Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-04@23:19:53 GMT

کاهش قطره چکانی نرخ گوشت

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۲۹۴۳۳

بررسی قیمت اقلام خوراکی در تیر ماه سال جاری نشان می‌دهد که قیمت گوشت اگرچه به صورت قطره چکانی اما با کاهش مواجه شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  بررسی قیمت اقلام خوراکی در تیر ماه سال جاری به استناد گزارش مرکز آمار ایران نشان می‌دهد، هر کیلوگرم برنج ایرانی درجه یک در تیر ماه امسال، به قیمت ۲۳ هزار و ۳۰۲ تومان به فروش رفته است که نسبت به رقم ۱۳ هزار و ۹۴۸ تومان تیر ماه سال گذشته، ۶۷.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱ درصد افزایش و نسبت به نرخ ۲۲ هزار و ۷۰۸ تومان خرداد ماه نیز، رشد ۲.۶ درصدی یافته است.

همچنین هر کیلوگرم برنج خارجی درجه یک در تیر ماه امسال، ۸ هزار و ۸۶۳ تومان بوده است؛ در حالی که نرخ این محصول در تیر ماه سال گذشته، ۷ هزار و ۷۰۳ تومان به ثبت رسیده و از این رو، شاهد افزایش ۱۵.۱ درصدی قیمت برنج خارجی طی یک سال بوده ایم. البته نرخ این محصول در تیر ماه نسبت به خرداد ماه، ۰.۶ درصد کاهش یافته است.

 

کاهش قطره چکانی نرخ گوشت 

 

هر کیلوگرم گوشت گوسفندی نیز در تیر ماه امسال، با نرخ ۹۸ هزار و ۹۰۵ تومان به فروش رسیده است که نسبت به ۴۹ هزار و ۴۳۵ تومان در تیر ماه سال ۹۷، رشد ۱۰۰.۱ درصدی را تجربه کرده است. نرخ این محصول نسبت به خرداد که ۹۹ هزار و ۲۱۹ تومان بود، کاهش ۰.۳ درصدی داشته است.

هر کیلوگرم گوشت گاو یا گوساله که در خرداد ماه، ۹۲ هزار و ۹۹۸ تومان بود، در تیر ماه به ۹۰ هزار و ۹۲۸ تومان رسیده که کاهش ۲.۲ درصدی را نشان می‌دهد؛ همچنین این نرخ نسبت به تیر ماه سال گذشته که ۴۳ هزار و ۹۸ تومان بود، رشد ۱۱۱ درصدی داشته است.

 

مرغ ۱۲.۶ هزار تومان شد

 

همچنین هر کیلوگرم مرغ ماشینی که در خرداد ماه ۱۱ هزار و ۶۸۴ تومان بود با رشد ۸.۱ درصدی در تیر ماه امسال، به ۱۲ هزار و ۶۳۳ تومان رسید؛ این در حالی است که نرخ این محصول در تیر ماه پارسال، ۷ هزار و ۶۸۵ تومان بود که نشانگر رشد ۶۴.۴ درصدی در تیر ماه امسال است.

هر کیلوگرم تخم مرغ ماشینی نیز در تیر ماه ۹ هزار و ۳۰۹ تومان بود که افزایش ۱۳.۴ درصدی نسبت به تیر ماه پارسال که ۸ هزار و ۲۰۷ تومان بود را تجربه کرده است. نرخ این محصول نسبت به خرداد ماه که ۷ هزار و  ۸۰۴ تومان بود، ۱۹.۳ درصد افزایش یافته است.

 

تغییرات نرخ محصولات لبنی

 

بر این اساس؛ هر یک لیتر شیر پاستوریزه نیز که در خرداد ماه ۴ هزار و ۷۸۹ تومان بود در تیر ماه امسال رشد ۹.۲ درصدی یافت و به ۵ هزار و ۲۲۹ تومان رسید. نرخ این محصول در تیر ماه پارسال ۲ هزار و ۹۰۲ تومان بود که نشان از افزایش ۸۰.۲ درصدی هر لیتر شیر در تیر ماه سال جاری دارد.

همچنین هر کیلوگرم ماست پاستوریزه در تیر ماه، با قیمت ۷ هزار تومان به فروش رسیده است که نشان از رشد ۱۰.۹ درصدی نسبت به خرداد ماه (۶ هزار و ۳۱۸ تومان) و افزایش ۷۰.۵ درصدی نسبت به تیر ماه پارسال که ۴ هزار و ۱۰۷ تومان بوده، را نشان می‌دهد.

نرخ پنیر ایرانی پاستوریزه (۵۰۰ گرم) نیز در تیر ماه ۹ هزار و ۶۸۳ تومان بود که رشد ۸.۲ درصدی نسبت به خرداد ماه (۸ هزار و ۹۵۴ تومان) دارد. نرخ این محصول در تیر ماه پارسال، ۶ هزار تومان بود که بیانگر افزایش ۶۰.۱ درصد قیمت پنیر در تیر امسال است.

کره پاستوریزه (۱۰۰ گرم) ۴ هزار و ۶۱۰ تومان در تیر ماه امسال به فروش رسید که افزایش ۱۸.۶ درصدی نسبت به تیر پارسال که ۳ هزار و ۸۸۷ تومان داشته و البته نسبت به خرداد ماه (۴ هزار و ۵۸۰ تومان) رشد ۰.۷ درصدی یافته است.

هر ۹۰۰ گرم روغن مایع نیز در تیر ماه امسال ۸ هزار و ۲۶۲ تومان بود که افزایش ۲ درصدی نسبت به خرداد ماه یافته است. نرخ این محصول در تیر پارسال ۵ هزار و ۷۹۱ تومان بود که بیانگر افزایش ۴۲.۷ درصدی این محصول در تیر امسال است.

 

نرخ میوه‌ها و صیفی جات/ ‏کاهش‬ قیمت گوجه و خیار

 

هر کیلوگرم موز در تیر ماه امسال با افزایش ۷۲ درصدی نسبت به تیر ماه پارسال که ۷ هزار و ۱۶۳ تومان بود، به قیمت ۱۲ هزار و ۳۱۸ تومان رسیده است. نرخ این محصول در خرداد ماه ۱۳ هزار و ۹۱۴ تومان بود که بیانگر کاهش ۱۱.۵ درصدی نرخ موز در تیر است.

سیب درختی زرد، پرتقال و خیار نیز در تیر ماه به ترتیب با قیمت ۱۰ هزار و ۶۹ تومان، ۱۰ هزار و ۷۱۵ تومان و ۳ هزار و ۸۵۹ تومان به فروش رفته است که نسبت به تیر ماه پارسال به ترتیب ۸۰.۴ درصد، ۴۴.۹ درصد و ۸.۳ درصد رشد داشته است. نرخ سیب درختی نسبت به خرداد ماه، ۲.۲ درصد و نرخ خیار ۱۳.۸ درصد کاهش و نرخ پرتقال ۱۵.۲ درصد افزایش داشته است.

در تیر ماه نرخ گوجه فرنگی، سیب زمینی و پیاز به ترتیب ۴ هزار و ۲۸۰ تومان، ۷ هزار و ۷۹۳ تومان و ۳ هزار و ۵۲۵ تومان بود که افزایش ۸۳.۳ درصدی، ۳۸۰.۴ درصدی و ۱۰۴.۱ درصدی نسبت به تیر ماه پارسال دارد؛ ضمن اینکه نرخ گوجه فرنگی نسبت به خرداد ماه ۲۰.۸ درصد و نرخ پیاز ۲۱.۸ درصد کاهش و نرخ سیب زمینی ۱۷.۶ درصد افزایش داشته است.

 

کاهش نرخ قند و شکر

 

لوبیا چیتی، عدس، قند و شکر نیز به ترتیب با افزایش ۳۴.۷ درصد، ۲۲.۱ درصد، ۹۰.۱ درصد و ۸۸.۳ درصد نسبت به تیر پارسال، با نرخ ۱۶ هزار و ۴۶۱ تومان، ۹ هزار و ۸۷۶ تومان، ۸ هزار و ۱۰۰ تومان و ۶ هزار و ۴۹۸ تومان به فروش رسیده است. البته نرخ قند و شکر نسبت به خرداد ماه امسال کاهش ۱۰.۵ و ۱۲.۶ درصد یافته است.

رب گوجه فرنگی و چای خارجی بسته‌ای به ترتیب با افزایش ۲۴۰.۹ درصد و ۵۴.۴ درصد نسبت به تیر پارسال، با قیمت ۲۱ هزار و ۸۶۶ تومان و ۳۸ هزار و ۵۵۴ تومان فروخته شده است.

جزئیات اعداد و ارقام مربوط به تغییرات قیمتی ۲۴ قلم کالای ذکر شده به شرح جدول زیر است.

 

منبع: مهر

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۲۹۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ بیکاری در کشور به ۸.۱ درصد کاهش یافت

به گزارش خبرنگار مهر، نرجس بختیار خلج ظهر پنجشنبه در سی و پنجمین جشنواره امتنان از نخبگان جامعه کار و تولید استان اصفهان ضمن ابلاغ پیام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این مراسم، اظهار داشت: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون اقدامات مؤثری در وزارت کار شده که از جمله آنها ایجاد بیش از ۲.۵ میلیون فرصت شغلی بوده است.

وی ادامه داد: نرخ بیکاری از ۹.۶ درصد در زمان آغاز به کار دولت سیزدهم اکنون به ۸.۱ درصد کاهش یافته است.

مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در امور بانوان و خانواده با اشاره به ایجاد فرصت شغلی برای ۸۱ هزار نفر مددجوی بهزیستی، افزود: در این مدت همچنین سامانه یکپارچه تسهیلات اشتغال ایجاد شده و رشد ۳.۵ درصدی شاغلان شرکت‌های تعاونی را شاهد هستیم.

بختیار خلج به تسویه تسویه بدهی یکهزار و ۶۰ میلیارد ریالی بیمه تأمین اجتماعی پس از سال‌ها انباشت در دولت‌های قبلی توسط دولت سیزدهم اشاره کرد و گفت: در این دولت ۱۷۵ هزار جرایم ناشی از بدهی بنگاه‌های اقتصادی در راستای اشتغال زایی مشمول بخشودگی شدند.

وی با بیان اینکه ۱۳ قلم داروی جدید تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار گرفت، به افزایش ۴۰ درصدی پوشش بیمه عشایر و روستایی به ویژه زنان اشاره کرد و افزود: در همین راستا یک میلیون و ۱۳ هزار نفر تحت پوشش بیمه عشایر و روستایی قرار گرفتند و ۴۰۰ تعاونی مصرف ایجاد شد.

مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در امور بانوان و خانواده اضافه کرد: یا اجرای طرح فجرانه ۲۰ میلیون خانوار با جمعیت ۶۰ میلیون نفر مشمول کالابرگ فجرانه با تمرکز بر کالاهای اساسی شدند.

بختیار خلج با بیان اینکه حوادث شغلی در کشور کاهش ۱۴ درصدی داشته است، افزود: در دولت سیزدهم ۲۹۳ تعاونی مسکن کارگری در ۲۵ استان کشور تشکیل شده است.

وی با بیان اینکه ۱۲۰ هزار کارگر نخبه در جشنواره امتنان شناسایی شدند، خاطرنشان کرد: این جشنواره امسال با افزایش ۲۵ درصدی مشارکت مواجه بود به طوری که ۵۰ هزار و ۷۵۲ نفر در این جشنواره شرکت کردند و در سطح ملی ۲۶ نفر کارگر نخبه در حوزه خدمات، کشاورزی و صنعت معرفی شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، در این مراسم از برگزیدگان سی و پنجمین جشنواره امتنان از نخبگان جامعه کار و تولید استان تقدیر شد.

کد خبر 6095011

دیگر خبرها

  • خشکسالی در ۲۲ استان کشور؛ کاهش ۸.۹ درصدی بارش‌ها!
  • بارش ها در ۲۲ استان همچنان منفی است | این ۳ استان بیشترین رشد بارش را تجربه کردند | کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور
  • کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور
  • افزایش ۱۶ درصدی تولید فولاد ایران در فصل نخست ۲۰۲۴
  • بهادری جهرمی: رشد تجارت خارجی فروردین، ۴۸ درصد مدت مشابه سال قبل است
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین
  • رشد ۳۱ درصدی صادرات در خوزستان
  • نرخ بیکاری در کشور به ۸.۱ درصد کاهش یافت
  • رشد ۲۸ درصدی مبادلات تجاری از گمرکات کردستان در فروردین سال جاری
  • بیش از ۹۰ درصد جرایم فضای مجازی در لرستان کشف شد