنی نیز صورت می‌گیرد، افزود: طی یک سال اخیر ۱۹۴ هزار و ۵۶۸ نفر طی تماس با خط ۱۴۸۰ صدای مشاور، جهت برطرف کردن مشکلات روانشناختی در زمینه‌های فردی و خانوداگی، کودک و نوجوان، تحصیلی، شغلی، مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره طلاق، توانایی تصمیم گیری صحیح و مناسب و همچنین تقویت مهارت‌های زندگی و مهارت‌های بین فردی مشاوره تلفنی دریافت و از مزایای این خط بهره مند شدند.

این مسؤول از ارائه آموزش به بیش از هشت هزارو ۳۰۰ نفر از جوانان در آستانه ازدواج در سال گذشته خبر داد و اظهار داشت: بی شک، یکی از راهکارهای مؤثر پیشگیری از جدایی و طلاق زوجین، آموزش پیش از ازدواج است که به ارتقای توانمندی فردی در انتخاب همسر مناسب و تشکیل خانواده موفق کمک می‌کند که این افراد جهت تقویت و ثبات خانواده در کارگاه‌ها و جلسات آموزشی پیش از ازدواج شرکت کردند.

وی اعلام کرد: سال گذشته، ۱۴۰۹۹ زوج مازنی جهت افزایش استحکام روابط زوجین در کلاس‌های آموزشی و مشاوره حین ازدواج شرکت کرده‌اند.
مدیر کل بهزیستی استان ارتقای سلامت و توانمندسازی روانشناختی زوجین، افزایش رضایتمندی زندگی زناشویی و تحکیم بنیان خانواده را از جمله اهداف برنامه‌های پیشگیرانه و ارتقایی سازمان بهزیستی در حوزه خانواده برشمرد و گفت: در این راستا در سالی که گذشت ۱۵۴۱۱ نفر از آموزش زندگی خانواده و ۴۴ هزار و ۹۹ نفر از آموزش‌های مهارت‌های زندگی بهره مند شدند.

وی انتخاب همسر و ازدواج را هم از بعد اجتماعی و هم از بعد فردی برای افراد جامعه، مرحله مهم و حساسی دانست و ادامه داد: ۹۶۸۰ نفر در سال گذشته از مراکز مشاوره سراسر استان جهت ازدواج و انتخاب همسر خدمات مشاوره‌ای دریافت نمودند. چرا که انتخاب درست و مناسب هم فرد را به آرامش می‌رساند و هم جامعه را از بحران مسائل اجتماعی آسیب زا مانند طلاق و پیامدهای آن حفظ می‌کند.

مدیرکل بهزیستی مازندران به مشاوره طلاق در مراکز بهزیستی نیز اشاره کرد و افزود: در سال گذشته تعداد، ۴۶ هزار زوج در مراکز مشاوره، خدمات مشاوره‌ای دریافت کردند و از این تعداد پرونده بیش از ۲۳ درصد منجر به سازش شده است که عمده ترین دلایل طلاق عدم مسؤولیت پذیری، بی توجهی، کمبود مهارت‌های زندگی، اعتیاد، خیانت و سو ظن، خشونت و دخالت اطرافیان بوده است.‌

کد خبر 6089518

دیگر خبرها

  • ملایر میزبان نخستین جشنواره موسیقی تاک
  • اتفاقی که باعث شد مورایس مسلمان شود
  • ماجرای مسلمان شدن مورایس؛ ازدواج با دختر ایرانی
  • بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌
  • سینما اسیر سندرم فتوشاپ
  • بهره‌مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات مشاوره بهزیستی مازندران
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد
  • روز جهانی سلامتی زنان + تاریخچه و پوستر World Women’s Wellness Day
  • تبریک روز جهانی طراح و گرافیک + متن و پوستر World Graphics Day
  • برگزاری جشنواره هنر‌های نمایشی کودکان و نوجوانان در همدان